2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Cok ama cok sevindim canim benim Allahim saglikla hoshlukla buyutmek nasip etsin bende beklemedeyim halq uda et benim ve diyer bekleyen hamisler icin insallah bizde bir avazda kucagimiza alip buraya yazariz dogum hikayeni sabirsizlikla bekliyoruz opuldunuz ikinizde annesi :-*

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canim senin ne zamandi tahmin dogum tarihin benim son birkac gun kaldi ama halq bel ve kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum oda gelip geciyor ve inanilmaz cok akintim var bembeyaz gunluk ped kullaniyorum ama yinede rahatsiz hissediyorum kendimi ve inan inanilmaz cok korkuyorum normal dogumdan insallah sancilarimizi anlayana kadar acilmamiz falan olurda bir avazda doguruveririz.hergun dua ediyorum kendim ve tum bekleyen hamisler icin allahim yar ve yardimcimiz olsun insallah..

Kızlar Merhaba bende temmuz annesi olacagim insallah bir kizim var size bir sorum var küçük cocugu olanlar ikinciler doğduktan sonra sıkıntı oldumu nasil davrandiniz kizim kardesini kıskanır yada ikisini birden idare edebilirmiyim diye korkuyorum etrafimda felaket tellani gibi her biri ayri kafadan konuşuyor sen yandin ikinci dogsun hic durmaz kiskanir diye sizde durumlar nasil oldu...ayrica hayirli ugurlu olsun bebisleriniz

Kizlar kaynanam geldi herseye karisiyor. Bebegi sadece emzirmek icin veriyor bana. Poposunu sabunlu bezle sildi ben sadece suyla siliyordum. Ne yapacağımı şaşırdım. Geçen gun burnundan kustu ben de çok korktum doktora götürdüm doktor da emdikten sonra yatırma dedi. Biraz önce emZirdim anne biraz dik tutaljm doktor dedi dedim aman sende felan dedi. Dik tutmayı bırak çocuğun basi asagida sonra yavrum kustu yaninda olmassk boğulacak. Ha emzirmismiydin diyor napacam ben 1, 5 ay aynı evdeyiz. Napcam ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar malum göğüs yarası çatlağı ve deli gibi ağlatan emzirme senslarından sonra bugün 5.gün sütü sağıyorum hep..
Gün içinde 3 saatte bir iki göğsü toplam en az 40 dk.. Ama hep sağdan daha az ml çıkıyor baştan beri..
Durduk yerde sğrısı,sızısı geçmişti ama bugün sağ taraf yine ağrımaya başladı.. Üstelik elliyorum baya sert ve top top elime bişeyler geliyo,korkmaya başladım kötü bişey çıkcak diye

Düzenli ve sürekli sağıyorum zaten süt kalmıyor olması lazım göğüslerde..
Bilgisi olan var mı?O elime gelenler süt bezesi mi başka bişey olabilir mi?

valla güzelim zor bi durum olsa gerek haklısın..benimde kaynanam 15 gün oldu bende ama sorun yaşamadık biz..zaten böyle durumlarda en önemli şey eşinin arayı bulup olaya onun el koyması..yoksa koskoca kadın,senin büyüğün pek sesini çıkaramazsın..ama sonuna dek haklısın o ayrı..

Puf puff daha subatta kaynanam yüzünden eşimle cok kotu kavga ettik. Psikolojim cok bozuk suan esime soylesem annesini savunacak((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb korkma o sut bezisidir...sik sik sagman veya emzirnen lazim ..ama en sagliklisi emmesi bebisinin bende ilk hamileligimde olmustu ama icinin rahat etmesi icin doktr git istersen inslah tahmin etigim gibidir ...saglikla buyut bebisini

Merhaba pufpufum nasilsin.. Efe bey nasil. Benimde goguslerim cok fena ozellikle sag göğsüm. Dedigin gibi beze beze oluyor cok ağrıyor bebeğim emerken zorlaniyor. Bugun 5. Günümüz, dün sicak su ve sabunla yikadik goguslerimi, yumusadi bayagi ama bugun yine ayni. Krem sürdüm uclarina birazdan yine yikayacagim. Biraz olsun rahatlatıyor.

Canım benimde sol göğsümden sağa göre 1,5 katı felan az süt geliyor. Göğüslerini sadece bebeğe süt verirken mi sağıyorsun. Ben göğüslerimin ne zaman dolduğunu hissedersem 1 saat, 2 saat, 3 saatte bir sağıyorum. Geceleri az sütüm oluyor 4-5 saatte bir sağıyorum. Dolapta 24 saat duruyor. Eline gelenlerin süt bezesi olduğunu düşünüyorum, göğüslerini böyle tonlarca ağırlakta gibi hissediyor musun? O bezeler olduğu anda.

evet cnm ilk kez bu kadar yoğun hissettim baya ağrıdı ve acıdı..elime top top geldi hep..ben 5 gündür emziremiyorum yara fln oldu deli gibi ağlıyordum sağmaya başladım o yüzden..emme saati geldi mi sağıp biberonla veriyorum..

Mrb korkma o sut bezisidir...sik sik sagman veya emzirnen lazim ..ama en sagliklisi emmesi bebisinin bende ilk hamileligimde olmustu ama icinin rahat etmesi icin doktr git istersen inslah tahmin etigim gibidir ...saglikla buyut bebisini

emzirme olayı baya zorluyor beni,5 gündür emziremiyorum..emme saati geldiği an sağıp veriyorum canım..

cancanım naber canım 😍 biz iyiyiz bu mama emme seansı dışında bi problem yok şükür,Efe'de iyi 👍 ama bu emzirme olayı fena!! Emziremedim için gece gündüz sağıyorum ben..

canımm gözünaydın çokkk sevindim müsait bir vaktinde baştan sona pıhtılaşma için tedavi sürecini yazarsan çok sevinirim özelimede atabilirsin normal olmasınada ayrı sevindim :)) Saglıcakla büyüt

emzirme olayı baya zorluyor beni,5 gündür emziremiyorum..emme saati geldiği an sağıp veriyorum canım..

Biliyorum ilk bebisim de gogus ucum kopmustu dayanamiyordun sonra dojtr gittim o bile hayrett etti bana sonra 2 krem verdi ve iyilesti ..cok zor gercekten

Telefondan özel yazamadım cnm coraspini 33. Haftada bıraktırdı doktor ben yine bir iki tane aldım ama:) en son gece 11 de clexan iğnemi yaptım. Ertesi sabah kontrolde açılma olduğunu söyledi ve öğleden sonra 15.50 de doğum oldu. Hamdolsun kanama falan olmadı. İğneyle doğum şeklinin ilgisi yokmuş. Daha sonra ayrıntılı yazarım inşallah. Birkaç mutasyonum heterezigottu antiDS dna pozitif olduğundan dahiliye doktoruyla ortak kararla 0,4 clexane kullanmaya başladım. Doğumdan sonra 40 gün kullan dedi. Ve hemotoloji ve romotolojiye gitmemi önerdi. Mutasyonları ayrıntılı yazarım inşallah. Buarada senden haberler nasıl? Şehir değiştirdinizmi sevgiler:)

Biliyorum ilk bebisim de gogus ucum kopmustu dayanamiyordun sonra dojtr gittim o bile hayrett etti bana sonra 2 krem verdi ve iyilesti ..cok zor gercekten

o kadar araştırdım ki kesin bi çözümü yok bunun..hangi kremlerdi hatırlıyor musun,aklımda bulunsun??

Slm gogus catlagindan çok şikayet eden var gördüğüm kadarıyla beni isitilip soğutulmuş zeytinyagi kurtardı kizlar tavsiye ederim her emzirmeden sonra krem gibi süre bilirsiniz ama yaninda başka şeyler kkullanmayın ayrıca pisige göbek bagi bakimina ve bebegin gazi için karnina sürup masaj yapmak için de kullanabilirsiniz sevgiler

o kadar araştırdım ki kesin bi çözümü yok bunun..hangi kremlerdi hatırlıyor musun,aklımda bulunsun??

6 yil gecti aradan ...Valla cnm simdiki aklim olsa kesin saklardim..cahillik iste 3 5 kez surdum iyilesti ...simdi bende korkuyorum Eskisi gibi mi olcak diye bakalim nasip....

Uzun zamandır bekledik seni.Sana kavuşmak için hertürlü yöntemleri denedik.Sonu hep hüzünlüydü.....( Senden asla vazgeçmedik..binbir umutla yolumuza devam etti. Sadece farklı yöntemler denedik, belki bize gelirsin diye...Bu zorlu süreçte hiç beklemediğimiz bir anda varlığınla biz derinden şaşırttın..Şu an kollarmdasın.Sen bizi aile yapansın.Dünyamın ışığısın...huzur verensin..Gözyaşlarımın sel olup aktığı 17.06.2014 tarih saat 9.30 'u yaşamımın en derin köşesine kazıdım...
Şuanda tarifsiz bir mutluluk içindeyim.Tanrım'a, bana bu mucizevi anı yaşattığı ve beni bebeğime kavuşturduğu için şükrediyorum. Doğum yapan tüm haziran anneleri ve bebeklerne sağlıklı uzun ömürlr diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…