Canim arkadaslariiim bende hayirlisiyla hastaneye yatirildiktan tam 12 saat sonra oglusuma kavustum.malesef acilma sorunum oldugu icon ve normal dogum diye direttigim icin inanilmaz bir suni sanci aldim tam 12 saat elbetteki dayanilabiliyor sanci kismi biraz zor gecsede dogum cok keyifliydi 9 ay icinde buyuttugun yavrun gelmek icin savas verirken sen sanci cekip ikinarak aslinda onun elinden tutuyorsun.kesiden ve dikislerden cok korkuyordum ama zerre hissetmedim..normal dogumdan benim gibo hep korkup hemde yasamak zorunda olanlar sakin korkmayin Allah cok buyuk dilerim kimsenin benim givi acilma sorunu olmaz bir avazda Allahim bebislerinize kavusturur..tek tek alinti yapamadim Allah hepinizden razi olsun telefondan zorlaniyorum yarin cikacagim hastaneden eve gecip kendime gelince dogum hikayemide yazarim oprum sizleriii..buarada bebegim bana benziyor ve mide kaynamalarimin hakkini verdi sactan gorunmuyor cocuk ♡
Şuan resmen oturup aglamak istiyorum.
Yanlis anlamayin ama neredeyse hepiniz bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.(cok sukur)
Ve herkes bebisiyle ilgili sıkıntilari mutluluklari paylasirken biz hala beklemedeyiz.
Ben galiba sizi kıskaniyorum((
Kizlar kaynanam geldi herseye karisiyor. Bebegi sadece emzirmek icin veriyor bana. Poposunu sabunlu bezle sildi ben sadece suyla siliyordum. Ne yapacağımı şaşırdım. Geçen gun burnundan kustu ben de çok korktum doktora götürdüm doktor da emdikten sonra yatırma dedi. Biraz önce emZirdim anne biraz dik tutaljm doktor dedi dedim aman sende felan dedi. Dik tutmayı bırak çocuğun basi asagida sonra yavrum kustu yaninda olmassk boğulacak. Ha emzirmismiydin diyor napacam ben 1, 5 ay aynı evdeyiz. Napcam ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar malum göğüs yarası çatlağı ve deli gibi ağlatan emzirme senslarından sonra bugün 5.gün sütü sağıyorum hep..
Gün içinde 3 saatte bir iki göğsü toplam en az 40 dk.. Ama hep sağdan daha az ml çıkıyor baştan beri..
Durduk yerde sğrısı,sızısı geçmişti ama bugün sağ taraf yine ağrımaya başladı.. Üstelik elliyorum baya sert ve top top elime bişeyler geliyo,korkmaya başladım kötü bişey çıkcak diye
Düzenli ve sürekli sağıyorum zaten süt kalmıyor olması lazım göğüslerde..
Bilgisi olan var mı?O elime gelenler süt bezesi mi başka bişey olabilir mi?
Kızlar malum göğüs yarası çatlağı ve deli gibi ağlatan emzirme senslarından sonra bugün 5.gün sütü sağıyorum hep..
Gün içinde 3 saatte bir iki göğsü toplam en az 40 dk.. Ama hep sağdan daha az ml çıkıyor baştan beri..
Durduk yerde sğrısı,sızısı geçmişti ama bugün sağ taraf yine ağrımaya başladı.. Üstelik elliyorum baya sert ve top top elime bişeyler geliyo,korkmaya başladım kötü bişey çıkcak diye
Canım benimde sol göğsümden sağa göre 1,5 katı felan az süt geliyor. Göğüslerini sadece bebeğe süt verirken mi sağıyorsun. Ben göğüslerimin ne zaman dolduğunu hissedersem 1 saat, 2 saat, 3 saatte bir sağıyorum. Geceleri az sütüm oluyor 4-5 saatte bir sağıyorum. Dolapta 24 saat duruyor. Eline gelenlerin süt bezesi olduğunu düşünüyorum, göğüslerini böyle tonlarca ağırlakta gibi hissediyor musun? O bezeler olduğu anda.
Mrb korkma o sut bezisidir...sik sik sagman veya emzirnen lazim ..ama en sagliklisi emmesi bebisinin bende ilk hamileligimde olmustu ama icinin rahat etmesi icin doktr git istersen inslah tahmin etigim gibidir ...saglikla buyut bebisini
Merhaba pufpufum nasilsin.. Efe bey nasil. Benimde goguslerim cok fena ozellikle sag göğsüm. Dedigin gibi beze beze oluyor cok ağrıyor bebeğim emerken zorlaniyor. Bugun 5. Günümüz, dün sicak su ve sabunla yikadik goguslerimi, yumusadi bayagi ama bugun yine ayni. Krem sürdüm uclarina birazdan yine yikayacagim. Biraz olsun rahatlatıyor.
Selamlar herkese. 5 haziran günü oğlum normal doğumla aramıza katıldı. Darısı tüm bekleyen annelere olsun. 38. Hafta kontrolümüz sırasında 5 cm açılma olduğunu öğrenmemle serüvenimiz başladı. 5 cm duyunca o kadar olmuşmu deyivermişim şaşkınlıkla. Çantamız falan yok deyince doktor yarına kadar gezebilirsin ama suyun falan gelir kordon sarkabilir bugün yatış yapıp suni sancılarla doğurtalım seni dedi. Herneyse yatış yapıldı açılma 7 cmden sonra sancılarımı daha çok hissetmete başladım. Doğumhaneye alırlarken de fena değildim. Sonra doğum hızlansın diye kese patlatıldı. Ona rağmen ıkınma hissi gelmedi. Bebek tam olarak doğum kanalında değildi. Biara doktor sanırım bebeği kanala soktu. O andan sonra inim inim inleyen ve saçmalayan bir ben ama diyorumki ıkınıcam bebek düşmesin tutun falan diyorum tam şamataydı. Bebek hemşiresi ismi ne olacak diyor şuan söyleyemem çok ağrıyor dedim herkese maskara oldum. Nitekim biraz sonra doğdu ama baya nazımı çektiler. Oğluma maşallah deyin hamdolsun iyiyiz ikimizde. En çok diğer oğlumu ihmal ederim diye korkuyodum. Çabuk toparladım allahtan. Küçük uyuyunca onla ilgileniyorum. Mevla güç kuvvet versin hepimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
emzirme olayı baya zorluyor beni,5 gündür emziremiyorum..emme saati geldiği an sağıp veriyorum canım..
canımm gözünaydın çokkk sevindim müsait bir vaktinde baştan sona pıhtılaşma için tedavi sürecini yazarsan çok sevinirim özelimede atabilirsin normal olmasınada ayrı sevindim :)) Saglıcakla büyüt
Biliyorum ilk bebisim de gogus ucum kopmustu dayanamiyordun sonra dojtr gittim o bile hayrett etti bana sonra 2 krem verdi ve iyilesti ..cok zor gercekten
o kadar araştırdım ki kesin bi çözümü yok bunun..hangi kremlerdi hatırlıyor musun,aklımda bulunsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?