2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uzun zamandır bekledik seni.Sana kavuşmak için hertürlü yöntemleri denedik.Sonu hep hüzünlüydü.....( Senden asla vazgeçmedik..binbir umutla yolumuza devam etti. Sadece farklı yöntemler denedik, belki bize gelirsin diye...Bu zorlu süreçte hiç beklemediğimiz bir anda varlığınla biz derinden şaşırttın..Şu an kollarmdasın.Sen bizi aile yapansın.Dünyamın ışığısın...huzur verensin..Gözyaşlarımın sel olup aktığı 17.06.2014 tarih saat 9.30 'u yaşamımın en derin köşesine kazıdım...
Şuanda tarifsiz bir mutluluk içindeyim.Tanrım'a, bana bu mucizevi anı yaşattığı ve beni bebeğime kavuşturduğu için şükrediyorum. Doğum yapan tüm haziran anneleri ve bebeklerne sağlıklı uzun ömürlr diliyorum.

Bugun de doguramadim. Hadi bakalim carsamba sezaryen yollari gorundu bana.. Haziran annesi olacagim guya. Ben istemeye istemeye sezaryene yol gorundu.

Ya kızlar bu sarılık olayı psikoloji mi bozdu sanki biraz sarardi gibi ama çok de değil napcam bilmiyorum kafa yicem bebegimin emmesinde falan da sorun hok

merhaba kızlar ben de foruma ara ara yazdım .kızımı 16.06.2014 tarihinde 11.21 de spinal anestezi ile dünyaya getirdim.şükürler olsun Rabbime.

Herkese merhabalar

Bende haziran annesiyim be bebegim 20 gunluk. Burdan sutu az olan sute ihtiyaci olan anneler varsa seve seve sut gonderebilirim. Sutum fazla ve bosuna gitin istemiyorum. Istanbulnpendikte oturuyorum. Bananiletisime gecerseniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar bu sarılık olayı psikoloji mi bozdu sanki biraz sarardi gibi ama çok de değil napcam bilmiyorum kafa yicem bebegimin emmesinde falan da sorun hok

Sürekli uyuyular sarılıkta. Oğlumda da var değerleri düşüşe geçti. Gece gündüz her 2 saate bir uyandırıp bol bol emzirin. 5. Gün kontrolünde bilirubin değerine baktılarmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzular ben dogum yaptim acilmam olmadi kombin sezeryan olfum cok iyi gecti bebegim kollarimda azcik sancim ve hemen gogus yaralarim var darisi bekleyenlerin basina kuzularim. 3 gun daha hastanedeyim bennnn

Güyya 1gün var ama bende tık yok iyice gerildim.
Evdeki herkese ateş püskürüyorum.

Selam canim nasilsin kac haftalik oldunuz bizim son 5 gun kaldi ara ara cok siddetli agrilarin geliyor ama geciyor aya kalkip dolasinca cok sukur ama stres altindayim cok korkuyorum normal dogumdan :-(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Özlemişim burayııı :)) çoğumuz doğurduk artık heralde ve miniklerimizden pek fırsat bulamıyoruz girip yazmaya..biz bugün 26 günlük olduk dün mevlüdümüzü okuttuk.Oğluşum 5 kg oldu bende 15 kilo verdim :))) siz ne alemdesiniz ??

bende hakiki zeytinyağı kullanıyorum bi süredir ama ısıtılıp soğutulmuş demek ne demek acep? 😀

vaaaaav maşallah kız 15 kilo gitti he! Ooyyyy ne güzel.. Darısı başıma.. Ama bende kalıcak gib kilolar,diyet yolu görünüyor sanki 😳😔

Kuzular ben dogum yaptim acilmam olmadi kombin sezeryan olfum cok iyi gecti bebegim kollarimda azcik sancim ve hemen gogus yaralarim var darisi bekleyenlerin basina kuzularim. 3 gun daha hastanedeyim bennnn

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,sağlıkla büyüt inşallah..iyi geçti demişsin bak oooh ne güzel.. 😊

Ne güzel herkes bebisiyle ilgileniyor. Suan benden baska kimse yok topikte Benim minigim uyuyor. Dr gittik bugün hafif sariligi varmis. Gaz sancisi cekiyoruz geceleri ama ilac yazmadi dr daha cok erken diye (6gunluk). Goz pinarlarimiz tikanmis cok fazla capak akiyor. Iki tane damla yazdi ilerlemis dedi masaj yap dedi. Sizde oldu mu boyle birsey kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…