8 saattir sancilarim basladi ama bir turlu acilmamiz olmadi ben kombine seseryana giricem 2 saat sonra. Bana dua edin lutfen
"Bunekibu" umarım bebeğine sağlıcakla kavuşursun. Herkes doğuruyor. Ben kaldım bir tek....
Ya kızlar bu sarılık olayı psikoloji mi bozdu sanki biraz sarardi gibi ama çok de değil napcam bilmiyorum kafa yicem bebegimin emmesinde falan da sorun hok
Şuan resmen oturup aglamak istiyorum.
Yanlis anlamayin ama neredeyse hepiniz bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.(cok sukur)
Ve herkes bebisiyle ilgili sıkıntilari mutluluklari paylasirken biz hala beklemedeyiz.
Ben galiba sizi kıskaniyorum((
Slm gogus catlagindan çok şikayet eden var gördüğüm kadarıyla beni isitilip soğutulmuş zeytinyagi kurtardı kizlar tavsiye ederim her emzirmeden sonra krem gibi süre bilirsiniz ama yaninda başka şeyler kkullanmayın ayrıca pisige göbek bagi bakimina ve bebegin gazi için karnina sürup masaj yapmak için de kullanabilirsiniz sevgiler
Özlemişim burayııı :)) çoğumuz doğurduk artık heralde ve miniklerimizden pek fırsat bulamıyoruz girip yazmaya..biz bugün 26 günlük olduk dün mevlüdümüzü okuttuk.Oğluşum 5 kg oldu bende 15 kilo verdim :))) siz ne alemdesiniz ??
Kuzular ben dogum yaptim acilmam olmadi kombin sezeryan olfum cok iyi gecti bebegim kollarimda azcik sancim ve hemen gogus yaralarim var darisi bekleyenlerin basina kuzularim. 3 gun daha hastanedeyim bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?