Ne güzel herkes bebisiyle ilgileniyor. Suan benden baska kimse yok topikteBenim minigim uyuyor. Dr gittik bugün hafif sariligi varmis. Gaz sancisi cekiyoruz geceleri ama ilac yazmadi dr daha cok erken diye (6gunluk). Goz pinarlarimiz tikanmis cok fazla capak akiyor. Iki tane damla yazdi ilerlemis dedi masaj yap dedi. Sizde oldu mu boyle birsey kizlar
Kuzular ben dogum yaptim acilmam olmadi kombin sezeryan olfum cok iyi gecti bebegim kollarimda azcik sancim ve hemen gogus yaralarim var darisi bekleyenlerin basina kuzularim. 3 gun daha hastanedeyim bennnn
Güyya 1gün var ama bende tık yok iyice gerildim.
Evdeki herkese ateş püskürüyorum.
Selam canim nasilsin kac haftalik oldunuz bizim son 5 gun kaldi ara ara cok siddetli agrilarin geliyor ama geciyor aya kalkip dolasinca cok sukur ama stres altindayim cok korkuyorum normal dogumdan :-(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayaz12 bende aynı durumdayım yarın olması lazım ama hala tık yok ne yapacağımı bilmiyom bi tuhaf oldum iyice yarın gidecez bakalım Dr A senin Dr un ne diyor sen. Ne düşünüyorsun
Canım güyya bugün doğurmam gerekiyor ama henüz bi belirti yok. Bende ne yalan söyleyim çok korkuyorum..
Benim doktora kalsa ayın 1ine kadar bekleyelim yani 41.hafta dolsun olmadı alalım. Çok fazla normalden yana , inan bana ne istediğimi ben bile bilmiyorum..
kızlar bebeğim 4 günlük oldu kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Iki saatte bir emziriyorum ben ilk gunler sarılık oldugu icin uyanmyodu zorla uyandrp emzir demişti doktor simdi kendisi uyanyo zaten iki saatte birkızlar bebeğim 4 günlük oldu kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Bizde netira kullaniyoruz canim ama bugun ek olarak bir krem daha yazdi dr. Insallah cabuk iyileşir gozlerini acamiyor yavrum
bizdede var çapak durumu canım..hatta köftemin gözü birbirine yapışıyor..
serum fizyolojik aldık eczaneden onu pamuğa dökerek siliyoruz,masaj yapmakta lazım evet..bide doktor "netira" göz damlası verdi onu kullanıyoruz..
Evet canim butun parçaları kaynatmalisinnihayet ben de doğuruyorum :) çarşamba sezeryan olucam. göğüs yarası olmaması için ne tavsiye edersiniz , bi de biberonu kullanmadan önce kaynatmak gerekiyomuş ya, bütün parçalarını mı kaynatıcaz, kapağını falan yani
bende hakiki zeytinyağı kullanıyorum bi süredir ama ısıtılıp soğutulmuş demek ne demek acep? 😀
Slm kızlar size sorum benim kızım daha 10 günlük ve grip oldu burnu tıkalı hapşuruyor durmadan ağlıyo burun damlası kullanıyorum neyapmam lazımki çabuk iyileşsin
İste tavada kizdiriyosun soğuyunca kullaniyosun pufpufcum
Ayrica benim oğlanin ismini özel mesajla yazmistim listeye eklememişsin unuttun mu Acep?
Muhammed fatih oldu adi eklersrn sevinirim
Slm kızlar size sorum benim kızım daha 10 günlük ve grip oldu burnu tıkalı hapşuruyor durmadan ağlıyo burun damlası kullanıyorum neyapmam lazımki çabuk iyileşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?