2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

bizdede var çapak durumu canım..hatta köftemin gözü birbirine yapışıyor..
serum fizyolojik aldık eczaneden onu pamuğa dökerek siliyoruz,masaj yapmakta lazım evet..bide doktor "netira" göz damlası verdi onu kullanıyoruz..

Sevgili haziran anneleri banada dua edin emi :) doktora gittik bugun acilmamiz rahimde yumusamamiz yok sancimizda yok cocukta kanala inmemis derken yarina sezeryan yolu gozuktu korkum yok ama heyecan yuksek :))

Kizlar merhaba ben de dogum hikayemi anlatym:)normal doğum tarihimiz 27 hazirandi fakat oglum 28 mayista geldi:)ilk dogumum oldugu icin hazir degldm haliyle hic beklemedgm anda dogdu.yeni evimize tasinali 1hafta olmustu yerlesememistik bile tam olarak.oglene dogru sancilar basladi ama onemsemedim esimle konusurken agrim var biraz 5-6 dkda bir oluyo dynce hemen geldi iyiki de gelmis.doktorumu aradim ben mardindeym dr dbakirda oldgu icin durumu anlattim istersen orda muayene ol duruma göre cagrym dedi muayene oldm 1 cm acilma olmus her an dogum yapabilirsin ama bugun mutlaka gözetim altında olmalisin dedi.tabi hemen dbakira gittik orda da muayene oldm doktorum korkulacak bsy yok dogum yapmazsn ama icin rahat etsin dye 1 gece kal dedi.1 cm acilma cok normalmis cunku.yatisi yaptk igneler serumlar falan sancimi gecirmedi.gece 12 de tekrar muayene ettiler hala 1 cm dynce sezaryen istiyorum dedim:)sancilar gittikce siddetleniyordu ve dogumun basladgni söylediler.saat 4 te ebe tekrar muayene etti ve 5cm olmus cok iyi gidiyor dayan dedi.saat 5te 8cm olmustu ama benim gücüm kalmamisti konusamiyordum bile dogum sancisi gerçekten hicbiseye benzemiyomus.epidural istedim cunku ikinacak halim yoktu.5bucukta igne yapildi 6.20 de geldi oglum:)tam uyusamadan dogum yaptm yani.o an tarif edilemez:))bütün sancilari yorgunlugu unutmustum bile.2390 gr dogdu bebegim 35 hafta 4 gunluktu.bir gece kalip eve döndük ve malum sarilikla ugrasmaya basladik..cok stresli bir donemdi prematüre oldugu icin.bugun 27.gunumuz sariligimz da gecmek üzere ve 3 kg olduk:)ben de9 kg verdim bu arada:)sadece emme sorunumuz var sagiyordum ilk günler simdi silikon göğüs ucuna gectik onu da biraktirabilirsem bi problemimiz kalmyck insallah.Allah hepimizin evlatlarini bagislasin en onemlisi sağlık.sagligi yerinde olsun da gerisi bos:)meleğim uyuyor simdi ve yüzüne bakinca her seyi unutuyorum ve Rabbime binlerce kez sukrediyorum...

nihayet ben de doğuruyorum :) çarşamba sezeryan olucam. göğüs yarası olmaması için ne tavsiye edersiniz , bi de biberonu kullanmadan önce kaynatmak gerekiyomuş ya, bütün parçalarını mı kaynatıcaz, kapağını falan yani

Güyya 1gün var ama bende tık yok iyice gerildim.
Evdeki herkese ateş püskürüyorum.

Ayaz12 bende aynı durumdayım yarın olması lazım ama hala tık yok ne yapacağımı bilmiyom bi tuhaf oldum iyice yarın gidecez bakalım Dr A senin Dr un ne diyor sen. Ne düşünüyorsun

Canım güyya bugün doğurmam gerekiyor ama henüz bi belirti yok. Bende ne yalan söyleyim çok korkuyorum..

Ayaz12 bende aynı durumdayım yarın olması lazım ama hala tık yok ne yapacağımı bilmiyom bi tuhaf oldum iyice yarın gidecez bakalım Dr A senin Dr un ne diyor sen. Ne düşünüyorsun

Benim doktora kalsa ayın 1ine kadar bekleyelim yani 41.hafta dolsun olmadı alalım. Çok fazla normalden yana , inan bana ne istediğimi ben bile bilmiyorum..

Off valla cildirmak uzereyim inan tatlim cok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bebeğim 4 günlük oldu kaç saatte bir emziriyorsunuz?

bizim 10.günümüz bugün ve doktor en başından beri minimum 45 dk maksimum 3 saat dedi..eğer kendiliğinden uyanıp istemezse ben 3 saatte bir yapıyorum canım..

Bizde netira kullaniyoruz canim ama bugun ek olarak bir krem daha yazdi dr. Insallah cabuk iyileşir gozlerini acamiyor yavrum

Evet canim butun parçaları kaynatmalisin

kızlar bebeğim 4 günlük oldu kaç saatte bir emziriyorsunuz?

Bebek istedikce, istemezse en gec 2-3 saatte bir

Gunaydin kizlar
Emzirmekten uyuyamiyorum cok yoruldum. Surekli ayni dongu. Emzir gaz cikar arada sut artsin diye kendini sag wc ye git dikislerine pansuman yap. Normal dogum oldugu icin her tuvalete gittigimde yeniden pansuman yapiyorum vs. Siz nasil yetisiyorsunuz ozellikle geceleri? Benim cingoz butun kakalarini gecelere sakliyor sanki :) her seye ragmen dunyanin en tatli duygusuymus annelik insan yilmak usanmak bilmiyor ama pratik cozumlerde lazim yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hakiki zeytinyağı kullanıyorum bi süredir ama ısıtılıp soğutulmuş demek ne demek acep? 😀

İste tavada kizdiriyosun soğuyunca kullaniyosun pufpufcum
Ayrica benim oğlanin ismini özel mesajla yazmistim listeye eklememişsin unuttun mu Acep?
Muhammed fatih oldu adi eklersrn sevinirim

Slm kızlar size sorum benim kızım daha 10 günlük ve grip oldu burnu tıkalı hapşuruyor durmadan ağlıyo burun damlası kullanıyorum neyapmam lazımki çabuk iyileşsin

Slm kızlar size sorum benim kızım daha 10 günlük ve grip oldu burnu tıkalı hapşuruyor durmadan ağlıyo burun damlası kullanıyorum neyapmam lazımki çabuk iyileşsin

Doktora götür bence canim doktor tavsiye etmedikçe de bir şey yapma derim çok nazik bedenleri çünkü geçmiş olsun

bencede doktora götür..çok önemli bişey olmasa da,en azından için rahat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…