2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Haziran anneleri doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun, bekleyenlerinde rabbım en guzel zamnda kavustursun...
Bende eylül annesiyim inşaalah..
kızlar sincan koruda doğum yapanınız varmı? biraz bilgi verirmisiniz?

KIZLAR nasılsınz bakalım , bebegım bugun 10 gunluk oldu 5. gun kontrolde sarılık degerı 14,4 cıkmıstı 2 gun sonra tekrarını ıstedı 13,1 e dusmustu.. bı daha gelmenıze gerek yok ama gozlemleyın dedı doktor.. bu sarılık rıskı tam olarak ne zaman gecıccek bılen varmı ?
gunduzlerı hep uyuyo bebegım zorlaaaa uyandırıyorum emzırmek ıcın ama gecelerı zor uyuyo , gunduzlerı hep uyudugu ıcın acaba sarılıgı yınemı yukseldı dıye dusunuyorum gozlerının akı sankı hep bıraz sarı..

bır de sıze bısey sorucm sutunuzu sagdıgınızda ılk bıkac damlası su gıbı gelıyomu ,hatta sankı su gıbı sonradan kıvamı degısıo ama ılk sagdıgımda su gıbı bıseyy gelıyo ,bebek doyuyomudur nasıl anlasılır bılmıyorum !!!

Su gibi gelmesi çok normal, ön süt o. Bebek emdikçe koyu kıvamlı süt geliyor. Memeyi en az 10-15 dakika emziriyorsan doyuyordur. Ben ilk zamanlar tek memede 20 dakika tutuyordum. Hayırlı olsun bebeğin. Günde 5-6 kere kaka yapıuorsa doyuyordur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ilk sütün öyle gelmesi normal.. Bize doktorum ilk gelen süt bebeğin su ihtiyacını sonraki gelen süt gıdasını karşılar demişti.. Bende 8 haziran 36+1 de oğlumu doğurdum... Emme sorunu yaşadık ilk zamanlar şimdi çok şükür iyi... Sabahları humana stıll tea akşamlarıda laktamil içiyorum.. üzüm kurusu, ceviz, meyve yiyorum akşama doğruda.. Sütüm baya bol geliyor... Ama benim paşanın emme süresi baya bir uzun.. Nerdeyse yarım saate yakın emiyor... Doğumdan sadece 2 hafta geçti ama ben eridim aktım resmen... Benim paşa gece gündüz uykusu iyi.. Bende senin gibi zorla uyandırıyorum oğlumu..

Cvplarnz icin tesekkur ederim kizlar , ben emzik
Vermek istyrm aslinda ama sariliktan sanrm
Zaten hep uyuyo emzik versem hc uyanmicak
Bide hastanede bi bebek hemsiresi verceksen
Bile 4 haftadan snra ver emme refleksini
Memede kazansin iyice demisti

haziran anneleri merhabaaa :::))) haziran bitiyor. benim son üç günüm. bebeğim gelmek bilmiyor. normal doğum diye tutturan bir doktorum var. hepiniz doğurdunuz. şu topicte doğumu bekleyen kaç kişi kaldık ki zaten oof:((

Sorma kardeş ya bende doğurmadım daha ultrasyon tarihine göre vaktim geçti bu cuma da kendi adet tarihine göre doluyo süre ama tık yok ya bem yurt dışındayım burada normal dığum yaptırıyolar 42 haftaya kadar bekliyolar inş o zamana kalmam ya doğum yapanlar dua edin biZde birsn önce hayırlısyla doğuralım

Bacim Rabb'im anali babali buyutmenizi nasip etsin ins.
Sariliktan dolayi surekli uyur emmeye calismaZ vs.
Ne olursa olsun sen sik sik emdirmeye calis bacim...
Ayaklarina gidikla gerekiyoorsa sag sutunu bineronla ver sakin fazla ac kalmasina izin verme...
Ayrica oglum hastaneden ciktiktan birkac gun sonra tekrar bilirubin degeri artmisti sonraki gun tekrar dustu ...
Sonra yine yukseldi ...
Diyecegim su ki oyle birsey ki bu bir anda dusup bir anda yukselebiyor...
Arada bir ellerinden tut hafiften kaldir ve birak..
Reflekslerini kontrol altinda tut...
Saatlerce baygin gibi bir hali olursa cok beklemeden gotur hastaneye bacim...
Sekerli suda iyi geliyor cay kasigi ile birkac kasik verebilirsin..
Ins. En kisa zamanda kendini toparlar melegin

Ayrica bacim sutunun ilk su gibi gelmesi normal...
Ilk gelen sut on sut yani bebegimizin su ihtiyacini karsiliyor o nedenle o sekilde....
Emdikce koyulasiyor son sutteki vitamin degerleri daha yuksek oluyor...
O nedenle her bir gogsu 15 dakika dolacak sekilde emzirmeliyiz...
Bebegimizin o son sutu emmesi lazim iyice beslenebilmesi icin...
Ayrica doyup doymadigini bezinden anlayabilirsin bacim.. .

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Allah kısmet ederse yarın saat 11.00 gibi sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin... Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla, analı-babalı kucaklarına almayı ve büyütmeyi nasip etsin... Kısa bir süre sonra görüşmek üzere bebeklerinize ve kendinize iyi bakın diyorum... İnşallah çabucak toparlanırız ve bebeklerimizi büyütürken de paylaşımlarda bulunmaya devam ederiz...

Hayirli kolay dogumlar canim. 6 saat kalmis yavruna kavusmaya.

Allah sağlıkla,kolaylıkla minimum ağrılı sızılı ve çooook güzel bi doğum nasip etsin canım..Hadi bakalım sende kavuş minnakına artık 👏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…