Kizlar dogum hiakyemi en kisa zmaanda yazicam ins biz simdilik iyiyiz hastanedeyiz
Hayirli olsun canim masallah size
KIZLAR nasılsınz bakalım , bebegım bugun 10 gunluk oldu 5. gun kontrolde sarılık degerı 14,4 cıkmıstı 2 gun sonra tekrarını ıstedı 13,1 e dusmustu.. bı daha gelmenıze gerek yok ama gozlemleyın dedı doktor.. bu sarılık rıskı tam olarak ne zaman gecıccek bılen varmı ?
gunduzlerı hep uyuyo bebegım zorlaaaa uyandırıyorum emzırmek ıcın ama gecelerı zor uyuyo , gunduzlerı hep uyudugu ıcın acaba sarılıgı yınemı yukseldı dıye dusunuyorum gozlerının akı sankı hep bıraz sarı..
bır de sıze bısey sorucm sutunuzu sagdıgınızda ılk bıkac damlası su gıbı gelıyomu ,hatta sankı su gıbı sonradan kıvamı degısıo ama ılk sagdıgımda su gıbı bıseyy gelıyo ,bebek doyuyomudur nasıl anlasılır bılmıyorum !!!
kızlar nasılsınz bakalım , bebegım bugun 10 gunluk oldu 5. Gun kontrolde sarılık degerı 14,4 cıkmıstı 2 gun sonra tekrarını ıstedı 13,1 e dusmustu.. Bı daha gelmenıze gerek yok ama gozlemleyın dedı doktor.. Bu sarılık rıskı tam olarak ne zaman gecıccek bılen varmı ?
Gunduzlerı hep uyuyo bebegım zorlaaaa uyandırıyorum emzırmek ıcın ama gecelerı zor uyuyo , gunduzlerı hep uyudugu ıcın acaba sarılıgı yınemı yukseldı dıye dusunuyorum gozlerının akı sankı hep bıraz sarı..
Bır de sıze bısey sorucm sutunuzu sagdıgınızda ılk bıkac damlası su gıbı gelıyomu ,hatta sankı su gıbı sonradan kıvamı degısıo ama ılk sagdıgımda su gıbı bıseyy gelıyo ,bebek doyuyomudur nasıl anlasılır bılmıyorum !!!
Kızlar bişi sorcam bebeklerinize emzik veriyor musunuz
haziran anneleri merhabaaa :::))) haziran bitiyor. benim son üç günüm. bebeğim gelmek bilmiyor. normal doğum diye tutturan bir doktorum var. hepiniz doğurdunuz. şu topicte doğumu bekleyen kaç kişi kaldık ki zaten oof:((
Herkes doğurdu benim oğlumun hala gelmeye niyeti yokofff dogsun artık
Kızlar bişi sorcam bebeklerinize emzik veriyor musunuz
Cvplarnz icin tesekkur ederim kizlar , ben emzik
Vermek istyrm aslinda ama sariliktan sanrm
Zaten hep uyuyo emzik versem hc uyanmicak
Bide hastanede bi bebek hemsiresi verceksen
Bile 4 haftadan snra ver emme refleksini
Memede kazansin iyice demisti
Arkadaşlar, Allah kısmet ederse yarın saat 11.00 gibi sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin... Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla, analı-babalı kucaklarına almayı ve büyütmeyi nasip etsin... Kısa bir süre sonra görüşmek üzere bebeklerinize ve kendinize iyi bakın diyorum... İnşallah çabucak toparlanırız ve bebeklerimizi büyütürken de paylaşımlarda bulunmaya devam ederiz...
Beklerken kafayı yemek üzereyim 40 ı da gectik hala dogmadı kızım
Arkadaşlar, Allah kısmet ederse yarın saat 11.00 gibi sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin... Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla, analı-babalı kucaklarına almayı ve büyütmeyi nasip etsin... Kısa bir süre sonra görüşmek üzere bebeklerinize ve kendinize iyi bakın diyorum... İnşallah çabucak toparlanırız ve bebeklerimizi büyütürken de paylaşımlarda bulunmaya devam ederiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?