2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bişi sorcam bebeklerinize emzik veriyor musunuz

ben normalde vermek istemiyorum..hatta ilk günler vermemiştim kendi uyuyakalıyordu ne güzel..ama göğüs yaram çatlağım olup canımın deli gibi acıması,her emzirmede ağlamamdan dolayı bi gece Efe feci ağladı..karnı aç ama memeyi tutamıyor falan..o gün ilk kez süt sağması yaptım ve ben sağana dek sakinleşsin diye verdim meme..o günden beride istiyo,hatta çoğu kez onla uyuyor sonra atıyor ağzından..

Herkese merhabalar.. Bi veda edim dedim... Hamileligim boyunca destekleriniz paylaşımlarınız için teşekkürederim.. Daha önceden ayın 13. de dogum haberimi vermiştim ama bebeğim 1 hafta yaşadı ve hiç bir sebep bulamadılar kalbi durdu... Dilerim hiç kimse benim yaşadığımı yaşamaz Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın... Ne diyelim kısmet olursa bende bir gün anne olurum...

😳 aman Allah'ım..kelimeler cümleler tükendi şu an düğüm düğüm..ne diyeceğimi bilemiyorum,şok oldum..ayrıca inanılmaz üzüldüm ve acını derinlerde hissettim arkadaşım.. 😪 büyük acı ve büyük kayıp..Allah'ım sabır versin inşallah.. 🙏 hayırlısı buymuş demek ki ama kabul etmeside oldukça güç..çok üzgünüm 😔 başın sağolsun..Allah anneliği sana hayırlı zamanda tattırsın ve hiçbi şekilde mutsuzluk olmasın hayatında inşallah

Gunaydinnnn...Bende 40+3 oldum. .ve doguramadim...Allah yardimcim olsun kızlar...Dua edin..

sezeryan yolu görünüyor galiba yavaş yavaş 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Canim benim seni teselli edecek kelime bulmak zor acini derinden paylaşiyorum Rabbim tekrarini yasatmasin sen de umudunu kaybetmemişsin gordugum kadariyla sabrinin karşiligini anne olarak alirsin inşallah..

Allah yardimcin olsun arkadasim guzel haberlerle gel inşallah

vaaaaav maşallah kız 15 kilo gitti he! Ooyyyy ne güzel.. Darısı başıma.. Ama bende kalıcak gib kilolar,diyet yolu görünüyor sanki 😳😔

gider canım gider merak etme emzirdikçe eriyip bitiyor insan :)) Ben eski halime geri döndüm şu an ve bütün kıyafetlerim oluyor artıkın İşin en kötü yanı eşim de benimle birlikte kilo aldı hamileliğimde ben verdim o topaç gibi kaldı

Rabbim sabir versin en kisa zamanda insallah anne olabilmeyi tekrar nasip etsin evlatlarinla sağlıklı uzun omurlerin olsun insallah

Sadece sag gozunde capaklanma var baya fazla pamuklu islak bezle temizliyorum bide damla kullaniyoruz sabah ogle aksam bi damla
Bize sarilik testi yapilmadi bugun 6 gunluk olduk dun saglik ocagindaydik topuk kani icin bisey olsa ordaki doktor uyarirdi heralde di mi

Slm kizlar.
5 gun once dogum yaptim, doktor kontrolumuzde bebege d vitamini baslicaz dedi 10 gunluk olunca. Zaten saglik ocaginda da soylediler.rutin biseymis yani.
Aranizda bunu kullanmayan var mi, ben hic kullanmak istemiyorum

Saglicakla kucagina al canim allah yar ve yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim bian once kucagini doldursun canim basin sag olsun çok uzuldum

Kızlar bişi sorcam bebeklerinize emzik veriyor musunuz

Ben veriyorum canim hatta onla sakinlestiriyorum cunku çok sinirli benim kizim en ufak seyde bagirtiyi cakiyo elimiz ayagimiza giriyo resmen

Slm kizlar.
5 gun once dogum yaptim, doktor kontrolumuzde bebege d vitamini baslicaz dedi 10 gunluk olunca. Zaten saglik ocaginda da soylediler.rutin biseymis yani.
Aranizda bunu kullanmayan var mi, ben hic kullanmak istemiyorum

Ben kullaniyorum canim ama bazi gunler aksattigimda oluyo

Cok üzüldüm canim. Rabbim sabır versin ve hayirli zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin

Kizlar benim ilk bebegimde sütüm cok fazlaydi bunda hic yok. Cok üzgünüm ne yapmam lazim artırabilmek icin.

Kizlar bu sezeryan gobeklerinden nasil kurtulcaz her gelen sar diyo ama daha 40imiz bile cikmadan erken degilmi siz neyapmayi dusunuyosunuz gec kalip pusman olmak istemiyorum

Kizlar benim ilk bebegimde sütüm cok fazlaydi bunda hic yok. Cok üzgünüm ne yapmam lazim artırabilmek icin.

Benimde oyleydi pompayla zorla getirdim. Sanirim bebislerin emis gucu yetmiyor ilk gelen kolostrum dedikleri sut benden resmen tereyagi gibi kivamli cikti. Oglumun onu emmesi imkansizmis. Amedanin pompasini aldim cok memnun kaldim tavsiye ederim. Cok pahalli ama insanin caresizlikten gozu hicbir sey gormuyor. Kendini uzupte sutunu dahada kacirma pompa al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…