Kızlar bişi sorcam bebeklerinize emzik veriyor musunuz
Herkese merhabalar.. Bi veda edim dedim... Hamileligim boyunca destekleriniz paylaşımlarınız için teşekkürederim.. Daha önceden ayın 13. de dogum haberimi vermiştim ama bebeğim 1 hafta yaşadı ve hiç bir sebep bulamadılar kalbi durdu... Dilerim hiç kimse benim yaşadığımı yaşamaz Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın... Ne diyelim kısmet olursa bende bir gün anne olurum...
Gunaydinnnn...Bende 40+3 oldum. .ve doguramadim...Allah yardimcim olsun kızlar...Dua edin..
Herkese merhabalar.. Bi veda edim dedim... Hamileligim boyunca destekleriniz paylaşımlarınız için teşekkürederim.. Daha önceden ayın 13. de dogum haberimi vermiştim ama bebeğim 1 hafta yaşadı ve hiç bir sebep bulamadılar kalbi durdu... Dilerim hiç kimse benim yaşadığımı yaşamaz Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın... Ne diyelim kısmet olursa bende bir gün anne olurum...
Arkadaşlar, Allah kısmet ederse yarın saat 11.00 gibi sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin... Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla, analı-babalı kucaklarına almayı ve büyütmeyi nasip etsin... Kısa bir süre sonra görüşmek üzere bebeklerinize ve kendinize iyi bakın diyorum... İnşallah çabucak toparlanırız ve bebeklerimizi büyütürken de paylaşımlarda bulunmaya devam ederiz...
vaaaaav maşallah kız 15 kilo gitti he! Ooyyyy ne güzel.. Darısı başıma.. Ama bende kalıcak gib kilolar,diyet yolu görünüyor sanki 😳😔
Ne güzel herkes bebisiyle ilgileniyor. Suan benden baska kimse yok topikteBenim minigim uyuyor. Dr gittik bugün hafif sariligi varmis. Gaz sancisi cekiyoruz geceleri ama ilac yazmadi dr daha cok erken diye (6gunluk). Goz pinarlarimiz tikanmis cok fazla capak akiyor. Iki tane damla yazdi ilerlemis dedi masaj yap dedi. Sizde oldu mu boyle birsey kizlar
Arkadaşlar, Allah kısmet ederse yarın saat 11.00 gibi sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin... Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla, analı-babalı kucaklarına almayı ve büyütmeyi nasip etsin... Kısa bir süre sonra görüşmek üzere bebeklerinize ve kendinize iyi bakın diyorum... İnşallah çabucak toparlanırız ve bebeklerimizi büyütürken de paylaşımlarda bulunmaya devam ederiz...
Kızlar bişi sorcam bebeklerinize emzik veriyor musunuz
Slm kizlar.
5 gun once dogum yaptim, doktor kontrolumuzde bebege d vitamini baslicaz dedi 10 gunluk olunca. Zaten saglik ocaginda da soylediler.rutin biseymis yani.
Aranizda bunu kullanmayan var mi, ben hic kullanmak istemiyorum
Ben 5. Gun sarmaya başladım bugün 10. Gun korse giymeye başladım 40 a kadar bekleyememKizlar bu sezeryan gobeklerinden nasil kurtulcaz her gelen sar diyo ama daha 40imiz bile cikmadan erken degilmi siz neyapmayi dusunuyosunuz gec kalip pusman olmak istemiyorum
Kizlar benim ilk bebegimde sütüm cok fazlaydi bunda hic yok. Cok üzgünüm ne yapmam lazim artırabilmek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?