2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ben şu an pek emziremiyorum ki..sağıp öyle veriyorum köfteme..aynı işi görmez heralde 😃😁

bende Ameda'nınkini aldım e-bebek'ten 350 tl ☺️ Bende memnunum...

Kizlar bu sezeryan gobeklerinden nasil kurtulcaz her gelen sar diyo ama daha 40imiz bile cikmadan erken degilmi siz neyapmayi dusunuyosunuz gec kalip pusman olmak istemiyorum

valla açıkçası bende düşünüp aynada bakıp bakıp duruyorum..klasikleşen bi söz oldu ama "sanki hâlâ içimde bebek var gibi" 😨 hani hamile t-shirtü giysem kimse hamilr olmadığımı anlamaz 😁 göbekte kiloda çok az gitti bende..kalcak galiba bana yadigar ooy oyyy oyyyyy

Kizlar benim ilk bebegimde sütüm cok fazlaydi bunda hic yok. Cok üzgünüm ne yapmam lazim artırabilmek icin.

cancanım bak ben şundan içiyorum..artık denk mi geldi tesadüf mü bilmem ama etki etti gibi..birden 30-40 ml farketti desem yeridir

Ben kullaniyorum canim ama bazi gunler aksattigimda oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizede sağlık ocağından verildi + doktorda söyledi sonra..bu ağızdan damla olarak verilecek olan di mi??

Bacim Rabb'im sabrini versin ...
Biz ne soylesek bos....
Melegin sana merhaba demis ve ebedi hayatta seni beklemeye cekilmis.....
Burada belki doyamadin ama ahirette seni bekliyor olacak melegin unutma olur mu ...

Cok uzun zamandir kk ya giremiyorrdum. Haberini face grubundan aldim. Rabbim cennette elinizden tutup orada da evlat kokusu tattirmak istemis. Dualarimiz seninle canim...Rabbim bu dunyada da yeniden anne baba olmayi nasip eder insallah...

Gel uyku gell kızıma nerdesin gece 2 buçuktan beri ayakrayız şimdi emiyor inşallah uyur yoksa bayılacağım uykusuZluktan

Gel uyku gell kızıma nerdesin gece 2 buçuktan beri ayakrayız şimdi emiyor inşallah uyur yoksa bayılacağım uykusuZluktan

üüüf bende öyleyim gece 2'de süt zamanıydı oğluşun saati 6-7 kere 5'er dk aralıklarla kurmuştum oysa ama uyanamamışız 😔 şimdi kalktım hemen süt sağıyorum..

Kizlar benim kizim da sabaha kdr nobet tutanlardanim. Daha 3 gilunluk sezeryanliyim ama iyiyim elhamdulillah. Ne zaman sezeryan dikislerimden rahat ederim sizilari ne zmn gecer ne zmn rahat hareket ederim? Kizim ishal gibi koyu yesil ve sulu diski yapiyo bu nornal mi kizlar? O uyuyoken ben de uyuyayim gce botlyu nobet dikildim. Agliycam 😢

Bacim sezeryan olanlardanim...
Ben 3. 4. Gun kendim ayaklandim ...
Iki haftayada toparlandim...
Daha erkende toparlanabilirdim iltihap kapmisti dikislerim..
Ayrica diski baslarda o sekilde geldi oglumda da...
52 gunluk olduk yenilerde hafif katilasti diyebilirim...

Ayrica bacilarim tekrar yaziyorum...
Bende asiri etkili oldu rezene anason ve kimyon karisimi cay iciyorum...
Bebegim normale dondu yine asiri gazi oluyor ama ne zaman icsem kolaylikla cikartiyor....
Bilginize

Azerim cok saolasin iki haftaya toplarsan daha ne isterim. 2. Gunden beri ayaktayim elhamdulillah.

Azerim cok saolasin iki haftaya toplarsan daha ne isterim. 2. Gunden beri ayaktayim elhamdulillah.

Günaydın kızlar bişey sorucam siz bebişlerinize her iki memeyi de mutlaka her seferinde veriyormusunuz.Benim kız bazen tek memeyi emiyor ve 10 dak. desem yeridir.Dün çocuk doktoru süreye çok takılma bebek doyduğunda bırakır ama sende 15 dak. dan fazla memede tutma,tek meme versen de olur dedi.Öyle aman aman sütüm yok daha sızdığını taştığını görmedim 20 günlük olduk.Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda merak ettim.

Canım benim kız da 13 günlük gece 3 te kalktı 11 di yattı mahvoldum full ağlıyo tam uyuyor beşiğine koyuyorum başlıyor ağlamaya alıyorum kucağıma susuyor bildiğiniz gibi değil büyüdükçe ağlaması bile değişiyor öğle ağlıyorki az kalıyo yorganı parçalıya uykusuzluktan ölecem

Ah canım aynı kızımla beni anlatmışsın.Geceleri uyku yok akşam 11 de mesaiye başlıyoruz kızımla sabah 6-6:30 gibi ancak dalıyor.Gündüzleri de kesintisiz uyumuyor hiç hep mızırdanıyor evin işlerini yapamıyorum yemeği bile eşim yapıyor düşün.Anlayacağın zombi gibi dolaşıyorum evin içinde.40 ı çıksın diye günleri sayıyorum belki düzene girer.

Kizlar bu sezeryan gobeklerinden nasil kurtulcaz her gelen sar diyo ama daha 40imiz bile cikmadan erken degilmi siz neyapmayi dusunuyosunuz gec kalip pusman olmak istemiyorum
Dogum yaptigim gunun aksami sardik hemen arada korse giyiyorum bez bunaltinca bence sakin 40 gun bekleme bana gibegim toparlaniyo gibi geliyo ama bakalim insallah oyledir

Tek değilmişim uykusuz kalan benim bebeğimde aglamiyor ama uymuyor da kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor sürekli emmek istiyor göğüslerimde yara emerken aglicam nerdeyse

Tek değilmişim uykusuz kalan benim bebeğimde aglamiyor ama uymuyor da kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor sürekli emmek istiyor göğüslerimde yara emerken aglicam nerdeyse

Ağlamıyorsa şanslısın demektir çünkü ağladıklarında daha bir çaresiz hissediyorsun kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…