gider canım gider merak etme emzirdikçe eriyip bitiyor insan :)) Ben eski halime geri döndüm şu an ve bütün kıyafetlerim oluyor artıkınİşin en kötü yanı eşim de benimle birlikte kilo aldı hamileliğimde ben verdim o topaç gibi kaldı
Benimde oyleydi pompayla zorla getirdim. Sanirim bebislerin emis gucu yetmiyor ilk gelen kolostrum dedikleri sut benden resmen tereyagi gibi kivamli cikti. Oglumun onu emmesi imkansizmis. Amedanin pompasini aldim cok memnun kaldim tavsiye ederim. Cok pahalli ama insanin caresizlikten gozu hicbir sey gormuyor. Kendini uzupte sutunu dahada kacirma pompa al bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu sezeryan gobeklerinden nasil kurtulcaz her gelen sar diyo ama daha 40imiz bile cikmadan erken degilmi siz neyapmayi dusunuyosunuz gec kalip pusman olmak istemiyorum
Ben kullaniyorum canim ama bazi gunler aksattigimda oluyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhabalar.. Bi veda edim dedim... Hamileligim boyunca destekleriniz paylaşımlarınız için teşekkürederim.. Daha önceden ayın 13. de dogum haberimi vermiştim ama bebeğim 1 hafta yaşadı ve hiç bir sebep bulamadılar kalbi durdu... Dilerim hiç kimse benim yaşadığımı yaşamaz Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın... Ne diyelim kısmet olursa bende bir gün anne olurum...
Gel uyku gell kızıma nerdesingece 2 buçuktan beri ayakrayız şimdi emiyor inşallah uyur yoksa bayılacağım uykusuZluktan
Bacim sezeryan olanlardanim...Kizlar benim kizim da sabaha kdr nobet tutanlardanim. Daha 3 gilunluk sezeryanliyim ama iyiyim elhamdulillah. Ne zaman sezeryan dikislerimden rahat ederim sizilari ne zmn gecer ne zmn rahat hareket ederim? Kizim ishal gibi koyu yesil ve sulu diski yapiyo bu nornal mi kizlar? O uyuyoken ben de uyuyayim gce botlyu nobet dikildim. Agliycam 😢
Bacim sezeryan olanlardanim...
Ben 3. 4. Gun kendim ayaklandim ...
Iki haftayada toparlandim...
Daha erkende toparlanabilirdim iltihap kapmisti dikislerim..
Ayrica diski baslarda o sekilde geldi oglumda da...
52 gunluk olduk yenilerde hafif katilasti diyebilirim...
Ayrica bacilarim tekrar yaziyorum...
Bende asiri etkili oldu rezene anason ve kimyon karisimi cay iciyorum...
Bebegim normale dondu yine asiri gazi oluyor ama ne zaman icsem kolaylikla cikartiyor....
Bilginize
Bacim sezeryan olanlardanim...
Ben 3. 4. Gun kendim ayaklandim ...
Iki haftayada toparlandim...
Daha erkende toparlanabilirdim iltihap kapmisti dikislerim..
Ayrica diski baslarda o sekilde geldi oglumda da...
52 gunluk olduk yenilerde hafif katilasti diyebilirim...
Ayrica bacilarim tekrar yaziyorum...
Bende asiri etkili oldu rezene anason ve kimyon karisimi cay iciyorum...
Bebegim normale dondu yine asiri gazi oluyor ama ne zaman icsem kolaylikla cikartiyor....
Bilginize
Gel uyku gell kızıma nerdesingece 2 buçuktan beri ayakrayız şimdi emiyor inşallah uyur yoksa bayılacağım uykusuZluktan
Canım benim kız da 13 günlük gece 3 te kalktı 11 di yattı mahvoldum full ağlıyo tam uyuyor beşiğine koyuyorum başlıyor ağlamaya alıyorum kucağıma susuyor bildiğiniz gibi değil büyüdükçe ağlaması bile değişiyor öğle ağlıyorki az kalıyo yorganı parçalıya uykusuzluktan ölecem
Dogum yaptigim gunun aksami sardik hemen arada korse giyiyorum bez bunaltinca bence sakin 40 gun bekleme bana gibegim toparlaniyo gibi geliyo ama bakalim insallah oyledirKizlar bu sezeryan gobeklerinden nasil kurtulcaz her gelen sar diyo ama daha 40imiz bile cikmadan erken degilmi siz neyapmayi dusunuyosunuz gec kalip pusman olmak istemiyorum
Kizlar benim kizim da sabaha kdr nobet tutanlardanim. Daha 3 gilunluk sezeryanliyim ama iyiyim elhamdulillah. Ne zaman sezeryan dikislerimden rahat ederim sizilari ne zmn gecer ne zmn rahat hareket ederim? Kizim ishal gibi koyu yesil ve sulu diski yapiyo bu nornal mi kizlar? O uyuyoken ben de uyuyayim gce botlyu nobet dikildim. Agliycam 😢
Tek değilmişim uykusuz kalan benim bebeğimde aglamiyor ama uymuyor da kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor sürekli emmek istiyor göğüslerimde yara emerken aglicam nerdeyse
Ağlamıyorsa şanslısın demektir çünkü ağladıklarında daha bir çaresiz hissediyorsun kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?