2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Kızlar ne sıklıkla banyo yaptırıyor sunuz

Canim doktor bize gun asiri yukayin dedi. Gece yatmadan once yikayip emzirirsen daha mutlu uyuyorlar. Ben bu programa uymayi dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Canim doktor bize gun asiri yukayin dedi. Gece yatmadan once yikayip emzirirsen daha mutlu uyuyorlar. Ben bu programa uymayi dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende gün aşırı yikiyorum ama aksam yaptırmak istemiyorum usur falan diye
 
Kızlar ne sıklıkla banyo yaptırıyor sunuz

Canim doktor bize gun asiri yukayin dedi. Gece yatmadan once yikayip emzirirsen daha mutlu uyuyorlar. Ben bu programa uymayi dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizede doktor gobegi dusene kadar yikamayinki cabuk dussun dedi bugun bir haftalik oldu hic yikamadik sadece gul suyuyla silin dedi doktor gobegide baya kurudu bugun yatin duser insallah banyo yapsa daha bi rahat olur aslinda
 
Kızlar ne sıklıkla banyo yaptırıyor sunuz

bizede doktor göbeği düşene kadar yıkamayın dedi..yıkamadık,sadece ılık suyla bezle sildik ara ara..göbek düştükten sonrada günaşırı yıkamaya başladık..40'ı çıkınca her gün yıkamayı planlıyorum,benim köfte sevdi suyu..ilk gün ağladı ama artık ağlamıyor 😁
 

Bizim minnos da ilk ağladı ama sonra sevdi şükür
 
Arkadaşlar Merhaba!

Allah izin verirse ben kasım annesi olacağım. Tecrübe edineyim diye arada sizleri de okuyorum. Bir şey dikkatimi çekti; doğumlarınız çoğunlukla sezaryen!
Normal neden bu kdr az? Sezaryene acil durum olmadıkça karşı bir insanım, bu yüzden dikkatimi çekti.

Bir de AZERIKIZI bu msjı görebilirsen cvbını bekliyorum; sen hamile kalmaya çalışan eylül, ekim grubundan mıydın? Orada yazışıyorduk ama emin olamadım canım. Doğum yapmışsın hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum! Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. 🙏🙏


💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Slm arkadaşlar bu gün kontrolüm vardı ve sözde son günümüzdü.. sadece Nst yapıldı ve tık yok..artık bebeğime kavuşmak istiyorum
 

Evet canim eylul grubuna gelmistim bir ara ve sukur ki eylul ayinda hamile kaldim
Sen de hamileymissin Rabb'im daglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin ♥♥♥
Ayrica biz bugun itibariyle 53 gunluk olduk biz


Ayrica guzel bir konuya deginmissin bacim...
Sezeryan genel anlamda oldukca fazla...
Keske normal dogum yapabilenlerden olsaydim ben...
Ama nasip cok istedim normali ama sezeryan olmak zorunda kaldim...
 


Ahh canım yaa zaman ne kadar çabuk geçiyor. Daha dün o grupta hamile miyiz acaba, ne zaman hamile kalacağız diye dertleşiyorduk!

Ben o aydan sonra ara verdim sınavlardan dolayı martta hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sezaryen konusunda da doktorların öncü olması gerektiğini düşünüyorum. Hep hazıra alışıyoruz. Gece gündüz hayırlı normal doğumlar olsun diye dua ediyorum. Ama doktorlar 5 dakikada iş bitsin diye yok çatın uygun değil yok haftan geldi mecburuz diye zorluyor. Bir arkadaşımın suyu gelip açılması olduğu halde -ki kendiliğinden olmuş,sancısız- , zorla sezaryen yaptırmış.
Ne diyelim sizler kurtuldunuz şükür, darısı bizlerin başına.

Karşılaştığımıza sevindim canım. Bebişini de öpüyorum! 💋💋💋




💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Valla canim bukadar kesin konusma bence:)))bende cokk normal isteyenlerdendim.cok sukur hersym normaldi.gece ansizin suyum geldi sancim basladi hastaneye gittik ebe olsun dr olsun hepsi acilmami sancimi guzel buldular.gece 3tr gittik hastaneye oglen 11 bucuk oldu suni sanciya bile ihtiyac duyulmadi acilmam 6 -7 olmustu artik.sonuna geldim sayilirdi ama dayanamadim yemedi acikcasi:))o kadar normal isteuen ben dr.a adeta yalvardim beni sezeryana alin diye.o da bana cok israr etti az kaldi bi yarim saat daha dayan dedi.annemlere dondu ikna edin bi yarim saat dedi ben dayanamiyorum travma geciriyom diye tutturdum aklima geldikce guluyorum yan dr.um mecburen sezeryan yapmak durumunda kaldi.bilincimi yitiriyorum diye tuttturdum:)yani o kadar sanc ve acilmadan sonra yarim saat daha dayanamadim maalesef.kimse ikna edemezdi o anda beni..ama boylesi hayirli imis.simdi bazen dusunuyorum acaba yaparmiydim diye bi kac cm kalmisti cunku ama sancim olmadiginsan boyle dusunuyorum simdi:))))diyecegim o ki bi seye sartlama kendini hangisi hayirli ise o olsun
 
Dr.dan dr.a degisiyor demek .benimkid adeta normal olsun diye cirpindi..baksezeryannbenim icin 1 dk lik is dedi ama herseyin normal dedi.
Ben travma geciriyom diye tutturunca bakti kararliyim mecbur kaldi... tabi o saatler icinde bi kac kez daha istedim beni ikna edip gitmisti..Allah hayirlisinibversin.her dr.bir degil ama.Allah bebeginikucagina almayi nasip etsin canim saglikla.onemli olan o.
 


Canım öncelikle Allah bağışlasın bebeğini. Ben sezaryene karşı değilim, gerekmedikçe yapılmasına karşıyım. O an neler yaşadığını tabiki bilemem. Ama eskiye nazaran bu kadar çok olmasına sinirleniyorum. Şu an özel hastanelerdeki doğumların %90'ı sezaryen. Ben de özelde yapacağım inşallah doğumumu ve sonuna kadar direneyim diyorum. :) Bakalım! Allah tüm hamilelere yardım etsin diye dua ediyorum :)


💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Canim bundan 4 gun oncesine kadar aynisini ben soyledim. Hatirlayanlar bilir normal dogumdan korkan ama cok normal dogurmak isteyen biriydim. Herkes yapiyosa dunyada 6 milyar insan doguyosa bende yapabilirim mantigindaydim ve sonuna kaar da fikrimi degismedim. Gce 11 den sabah 8 e kadar sanci cektim ama 1 cm bile acilmam yoktu. Suni sanciyla takviye yapilarak acilma olmasini teklif ettiler ki en bastan beri dr um suni sanciya karsi oldugumu bilir normal doguma herseyim musaitti. Ancak son gun baktik ki hic acilma yok. Mecbur sezaryen oldum. Hayirlisi buymus. Pisman degilim. Dogum yapmayan arkadaslar ildugu icin sancilarla ilgili yorum yapmiycam bir de gercekten bunyeden bunyeye farkeden bisey oldugu icin kisisel yorumlarla kimseyi etkilenemek gerekir. Ama dogum anim olsun sonrasi olsun cok guzel gecti. Iyiki spinal anesteziyi tercih etmisim orda dondurdugum muhabbetle iki dogum daha yaptirirlardi bana. Onemli olan iyi bir doktora ve iyi bir ekibe denk gelmek. Benim sansim ikisi de cok iyiydi. Sonradan toparlanmasi normal dogum gibi degil ama dunyanin sonu da degil. Netice de adi uzerinde suni sanci da suni bir yontem. Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin kimseyi o yolda cok bekletmesin. Sabirsizlanmanizi cok iyi anliyorum. Darisi bebisini bekleyenlerin basina insallah.
 

Bende varım bende 24 Haziran'daydı güya bekliyorum bakalım bugün 10 dk da bi gidip gelen defalarca sancım oldu gittim Dr A açılma yok dedi nişanda geldi sıklasınca yine gidecem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…