Kızlar ne sıklıkla banyo yaptırıyor sunuz
Canim doktor bize gun asiri yukayin dedi. Gece yatmadan once yikayip emzirirsen daha mutlu uyuyorlar. Ben bu programa uymayi dusunuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogdugu gunden bu yana hergun bacim...
Az daha buyusun aksamlarida babasinin kucagina vericem onunla yapsin
Ya ben de yıkamak istıyorum ama izin vermediler bu sicaklarda pisti cocuk.
Aglamiyor şükür ama uyuklayip kucağımdan dusurecegim diye çok korkuyorum
Canim doktor bize gun asiri yukayin dedi. Gece yatmadan once yikayip emzirirsen daha mutlu uyuyorlar. Ben bu programa uymayi dusunuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ana kucagina koymayi denedin mi gunduz anakucaginda uyutuyorum daha uzun sure uyuyo
bizede doktor göbeği düşene kadar yıkamayın dedi..yıkamadık,sadece ılık suyla bezle sildik ara ara..göbek düştükten sonrada günaşırı yıkamaya başladık..40'ı çıkınca her gün yıkamayı planlıyorum,benim köfte sevdi suyu..ilk gün ağladı ama artık ağlamıyor 😁
Arkadaşlar Merhaba!
Allah izin verirse ben kasım annesi olacağım. Tecrübe edineyim diye arada sizleri de okuyorum. Bir şey dikkatimi çekti; doğumlarınız çoğunlukla sezaryen!
Normal neden bu kdr az? Sezaryene acil durum olmadıkça karşı bir insanım, bu yüzden dikkatimi çekti.
Bir de AZERIKIZI bu msjı görebilirsen cvbını bekliyorum; sen hamile kalmaya çalışan eylül, ekim grubundan mıydın? Orada yazışıyorduk ama emin olamadım canım. Doğum yapmışsın hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum! Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. 🙏🙏
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim eylul grubuna gelmistim bir ara ve sukur ki eylul ayinda hamile kaldim
Sen de hamileymissin Rabb'im daglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin ♥♥♥
Ayrica biz bugun itibariyle 53 gunluk olduk biz
Ayrica guzel bir konuya deginmissin bacim...
Sezeryan genel anlamda oldukca fazla...
Keske normal dogum yapabilenlerden olsaydim ben...
Ama nasip cok istedim normali ama sezeryan olmak zorunda kaldim...
Valla canim bukadar kesin konusma bence:)))bende cokk normal isteyenlerdendim.cok sukur hersym normaldi.gece ansizin suyum geldi sancim basladi hastaneye gittik ebe olsun dr olsun hepsi acilmami sancimi guzel buldular.gece 3tr gittik hastaneye oglen 11 bucuk oldu suni sanciya bile ihtiyac duyulmadi acilmam 6 -7 olmustu artik.sonuna geldim sayilirdi ama dayanamadim yemedi acikcasi:))o kadar normal isteuen ben dr.a adeta yalvardim beni sezeryana alin diye.o da bana cok israr etti az kaldi bi yarim saat daha dayan dedi.annemlere dondu ikna edin bi yarim saat dedi ben dayanamiyorum travma geciriyom diye tutturdum aklima geldikce guluyorumArkadaşlar Merhaba!
Allah izin verirse ben kasım annesi olacağım. Tecrübe edineyim diye arada sizleri de okuyorum. Bir şey dikkatimi çekti; doğumlarınız çoğunlukla sezaryen!
Normal neden bu kdr az? Sezaryene acil durum olmadıkça karşı bir insanım, bu yüzden dikkatimi çekti.
Bir de AZERIKIZI bu msjı görebilirsen cvbını bekliyorum; sen hamile kalmaya çalışan eylül, ekim grubundan mıydın? Orada yazışıyorduk ama emin olamadım canım. Doğum yapmışsın hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum! Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. 🙏🙏
💕💕💕
Dr.dan dr.a degisiyor demek .benimkid adeta normal olsun diye cirpindi..baksezeryannbenim icin 1 dk lik is dedi ama herseyin normal dedi.Ahh canım yaa zaman ne kadar çabuk geçiyor. Daha dün o grupta hamile miyiz acaba, ne zaman hamile kalacağız diye dertleşiyorduk!
Ben o aydan sonra ara verdim sınavlardan dolayı martta hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sezaryen konusunda da doktorların öncü olması gerektiğini düşünüyorum. Hep hazıra alışıyoruz. Gece gündüz hayırlı normal doğumlar olsun diye dua ediyorum. Ama doktorlar 5 dakikada iş bitsin diye yok çatın uygun değil yok haftan geldi mecburuz diye zorluyor. Bir arkadaşımın suyu gelip açılması olduğu halde -ki kendiliğinden olmuş,sancısız- , zorla sezaryen yaptırmış.
Ne diyelim sizler kurtuldunuz şükür, darısı bizlerin başına.
Karşılaştığımıza sevindim canım. Bebişini de öpüyorum! 💋💋💋
💕💕💕
Valla canim bukadar kesin konusma bence:)))bende cokk normal isteyenlerdendim.cok sukur hersym normaldi.gece ansizin suyum geldi sancim basladi hastaneye gittik ebe olsun dr olsun hepsi acilmami sancimi guzel buldular.gece 3tr gittik hastaneye oglen 11 bucuk oldu suni sanciya bile ihtiyac duyulmadi acilmam 6 -7 olmustu artik.sonuna geldim sayilirdi ama dayanamadim yemedi acikcasi:))o kadar normal isteuen ben dr.a adeta yalvardim beni sezeryana alin diye.o da bana cok israr etti az kaldi bi yarim saat daha dayan dedi.annemlere dondu ikna edin bi yarim saat dedi ben dayanamiyorum travma geciriyom diye tutturdum aklima geldikce guluyorumyan dr.um mecburen sezeryan yapmak durumunda kaldi.bilincimi yitiriyorum diye tuttturdum:)yani o kadar sanc ve acilmadan sonra yarim saat daha dayanamadim maalesef.kimse ikna edemezdi o anda beni..ama boylesi hayirli imis.simdi bazen dusunuyorum acaba yaparmiydim diye bi kac cm kalmisti cunku ama sancim olmadiginsan boyle dusunuyorum simdi:))))diyecegim o ki bi seye sartlama kendini hangisi hayirli ise o olsun
Canım öncelikle Allah bağışlasın bebeğini. Ben sezaryene karşı değilim, gerekmedikçe yapılmasına karşıyım. O an neler yaşadığını tabiki bilemem. Ama eskiye nazaran bu kadar çok olmasına sinirleniyorum. Şu an özel hastanelerdeki doğumların %90'ı sezaryen. Ben de özelde yapacağım inşallah doğumumu ve sonuna kadar direneyim diyorum. :) Bakalım! Allah tüm hamilelere yardım etsin diye dua ediyorum :)
💕💕💕
haziran anneleri merhabaaa :::))) haziran bitiyor. benim son üç günüm. bebeğim gelmek bilmiyor. normal doğum diye tutturan bir doktorum var. hepiniz doğurdunuz. şu topicte doğumu bekleyen kaç kişi kaldık ki zaten oof:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?