2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende gün aşırı yikiyorum ama aksam yaptırmak istemiyorum usur falan diye

Biz bu havada bile soba actik :) banyo 23 tu biz 27 olana kadar isittik. Cikistada ilk girecegi odayi isittik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim nasilsin ? Bebekle ilgilenmekten pek giremedim ama aklim sende.telefondan okuyamiyorum eski sayfalari insallah iyisindir..tum dualarim seninle merak icindeyim kavustunmu minigine opuyorum cok..

bebişin hayırlı olsun canım,Allah bağışlasın..inş sağlıkla al kucağına ben kendi isteğimle sezeryan oldum ve başından beti böyle istiyordum...ama biçok kişi zorunluluktan oldu

Bizim bugün 10. günümüz. Gobegimiz düşsün diye basta yikamadik ama sonra dayanamadik yikadik, biraz sonra 2.kez yikayacagiz. Gobeginde dusecegi falan yok bayagi kurumus olmasina ragmen. Ortalama kac gunde düşüyor ki bu göbek, sizinkiler ne zaman düştü kızlar?

Canim bizim de bugün onuncu günümüz ama gobegimiz duseli bir hafta oldu geçen hafta cuma düşmüştü

benim oğluşunda 10. gün düştü..dr 20 güne kadar düşebilir dedi. bi de bana göbeği bezin dışında tut dedi içinde olursa nemli olur ve geç düşer dedi...bu da küçük bi tüyo

Canim biz altinci gune kadar hergn yikadik saglik ocagina topuk kani icin gittigimizde hemsire yikamayim gobek dusene kadar dedi.geciktirir dedi .yikamayi biraktik dort gundur.dun aksam yani dokuzuncu gununde dustu .

Selam canim bende daha dogurmadin beklemedeyim 2 gunum var , ara ara belimde ve kasiklarimda ani sanci hissediyorum ama geciyor bakalim nasil olucak senin ne zaman tahmin dogum tarihin ve normal mi dusunuyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim gobegimiz 6. Gunu Dustu ama dr
15 gunu bile bulabilir demisti sabret duser
Ama dusene kdr sakin yikamayin diye tembihlemisti

Tweetycim benim kırkı haftam çarşamba günü doldu. Doktor bir hafta daha bekleyeceğini söyledi. Sonrası suni sancı. 41.haftamdayım. Muhtemelen temmuz annesi olacağım. Sen de durumlar nasıl?

Aynen canım gündüz benim kızda uyumuyor Allah'tan annem yanımda her işimi o yapıyor uykusuzluktan ölecem artık bende kırkını bekliyorum ama millet hiç ümit bağlama kırkına diyor inşallah düzelirler

Efe'ninki 10.günde düştü canım ama bizede doktor "göbek düşmeden yıkamayın" dedi..bizde yıkamadık,sadece ılık suyla bezle sildik..göbek kurudu düştü şimdi rahatız bıcı bıcı yapıyoruz 🛀🚿

Acele etme bizimki bir haftalikken dustu. Bu sefer tam kuruyamadan dusmus olmus kanama yapti. Bugun doktora gitmek zorunda kaldik. Doktor gumus nitratla yakti. Cocugumun cani yandi o yuzden bosver birak gec dussun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de simdi vakit bulmusken dogum hikayemi yazayim kizlar. Benden ince dogum yapanlar yazdikca okumasi hosuma gidiyordu. Ben de geciktirmeyeyeyim.

22 haziran gecesi saat 23.00 civarinda 20 dakikada bir ritmik gelen sancilarimla basladi maceram. Sonradan on dakkada bire dustu 6 dakkada bire dusunce de hastaneye gittim. Bakalim acilma var mi diye. Evet dedim icimden bugece kavusucam minigime insallah. Hazir olan cantalarimizi aldik esima anneso ve babasi hastaneye gittik. Yolda annemi de aradik o da hastaneye geldi. Sanci cekiyorum nstye bagladilar beni benim cok siddetli dedigim agrilar en faZla 80 cikiyor. Saat oldu gecenin 2 si. Doktorum yatisini yapin dedi hemsirelere ama hic acilmam yoktu. Butun moralim bozuldu o kadar aci cekmeye bari 3 cm galan acilsaydi diye dusundum. Sabah 8 e kdr boyle sanci cekmeye ve dua etmeye devam ettim. Cok enteresandor. Dua icin o anda aklima hic gelmeyen insanlar geldi. Bunda da bir hayir vardir. Sabah 8 de hemsire kapida serumla gorundu. Suni sanci deneyecekmisiz doktorum yollamis. On dakika sonra da doktorum geldi zaten. Istemiyorum dedim suni sanci falan en basindan beri de hic acilma yoksa suni sanci ile dogum yapmam diyodum nitekim de yapmadim zaten. Normal olmasini k da ben de cok istedik ama olmadi ben yapamayacagim dedim ve k anda spinal epidural karisik kombin dedikleri durumla seseryana karar verdik ve hic bekletmeden beni hazirladilar. O anda kapidan cikip giderken hic aglamadim kimseye belli etmedim ama bi taraftan cok korkuyorum bi taraftan da heycanliyim ne olacak bilmiyorum bebegime kavusacagim icinde icim icim mutluyum. Esimle beraber assagi indik o da girdi ameliyata onu hazirladilar o arada beni de hazirladilar katerali belime taktilar burda okuduklarimdan etkilenmisim ki kafami hic oynatmadim. Orda anestesizstlerdenn birinin elini ski ski tuttum. Kusura bakma hakkini helal et demekten bi hal oldum adama :) o da beni rahatlatmak icin elinden geleni yapti. Butun ekip cok iyiydi herbiri pervaneydi. Her biri cok guleryuzluydu. Dr umu solememe bile gerek yok. Ona ameliyat boyunca hocam ordamisini deyip durdum. Baslangicinda da sinunda da aci olarak hicbirsey hissetmedim. Harika gecti. Sonunda o mucize sesle beraber resmen tutredim bekledigim 9 ay gun saydigim an gelmisti ve ben aglama komasina girdim mutluluktan esim napacagini sasirdi sen kizimla ilgilen benim basimda 50 tana adam var dedim:) o da sonra beni birakip gittin diye dirdir etmeyesin bak bekliyum dedi :) dedim deli misin ben olsam olsam seni coktan satmistim hadi durma dedim. Sonra doktorlardan biri bana seni rahatlaticak bir igne yapicam simdi sarhos gibi olcaksindedi. Aa yapsana ne guzel olur ickinin tadini bilmem srhoslugu da cok merak ederim nasil biseymis goreyim dedi. Gercekten mi dedi adam cok sasirdi. Sonra hepsi kahkahayi basti. Gercekten de kafam hafif donmeye basladi sonra islem bitti dediker hepsine tesekkur ettim beni yataga koydular 20 dk bekledim daha dogrusu beklettiler ve odaya ciktik sonra. Bizimkileri gorunce yine bozuntuya vermedim oysa anneme giderken belli etmedigim ne barsa duygu olarak hala hepsi icimdeydi. Yine belli etmedim ki aglamasin diye. Neyse sonra prensesimi getirdiler emzirmek icin yine basladim hungur hungur aglamaya emzirirken de cok agladim boyle bir duygunun tarifi olamaz dedim icimden. Bu baska bisey.. Hemen sutum geldi sanirsam cektigim o kafar sancidan jaynaklandi dedim ya herseyde bir hayir var diye. Rabbim rizkini haziratiyomus bunbana sonra da her baktigimda her nefesine sahit oldugumda her kucagima alisimda herseyin de tekrar tekrar sukrettim Allaha bana bu duyguyu nasip etti diye.. Hamileligim boyunca da esime cok sey borcluyum bir gune birgun beni ne yordu ne kirdi. Dogum aninda da harikaydi. Hersey elhamdulillah cok guzel sonuclanmisti. Dimdi gulben ergenin tabiriyle kolalarimda gercek bir prenses uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…