Bende gün aşırı yikiyorum ama aksam yaptırmak istemiyorum usur falan diye
Cok ama cok sevindim canim benim Allahim saglikla hoshlukla buyutmek nasip etsin bende beklemedeyim halq uda et benim ve diyer bekleyen hamisler icin insallah bizde bir avazda kucagimiza alip buraya yazariz dogum hikayeni sabirsizlikla bekliyoruz opuldunuz ikinizde annesi :-*
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Merhaba!
Allah izin verirse ben kasım annesi olacağım. Tecrübe edineyim diye arada sizleri de okuyorum. Bir şey dikkatimi çekti; doğumlarınız çoğunlukla sezaryen!
Normal neden bu kdr az? Sezaryene acil durum olmadıkça karşı bir insanım, bu yüzden dikkatimi çekti.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim bugün 10. günümüz. Gobegimiz düşsün diye basta yikamadik ama sonra dayanamadik yikadik, biraz sonra 2.kez yikayacagiz. Gobeginde dusecegi falan yok bayagi kurumus olmasina ragmen. Ortalama kac gunde düşüyor ki bu göbek, sizinkiler ne zaman düştü kızlar?
Canim bizim de bugün onuncu günümüz ama gobegimiz duseli bir hafta oldu geçen hafta cuma düşmüştü
Bizim bugün 10. günümüz. Gobegimiz düşsün diye basta yikamadik ama sonra dayanamadik yikadik, biraz sonra 2.kez yikayacagiz. Gobeginde dusecegi falan yok bayagi kurumus olmasina ragmen. Ortalama kac gunde düşüyor ki bu göbek, sizinkiler ne zaman düştü kızlar?
haziran anneleri merhabaaa :::))) haziran bitiyor. benim son üç günüm. bebeğim gelmek bilmiyor. normal doğum diye tutturan bir doktorum var. hepiniz doğurdunuz. şu topicte doğumu bekleyen kaç kişi kaldık ki zaten oof:((
Ah canım aynı kızımla beni anlatmışsın.Geceleri uyku yok akşam 11 de mesaiye başlıyoruz kızımla sabah 6-6:30 gibi ancak dalıyor.Gündüzleri de kesintisiz uyumuyor hiç hep mızırdanıyor evin işlerini yapamıyorum yemeği bile eşim yapıyor düşün.Anlayacağın zombi gibi dolaşıyorum evin içinde.40 ı çıksın diye günleri sayıyorum belki düzene girer.
Yani 3 gunlukken mi dusmustu?
Kızlar sizler haqngi ateş ölçerden aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?