Canim bizim de bugün onuncu günümüz ama gobegimiz duseli bir hafta oldu geçen hafta cuma düşmüştü
benim oğluşunda 10. gün düştü..dr 20 güne kadar düşebilir dedi. bi de bana göbeği bezin dışında tut dedi içinde olursa nemli olur ve geç düşer dedi...bu da küçük bi tüyo
Canim biz altinci gune kadar hergn yikadik saglik ocagina topuk kani icin gittigimizde hemsire yikamayim gobek dusene kadar dedi.geciktirir dedi .yikamayi biraktik dort gundur.dun aksam yani dokuzuncu gununde dustu .
Bizim gobegimiz 6. Gunu Dustu ama dr
15 gunu bile bulabilir demisti sabret duser
Ama dusene kdr sakin yikamayin diye tembihlemisti
Efe'ninki 10.günde düştü canım ama bizede doktor "göbek düşmeden yıkamayın" dedi..bizde yıkamadık,sadece ılık suyla bezle sildik..göbek kurudu düştü şimdi rahatız bıcı bıcı yapıyoruz 🛀🚿
Anlasilan o ki cogumuza gobek dusene kadar yikanmamasi onerilmis, bize de ayni sey soylendi ama biz yikadik çünkü biz Adana'dayiz kizlarAcele etme bizimki bir haftalikken dustu. Bu sefer tam kuruyamadan dusmus olmus kanama yapti. Bugun doktora gitmek zorunda kaldik. Doktor gumus nitratla yakti. Cocugumun cani yandio yuzden bosver birak gec dussun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anlasilan o ki cogumuza gobek dusene kadar yikanmamasi onerilmis, bize de ayni sey soylendi ama biz yikadik çünkü biz Adana'dayiz kizlarNapalim bekleyeceğiz artık
Kızlar ben doğum yapalı 26gün oldu hala kanamam sürüyor çoğu kişinin bitiyormuş bitmese de akıntı gibi geliyoms ama bemm hala adet kanaması gibi kırmzı sizin de öyle ni kanamam 40güne bitmck diye endişelenyrm
Acele etme bizimki bir haftalikken dustu. Bu sefer tam kuruyamadan dusmus olmus kanama yapti. Bugun doktora gitmek zorunda kaldik. Doktor gumus nitratla yakti. Cocugumun cani yandio yuzden bosver birak gec dussun.
Kızlar ben doğum yapalı 26gün oldu hala kanamam sürüyor çoğu kişinin bitiyormuş bitmese de akıntı gibi geliyoms ama bemm hala adet kanaması gibi kırmzı sizin de öyle ni kanamam 40güne bitmck diye endişelenyrm
Canım ben braunun ateş ölçerini aldım çokta memnunum.
Canim bizimki de çok erken düştü şimdide arada kanıyor çarşamba doktora söyledim olur ilk zamanlarda dedi sizinki çok mu kanıyordu da yaktılar
Kizlar merhaba ben 28 mayısta 35+4 gunlukken dogum yaptm 2390 gr dogmustu bugun 31.gunumuz saglik ocagnda tartildi 3400 gr mis.normal mi sizce sizin bebekleriniz kac kg?cabuk toparlansn istiyorum ya
Kizlar merhaba ben 28 mayısta 35+4 gunlukken dogum yaptm 2390 gr dogmustu bugun 31.gunumuz saglik ocagnda tartildi 3400 gr mis.normal mi sizce sizin bebekleriniz kac kg?cabuk toparlansn istiyorum ya
Cik degil ama surekli kan siziyordu. Butun kiyafetlerinde yer yer kan goruyorduk. Doktoru aradim getir bi yakalim dedi. Hatta bu gittigimizde yine kanarsa getir yine yakicam dedi.
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
Bizde kıyafetlerinde falan olmuyorda gobenin orda oluyor çok azcık
Bizimde gobek 6. Gunde dustu ama kanama devam etti. Megerse solusyonu yanlis uygulamisiz. Doktor k vitamini ignesi vurdurdu.
Off valla cildirmak uzereyim inan tatlim cok korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
Bizde kıyafetlerinde falan olmuyorda gobenin orda oluyor çok azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?