2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim bizim de bugün onuncu günümüz ama gobegimiz duseli bir hafta oldu geçen hafta cuma düşmüştü

benim oğluşunda 10. gün düştü..dr 20 güne kadar düşebilir dedi. bi de bana göbeği bezin dışında tut dedi içinde olursa nemli olur ve geç düşer dedi...bu da küçük bi tüyo

Canim biz altinci gune kadar hergn yikadik saglik ocagina topuk kani icin gittigimizde hemsire yikamayim gobek dusene kadar dedi.geciktirir dedi .yikamayi biraktik dort gundur.dun aksam yani dokuzuncu gununde dustu .

Bizim gobegimiz 6. Gunu Dustu ama dr
15 gunu bile bulabilir demisti sabret duser
Ama dusene kdr sakin yikamayin diye tembihlemisti

Anlasilan o ki cogumuza gobek dusene kadar yikanmamasi onerilmis, bize de ayni sey soylendi ama biz yikadik çünkü biz Adana'dayiz kizlar Napalim bekleyeceğiz artık

Kızlar ben doğum yapalı 26gün oldu hala kanamam sürüyor çoğu kişinin bitiyormuş bitmese de akıntı gibi geliyoms ama bemm hala adet kanaması gibi kırmzı sizin de öyle ni kanamam 40güne bitmck diye endişelenyrm

Bizimde 24.gün aynen devam ediyor. Benim doğumda da çok kanamam olmuştu. Kan değerlerim yerlerde. Kan ilacı kullanıyorum.

Canim bizimki de çok erken düştü şimdide arada kanıyor çarşamba doktora söyledim olur ilk zamanlarda dedi sizinki çok mu kanıyordu da yaktılar

Benim kanamam 40 gün sürmüştü. Akıntı gibi de değildi ancak yine de doktora gitmekte fayda var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bizimki de çok erken düştü şimdide arada kanıyor çarşamba doktora söyledim olur ilk zamanlarda dedi sizinki çok mu kanıyordu da yaktılar

Cik degil ama surekli kan siziyordu. Butun kiyafetlerinde yer yer kan goruyorduk. Doktoru aradim getir bi yakalim dedi. Hatta bu gittigimizde yine kanarsa getir yine yakicam dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba ben 28 mayısta 35+4 gunlukken dogum yaptm 2390 gr dogmustu bugun 31.gunumuz saglik ocagnda tartildi 3400 gr mis.normal mi sizce sizin bebekleriniz kac kg?cabuk toparlansn istiyorum ya

benimde 15 gün oldu ve hâlâ devam ediyor..öyle ped dolmuyor çok yoğun değil ama bitmedi sonuçta..40 gün süren bile oluyormuş..

Kizlar merhaba ben 28 mayısta 35+4 gunlukken dogum yaptm 2390 gr dogmustu bugun 31.gunumuz saglik ocagnda tartildi 3400 gr mis.normal mi sizce sizin bebekleriniz kac kg?cabuk toparlansn istiyorum ya

internette bi tablo var..orda 1 aylık bebeğin 600-900 gr arası alması gerektiği yazıyor..bu hesaba görere siz normalsiniz cnm..zaten kafaya niye takıyosun ki?sor doktora normal mi diye..ki normal olmasa eminim sen sormadan söyler doktor..

Canim sadece anne sutu ile mi bu kiloya ulasti?

Bizde kıyafetlerinde falan olmuyorda gobenin orda oluyor çok azcık

Off valla cildirmak uzereyim inan tatlim cok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yaptın canım bilmiyorum ama ben öldüm öldüm dirildim..
26. Haziran 2014 perşembe günü saat 05:45 te 3740 gr ile oğluşumu dünyaya getirdim..Tam 40+4 teydik..
36 saat normal sancı , 6 saat suni sancı sonucu , açılma 8cm iken bebeğin kordonunun kısalığından ve ters olmasından sezeryan oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…