2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bacim ne diyorsun sen
Dokuz dogurmussun resmen desene

Hayirli Ramazanlar bacilarim
Biz oglumla oyunlara basladik darisi basiniza...
Bir hafta oluyor oglum artik net gormeye basladi e haliyle karsisinda tipten tipe girdigimizde kahkahalarla guluyor
Her anim oglumu izlemekle geciyor desem yeridir ♥

günaydın canım hayırlı ramazanlar...
Aaaay bende o günler gelsin bir an önce,hep böyle ye iç yat olmasın biraz oynayalım istiyorum

Ohhh maşallah size ne kadarlık oldunuz bende bian önce o günlere gelmek istiyorum

Ben halq beklemedeyim canim yarina kdr dogmazsa aksam ustu sezaryen olabilirim ebem oyle dedi insallah sezaryen olurumda sanci falan cekmis olmam hayirli olsun bebisin bu arada evet insan cektigi sikintilara agrilara ramen dogmayinca ve sezaryene alininca dahada kotu oluyo insallah bebisim bekler 2 gun de bede sezaryen olurum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah sezeryan olurum deme ya baksana bana hala toparlayamadim bugun 5. Gun bildigin ameliyat oluyosun kendi kendine hareket edemiyosun cok zorlaniyosun ama rahat doguruyosun o ayri. Otekinde de 6 saat max 10 saat cekiyosun ama sonrasi hicbiseyin yokmus gibi yeni dogmus gibisin.

ben ki topiğin taa en başından beti herkese inat sezeryan sezeryan diyen,savunanlardanım..ama bugün 15.günümüz daha yeni tam anlamıyla düzeliyorum..yatmak kalkmak hâlâ çok zor,ağrılı..he şimdi sorsalar muhtrmelen yinr sezeryan derdim ama kolay değil onu söyliyim..

Ikinciye normal dener misin peki puf? Ben valla bu acilardan sonra denerim gibime geliyo. Hos denesem de yapamiyorum o ayri 😄

Bu arada aklıma gelmişken birçok yerde okudum,işte kafayı takarsanız olmuyor,çok düşünmeyeceksin yoksa stresten hamilelik oluşmuyor diyorlar ama bence alakası yok.aklından çıkarman imkansız,o tarihlere göre ilişkiye giriyorken nasıl olurda aklından çıkarırsın,zevk alarak tadını çıkarırsın,böyle bişey imkansız.sadece kafana başka şeylere de odaklamaya çalışın,sadece bu kadar...Allah kimsenin kucağpıpnı boş bırakmasın

haftaya kontrolumuz var sorarm o zaman cnm aklima takildi ama arkadasm 3400 dogurdu bebek bir ayda 2 kg alms 5400 olmus bizimki bir ay erken dogdu zaten

Bende en basindan beri normal istememe rağmen her iki dogumumu da sezaryen olmak zorunda kaldım. Ilkinde ağrılarım korkunc denecek boyutta degildi o yuzden rahattim gebeyken ama bu kez cok sancılı geçti. Ameliyattan çıktıktan sonra resmen sancı çektim belirli aralıklarla gelip gitti ve bütün koridoru inlettim. Bu arada hemşire gelip iki iğne yaptı bacagima, dikislerimin agrisi dindi igne yapilan yerin agrisi dinmedi, bacagimi bukmekte zorluk cekiyorum hala o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…