- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Ne yaptın canım bilmiyorum ama ben öldüm öldüm dirildim..
26. Haziran 2014 perşembe günü saat 05:45 te 3740 gr ile oğluşumu dünyaya getirdim..Tam 40+4 teydik..
36 saat normal sancı , 6 saat suni sancı sonucu , açılma 8cm iken bebeğin kordonunun kısalığından ve ters olmasından sezeryan oldum..
Hayirli Ramazanlar bacilarim
Biz oglumla oyunlara basladik darisi basiniza...
Bir hafta oluyor oglum artik net gormeye basladi e haliyle karsisinda tipten tipe girdigimizde kahkahalarla guluyor
Her anim oglumu izlemekle geciyor desem yeridir♥
Hayirli Ramazanlar bacilarim
Biz oglumla oyunlara basladik darisi basiniza...
Bir hafta oluyor oglum artik net gormeye basladi e haliyle karsisinda tipten tipe girdigimizde kahkahalarla guluyor
Her anim oglumu izlemekle geciyor desem yeridir♥
Ne yaptın canım bilmiyorum ama ben öldüm öldüm dirildim..
26. Haziran 2014 perşembe günü saat 05:45 te 3740 gr ile oğluşumu dünyaya getirdim..Tam 40+4 teydik..
36 saat normal sancı , 6 saat suni sancı sonucu , açılma 8cm iken bebeğin kordonunun kısalığından ve ters olmasından sezeryan oldum..
Ben halq beklemedeyim canim yarina kdr dogmazsa aksam ustu sezaryen olabilirim ebem oyle dedi insallah sezaryen olurumda sanci falan cekmis olmam hayirli olsun bebisin bu arada evet insan cektigi sikintilara agrilara ramen dogmayinca ve sezaryene alininca dahada kotu oluyo insallah bebisim bekler 2 gun de bede sezaryen olurum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben halq beklemedeyim canim yarina kdr dogmazsa aksam ustu sezaryen olabilirim ebem oyle dedi insallah sezaryen olurumda sanci falan cekmis olmam hayirli olsun bebisin bu arada evet insan cektigi sikintilara agrilara ramen dogmayinca ve sezaryene alininca dahada kotu oluyo insallah bebisim bekler 2 gun de bede sezaryen olurum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah sezeryan olurum deme ya baksana bana hala toparlayamadim bugun 5. Gun bildigin ameliyat oluyosun kendi kendine hareket edemiyosun cok zorlaniyosun ama rahat doguruyosun o ayri. Otekinde de 6 saat max 10 saat cekiyosun ama sonrasi hicbiseyin yokmus gibi yeni dogmus gibisin.
ben ki topiğin taa en başından beti herkese inat sezeryan sezeryan diyen,savunanlardanım..ama bugün 15.günümüz daha yeni tam anlamıyla düzeliyorum..yatmak kalkmak hâlâ çok zor,ağrılı..he şimdi sorsalar muhtrmelen yinr sezeryan derdim ama kolay değil onu söyliyim..
Ikinciye normal dener misin peki puf? Ben valla bu acilardan sonra denerim gibime geliyo. Hos denesem de yapamiyorum o ayri 😄
Canim sadece anne sutu ile mi bu kiloya ulasti?[/QUOTE
Hayir canm mama da veriyorum gunde iki uc kere.60-90 ml arasi mama veriyorum toplamda onun disinda emziriyorum
haftaya kontrolumuz var sorarm o zaman cnm aklima takildi ama arkadasm 3400 dogurdu bebek bir ayda 2 kg alms 5400 olmus bizimki bir ay erken dogdu zaten
internette bi tablo var..orda 1 aylık bebeğin 600-900 gr arası alması gerektiği yazıyor..bu hesaba görere siz normalsiniz cnm..zaten kafaya niye takıyosun ki?sor doktora normal mi diye..ki normal olmasa eminim sen sormadan söyler doktor..
Bir hapsirdim butun dikis yerim oynadi sandim. Korkunctu!!
Bir hapsirdim butun dikis yerim oynadi sandim. Korkunctu!!
haftaya kontrolumuz var sorarm o zaman cnm aklima takildi ama arkadasm 3400 dogurdu bebek bir ayda 2 kg alms 5400 olmus bizimki bir ay erken dogdu zaten
evet yaaa hapşurmaktan öksürmekten çok korkuyorum..gerçi şimdi öyle yoğun acı vermiyor ama hâlâ tam anlamıyla normale dönemedim yav!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?