2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar bu sarma işini naptınız ben yapmadım daha ama düşünüyorum değince çok acıyo doktor tülbent koy arasını göbeğinin değmesin terlemesin dedi ama ne fayda bi de dikişlerin olduğu taraf sızlıyo çok

Bana da sarma dedi sarsan da hicbirseye fayda etmez dedi spor yapmadikca eski goruntune ulasamazsin kas sikilasmaz korsule sarmayla dedi. Ama bole de yasli amcalarin gobegine benzemiyosa ben de hicbise bilmiyorum.

Bana da sarma dedi sarsan da hicbirseye fayda etmez dedi spor yapmadikca eski goruntune ulasamazsin kas sikilasmaz korsule sarmayla dedi. Ama bole de yasli amcalarin gobegine benzemiyosa ben de hicbise bilmiyorum.

tabi önemli olan kasları çalıştırmak tekrar ama biraz toparlanırmı acaba dedim bi de zaten bu sıcakta çokta çekici gelmiyo sarmak açıkcası

Canım gobegini sardin mi nasil rahat oluyor mu bebişin nasıl alistin mi

Canim allaha sukur iyiyim ilk gece sarmaya basladik harketlerimi cok daha kolaylastirdi gibi geldi bana bi kac gun sardik sonra korse giymeye basladim bugun kontrolum vardi dr bandaji da cikartti sadece baticon surup ustune gazli bez koy sonra yine 1 ay korseyi giy dedi bir aydan sonra da gunde 5-10 dk internetten bak dedi karin kas adele hareketlerine onlara basla oyle iste karnim baya toplandi cok sukur etrafimdakiler bile diyo karnin toparlandi diye bu arada 83 le doguma girdim bugun 72.6 gidecek insallah kilolarda

Canım gobegini sardin mi nasil rahat oluyor mu bebişin nasıl alistin mi

Canim isitme testi ne zaman yapiliyo onu sormayi unutmusum doktora bi zamani var mi yani yoksa kalca usg si icin gittigimizde yaptirsak olurmu?

Bebekle birbirimize alistik sayilir canim aglama tarzindan az cok ne istedigi cozdum sayilir ilk iki gece ablam benimle kaldi o zamandan beri yalniziz geceleri iyi kotu idare ediyoruz gunduzleri gelip gidiyolardi simdi ramazan dolayisiyla gelmeyin dedim bakalim insallah hakkiyla buyutebiliriz evlatlarimizi

Canim bizi isitme testi icin dogumdan bi hafta sonraya cagirdi. Valla cesaret etsem ben de giyecem korseyi ama hem sicaklar hem de agrilar giydirmedi daha 😢

Canim bizi isitme testi icin dogumdan bi hafta sonraya cagirdi. Valla cesaret etsem ben de giyecem korseyi ama hem sicaklar hem de agrilar giydirmedi daha 😢

Slm kizlar.bizde bugun 8 gunluk olduk. Epidural sezeryan olmak zorunda kaldim. Hareketlerim duzelmeye basliyo ama sanki hic iyilesemicekmisim hep boyle kalcakmisim gibi hissediyorum;(

Bu arada isitme testi icin 5. Gunumuzde cagirmislardi bizi.

Bir hafta sonra için çağırdılar gittik ama yapılamadı kulağına su kaçmış banyoda bebisimin on beş gün sonra tekrar çağırdılar artık ne zaman gidebilirsek

Slm kizlar.bizde bugun 8 gunluk olduk. Epidural sezeryan olmak zorunda kaldim. Hareketlerim duzelmeye basliyo ama sanki hic iyilesemicekmisim hep boyle kalcakmisim gibi hissediyorum;(

Bu arada isitme testi icin 5. Gunumuzde cagirmislardi bizi.

Bana da oyle geliyo canim ama az daha sabredelim bir aya biseyimiz kalmayacak insallaahh

Valla ben daha bugun 2 dondurma yedim soguk su iciyorum bisey olmadi ama be icin onaylamiyolar? Ben de ogrenmis olurum sayenizde. Ben de sezeryan oldum da.

İsitme testini 5. Gun kontrolumuz oldgnda
Yaptrdik 5 dk suruo ztn , o gun 2. Kez topuk
Kaninida aldilar
Kalca ultradonu icinde tam 1 aylik oldugu gune
Randevu verdiler

Kızlar siz soğuk bişeyler yiyor musunuz Sezeryan olanlar özellikle siz iyi olmaz diyorlar ama emin değilim

Dolaptan su meyvesuyu tatli filan yedim hep kimse de bisey demedi belki usutme diye diyolardir bana da usutursen bebege gaz olur diyolar bilmiyorum artik

Gunaydin kizlar
Gerci uyumuyoruz ama olsun adetten gunaydin diyorum :)
Kilo durumlariniz ne alemde? Ben dogum yapali 12 gun oldu 3.5 kilom kaldi. Sanirim normal dogum yapmis olmamin ve 12 kilo almamin faydasi oldu. Acaba sezeryanlilarda bu kadar hizli iniyormu. Eger oyleyse bosuna cektim onca aciyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi de gülmek var fazla gülünce de ağrıyo

evet o da var..karnı hoplatacak zıplatacak herşey acıtıyo şu anda...

ben sezeryan oldum,toplam 22 kilo aldım..bugün doğum yapalı 16.günümüz ve benden 9.5 kilo gitti ancak!!o değilde üstüme yapışcak gitmicek diye korkuyore

Kızlar siz soğuk bişeyler yiyor musunuz Sezeryan olanlar özellikle siz iyi olmaz diyorlar ama emin değilim

suyuda soğuk içiyorum soğuk bişeyler,dondurma falanda yiyorum..bi eksisini görmedim ama 😳 neden öyle deniyor?batıl inanç mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…