Ilk gece bana da bi oksuruk gelmisti aay hakikaten fena aciyodu
evet yaaa hapşurmaktan öksürmekten çok korkuyorum..gerçi şimdi öyle yoğun acı vermiyor ama hâlâ tam anlamıyla normale dönemedim yav!!
kızlar bu sarma işini naptınız ben yapmadım daha ama düşünüyorum değince çok acıyo doktor tülbent koy arasını göbeğinin değmesin terlemesin dedi ama ne fayda bi de dikişlerin olduğu taraf sızlıyo çok
Bana da sarma dedi sarsan da hicbirseye fayda etmez dedi spor yapmadikca eski goruntune ulasamazsin kas sikilasmaz korsule sarmayla dedi. Ama bole de yasli amcalarin gobegine benzemiyosa ben de hicbise bilmiyorum.
Canım gobegini sardin mi nasil rahat oluyor mu bebişin nasıl alistin mi
Canım gobegini sardin mi nasil rahat oluyor mu bebişin nasıl alistin mi
Canim isitme testi ne zaman yapiliyo onu sormayi unutmusum doktora bi zamani var mi yani yoksa kalca usg si icin gittigimizde yaptirsak olurmu?
Bebekle birbirimize alistik sayilir canim aglama tarzindan az cok ne istedigi cozdum sayilir ilk iki gece ablam benimle kaldi o zamandan beri yalniziz geceleri iyi kotu idare ediyoruz gunduzleri gelip gidiyolardi simdi ramazan dolayisiyla gelmeyin dedim bakalim insallah hakkiyla buyutebiliriz evlatlarimizi
Canim isitme testi ne zaman yapiliyo onu sormayi unutmusum doktora bi zamani var mi yani yoksa kalca usg si icin gittigimizde yaptirsak olurmu?
Bebekle birbirimize alistik sayilir canim aglama tarzindan az cok ne istedigi cozdum sayilir ilk iki gece ablam benimle kaldi o zamandan beri yalniziz geceleri iyi kotu idare ediyoruz gunduzleri gelip gidiyolardi simdi ramazan dolayisiyla gelmeyin dedim bakalim insallah hakkiyla buyutebiliriz evlatlarimizi
Canim bizi isitme testi icin dogumdan bi hafta sonraya cagirdi. Valla cesaret etsem ben de giyecem korseyi ama hem sicaklar hem de agrilar giydirmedi daha 😢
Slm kizlar.bizde bugun 8 gunluk olduk. Epidural sezeryan olmak zorunda kaldim. Hareketlerim duzelmeye basliyo ama sanki hic iyilesemicekmisim hep boyle kalcakmisim gibi hissediyorum;(
Bu arada isitme testi icin 5. Gunumuzde cagirmislardi bizi.
Kızlar siz soğuk bişeyler yiyor musunuz Sezeryan olanlar özellikle siz iyi olmaz diyorlar ama emin değilim
Kızlar siz soğuk bişeyler yiyor musunuz Sezeryan olanlar özellikle siz iyi olmaz diyorlar ama emin değilim
bi de gülmek var fazla gülünce de ağrıyo
Gunaydin kizlar
Gerci uyumuyoruz ama olsun adetten gunaydin diyorum :)
Kilo durumlariniz ne alemde? Ben dogum yapali 12 gun oldu 3.5 kilom kaldi. Sanirim normal dogum yapmis olmamin ve 12 kilo almamin faydasi oldu. Acaba sezeryanlilarda bu kadar hizli iniyormu. Eger oyleyse bosuna cektim onca aciyi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?