2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar benin kilolarim oldugu gibi duruyo 16 kg alip doguma girdim 6 si gitti 10 duruyo sezeryan dogum yaptim tabiki onunda etkisi var. ben baska bisey sorcam size sezeryanlap dogum yapanlar ben idrarimin gelsugini hisseetmiyorum bugun 6. Gun tuvalete gidip oturuyorum bellisaat aaliklariyla kacirma olayi yok ama geldigini de hissetmiyorum. Baska bu problemi yasayan var mi ona gore yarin doktora soracam da

Uykusuzluktan bayilacam az sonra

Dolaptan su meyvesuyu tatli filan yedim hep kimse de bisey demedi belki usutme diye diyolardir bana da usutursen bebege gaz olur diyolar bilmiyorum artik

suyuda soğuk içiyorum soğuk bişeyler,dondurma falanda yiyorum..bi eksisini görmedim ama 😳 neden öyle deniyor?batıl inanç mı?

Soguk seyler bebege gaz yapiyo kizlar bende dondurma yedim o gun oglumun kakasinin rengi degisti üsüttü sanirim. Tabi bunyeden bunyeye degisebilir de.

Ben bisey sorcam. Bebegim emdikten sonra az da olsa kusuyor hee seferinde. Sizde var mi boyle bi durum.

Bende vardi basina cok az egom verince gecti. Azcik havaya kaldordom yatagina 15 derece egim verdim o derdim kalmadi

ben de 13 kilo almıştım . şu an 2 kilom kaldı ve sezeryanim

Yok canim ben hissediyorum hatta nerdeyse kosa kosa wc ye gidiyorum sen en iyisi bi sor doktoruna

Kusma yuzunden 3-4 kere doktora gittik. Emdikten sonra kesik kesik cikartiyorsa bu normal canim ama fiskirtarak kusuyorsa bebegin gazini iyice cikartmak gerek. Emzirmeden once gobege uygulanan bir masaj var gaz icin ayrica emdikten sonra mutlaka sirtini asagidan yukari ovmak gerekiyor uyutmadan once. Bizimki o kadar cok kusuyorduki en son migdesi mi dar acaba diye migde ultrosunu verdi doktor normal cikti. Sonrasinda hemsire bize gazdan olabilecegini soyleyip bu soyledigim masaji gosterince kusmalar azaldi. Bazen sutu abartip fazla ictiginde fazlasini cikartiyor.

kızlar nasılsınız?biz iyiyiz kuzuşumda azcık sarılık çıktı normal değer 22 kilo ve boyuna göre sonrası risk dedi bizim 16 çıktı sürekli saat başı emziriyorum kakasınıda yapıyor inşallah geçer hemencecik..5. gün göbeğimizde düştü şükür bekledik 1-2 gün bugün yıkayacağız annemde kaldığımız için internete giremiyorum pek ama aklım sizde hep inşallah herkes iyidir minnoşlarıyla birlikte..hepinizi çok öptüm hayırlı ramazanlar olsun Allah bebişlerinizle birlikte evlerinize bereket bolluk huzur getirsin inşallah..<3 <3 <3 <3

aynen yaa anlamiyolar heralde doyduklarini ) bende masajlara bakayim. Cok tesekkurler canim

çok emdiği zaman hemen yatınca benim zilli de azcık kusuyo gazını çıkarmak lazım iyice bi de bizim esas problemimiz hıçkırık günde 4-5 defa tutuyo ama içi çıkıyo sanki çocuğun öyle derinden geliyo ki

Kizlar alt değiştirme islemini nasil yapiyorsunuz ben onceden sicak suya pecete ile ıslayip siliyordum simdi ise banyoya goturuyorum poposunu sicak su ile yikiyorum. Islak mendil kullanmak istemiyorum. Pisik yapiyor sanki çok zorda kalirsam arada bir kullanıyorum. Ama asıl sormak istedigim tsm yikiyorum geliyorum sonra idrarini yapiyor. Havluya sariyorum havluyu batiriyor. Bekletsem usuyecek bir de istisnasız her altini actiginda hapsiriyor usuyor mu acaba sizler nasıl yapiyorsunuz hangi merhemi kullaniyorsunuz bu arada 21 gunluguz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben çok kakasını yapınca yıkıyorum genelde önce ıslak pamukla siliyorum sonra da uni baby nin yenidoğan mendiliyle temizliyorum pişik falanda olmadı çok şükür krem olarakta sudocrem diye bi krem kullanıyorum kuzenimde kullanmıştı hatta yaralara cilt lekelerine falanda iyi gelen bi krem ama ben devamlı sürmüyorum

Canim benim seni teselli edecek kelime bulmak zor acini derinden paylaşiyorum Rabbim tekrarini yasatmasin sen de umudunu kaybetmemişsin gordugum kadariyla sabrinin karşiligini anne olarak alirsin inşallah..

Rabbim sabir versin en kisa zamanda insallah anne olabilmeyi tekrar nasip etsin evlatlarinla sağlıklı uzun omurlerin olsun insallah

Rabbim bian once kucagini doldursun canim basin sag olsun çok uzuldum

Cok üzüldüm canim. Rabbim sabır versin ve hayirli zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin

Bacim Rabb'im sabrini versin ...
Biz ne soylesek bos....
Melegin sana merhaba demis ve ebedi hayatta seni beklemeye cekilmis.....
Burada belki doyamadin ama ahirette seni bekliyor olacak melegin unutma olur mu ...

Cok uzun zamandir kk ya giremiyorrdum. Haberini face grubundan aldim. Rabbim cennette elinizden tutup orada da evlat kokusu tattirmak istemis. Dualarimiz seninle canim...Rabbim bu dunyada da yeniden anne baba olmayi nasip eder insallah...

İyi dilekleriniz için çok teşekkürederim.....

26 haziran perşembe günü saat 23:21 de süt kokulu yavrumu kucağıma aldim. Normal doğum yaptim.zor bir doğumdu bebegim 3900 doğdu. Adini Yağız Ozan koyduk. Allah bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun...

bende 22 kilo almıştım 9.5'u gitti canım ve bugün doğum yapalı 16gübümüz bende sezeryan oldum ama böyle bi problemim yok şükür..bence mutlaka danış doktoruna..

evet oluyır genelde bizde de canım..ben sordum doktora "emerken ya da içerken yurtuğu havadan dolayı oluyor o,gaz çıkarma olayına dikkat et" demişti..

Canim bizi de hickirik cok tutuyo, emzirmeye calis o zaman geciyo

Ben bi kapta ilik su hazirliyorum, pamukla siliyorum, kaka yaptigi zaman da zeytin sabunlu suyla silip sonra duru su yapiyorum. Her sferinde banyoya goturmeye cesaret edemem.

Ben de normal doğum yaptım 33.gun bugün 17 kilo almıştım 9 kg gitti sadece 8 i hâlâ benimle:)

Valla ben daha bugun 2 dondurma yedim soguk su iciyorum bisey olmadi ama be icin onaylamiyolar? Ben de ogrenmis olurum sayenizde. Ben de sezeryan oldum da.
Soguk şeyler hem bebekte hem de annede sanci yaparmis o yüzden dikkat edin dyolar ben dikkat ediyorum ve normal doğum yaptım

Bana da sarma dedi sarsan da hicbirseye fayda etmez dedi spor yapmadikca eski goruntune ulasamazsin kas sikilasmaz korsule sarmayla dedi. Ama bole de yasli amcalarin gobegine benzemiyosa ben de hicbise bilmiyorum.

:):) bende ogluma dogum yaptigmda aynisini demistim sabir kizlar karniniz 2sene icerisnde toparlanck eger spor yaparsaniz daha hizli toparlanir skilasir biraz uzun ama napalim minnoslar sagolsn ben tam eski karnima kavustum yine hamile kaldim 2hafta sonra dogum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…