Uykusuzluktan bayilacam az sonra
Dolaptan su meyvesuyu tatli filan yedim hep kimse de bisey demedi belki usutme diye diyolardir bana da usutursen bebege gaz olur diyolar bilmiyorum artik
Gunaydin kizlar
Gerci uyumuyoruz ama olsun adetten gunaydin diyorum :)
Kilo durumlariniz ne alemde? Ben dogum yapali 12 gun oldu 3.5 kilom kaldi. Sanirim normal dogum yapmis olmamin ve 12 kilo almamin faydasi oldu. Acaba sezeryanlilarda bu kadar hizli iniyormu. Eger oyleyse bosuna cektim onca aciyi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
suyuda soğuk içiyorum soğuk bişeyler,dondurma falanda yiyorum..bi eksisini görmedim ama 😳 neden öyle deniyor?batıl inanç mı?
Kizlar benin kilolarim oldugu gibi duruyo 16 kg alip doguma girdim 6 si gitti 10 duruyo sezeryan dogum yaptim tabiki onunda etkisi var. ben baska bisey sorcam size sezeryanlap dogum yapanlar ben idrarimin gelsugini hisseetmiyorum bugun 6. Gun tuvalete gidip oturuyorum bellisaat aaliklariyla kacirma olayi yok ama geldigini de hissetmiyorum. Baska bu problemi yasayan var mi ona gore yarin doktora soracam da
Soguk seyler bebege gaz yapiyo kizlar bende dondurma yedim o gun oglumun kakasinin rengi degisti üsüttü sanirim. Tabi bunyeden bunyeye degisebilir de.
Ben bisey sorcam. Bebegim emdikten sonra az da olsa kusuyor hee seferinde. Sizde var mi boyle bi durum.
Bende vardi basina cok az egom verince gecti. Azcik havaya kaldordom yatagina 15 derece egim verdim o derdim kalmadi
Kucagimda da kusuyor gerci ama bi deneyeyim dedigin gibi. Kiyafet degistirmekten helak oldum
Gunaydin kizlar
Kilo durumlariniz ne alemde? Ben dogum yapali 12 gun oldu 3.5 kilom kaldi. Sanirim normal dogum yapmis olmamin ve 12 kilo almamin faydasi oldu. Acaba sezeryanlilarda bu kadar hizli iniyormu. Eger oyleyse bosuna cektim onca aciyi :)
Kizlar benin kilolarim olduguyo 16 kg alip doguma girdim 6 si gitti 10 duruyo sezeryan dogum yaptim tabiki onunda etkisi var. ben baska bisey sorcam size sezeryanlap dogum yapanlar ben idrarimin gelsugini hisseetmiyorum bugun 6. Gun tuvalete gidip oturuyorum bellisaat aaliklariyla kacirma olayi yok ama geldigini de hissetmiyorum. Baska bu problemi yasayan var mi ona gore yarin doktora soracam da
Soguk seyler bebege gaz yapiyo kizlar bende dondurma yedim o gun oglumun kakasinin rengi degisti üsüttü sanirim. Tabi bunyeden bunyeye degisebilir de.
Ben bisey sorcam. Bebegim emdikten sonra az da olsa kusuyor hee seferinde. Sizde var mi boyle bi durum.
aynen yaa anlamiyolar heralde doyduklariniKusma yuzunden 3-4 kere doktora gittik. Emdikten sonra kesik kesik cikartiyorsa bu normal canim ama fiskirtarak kusuyorsa bebegin gazini iyice cikartmak gerek. Emzirmeden once gobege uygulanan bir masaj var gaz icin ayrica emdikten sonra mutlaka sirtini asagidan yukari ovmak gerekiyor uyutmadan once. Bizimki o kadar cok kusuyorduki en son migdesi mi dar acaba diye migde ultrosunu verdi doktor normal cikti. Sonrasinda hemsire bize gazdan olabilecegini soyleyip bu soyledigim masaji gosterince kusmalar azaldi. Bazen sutu abartip fazla ictiginde fazlasini cikartiyor.
Kizlar alt değiştirme islemini nasil yapiyorsunuz ben onceden sicak suya pecete ile ıslayip siliyordum simdi ise banyoya goturuyorum poposunu sicak su ile yikiyorum. Islak mendil kullanmak istemiyorum. Pisik yapiyor sanki çok zorda kalirsam arada bir kullanıyorum. Ama asıl sormak istedigim tsm yikiyorum geliyorum sonra idrarini yapiyor. Havluya sariyorum havluyu batiriyor. Bekletsem usuyecek bir de istisnasız her altini actiginda hapsiriyor usuyor mu acaba sizler nasıl yapiyorsunuz hangi merhemi kullaniyorsunuz bu arada 21 gunluguz
😳 aman Allah'ım..kelimeler cümleler tükendi şu an düğüm düğüm..ne diyeceğimi bilemiyorum,şok oldum..ayrıca inanılmaz üzüldüm ve acını derinlerde hissettim arkadaşım.. 😪 büyük acı ve büyük kayıp..Allah'ım sabır versin inşallah.. 🙏 hayırlısı buymuş demek ki ama kabul etmeside oldukça güç..çok üzgünüm 😔 başın sağolsun..Allah anneliği sana hayırlı zamanda tattırsın ve hiçbi şekilde mutsuzluk olmasın hayatında inşallah
Canim benim seni teselli edecek kelime bulmak zor acini derinden paylaşiyorum Rabbim tekrarini yasatmasin sen de umudunu kaybetmemişsin gordugum kadariyla sabrinin karşiligini anne olarak alirsin inşallah..
Rabbim sabir versin en kisa zamanda insallah anne olabilmeyi tekrar nasip etsin evlatlarinla sağlıklı uzun omurlerin olsun insallah
Rabbim bian once kucagini doldursun canim basin sag olsun çok uzuldum
Cok üzüldüm canim. Rabbim sabır versin ve hayirli zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin
Bacim Rabb'im sabrini versin ...
Biz ne soylesek bos....
Melegin sana merhaba demis ve ebedi hayatta seni beklemeye cekilmis.....
Burada belki doyamadin ama ahirette seni bekliyor olacak melegin unutma olur mu ...
Cok uzun zamandir kk ya giremiyorrdum. Haberini face grubundan aldim. Rabbim cennette elinizden tutup orada da evlat kokusu tattirmak istemis. Dualarimiz seninle canim...Rabbim bu dunyada da yeniden anne baba olmayi nasip eder insallah...
Kizlar benin kilolarim oldugu gibi duruyo 16 kg alip doguma girdim 6 si gitti 10 duruyo sezeryan dogum yaptim tabiki onunda etkisi var. ben baska bisey sorcam size sezeryanlap dogum yapanlar ben idrarimin gelsugini hisseetmiyorum bugun 6. Gun tuvalete gidip oturuyorum bellisaat aaliklariyla kacirma olayi yok ama geldigini de hissetmiyorum. Baska bu problemi yasayan var mi ona gore yarin doktora soracam da
Canim bizi de hickirik cok tutuyo, emzirmeye calis o zaman geciyoçok emdiği zaman hemen yatınca benim zilli de azcık kusuyo gazını çıkarmak lazım iyice bi de bizim esas problemimiz hıçkırık günde 4-5 defa tutuyo ama içi çıkıyo sanki çocuğun öyle derinden geliyo ki
Kizlar alt değiştirme islemini nasil yapiyorsunuz ben onceden sicak suya pecete ile ıslayip siliyordum simdi ise banyoya goturuyorum poposunu sicak su ile yikiyorum. Islak mendil kullanmak istemiyorum. Pisik yapiyor sanki çok zorda kalirsam arada bir kullanıyorum. Ama asıl sormak istedigim tsm yikiyorum geliyorum sonra idrarini yapiyor. Havluya sariyorum havluyu batiriyor. Bekletsem usuyecek bir de istisnasız her altini actiginda hapsiriyor usuyor mu acaba sizler nasıl yapiyorsunuz hangi merhemi kullaniyorsunuz bu arada 21 gunluguz
Ben de normal doğum yaptım 33.gun bugün 17 kilo almıştım 9 kg gitti sadece 8 i hâlâ benimle:)Gunaydin kizlar
Soguk şeyler hem bebekte hem de annede sanci yaparmis o yüzden dikkat edin dyolar ben dikkat ediyorum ve normal doğum yaptımValla ben daha bugun 2 dondurma yedim soguk su iciyorum bisey olmadi ama be icin onaylamiyolar? Ben de ogrenmis olurum sayenizde. Ben de sezeryan oldum da.
Bana da sarma dedi sarsan da hicbirseye fayda etmez dedi spor yapmadikca eski goruntune ulasamazsin kas sikilasmaz korsule sarmayla dedi. Ama bole de yasli amcalarin gobegine benzemiyosa ben de hicbise bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?