2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba kızlar kiloların gitmemesi henüz çok normal takmayın biz bgn dokuz günlük olduk benden daha altı kilo gitti ama takmıyorum çünkü ilk kzıımda bütün kiloları vermem 21ayda olmustu yani daha çoook erken.emzirerek vermiştim inşallah gene gider kilolar sezeryanlıyım ben de.ilki gibi kolay geçmedi ağır geçti geçiyor hala da ameliyat yerim acıyor sarmaya çalışıyorum ama acıyor terliyorum ztn korse giymeye çalışıcam bakalım kızım her emmede olmasa da kusuyor hatta dün sabaha karşı hızlı hızlı emince fışkırarak kustu burnundan bile geldi ve öğürdü 2.bebeğim ama gene de telaşlandım normal olmasına rağmen herkese hayırlı ramazanlar diliyorum güle güle büyütelim inşallah brbeklerimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bence cok iyi gitmis. Kadin dogumcu bir arkadas bebek cok emerse 20 kilo kendiliginden bir kac aya kadar gider dedi

Bence cok iyi gitmis. Kadin dogumcu bir arkadas bebek cok emerse 20 kilo kendiliginden bir kac aya kadar gider dedi

acaba sağmakta emzirmek gibi etki eder mi 😁😁😁😁😁

Zengin dullar bir gözleriyle aglarlar ,
öbürünü kirparlar.
-Miguel De Cervantes-

Bir kadin ayni zamanda hem sevdali, hem anne
olamaz...
-Andre Maurois-

katılıyorum:eyes:

Tabiki eder canim bende sik sik sagiyorum. Senin yaralarin iyilestimi bu arada sagmak biraz nefes aldirmistir herhalde?

Canim hickirik tuttugunda gogsunu ver hemen sut icince hickirik kesiliyor. Bizimde cok oluyor hickirik birde kendi durmuyor sut ictigi anda duruyor.

Canim hickirik tuttugunda gogsunu ver hemen sut icince hickirik kesiliyor. Bizimde cok oluyor hickirik birde kendi durmuyor sut ictigi anda duruyor.

evet öyle yapıyorum çok emiyo hıçkırık tutuyo yine emerek geçiyo çok ilginçler vallahi

bende hamile kaldığım kiloya döndüm 7 kilo gitti yani ama ilk 3 ay 5 kilo vermiştim onu da verirsem yine ve devam ederse çok sevinicem
çarşafla sardık bizde karnımı 2 gündür rahat oluyo fakat terlettiği için karnım ağrıyo bu sefer onun için çıkardım sarmayınca da sızlıyo bilmiyorum nasıl olacak hava çok sıcak ve ben denize girmek istiyoruummmm

Benim yarin bir hafta oluyor ve ben ssarmadim hic karnimi. Yahu dogru duzgun ayakta durup adim atamiyorum ki hala kendi derdime dustum. Sarip sarmicami da bilmiyorum canim yaniyo ya benim hala off

Hickiran bebek kilo alır derler inşallah öyledir bizim minnak da çok hickiriyor

Yogun bakimdaki hemsiremizde midesi genisledigi icin hickiriyor demisti...
Ne kadar dogrudur bende bilemiyorum ♥

Bacilarim ben toplamda 13 kilo almistim...
Dogumdan sonra 4 kilo gitmisti...
Simdi ise 56 gunlk olduk arayi kapatmaya basladim...
Agirdan agirdan kilo aliyorum 3 kilo almisim
Tabi zayif biri oldugum icin kilo almam benim icin avantaj bir 5-6 kilo daha alirsam deymeyin keyfime
Simdi icinden bana saydiranlarinizi duyar gibiyim

Bacilarim ben toplamda 13 kilo almistim...
Dogumdan sonra 4 kilo gitmisti...
Simdi ise 56 gunlk olduk arayi kapatmaya basladim...
Agirdan agirdan kilo aliyorum 3 kilo almisim
Tabi zayif biri oldugum icin kilo almam benim icin avantaj bir 5-6 kilo daha alirsam deymeyin keyfime
Simdi icinden bana saydiranlarinizi duyar gibiyim [/COLOR][/B][/QUOTE]

Peki bebegin kirki cikinca bakimi daha kolaylasiyormu yoksa zorlasiyormu. Mesela sut verme araliklarin degisiyormu?

evet azerim bizede hastanede aynı şeyi söylemişlerdi..hıçkırmak midesinin genişlediğine işaret.. Bu arada cidden 40'ını çıktıktan sonra düzene oturdu mu hayat,aaaay ben çok uykusuzum da.. 😴 yeme durumunuz falan nasıl?

Aynen bende çok uykusuzum hamilikteki uykusuzluk bir hiçmiş şimdi anladım

Ukusuz kizlar :)
Saat 5 ile 8 arasi emzirmek ya da sagmak gun boyu gelecek sut miktarinin belirleyicisiymis. Yani bu saatlerde cok emzirirsek sutumuz artiyor. Haydi is basina :)

bende duydum bunu..ya da okumuşta olabilirim 😆 sağıyorum ben şu anda..aaaay ama feci uykum var,deliksiz uyumaya ihtiyacım var şöyle 6-7 saat en az..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…