bende duydum bunu..ya da okumuşta olabilirim 😆 sağıyorum ben şu anda..aaaay ama feci uykum var,deliksiz uyumaya ihtiyacım var şöyle 6-7 saat en az..!
Peki bebegin kirki cikinca bakimi daha kolaylasiyormu yoksa zorlasiyormu. Mesela sut verme araliklarin degisiyormu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bacilar 40 a yakin evet biraz daha duzene girdik cok sukur
evet azerim bizede hastanede aynı şeyi söylemişlerdi..hıçkırmak midesinin genişlediğine işaret.. Bu arada cidden 40'ını çıktıktan sonra düzene oturdu mu hayat,aaaay ben çok uykusuzum da.. 😴 yeme durumunuz falan nasıl?
vallahada öyle he..en azından o zaman uyuma imksnı vardı,ben hiç böyle gözlerim kapancak pozisyona gelmemiştim hamileyken..
Bacilar 40 a yakin evet biraz daha duzene girdik cok sukur
Ayrica daha onceleri her 2 saatte bir emzirirdim gun boyunca geceler dahil...
Simdi her agladiginda gazi olsa dahil sik sik emziriyorum geceleri yine 2 saatte bir uyandiriyorum...
Ama soyle ki normalde onceleri her gogsumde 20 ser dakika kalirken simdi 5 dakika bile surmeden doyuyor...
2.500 gr dogmustu...
2 aylik oluyorum neredeyse 2.750 gr artti...
Birde artik geceleri kalktiginda agliyor ama oyun oynamak istiyor
Bazen gaz sikistiriyor ama gaz isini biogaia adli bitkisel damlayi ogluma vererek ve anason rezene kimyon karisimi cayimi icerek atlattik sayilir...
Yanında birileri varsa onlara birak az uyu ben tek bakıyorum sen sütünüde sagiyorsun azcik rahat rahat uyu canım
Aynen canim benimde cok ihtiyacim varustelik ben tek basima bakmaya calisiyorum. Tek destekcim esim. Artik yatili bakici isini dusunmeye basladim
Bacim acilmadan once dolapta saklaniyor yalniz...Canim bu biogaiayi bizde kullaniyoruz ama aklimda hep bir soru isareti var. bu damlanin buzdolabinda tutulmasi gerekiyormus ya. bebege damlatirken soguk soguk veriyoruz mecburen bizim bebekler hasta olmaz dimi.
Cannim bacim Rabb'im yardimcin olsun...Kizlar benim foruma girip uykusuz olduğumu yazacak fırsatım dahi yok. Bir yandan kizim hasta bir yandan oglum memeden ayrilmak istemiyor bir yandan is güçbayilazaaaaaammm
Oglusu emziriyorum gazini cikariyorum uyuyor yerine indiriyorum max on dk sonra tekrar ağlıyor tekrar meme veriyorum gaz cikariyorum vs.. Kendimle kizimla ve mecburu islerle ilgilenecek vakti zor buluyorum. Sizin bebekleriniz ne durumda kizlar, siz nasil yetisiyorsunuz, onerisi olan varmı? Kendimi gectim kizima üzülüyorum
aaay yoook ben hiç istemem bakıcı falan..zaten kendim bakmak istiyorum ve imkan varsa annenin birebir kendisinin bakıp ilgilenmesinden yanayım en az 2 yıl..artık uykusuzluk falan neyse çekcez çare yok..fırsat bulduk mu 5 dk 10 dk yarım saat neyse uyucaz artık..bi süre böyle
Bende boyle dusunuyorum canim ama birinin eve de bakmasi lazim. Yemek bike hazirlayamiyorum tek basina cok zor oluyor. Wc ye gitmek bile bir olay haline geldi catlicam artik tutmaktan
Kizlar goguslerim cok aciyo hele ilk emmek icin verdigimde felaket dusta su bile tutunca sizliyo yaa bugun sut pompasi aldirmaya karar verdim insallah biraz rahatlarim
ya annem ya teyzem geliyor yanıma,40 çıkana dek tek bırakmayacaklarmış 😁 sütüde sağıyorum ama uyuyup dinlenecek vakit olmuyor ki..çünkü benim köftem sağdığım sütle doymuyor bi öğünde..maksimum 100-120 ml çıkıyor bi sağmada o da nadiren hepsini içiyo bitiriyo genelde de doymuyor..sağ içir,sonra zoraki emzir o da olmazsa mama derken uyumaya fırsat yok ki..eşimde evdeydi ne güzel doğumdan bu yana ama bitti izni işbaşı yaptı bugün..
Bende boyle dusunuyorum canim ama birinin eve de bakmasi lazim. Yemek bike hazirlayamiyorum tek basina cok zor oluyor. Wc ye gitmek bile bir olay haline geldi catlicam artik tutmaktan
Anladım canım gerçi dediğin gibi hiç firsat olmuyor ki ne zaman akşam oluyor anlamıyorum
Yaaa siz 100 lerden bahsediyorsinuz ben 60 sagsam sukrediyorum. Ama ben emzirdikten sonra sagiyorum belki ondan azdir gervi benim sutum hala az yeterli degil mama veriyorim mejburen
Yaaa siz 100 lerden bahsediyorsinuz ben 60 sagsam sukrediyorum. Ama ben emzirdikten sonra sagiyorum belki ondan azdir gervi benim sutum hala az yeterli degil mama veriyorim mejburen
Aynen canım emzirmeye başlayacagim diye korkuyorum ilk tutusda aglicam nerdeyse
Bugun garmastan diye başka bi krem aldi esim bakalim insallah biraz rahatlarim
Mama hangisini veriyosun canim..Yaaa siz 100 lerden bahsediyorsinuz ben 60 sagsam sukrediyorum. Ama ben emzirdikten sonra sagiyorum belki ondan azdir gervi benim sutum hala az yeterli degil mama veriyorim mejburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?