2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende cok gereksiz goruyodum bu sut sagma makinesini ama degilmis
her emzirmede aglayinca bugun aldim artik weewell in mini elektronik diye geciyo kullanisli bisey sutumde hakketen azmis kizim doymamakta hakli
2 saat arayla sagdim 60 ml cikti ikisinden

Bu biogaia yi ne zaman kullanmaya basladiniz bugun dogru duzgun uyumadi kizim dalamiyo bi turlu ciktim gece gece aramaya bulamadim
eczanede 20 gunluk olduk eczaci erken daha kullanma dedi

bi de o gogus kremini doktorum soylemisti ama hatirlayamamistim biturlu adini
iyi gelirse bende alicam haberlerini bekliyoruz

cok karisik oldu ama kafam da deli sorular bugun :)

Kizlar goguslerim cok aciyo hele ilk emmek icin verdigimde felaket dusta su bile tutunca sizliyo yaa bugun sut pompasi aldirmaya karar verdim insallah biraz rahatlarim

Bugun garmastan diye başka bi krem aldi esim bakalim insallah biraz rahatlarim

sağmak iyi gelecek seni rahatlatacak görürsün bak garmastanı bende deneyeceğim..gerçi doktora sormuştum lansinoh'la aynı demişti ama.bakalım

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.silikon göğüs ucuyla emziriyorum.bebegim erken dogdugu icin ememiyordu sagip veriyordum doktorum boyle devam edersa sütün kesilir emzir mutlaka dedi.göğüs ucum küçük olunca silikon göğüs ucu kullanarak emzirmeye basladim.34.günümuz bugün biraktirmak istiyorum ne yapmaliyim sizce?emzirmeye çalışıyorum çok aglyo mecburen göğüs ucunu takyorum tekrar

Canim yapilacak bi sey var pes etmemek. Benimkide emmiyordu bir gun boyunca inatlastik. Sonra ben anladimki meme verdigim acida yanlismis. Esim bebegi tuttu ben emzirdim. Birkac gun boyle gecti resmen savastik. Simdi emiyor sukur. Aglarken sabret inatla vermeye calis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asil gaz problemi 15. Gunden sonra baslar dedi bize hemsire. Doktorda 17 gunlukken verdi bize biogaiyi. Yaninda birde zinco verdi tamamen bitkisel onu pek kullanmadim ama 2-3 kere anca.

30 haziran 19.05 te bebeğimize kavuştuk 53 cm 4130 gram dogdu. Dunyanın en guzel duygusuymuş

Anne olmadan önce kesintisiz düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim...
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile.
Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...
Anne olmadan önce üzerime bu kadar işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim...
Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim...
Anne olmadan önce ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim...
Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi,minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim...
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi de...
Anne olmadan önce kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini,aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini,bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu,bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini düşünemezdim...
Anne olmadan önce bütün bir gece boyunca hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma,bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine inanamazdım...

O YÜZDEN BU GÜZEL MUCİZEVİ DUYGU İÇİN, KÖFTEM EFE İÇİN SANA MİLYONLARCA KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'IM 🙏

30 haziran 19.05 te bebeğimize kavuştuk 53 cm 4130 gram dogdu. Dunyanın en guzel duygusuymuş
Masaallah bacim
Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin

Ne kadar sukretsek az pufpufum degil mi ???
Sukurler olsun ki zamani geldiginde bu yazdiklarini birebir yasayacagiz ins. ♥♥♥
Dugun gunumu en mutlu oldugum gun zannederdim ama yanilmisim...
Ben oglumla birlikte dogdum resmen
Kucagimda su an onu izelemeye doyamiyorum ♥♥♥

Allah mutluluklarimizi daim etsin. Allahimiza binlerce sukurler olsun.

Kızlar selam, bende 12 haziranda kızımı dünyaya getirdim şükürler olsunn hepimizin evlatları hayırlı olsun, bence bu konuyu haziran anneleri değil uykusuz anneler olarak değiştirelim çünkü bende gece nöbetlerindeyim ve saatimiz hiç belli olmuyor, bazen 1 saat sonra uyanıyor bazen 2, sizin bebişlerin uykuları nasıl? Ayrıca son bir kaç gündür de sürekli kızarma ıkınma kasılma hareketleri yapıyor kucakta uyuyor yatağına yatırınca kızarmaya kasılmaya başlıyor sesler çıkarıyr tekrar alıyorum kucağıma 😊 böyle bütün gün gidiyor:) sizde de oluyor mu doktor normal dedi ama.

Faydasını görürsen Paylaş bizimle çok fena bişi bu göğüs yarasi
Insallah iyi gelir dun gece surdum ilk defa sanki iyi gelecek gibi bi degece isitilmis bez koyun goguslerine yaziyo prospektus de gerci ben acimdan islatilmis diye okudum bi de islak bez koyacaktim allahtan esime sende bi bak demisim
Mama hangisini veriyosun canim..
Bizdr ilk bi kac gun mama verdik hatta dun aksam da gogus acim cok olunca cok az mama yaptim aptamil pre kullaniyoruz

sağmak iyi gelecek seni rahatlatacak görürsün bak garmastanı bende deneyeceğim..gerçi doktora sormuştum lansinoh'la aynı demişti ama.bakalım

Gogus pompasi internetten siparis etcez galiba magazlarda cok daha pahaliymis bi iki gun daha sabretcem yani

Krem icin bana da lansinoh kullaniyosan hemen hemen ayni ama bu biraz daha rahatlatir dedi bi akrabamiz eczanede calisiyo ona guvenip aldim tek sorun lansinohla direk emziriyodum yikamadan bunu karbonatli suyla yikayin yazmislar bakalim yeterki ise yarasin aglicam yoksa

Sanki gaz sancisi cekiyo gibi anlatmissin gaz problemi var mi benim kizimda yataga koyunca aglamiyo ama sesler cikariyo dalamiyo heralde uykuya emzik veriyorum valla napayim o zaman uyuyo

Sanki gaz sancisi cekiyo gibi anlatmissin gaz problemi var mi benim kizimda yataga koyunca aglamiyo ama sesler cikariyo dalamiyo heralde uykuya emzik veriyorum valla napayim o zaman uyuyo

Aynen bizimkide hiç ağlamıyor sesler çıkarıyor 😊 bende emzik deniycem sanırımm inşallah işe yarar bende de

ben de aynı durumdayım arkadaşım.. benim de büyük oğlum hasta antibiyotik kullanıyor ve bir yandanda 23 günlük kardeşini öpüyor engellemem imkansız hep tepemizde seviyor gözüküyor ama bayağı bi kıskanıyor.allah bebeğimi korusun napıyım... bebeğimi uyutmama işi ya memede ya da kucağımda ama yerine bi yatırıyorum ağlamaya başlıyo.. emmek istiyor. tabii tekrar emziriyorum tekrar gaz çıkar off. bu döngüyle geçiyor günler.. allah sağlık versin bize ve bebişlere bu zorlu günler de geçiyor biliyorum yaşadım..bizlere gülücükler atıp laf yetiştirdiklerini de görücez....

benim de 23 gün oldu benim de kanamam sürüyor.. gün de 1 ped gidiyor ..ama benim kirli kan şeklinde geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…