2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sanki gaz sancisi cekiyo gibi anlatmissin gaz problemi var mi benim kizimda yataga koyunca aglamiyo ama sesler cikariyo dalamiyo heralde uykuya emzik veriyorum valla napayim o zaman uyuyo

Canim aptamil mamada GDO var diyorlar bize hastaneden de kullanmayin dediler bizde sma aldik

Teşekkürler canim dun gece ugrastim bayagi bugün devam edelim o zaman

Yaa kizim uyuyamiyo duzgun kakasini da yapmadi dun oyle pirtladikca az bi bulasik oluyo yeterli mi acaba sabah artik zeytinyagi surdum parmagima verdim ikibiyo ama bisey yok cok zorluyo kendini

Gunde kac kere bez degistiriyosunuz duzenli araliklarla mi??
Bacim ilk zamanlar benim degistirmem 10-12 bezi buluyordu...
Vede 7-8 kere diskisini yapiyordu...
2 ayimiza girmek uzereyiz bir iki gun onceden gunde 2-3 kere ama hakkini vererek ve hafif taneli yapmaya basladi...
Ara arada yapiyor ama cok cok az ....
Bez sayimiz 8 e dustu...

Yaa kizim uyuyamiyo duzgun kakasini da yapmadi dun oyle pirtladikca az bi bulasik oluyo yeterli mi acaba sabah artik zeytinyagi surdum parmagima verdim ikibiyo ama bisey yok cok zorluyo kendini
Bacim gecenlerde bizde benzer bir durum yasadik uyuyamiyordu gozunu kapatmasiyla cigligi basmasi bir oluordu...
Artik yorulmustum uzandim karni tam karnima gelecek sekilde emziriyordum ve birden pes pese pirt pirtlar basladi oldukca fazla gaz cikardi ve akabinde hemen bezini doldurdu...
Inanir misin bezini degistirmeye baslar baslamaz hemen uyudu
Birde havlu isit koy karninin uzerine bacim...
Ins. Ise yarar...

Banyo yaptircaz bakalim ondan sonra koyayim havlu herseyi deniyoz artik
sen o yagi ne kadardan beri kullaniyosun alsam mi ki rahatlatir mi

Banyo yaptircaz bakalim ondan sonra koyayim havlu herseyi deniyoz artik
sen o yagi ne kadardan beri kullaniyosun alsam mi ki rahatlatir mi

1 aylikken basladim ben kullanmaya....
Ayrica dedigim o sanciyida yagi birkac gun vermemistim o zaman gaz sancisini cekmistik....
Ictigim cayida icmemistim normale dondu oglum diye ama meger onlari uygulamadan olmazmis

Aynı durum bizdede var kucakta uyuyor yerine koyunca başlıyor ağlamaya gündüz neysede gece çok zor oluyor

Sanki gaz sancisi cekiyo gibi anlatmissin gaz problemi var mi benim kizimda yataga koyunca aglamiyo ama sesler cikariyo dalamiyo heralde uykuya emzik veriyorum valla napayim o zaman uyuyo

O canım sen emzik vermeyi başarmışsın bana hemşire emzik ver rahatlarsın dedi ben emzik verdim almıyor avent in tüm emzik çeşitlerini aldım hiç birini tutmadı

Aynı durum bizdede var kucakta uyuyor yerine koyunca başlıyor ağlamaya gündüz neysede gece çok zor oluyor

Aynen bende geceleri çok zorlanıyorum kaç kez yatağa bırakıyım uykuya dalar die denedim ama asla olmuyor sesi artıyor daha da kıpkırmızı oluyor gidip tekrar alıyorum yapacak bişey yok sanırım

Canım benim kızçemde her beze yapıyor hatta çoğu zaman altını açarken yeni beze bidaha yapıyor tekrar değiştiriyoruz

Ben o yüzden artık temiz bezden önce kağıt havlu ile bez bağlar gibi yapıyorum bekliyorun hemen yapıyor kakasını ondan sonra temiz bezi bağlıyorum 😊 bunu yapmasam beze para yetişmiycek

selam arkadaşlar , benim kızımda bugün 20 günlük oldu göğüs uçlarım olmadığı için her yolu denediğim halde hala emmiyor ve sağarak besliyorum ama ilk günden beri mama takviyeside yapıyorum varmı bebeğine ek mama verenler ???

Kizlar bebeginize emzik veriyor musunuz? Neden veriyorsunuz yada neden vermiyorsunuz? Veriyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz?
Anket gibi oldu yaw

Kizlar bebeginize emzik veriyor musunuz? Neden veriyorsunuz yada neden vermiyorsunuz? Veriyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz?
Anket gibi oldu yaw

ben emmediği için verdim dr çeneleri güçlensin ver dedi yoksa düşünmüyordum , nuk un emziğini verdim ben 2 gün uğraştık şimdi emiyor

Selam, benim kızım da 19 günlük, sarılık geçirmişti doğduğunda ve doktor ek mama başlattı, iki-üç öğünde bir anne sütüne ek olarak mamayı da veriyorum, bize hastanede similac markayı önerdiler, ben ayrıca golden goat die keçi sütünden olan mamayıda veriyorum bazen

O canım sen emzik vermeyi başarmışsın bana hemşire emzik ver rahatlarsın dedi ben emzik verdim almıyor avent in tüm emzik çeşitlerini aldım hiç birini tutmadı
Benim bebeğimde baya bi huysuz ama hamdolsun emiyo ve beni emzik gibi kullanıyo belim çok ağrıyo😢😢
Herkez emziğe alıştır diyo olmuyo kusuyo.avent ve nuk denedim almıyoooo.

Anket gibi oldu yaw

Benim zilli de ilkten almamisti babasi alistirdi ben verince almiyodu o verince aliyo :) cok babaci
Her zaman istemiyo zaten
avent kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…