Sanki gaz sancisi cekiyo gibi anlatmissin gaz problemi var mi benim kizimda yataga koyunca aglamiyo ama sesler cikariyo dalamiyo heralde uykuya emzik veriyorum valla napayim o zaman uyuyo
Teşekkürler canim dun gece ugrastim bayagi bugün devam edelim o zamanCanim yapilacak bi sey var pes etmemek. Benimkide emmiyordu bir gun boyunca inatlastik. Sonra ben anladimki meme verdigim acida yanlismis. Esim bebegi tuttu ben emzirdim. Birkac gun boyle gecti resmen savastik. Simdi emiyor sukur. Aglarken sabret inatla vermeye calis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim aptamil mamada GDO var diyorlar bize hastaneden de kullanmayin dediler bizde sma aldik
Aynen canım az az ama her beze yapiyor
Bacim ilk zamanlar benim degistirmem 10-12 bezi buluyordu...Gunde kac kere bez degistiriyosunuz duzenli araliklarla mi??
Bacim gecenlerde bizde benzer bir durum yasadik uyuyamiyordu gozunu kapatmasiyla cigligi basmasi bir oluordu...Yaa kizim uyuyamiyo duzgun kakasini da yapmadi dun oyle pirtladikca az bi bulasik oluyo yeterli mi acaba sabah artik zeytinyagi surdum parmagima verdim ikibiyo ama bisey yok cok zorluyo kendini
Bacim gecenlerde bizde benzer bir durum yasadik uyuyamiyordu gozunu kapatmasiyla cigligi basmasi bir oluordu...
Artik yorulmustum uzandim karni tam karnima gelecek sekilde emziriyordum ve birden pes pese pirt pirtlar basladi oldukca fazla gaz cikardi ve akabinde hemen bezini doldurdu...
Inanir misin bezini degistirmeye baslar baslamaz hemen uyudu
Birde havlu isit koy karninin uzerine bacim...
Ins. Ise yarar...
Banyo yaptircaz bakalim ondan sonra koyayim havlu herseyi deniyoz artik
sen o yagi ne kadardan beri kullaniyosun alsam mi ki rahatlatir mi
Kızlar selam, bende 12 haziranda kızımı dünyaya getirdim şükürler olsunn hepimizin evlatları hayırlı olsun, bence bu konuyu haziran anneleri değil uykusuz anneler olarak değiştirelim çünkü bende gece nöbetlerindeyim ve saatimiz hiç belli olmuyor, bazen 1 saat sonra uyanıyor bazen 2, sizin bebişlerin uykuları nasıl? Ayrıca son bir kaç gündür de sürekli kızarma ıkınma kasılma hareketleri yapıyor kucakta uyuyor yatağına yatırınca kızarmaya kasılmaya başlıyor sesler çıkarıyr tekrar alıyorum kucağıma 😊 böyle bütün gün gidiyor:) sizde de oluyor mu doktor normal dedi ama.
Sanki gaz sancisi cekiyo gibi anlatmissin gaz problemi var mi benim kizimda yataga koyunca aglamiyo ama sesler cikariyo dalamiyo heralde uykuya emzik veriyorum valla napayim o zaman uyuyo
Kızlar bebekleriniz kakalarini günde kaç kere yapiyor bizinki nerdeyse her beze yapiyor
Aynı durum bizdede var kucakta uyuyor yerine koyunca başlıyor ağlamaya gündüz neysede gece çok zor oluyor
Canım benim kızçemde her beze yapıyor hatta çoğu zaman altını açarken yeni beze bidaha yapıyor tekrar değiştiriyoruz
Kizlar bebeginize emzik veriyor musunuz? Neden veriyorsunuz yada neden vermiyorsunuz? Veriyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz?
Anket gibi oldu yaw
selam arkadaşlar , benim kızımda bugün 20 günlük oldu göğüs uçlarım olmadığı için her yolu denediğim halde hala emmiyor ve sağarak besliyorum ama ilk günden beri mama takviyeside yapıyorum varmı bebeğine ek mama verenler ???
Benim bebeğimde baya bi huysuz ama hamdolsun emiyo ve beni emzik gibi kullanıyo belim çok ağrıyo😢😢O canım sen emzik vermeyi başarmışsın bana hemşire emzik ver rahatlarsın dedi ben emzik verdim almıyor avent in tüm emzik çeşitlerini aldım hiç birini tutmadı
Kizlar bebeginize emzik veriyor musunuz? Neden veriyorsunuz yada neden vermiyorsunuz? Veriyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz?
Anket gibi oldu yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?