2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam kızlar ben kızımdan bir türlü vakit bulup giremiyorum foruma resmen pertim şuan.Öğlen 1 den beri uyutmaya çalışıyorum yavrumun çok gaz sancısı var biogaiayı denedik faydası oldu ama tam değil bugün acı elma yağını alıp denemeyi düşünüyorum inşallah faydası olur.
Yazdıklarınızı okudum genelde herkes gaz sorunundan şikayetçi.Kızım gazını gayet güzel çıkartırdı devite başlamamızla sorunlar başladı sanki.Eskisi kadar kakasını sık yapamıyor prospektüste kabızlık yapar diyor.Sizde de devitlemi başladı yoksa öncesinde de varmıydı gaz sorunu?

Kizlar bebeginize emzik veriyor musunuz? Neden veriyorsunuz yada neden vermiyorsunuz? Veriyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz?
Anket gibi oldu yaw

Canım ben emzik vermiyorum çünkü emzikle doyuma ulaşıp zamanla anne memesini bırakan bebekler var.Sırf ben biraz rahat edicem ağlaması çabuk kesilecek diye de emzik vermek istemiyorum üstelik benim kızım sürekli ağlayan huysuz bir bebek.

Kızlar bebekleriniz kakalarini günde kaç kere yapiyor bizinki nerdeyse her beze yapiyor

Canım kusuruma bakma geçen gün soruna cevap veremedim bir türlü.Benim aldığım ateş ölçer kulaktan olanı modeli de braun 4520.
Benim bebeğim 5 dak.emip bırakıyor sende kısa süreli emdiğini yazmışsın.Acaba hiç kilo alımına baktırdınmı ben endişeliyim bu konuda.9 Temmuz da aşı için gittiğimde baktırıcam çok merak ediyorum kilo alıp almadığını.Sence doyduğu içinmi bırakıyor memeyi yoksa memeden mi soğuyorlar?

Kizlar bebeginize emzik veriyor musunuz? Neden veriyorsunuz yada neden vermiyorsunuz? Veriyorsaniz hangi emzigi kullaniyorsunuz?
Anket gibi oldu yaw

göğüs acımın yaraların çatlağın ilk olduğu ve artık memeyi veremeyecek dek acı hissettiğim,canımın yandığı gün çocuğum yaygarayı bastı bitürlü susmamıştı ağlıyordu..o gün ilk defa mecbur verdik biz o günden beri kullanıyoruz..ara sıra kurtarıcı oluyor valla..ama açsa o da kâr etmiyor,çekiyo çekiyo baktı bişey gelmiyo atıyo memeyi ağlamaya başlıyo haylaz..akıllı oğlum benim 😝😁

devit 14.günden sonra başlanıyor ,gaz sancıları da 15. güğnden sonra başlıyorbence bir tesadüf ... aksine devitte ayçiçek yağı da var yağ vermek rahatlatır bebişleri diye düşünüyorum .. bir de arkadaşım akşam uyurken karnına sıcak havlu koy sanki bizimkini biraz rahatlattı gibi....:44:

Benim zilli de ilkten almamisti babasi alistirdi ben verince almiyodu o verince aliyo :) cok babaci
Her zaman istemiyo zaten
avent kullaniyoruz

bizim de öyle babasından alıyo ben den almıyor..(ben de orjinali olduğunu biliyor heralde)

Ben veriyorum.36 haftalik dogdugu icin ememiyordu cenesi kuvvetli degildi ilk olarak sagip verdim simdi silikon göğüs ucu kullanarak emziriyorum.mama da veriyorum gunde birkac defa 2400 dogmustu toparlansn dye veriyorum

Aynen bende geceleri çok zorlanıyorum kaç kez yatağa bırakıyım uykuya dalar die denedim ama asla olmuyor sesi artıyor daha da kıpkırmızı oluyor gidip tekrar alıyorum yapacak bişey yok sanırım

Malesef yapacak bişe yok uyku haram

Anket gibi oldu yaw
Ben veriyorum aglyodu çünkü geceleri emzirince de kusuyordu fazla geldgi icin o yuzden verdm.gecici olarak wee baby nin emzgni kullandk smdi chicconunkini kullanyorm cok memnunum wee cok buyuk geliyordu tavsiye etmem

Benim bebeğimde baya bi huysuz ama hamdolsun emiyo ve beni emzik gibi kullanıyo belim çok ağrıyo😢😢
Herkez emziğe alıştır diyo olmuyo kusuyo.avent ve nuk denedim almıyoooo.

Bende emzik görevi görüyorum ama durmadan çekince sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kalıyoruz malesef benim bebiş de tutmadı emziği

O canım sen emzik vermeyi başarmışsın bana hemşire emzik ver rahatlarsın dedi ben emzik verdim almıyor avent in tüm emzik çeşitlerini aldım hiç birini tutmadı

Valla inanmazsin dogar doğmaz verdik ilk resimlerinde agzinda emzik var cunku cok agladi susturamadilar ben zaten kipirdayamiyodum henuz esim hemen evden emzik getirdi ama bize hemsireler vermeyin dedi gizli gizli verdik

Bugun kizim 17 gunluk oldu 2 gun onceye kdr
Kdr herset normldi her emdiginde kakasini yapabiliyodu
Smdi gaz sancilari basladi devamli skyo kendini
Dr milupanin rezene cayini onerdi 2-3 cay kasigi ver dedi
Ayrica 2 gindur emdikten snra kusuyo dr reflu
Olmus dedi bunun icinde emdkten snra dik tutun
Yatrmayn dedi gunler gectikce yeni dertler cikcak sanrm
Ayrica emzik onerdi midesinin dinlnmesi ve refluyu azaltmak
İcin chicconun aldik ama pek sevmedi cekip cekip atiyo

eeee hamilelik ayrı dert doğum sonrası ayrı dertmiş demek,yaşayarak görüyoruz 😊 ama o minnoşlar var ya ah onlar herşey değiyor düşününce..Allah'a şükür nasip etti 🙏

Merhaba haziran anneleri.allah yavruslariniza saglik uzun ömür versin.bende temmuz annesi olcam nasipse persembe günü. Sezeryan olacagim icin hemen sütün gelme konusunda endisem var.mecburi mama vermek zorunda kalirsam diye hangi mamayi tercih etmem gerekir bilemiyorum.mama konusuda muamma her kafadan ses çıkıyor.

Galaxy Note 2

ben sezeryan oldum canım ve süt konusunda hiç problem yaşamadım..hastanede de,eve çıkıncada süt geldi ve oğlum içti..yani bunun sezeryanla değil bünyeyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ben
bu arada hayırlı uğurlu olsun yavruşun canım,Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

merhaba haziran anneleri.
Ben ekim annesi olacağım inş.
size bir sorum var bebişlerinizden fırsat olursa bana yardımcı olur musunuz:)
ben medical park a gidiyorum izmirde. orada doğum yapan var mı acaba? ben çok kararsızım hastane konusunda.
şimdiden teşekkürler...

Canım ben tartıya önce kendim tartılıp sonrabebegimle tartılıyorum aradaki fark bebegin kilosu oluyor sizde öyle yapabilirsiniz.

Valla inanmazsin dogar doğmaz verdik ilk resimlerinde agzinda emzik var cunku cok agladi susturamadilar ben zaten kipirdayamiyodum henuz esim hemen evden emzik getirdi ama bize hemsireler vermeyin dedi gizli gizli verdik

Ne olucak ya keşke benimkide alsa emzik belki rahatlarım biraz olsun böyle çok bunalıyorum

Ben egepolde dogum yaptim doktorumda cem buyuktosundu coj memnun kaldim tavsiye ederim hastane de coj iyiydi hemsireler falan cok ilgiliydi cok memnun kaldik

Canim dogum yaptiginda hastanede bebegin kan sekerine bakip ac kaliyorsa mama oneriyorlar. Bize ekteki mamayi onerdiler. Bu mama sekersiz oldugu icin anne sutune bagliligi azalmiyormus. Mamanin kendi web sayfasinda sorulan sorulara da tatmin edici yanitlar vermisler. Umarim mama kullanmana gerek kalmaz. Hayirli dogumlar.

Ben egepolde dogum yaptim doktorumda cem buyuktosundu coj memnun kaldim tavsiye ederim hastane de coj iyiydi hemsireler falan cok ilgiliydi cok memnun kaldik

egepol bana çok ters kalıyor ama herkes çok iyi diyor o yüzden bu ay iki kontrole gitmeyi düşünüyorum bir tanesinde egepol e gideyim aynı zamanda da kendi doktoruma . doktorumdan meimnunum ama hastaneden emin değilim araştırıyorum. bir de hiç kimseye denk gelmedim medical de doğum yapan. bir kişi duydum memnun diye.Siz herhangi bir şey duydunuz mu? Çok şükür bebeğinizi kucağınıza almışsınız maşallah. Allah analı babalı büyütsün Darısı başımıza
teşekkür ederim cevapladığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…