Bende hamileliğimi bilmeden dişçiye gittim 3 dişim de sorun var biri halloldu ama ikisi öğrenince yarım kaldı şimdi 4. ayımı bekliyorum Kadın doğumcum sorun olmaz ama şimdi gebeliğin netleştiğine göre bekleyelim demişti...
benimde 2 haftam kaldı randevuma tam 12 haftalık olucam Allahın izni ile belki cinsiyetlerinide öğreniriz
Allah (c.c.) sifa versin ♥♥♥Benim sağ ve sol göğsümde toplam 4 kistim var. Doktor zaten kistler için ağrı kesici dışında ilaç vermiyor. Ağrıcı kesiciyi de içmiyip katlanacağız artık. 6 aylık kontrollerine gidiyor musun?
Ya cinsiyetini söylüyor doktor 3 aylık olunca ama genede tam net şudur diyemiyor yine 4 ay olmasını beklıyorlar yoksa bende cok cok cok merak edıyorum cınsıyetını yaaa :)) Ben erkek olmasını çok istiyorum, Allah biliyor ya en basından berı ıcımden hep erkek gecıyor, mıllette belırtılerden hep erkek dıyor hepten heveslendırıyorlar benıSaglıklı sıhhatli alalım insallah kucaklarımıza şöyle tosssuun gibi bebişlerimiz olsun
1 haftadır öğürmelerim geçmişti artık bitti sandım, bu sabah tekrar başladı sanırım 4 ay geçmeden bitti diyemeyeceğiz. Bu progestan bende çok baş dönmesi yapıyor sizde de yapıyor mu. Sabah iş yerinde ayağa kalktım zor yürüdüm. Bu gece alarmı 4'de kurucam ilacı içip yatıcam belki uyuyunca baş dönmesi geçer.
Ekledim listedesiniz arkadaşlar
Bu gruba son yazışım muhtemelen bu.haziran annesi olamayacağım kesin gibi. kalp atışları çok yavaş ve muhtemelen bir haftaya duracak.ümidim kalmadı.Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
1 haftadır öğürmelerim geçmişti artık bitti sandım, bu sabah tekrar başladı sanırım 4 ay geçmeden bitti diyemeyeceğiz. Bu progestan bende çok baş dönmesi yapıyor sizde de yapıyor mu. Sabah iş yerinde ayağa kalktım zor yürüdüm. Bu gece alarmı 4'de kurucam ilacı içip yatıcam belki uyuyunca baş dönmesi geçer.
slm canlar ben geldim hamileliği boyunca ishal olan varmı aranızda:26::26:
kızlar ben 8 haftalık hamileyim. 4 gündür benden kahve rengi lekeler geliyo devamlı ayakta durunca kasıklarım fena agırıyo.bu durumu daha önce yaşayan oldumu .sizce kahve rengi lekerlerin gelmesi normalmi?
slm canlar ben geldim hamileliği boyunca ishal olan varmı aranızda:26::26:
benimde 2 haftam kaldı randevuma tam 12 haftalık olucam Allahın izni ile belki cinsiyetlerinide öğreniriz
Tamamdır listedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?