2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

saol cnm ya. ben çok hareket etmedim ,ama baya sıkıntılı olaylar yasadım agladm fln.streste etkiliyo sanırım.ertesi gün gelmeye basladı çünkü.

Kizlar kotu bi gece geçirdim dun aksam yoğun bir kanamam oldu biranda.10 haftaligim.4-5 parca kan pihtilari dustu.hiçbir agri sizi olmadi. Acile gittik hemen.çok şükür bebekte hicbi sorun görmedi Dr.kalbi gelişimi iyi dedi. Kanama alanida görülmüyor şuan dedi. İlaç zaten kullaniyorum .bu bi dusuk tehditi dinleneceksin dedi. Şuanda da adet gibi kanamam devam ediyor. Bugün kendi Dr.da gitcem. Bakalim allahtan hayirlisi. Dualarimiz birbirimizle olsun.

Umarım bi sorun yoktur. Rabbim hayırlısını versin

Günaydın kızlar bugün saat 13:30 da doktor randevum var Susamımı göreceğim inş. yine
Bugün bazı testler yapılacakmış bakalım hayırlısıyla inş.

Geçmiş olsun canım dikkat et

Allah yardımcın olsun canım. Umarım bir an önce kesilir kanaman, benim hala devam ediyor. Sanırım yatmadığım için, aman dikkatli ol

Canim cok gecmis olsun...
Bence fazla bekleme birini Al yanina hemen git canim...
Dualarim seninle ♥

Allah yardımcın olsun canım. Umarım bir an önce kesilir kanaman, benim hala devam ediyor. Sanırım yatmadığım için, aman dikkatli ol

Umarim..bulanti halsizlik hepsi cekiliyor ama kanama cok yipratiyor omrunden omur gidiyor insanin.Sen kaç haftaliksin ne zamandır devam ediyor kanaman

rabbim seninle olsunnn hayırlı haberlerle gel inşallah

[ı]canlarım slm nasılsınız ??? Dun ishal oldum ben ya valla çok kötüydü hala daha devam edecek gibiye benziyo Bi zararı olmaz dimi ?? [/ı]

öyleki bebişten korktum . yasini şerif okudum hepinize bağışladım canlarım allah kabul eder inş bebelerimizi bize bağışlar.

Ortadoğuda filize ve turkana gitmiştim ben daha once. Simdi metroda ferat erola gidiyorum. Senin Dr. Kim ortadoğuda.

hicran hanım canım metrodan memnunmusun orta doğu cok kalabalık ama dr ii cok sukur :26:cok memnun oldumm canm rabbim bebişini sana bagıslasın hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…