2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

gerçekten bende şaşırdım vallaaa...tesadüf mü desem kader mi bilmem...
ama güzel oldu

yaaav benimde suratımda çenemde fln sivilce çıktı,anlamadım gitti..hiç çıkmamıştı önceki 2 tecrübemde..kocaman bide bazısı,gıcık oldum..
bulantı bende de yok hala..

slm tatlı anneler,bizde bugün ilkdefa dr gittik hem bebişimizi gördük hem kalp atışlarını duyduk,oğlumda geldi ekrandan minik bebşimize baktı,inş sizlerden de mutlu haberler bekliyoruz

aaaay maşallah

Günaydın kızlar bugün saat 13:30 da doktor randevum var Susamımı göreceğim inş. yine
Bugün bazı testler yapılacakmış bakalım hayırlısıyla inş.

iyi haberlerle geliceksin,eminim..

vee dün kalp atışlarını duydukk elhamdülillah :) şu an normalde 10. haftamda olmam gerekiyordu fakat 7+5 günlük bebeğm.tamin ettiğim gibi geç döllenme :) dogum tarihimiz 15-17 haziran :)

maşallah sizede

öyleki bebişten korktum . yasini şerif okudum hepinize bağışladım canlarım allah kabul eder inş bebelerimizi bize bağışlar.

aaaaay canım Allah razı olsun,çok sağol..

Umarim..bulanti halsizlik hepsi cekiliyor ama kanama cok yipratiyor omrunden omur gidiyor insanin.Sen kaç haftaliksin ne zamandır devam ediyor kanaman

6+3 oldum bugün canım, 3 gün oldu ama kahverengi ve bazen yok oluyor bazen artıyor. Kesem gelişmemiş,bir hafta geriden geliyor. raporluyum tek tuvalete kalkacaksın dedi doktor

Son düzenleme:
hicran hanım canım metrodan memnunmusun orta doğu cok kalabalık ama dr ii cok sukur :26:cok memnun oldumm canm rabbim bebişini sana bagıslasın hepimizin

amin canim hepimize.Hastane olarak tercihim düzeni ve calisanlari acisindan Ortadogu olurdu benim.ama Dr Ferat bey için metroya mecburum. En önemli şey Dr.mus çünkü. kadin doğumda isim yapmis Dr.lar hep kalabalık bide. Sakin bulmak zor. O acidan Dr.dan memnunsan devam et

kızlar ben 8 haftalık hamileyim. 4 gündür benden kahve rengi lekeler geliyo devamlı ayakta durunca kasıklarım fena agırıyo.bu durumu daha önce yaşayan oldumu .sizce kahve rengi lekerlerin gelmesi normalmi?

Canım acil doktora gitmelisin, ben de aynı durumdayım dün doktor o halde gezdiğim ve işe gittiğim için kızdı çok, şu an yatıyorum düşük riskim var.

Ve ben hala yokum listede bu 4 rica edişim dahamda söylemicem

İlk sayfadada yazdığı gibi, bilgilerinizi özel mesaj ile göndermenizi rica ediyorum. Özel mesaj ile gönderilen bilgileri hemen giriyorum, mesajlarda kaybolma olasılığı olmadığı için. Onun dışında benim yazımı alıntılayarak listeye girmek isteyenlerinde bildirimleri geliyor bana, onları da listeye ilave ediyorum. Senden herhangi bir özel mesaj ya da bildirim gelmemişti şimdiye kadar. Bu ilk. Ya alıntı yapmadan yazdın listeye girmek istediğini ki takdir edersin ki; 415 sayfada her msjı bana biri birşey yazmış olabilir mi diye tek tek okuyamıyorum, ya da sitenin bildirimlerinde bir sıkıntı oldu..

Ekledim, listedesin.

memnunum canm cok sukur

Slm cnm , Ben özel msj atamıyorum , Kilom yetmiyo :)) henüz 50 msj dolmamış ta .. beni de aranıza alırsanız sevinirim

[ı]canlarım slm nasılsınız ??? Dun ishal oldum ben ya valla çok kötüydü hala daha devam edecek gibiye benziyo Bi zararı olmaz dimi ?? [/ı]

Slm canım , 24 saatten fazla süren ishal için doktora başvurmak en temizi .. En azından serum falan verirler çabuk iyileşirsin. sıvı tüketimini fazla kaçırmış olabilirsin , yada pastorize edilmeyen süt ve peynir tükettiysen onlardan da bi enfeksiyon kapma olasılığı var , çok geçmiş olsun canım sakın ihmal etme .

Ben de 2014 Haziran annesiyim. Bu forum çok karışık ama çözemedim. Mesajı nasıl yazacağımı çözmek dakikalarımı aldı.
Bu ikinci hamileliğim.

ayy bak heycan yaptım şimdi ,, doğurmuş kadar oldum bi an =)) Allah o günleride göstersin inşallah. 26 yaşındayım ilk bebişim istanbuldayım , muhtemel doğum tarihi 17 haziran 2014

hoşgeldiiinnnnn
hemen soru soruyorum : hangi doktora,hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…