http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...r-misiniz.html (hamile bayanlar lütfen bakar mısınız)
Bir arkadaş 40 hamileye birer tane ayetel kürsi okutuyormuş ama hamile arkadaş fazla bulamamış hadi okuyacak olanlar bu topiğe yazsın arkadaşın duasını tamamlayalım.
Okuyacak olanlar arkadaşa yazsın lütfen canlar.
[ı]canlarım slm nasılsınız ??? Dun ishal oldum ben ya valla çok kötüydü hala daha devam edecek gibiye benziyoBi zararı olmaz dimi ?? [/ı]
şok oldum resmen
ikinizin kalbide çok temizmiş gerçektennnpufpufta seni sormuştu merak etmişti...ve tekrar üye olmana çok sevindim egeline Allah oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...bizede nasip etsin bizde sağlıcakla alırız inş.
Merhaba arkadaslar.. Sabah kasik agrisiyla uyandim ise gidene kadar devam etti. Sonra duzeldi Allah`tan adet sancisindan daha agir ama.daha kisa suren bi agri. Bulantim yok sizlerin aksine disimi fircalayinca bulaniyor midem. Sabah kahvalti edemiyorum canim istemiyor sut+ 1 adet muz yiyorum. Gece kaliteli uyayamadigimi farkettimfarkettim ama sikca uyaniyorum tuvalete gidiyorum garip ruyalar goruyorum sikintili geciyor geceler. Bu arada benim hamilelik belirtim ucuktu. Hayatimda hic ucuk cikartmadim ama hamile oldugum icin ilk defa yanagimda kocaman bi ucuk cikti. Oyle ki zona vs sandilar telas yaptik falan halbuki hamileymisim.demem o ki herkesin belirtisi baska baska..
slm tatlı anneler,bizde bugün ilkdefa dr gittik hem bebişimizi gördük hem kalp atışlarını duyduk,oğlumda geldi ekrandan minik bebşimize baktı,inş sizlerden de mutlu haberler bekliyoruz
Günaydın kızlar bugün saat 13:30 da doktor randevum varSusamımı göreceğim inş. yine
Bugün bazı testler yapılacakmış bakalım hayırlısıyla inş.
vee dün kalp atışlarını duydukk elhamdülillah :) şu an normalde 10. haftamda olmam gerekiyordu fakat 7+5 günlük bebeğm.tamin ettiğim gibi geç döllenme :) dogum tarihimiz 15-17 haziran :)
öyleki bebişten korktum . yasini şerif okudum hepinize bağışladım canlarım allah kabul eder inş bebelerimizi bize bağışlar.
Umarim..bulanti halsizlik hepsi cekiliyor ama kanama cok yipratiyor omrunden omur gidiyor insanin.Sen kaç haftaliksin ne zamandır devam ediyor kanaman
ii nagişşş mide bulantım braz azaldı ama beslenemiyorum sağlıklıo eksiğim var
hicran hanım canım metrodan memnunmusun orta doğu cok kalabalık ama dr ii cok sukur :26:cok memnun oldumm canm rabbim bebişini sana bagıslasın hepimizin
kızlar ben 8 haftalık hamileyim. 4 gündür benden kahve rengi lekeler geliyo devamlı ayakta durunca kasıklarım fena agırıyo.bu durumu daha önce yaşayan oldumu .sizce kahve rengi lekerlerin gelmesi normalmi?
Ve ben hala yokum listede bu 4 rica edişim dahamda söylemicem
bende göremedim listede adimi
Yas:21 , Ilk bebis, BDT: 05.06.2014 , Almanya
Beni de listeye eklermisiniz 3kere rica ettim ben de
amin canim hepimize.Hastane olarak tercihim düzeni ve calisanlari acisindan Ortadogu olurdu benim.ama Dr Ferat bey için metroya mecburum. En önemli şey Dr.mus çünkü. kadin doğumda isim yapmis Dr.lar hep kalabalık bide. Sakin bulmak zor. O acidan Dr.dan memnunsan devam et
İlk sayfadada yazdığı gibi, bilgilerinizi özel mesaj ile göndermenizi rica ediyorum. Özel mesaj ile gönderilen bilgileri hemen giriyorum, mesajlarda kaybolma olasılığı olmadığı için. Onun dışında benim yazımı alıntılayarak listeye girmek isteyenlerinde bildirimleri geliyor bana, onları da listeye ilave ediyorum. Senden herhangi bir özel mesaj ya da bildirim gelmemişti şimdiye kadar. Bu ilk. Ya alıntı yapmadan yazdın listeye girmek istediğini ki takdir edersin ki; 415 sayfada her msjı bana biri birşey yazmış olabilir mi diye tek tek okuyamıyorum, ya da sitenin bildirimlerinde bir sıkıntı oldu..
Ekledim, listedesin.
Slm cnm , Ben özel msj atamıyorum , Kilom yetmiyo :)) henüz 50 msj dolmamış ta .. beni de aranıza alırsanız sevinirim
[ı]canlarım slm nasılsınız ??? Dun ishal oldum ben ya valla çok kötüydü hala daha devam edecek gibiye benziyoBi zararı olmaz dimi ?? [/ı]
Yaş, kaçıncı çocuk, şehir, doğum tarihi rica edeyim
ayy bak heycan yaptım şimdi ,, doğurmuş kadar oldum bi an =)) Allah o günleride göstersin inşallah. 26 yaşındayım ilk bebişim istanbuldayım , muhtemel doğum tarihi 17 haziran 2014
ayy bak heycan yaptım şimdi ,, doğurmuş kadar oldum bi an =)) Allah o günleride göstersin inşallah. 26 yaşındayım ilk bebişim istanbuldayım , muhtemel doğum tarihi 17 haziran 2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?