Ayyyyy nihayet bitti sayfalar :) 4 günlük anne evi macerasından sonra çekirdek ailemle pazar pazar güneşi gördük ve gezmeler tozmalara çıktık :)
Baya muhabbet dönmüş burda yetişebildiğim kadarını cevaplayayım ben de.
Bizim oğlan hala minik heralde anakucağı iş görüyo hala. Mama sandalyesinde bile kaykıldığı için hala almadık. Bu aralar tek gündemim oğluma bu ay en az 500 gr aldırmak, resmen besiye çektim kuzumu, bakalım haftaya 7. Ay kontrolümüz var ve inşallah bu ay kilo alıp uzamıştır. Son iki ay yerimizde saydık çok üzülmüştüm.
Tüm bunların sebebi de pis reflüymüş kızlar, tedaviye başladığımızdan beri oğlum yemeye de başladı, kusma ve geğirme sona erdi ve o tokluk hissi ortadan kalktığı için acıkıp yemeye başladı. O yüzden bebeğinizdeki reflü sinyallerini ciddiye alın kızlar gelişimini çok kötü etkiliyor.
Diş meselesinin esamesi okunmuyor bizde hala, ne beyazlama ne tırtık. Gerçi bu aralar olmaması da iyi bir de diş iştahsızlığı çıkmasın daha yeni yemek işinde yol katetmişken . Kilo boy meselesine çok taktığımı da düşünmeyin , takıntılı değilim ama son iki ay persentil eğrisinde büyük geri düşüş oldu bizde

Uyku işinde bizimki de yan yatmaya başladı, seviyor da kendisi dönüyor :)
Bizden de şimdilik bu kadar.