• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacim sorma ya ...
Hemde ne biliyorlar :-)
Bende bebekler icinn olanindan aldim e bebekten ...
Ne yapti isem yok icmedi fakat bizim ictigimiz dgisik corbalardan veriyorum iciyor tabi ben fazla vermiyorum :-)
E bebekte tarhana mi var:KK57:
Bacilarim uyutmak icin nasil sekilden ssekile giriyorsunuz..
Cok sukur benim pasanin uykusu eldiginde kendi kendine uyuyor ...
Mama sandalyesi kucak yer koltuk farketmiyor :-)
Ama kendi yataginda ise uzunca yatiyor baska bir yerde yattiginda yarim saat bir saat yatiyor sadece....

Bana da kilo aldirici bi liste lazim valla...
44 e kadar dustum bacilarim yemekten hic mi hic zevk almiyorum ben :-(
Azerimm yasin kac saat sonunda kendi kendine uyuyor.
Bu iki soru da onemli benim icin insallah okursunda cvp yazarsin cnmmm

Canim e bebek internet sitesindede bebek tarhanasi var foto cektim bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-12-11-40-15.webp
    Screenshot_2015-01-12-11-40-15.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 73
canim bizim kullandigimiz normal yastiklarin yumusak olanini desene bi bakalim nasil yatacak benim kizim da uyuyacagi zaman burnunu bi kuytuya sokmaya calisiyo heralde nefesinin sicakligi hosuna gidiyo normal yastikta icine gömüluyo ya hemen kafayo yana ceviriyo belki sizinkide oyle bi durumdur
yani asagi yukari benziyo yatis tarzlari

mltm, post: 38811624, member: 442171"]Eki Görüntüle 1371061

benm sıpa aynen bu sekilde yatıyo teyzeler:)duzeltiyorum tekrar atıyo kafayı
normaldir canım öyle seviyordur.zamanla daha ne huylar edinecekler bakalım :)[/QUOTE]

Aaa ayni benim oğlum.kafasini geriye doğru atiyor ve bazende beşiğin kenarlarina burnunu dayayip uyuyor. Nefessiz kalacak diye korkuyorum.duzeltiyorum. ayni pozisyona geri dönüyor. UOTE="kmltm, post: 38810305, member: 442171"]kızlar oglum uyurken kafasini hep geriye atarak yatıyor.düzeltiyoruz surekli.dr a sordm reflusu olan bebekler oyle yatar kusuyor mu dedi.dogdugundan beri bikac kez kusmustur herhalde reflu falan yok.korkulacak bisey yok dedi o zaman.szin bebislerde boyle bisey var mi?benm oglanin tarzi

Tipkisinin aynisi benim oğlumda boyle yatiyor.ltm, post: 38811624, member: 442171"]Eki Görüntüle 1371061

Tipkisinin

Aynen canım.bide benimki uyumuyo gece sallıyım diyom sallanmıyo.kafasını atıyo dönmeye çalışıyo.bu gece dönebilmiş yüzüstüydü.sonra sağ tarafa döndü tabi uyanıyo

Benimki de oyle hem de nasil birbyatmak o oyle ben kafai oyle kiysam yarim saate biynum tutulur ben de bi benimki cins saniyodum acaba benimkinin de reflusu var mi

Teşekkürler cevaplar icin teyzeler cogunda varmis demekki:) reflunun belirtisi kusma ve gegirmeymis canm A apriori11 in dedgi gbi.bizde bu belirtiler olmaynca dr önemli değil o zaman dedi

nokul90 nokul90 canm gunde 250 cc cikiyo anca gece mama veriyorum ben de ben doğduğundan beri sagiyorm sen emziriyodn galiba snin daha fazla olur muhtemelen

TE="mutube, post: 38815407, member: 651328"]Canim e bebek internet sitesindede bebek tarhanasi var foto cektim bak istersen[/QUOTE]

Tühhh ya aksam gittim e bebege bilseydim alirdim. Bende nerden bulabilirim diye dusunuyordum. Neyse siteye bakicaz artik. Sagol cnm

TE="mutube, post: 38815407, member: 651328"]Canim e bebek internet sitesindede bebek tarhanasi var foto cektim bak istersen

Tühhh ya aksam gittim e bebege bilseydim alirdim. Bende nerden bulabilirim diye dusunuyordum. Neyse siteye bakicaz artik. Sagol cnm[/QUOTE]
Canım aktarlarda da var bebek tarhanası ;)

bende baktim dun vtect ebebek te var 129 lirami neydi ama onun ustune oturamiyo digeri gibi görüntüsü guzel karar veremedim bende daha da zamani var nasilsa diyip biraktim

bende d vitaminini cok onensemiyodum keyfe keder veriyodum bana da boyle dedielr vermeye baslasim duzenli
Ben de verdim hep çünkü hamileyken doktorumda kış hamileliği güneş görmeyeceksin demişti D vitamini vermişti o yüzden çok önemli özellikle kışın

arkadaslar gunaydin siz yurutec aldiniz mi. kullaniyir musunuz. ozellikle erkek bebekler icin. bende alsammi ki? yada su ilk adim arabalari daha mi faydali? yine kafamda deli sorularrrrrr :)))

Cıkkksss önerilmiyor..
Kullanmıyorum..
Desteklemiyorum..
:KK12: :KK20:

Tühhh ya aksam gittim e bebege bilseydim alirdim. Bende nerden bulabilirim diye dusunuyordum. Neyse siteye bakicaz artik. Sagol cnm
Canım aktarlarda da var bebek tarhanası :KK66:[/QUOTE]
Gorumcem on saatlik yoldan yarim su bardagi getirmis sagolsun. Nasil pisirecem bilmiyorum ama. Aktarlardaki guvenilir mi bilmiyorum ki. Komsumuzda koyden getiriyo ama istemeye cekiniyorum

makarnalutfen'den alsana canım..ben ordan aldım bebek tarhanasını..hatta yeşil ve kırmızı mercimekte aldım..hem güvenilir hemde bebişlere yedirmek için içimizin rahat edeceği bir site

Canım aktarlarda da var bebek tarhanası :KK66:
Gorumcem on saatlik yoldan yarim su bardagi getirmis sagolsun. Nasil pisirecem bilmiyorum ama. Aktarlardaki guvenilir mi bilmiyorum ki. Komsumuzda koyden getiriyo ama istemeye cekiniyorum[/QUOTE]
Ben annemlereeykrn annemin komşusu tarhana muhabbetini duydu bi koşu getirdi, bebek için özel değil ama tuSuz ve baharataız, onlar pişirirken koyuyormuş, baya da fazla verdi sağolsun. Oradayken denedim içine de bi çimdik tuz attım sevdi

makarnalutfen'den alsana canım..ben ordan aldım bebek tarhanasını..hatta yeşil ve kırmızı mercimekte aldım..hem güvenilir hemde bebişlere yedirmek için içimizin rahat edeceği bir site
Ya ordan ya e bebekten alacam bakalim..

Gorumcem on saatlik yoldan yarim su bardagi getirmis sagolsun. Nasil pisirecem bilmiyorum ama. Aktarlardaki guvenilir mi bilmiyorum ki. Komsumuzda koyden getiriyo ama istemeye cekiniyorum
Ben annemlereeykrn annemin komşusu tarhana muhabbetini duydu bi koşu getirdi, bebek için özel değil ama tuSuz ve baharataız, onlar pişirirken koyuyormuş, baya da fazla verdi sağolsun. Oradayken denedim içine de bi çimdik tuz attım sevdi[/QUOTE]
Nasil pisirdin cnm

Canım biz 2 haftadır iyiyiz diyebilirim maşallah ama memeye güveniyo hep emiyo.yedirmeyi deniyince hemen memeyi arıyo ağlıyo.böyle deildi ona yanıyorum zaten

Canım elimle bişeler verince kusuyo bildiğin midesi bulanıyo.:))zorlamıyorum tiksinmesin diye inş. zamanla yer

Aliyasine maşallah diyelim.çok zor uykusuz bebiş.ben beşik te sallıuodum elim yoruldu şimdi ayağıma aldım tabi ninniler müzikler eşliğinde.gündüz 2 sefrr uyudu ilkinde öyleğin 12 ,10 dk.ikincisi akşamüstü 4 te de yarım saat.peki ben delirmiyimdekim delirsin.zayıflık konusunu hiç açma bende 49 dum asla alamazdım ilk doğumdan sonra 34 bedendim.yemek nasıl yiyo bu millet derdim ama şuanda geceleri sabahlara kadar yiyorum doymuyorum 64 kiloyum.yaşasın yemek yemek

Evet canı yarın dene tin tin sesi duyarsın umarım:))belkide bizimkide dişe huysuzlanıyoda yemiyo

Çok geçmiş olsun miniklerine canım.
Cok sukur benim oglum abiligini burqda da gosteriyor...
Kardeslerine ornek olur ins. ♥
Bacim kiloya gelince beni goren cocugun benden olduguna inanmiyor ...
Dogum belgemle gezecem yakinda :-D

Bizim dişimiz çıktı çok şükür çok çektık ikimizde bebeğim annesıne doğum gunu hedıyesı verdı darısı dişi çıkmaysn bebeklere bizim tam bır hafta surdu acılı geceler merak edenler vardır huzursuzluktan çıkış zamanı tabı bu bızımki
Dogumgunun kutlu olsun bacim ♥♥♥
Disiniz icinde masaallah ♥♥♥

kızlar oglum uyurken kafasini hep geriye atarak yatıyor.düzeltiyoruz surekli.dr a sordm reflusu olan bebekler oyle yatar kusuyor mu dedi.dogdugundan beri bikac kez kusmustur herhalde reflu falan yok.korkulacak bisey yok dedi o zaman.szin bebislerde boyle bisey var mi?benm oglanin tarzi mi bu yoksa:)
Benim pasa yaklasik 1 aydir boyle yatiyor canim.
Kusmasi falanda yok cok sukur...

Ayyyyy nihayet bitti sayfalar :) 4 günlük anne evi macerasından sonra çekirdek ailemle pazar pazar güneşi gördük ve gezmeler tozmalara çıktık :)
Baya muhabbet dönmüş burda yetişebildiğim kadarını cevaplayayım ben de.
Bizim oğlan hala minik heralde anakucağı iş görüyo hala. Mama sandalyesinde bile kaykıldığı için hala almadık. Bu aralar tek gündemim oğluma bu ay en az 500 gr aldırmak, resmen besiye çektim kuzumu, bakalım haftaya 7. Ay kontrolümüz var ve inşallah bu ay kilo alıp uzamıştır. Son iki ay yerimizde saydık çok üzülmüştüm.
Tüm bunların sebebi de pis reflüymüş kızlar, tedaviye başladığımızdan beri oğlum yemeye de başladı, kusma ve geğirme sona erdi ve o tokluk hissi ortadan kalktığı için acıkıp yemeye başladı. O yüzden bebeğinizdeki reflü sinyallerini ciddiye alın kızlar gelişimini çok kötü etkiliyor.
Diş meselesinin esamesi okunmuyor bizde hala, ne beyazlama ne tırtık. Gerçi bu aralar olmaması da iyi bir de diş iştahsızlığı çıkmasın daha yeni yemek işinde yol katetmişken . Kilo boy meselesine çok taktığımı da düşünmeyin , takıntılı değilim ama son iki ay persentil eğrisinde büyük geri düşüş oldu bizde :KK43:
Uyku işinde bizimki de yan yatmaya başladı, seviyor da kendisi dönüyor :)
Bizden de şimdilik bu kadar.
Gecmis olsun bacim..
aradaki acigini kapatir ins. Oglun ♥
Reflu evet gelisimlerini oldukca etkiler...

Eki Görüntüle 1371061

Benm sipada yan yatip kafasini geriye atip yatiyor bacim...

Olmaz mi canm e bebekte ne arasam var :-D
Icine bugday ekmegi ufalayip az yedirdim yuzu fln kizardi buyuk ihhtimal ucinde ki domates alerji yapti diye dusunuyorum...
Birkac hafta sonra tekrar deneyecegim...

Uyku saatlerimiz oglen 4 saatte bir yatiyor...
Geceleride 12 de yatip oglen 10 a kadar3-4 kere uyaniyor ...
Geceleri genelde gogsumde yatiyor ...
Gunduzleri degisken uyutmak icin zorladigimi hatirlamiyorum hic...
Dis cikarma evleri haricinde tabi :-)

Ben annemlereeykrn annemin komşusu tarhana muhabbetini duydu bi koşu getirdi, bebek için özel değil ama tuSuz ve baharataız, onlar pişirirken koyuyormuş, baya da fazla verdi sağolsun. Oradayken denedim içine de bi çimdik tuz attım sevdi
Nasil pisirdin cnm[/QUOTE]
Yatım çay bardağı sütümden yarım çay bardağı da su koydum içine 1 yemek kaşığı tarhana koydum hazır çorba gibi kaynattım. Katı kıvamlı oldu muhallebi gibi ama ben zaten çorba olarak vermiyorum hiçbirşeyi suyu az malzemeyi bol tutuyorum

Nasil pisirdin cnm
Yatım çay bardağı sütümden yarım çay bardağı da su koydum içine 1 yemek kaşığı tarhana koydum hazır çorba gibi kaynattım. Katı kıvamlı oldu muhallebi gibi ama ben zaten çorba olarak vermiyorum hiçbirşeyi suyu az malzemeyi bol tutuyorum[/QUOTE]
Anne sutunu kaymatman dogru mu bacim...
Kaynattiktan sonra ha koymussun ha koymamissin ...
Bence corba ilikken icerisine daha sonra dokmelisin ...
Tabi sen daha iyisini bilirsin benim fikrim bu ;-)

Yatım çay bardağı sütümden yarım çay bardağı da su koydum içine 1 yemek kaşığı tarhana koydum hazır çorba gibi kaynattım. Katı kıvamlı oldu muhallebi gibi ama ben zaten çorba olarak vermiyorum hiçbirşeyi suyu az malzemeyi bol tutuyorum
Anne sutunu kaymatman dogru mu bacim...
Kaynattiktan sonra ha koymussun ha koymamissin ...
Bence corba ilikken icerisine daha sonra dokmelisin ...
Tabi sen daha iyisini bilirsin benim fikrim bu ;-)
[/QUOTE]
Bulduğum tarif o şekildeydi ama haklısın bi dahakine senin dediğin gibi deneyeyim bir, zaten sağınca ılık çıkıyor göğüsten onu katarım ;)

Corbalara kiyma katan arkadaslarm daha oncede sormstm cevapta verdnz ama bidaha sorim :) kiymayi once suda haslayip snra o suyami sebzeleri atiyosnz nasi yapiyosnz ? Yoksa ayri biyerde haslayip snradn icinemi atiysnz tecrubelerinizi beklyrm

Doktora götürmüştüm oğluşumu bugün.sebep iştahsızlık ağlama ve uykusuzluk.uyurken kendini geri atıyodu dönmeye çalışıyodu falan.ultrasondan bağırsak hareketlerini incelediler yine gaz varmış oğluşumda.ve karnında küçük gaz bulutları.gelir gelmez ilaçlarını verdim 2 saattir uyuyo

Back
X