• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Azerikizi 2 saat pisirp bide kiymayi kydktn snrada 1 saatmi pisiriosn ;s ya bn 10 dk kiymayi hasladm 20 dk da sebzelerle hsldm bukdr , kiyma koymadan once de sebze corbasi icin sebzeleri 20-25 dk pisiriodm sdce snra blender az mi pisiryrm bn acaba

Azerikizi 2 saat pisirp bide kiymayi kydktn snrada 1 saatmi pisiriosn ;s ya bn 10 dk kiymayi hasladm 20 dk da sebzelerle hsldm bukdr , kiyma koymadan once de sebze corbasi icin sebzeleri 20-25 dk pisiriodm sdce snra blender az mi pisiryrm bn acaba
Banada biraz uzun geldi o kadar cok kaynayinca vitamin falan kalmaz hep olur ne var ne yok sanki:)

Bende bugun umutla oynadik hep ise gidince ozluyor sanirim ben gelince simaryor da simariyor:)
Bugün hiçbir iş yapmadım tüm gün Azadla oynaşıp durdum, öptüm kokladım :) 10 gündür hastalığım yüzünden yavrumu kucağıma alamamıştım doya doya. 10 günün acısını çıkardık ana oğul ama ikimiz de pert olduk :)

Bende kiymayi senin kadar pisiriyorum canım bence az değil kıyma çabuk pisiyor et yada kemik olsa daha çok pişirmek gerekir

Kızlar haberlerde gördüm 5 aylık bebeğe annesi balon sisirip vermiş oynamasi için patlamış balon bebek ölmüş neden öldüğü tam olarak belli değilmiş ya akcigerine birden giden hava ya da balon parçası boğazına kaçmış olabilirmiş çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin yavrularimizi da böyle kazalardan korusun

Bizimkinin çok az değişiği sizde do re mi yazan yerlerde a b c ç d yazıyor :D Çok faydalı ama iyiki almışız
oyun halısından sonra yeni favorimiz :) iyiki almışız cidden.
Fil y

Fil yuruteci almamismiydiniz sizyanlis mi hatirliyorum bende almak istiyorun bisiler oglusuma
fil daha ağır ve büyüktü annem yurtdışından getireceği için bunu almayı tercih ettim. filli nasıl olurdu bilmiyorum ama buna Gökçe bayıldı teyzesi :)
Canim

Canim markasi ne bide ne kadara almistiniz
vtech marka. ben Amerikadan almıştım 70 liraya denk gelmişti.

ben azck yagda kavurdum canm kiymayi iyice pisince de buzdoabi posetine koyup buzluga attm.corbasina koyuyorum birer kasik.pratik oluyor.et suyunu da @ankara12 nin dedgi gbi yaptm.normalde de oyle yapardm zaten eti bir seferde haslayp buzluga atıyorum suyunu da soguyunca atıyorum.bebegime de ayni seyi yaptm.her seferinde pisirmis olmuyosun boylece tavsiye ederim

gecmis olsun canm

@honeymoney isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim cok ozendm yahu ben de alcm bu arabalardan:)
bu arada gokcenin instagramdaki fotoları cok tatli yahu:)maşallah:)
teşekkürler teyzesi, bütün çocuklar ayrı ayrı tatlı. eşime gösterip duruyorum bak ne kadar tatlı hepsi diye :)
ilk adım arabasını yürüteç almamak için almıştık biz ama anneanne ve cici dedemiz yürüteçte almış. yürütecini de çok seviyor ama ilk adım arabasının yeri ayrı Gökçe için :) tavsiye ederim.

oyun halısından sonra yeni favorimiz :) iyiki almışız cidden.

fil daha ağır ve büyüktü annem yurtdışından getireceği için bunu almayı tercih ettim. filli nasıl olurdu bilmiyorum ama buna Gökçe bayıldı teyzesi :)

vtech marka. ben Amerikadan almıştım 70 liraya denk gelmişti.
Guzel gunlerde kazasiz kullansin gokcemiz:)

Gökçenin öksürüğü hala geçmedi. bugün doktora götürdük, benim yaptığım herşeyi önerdi ama ben zaten bu dediklerini hep yaptım :( soğuk buhar, ıhlamur elma kabuğu, ilaç vs. öksürük azalavcağına arttı resmen :( neyseki ciğerleri temizmiş. puffff pufffff ne yapıcam bilemedim.

Gökçenin öksürüğü hala geçmedi. bugün doktora götürdük, benim yaptığım herşeyi önerdi ama ben zaten bu dediklerini hep yaptım :KK43: soğuk buhar, ıhlamur elma kabuğu, ilaç vs. öksürük azalavcağına arttı resmen :KK43: neyseki ciğerleri temizmiş. puffff pufffff ne yapıcam bilemedim.
Ayagina viks sursen olmaz mi acaba bidr gogsune zeytin yagi surup kagit havlu koy isitip oda iyi gelir en azindan cigerleri temiz oksurugude en kisa zamanda gecer insallah

arkadaslar gunaydin siz yurutec aldiniz mi. kullaniyir musunuz. ozellikle erkek bebekler icin. bende alsammi ki? yada su ilk adim arabalari daha mi faydali? yine kafamda deli sorularrrrrr :)))
Gökçenin öksürüğü hala geçmedi. bugün doktora götürdük, benim yaptığım herşeyi önerdi ama ben zaten bu dediklerini hep yaptım :KK43: soğuk buhar, ıhlamur elma kabuğu, ilaç vs. öksürük azalavcağına arttı resmen :KK43: neyseki ciğerleri temizmiş. puffff pufffff ne yapıcam bilemedim.

tatlim oksuruk.hemen gecmiyor ki .. en az 2-3 hafta surdugu bile oluyor. sen.bunlari yapmaya devam et bence ..

Geçmiş olsun canım neyse ki cigerleri temizmis zamanla geçer inşallah

Kışın çile çekmek istiyorsanız sobali evde oturun bilegim agriyor kova degistirmekten
Allah kolaylık versin canım soba zor oluyor ama ısınmak en güzel sobayla oluyor ben eski evimde kullanmistim bu evimde soba bacası olmadığı için hiç kullanmadım

iki okulun müdürleri görüşerek açık ders saatini ne süresini konuşuyorlar..ben görevlendirme çok çalıştım.karşı okulda 1 dönem açık oluyor gidermisin diyorlar ben de ok diyorum .dönem sonunda asıl öğr geliyor senin görevlendirme bitiyor .. zaten görevlendirme yazısında hangi sürelerde olacağı mutlaka belirtilir..

benim oğlumdada çok öksürük yaşadık.. önemli olan ateşin olmaması...sen adaçayı ver canım biz de rahatlatmıştı bebeği...sen peditusa devam et.. biz de öks şurupları işe yaramadı. zaten iyi de değilmiş..benim kızkardeşimin eşi aile hekimi geçmeyince biz ona sormuştuk,bize peditusa devam demişti,öylelikle geçti ama hemen geçti diyemem..şimdi yok şükür..

adaçayı hiç denememiştim denicem sağol canım peditusa devam ediyorum bide tereyağlı pekmez verdim azcık iyi geldi gibi

Görevlendirme sonunda dönersin, 1 yıl da 1 dönem de olabilir. Boşsa tayin olana kadar görevlendirme olur. Kadroya geçmek yok. Eski okulda derse girmene gerek yok.

vtech en uygun kargo dahil 114, kraft kliksada 119 +kargo aldidoda kargo dahil 135. akakce den baktım.

Ben de kararsızım. Arkadaşlarım doktor önermese de almış, çokta memnunlar. Araştırdığım kadarıyla en büyük zararı güvenlik tedbirleri, yürüteç üzerindeyken çarpmalara karşı gözünü 4 açman gerek. Ayrıca kademeli olanlar varmış, boyuna göre ayarlanabilen türden almak lazımmış, çocuğun ayaklarını basması için önemliymiş. Komşum söyledi, doğru olduğunu düşünmüyorum, o kadar baskı olmaz, erkek bebeklerde kısırlık yaparmış. En büyük yararı çocuğa özgürlük duygusu tattırmasıymış, bu da herşeye değer. Geç yürüme vs. olayları var çok saçma, ben yaşımı 2 ay geçince yürümüşüm, yürütecim yoktu, burda bi arkadaş 5 aylıkken yürütece binmiş 10 aylıkken yürümüş, @hiraysen di sanırım. İlk adım arabalarının ahşabından bir arkadaşım kendisi oğluna yapmıştı, 10 aylıkken yürümüştü.

Geçmiş olsun.

sağol canım

aynen canım benim kızımda da öksürük devam ediyor büyükte de devam.çarşamba kontrol var bakalım pkmezle tereyağını yapabilirsin bize iyi geldi gibi maşallah bu gece daha iyi sabah 2 çay kaşığı vermiştim

Back
X