• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uzunca bir zaman sonra topigimizi acmak bana nasip oldu galiba....
Gunaydin bacilarim...
Ust on dislerimiz oldukca zorluyor bizi...
38.5 lari bile gordum gece ....
Alt on dislerdeki belirtilerimiz bunun yaninda hic kalir...
Gece uykusundan once Fitil verdim ve 6 saatte bir surup veriyorum mecburen...
oyyyy oyyyy anne olmak cok zormus coook ....
Rabb'im sabir dayanma gucu versin hepimize ♥

ya benim oğlum da hasta, bugün dr.a götürdük ve antibiyotik ve öksürük şurubu verdi :110:
neden antibiyotik vermeyin dedi sizin dr.acaba ben hemen içirdim eve gelince :KK57:

bende dr.a zararlı değildir dimi ilaçlar falan demeye kalktım ama dr. o zararlı-bu zararlı neyle iyileştiricez bebekleri diyip atağa kalkınca, bende ikna oldum oğlum iyileşsin diye...:KK43: sonra daha kötü olabilir ve ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalabiliriz dedi bide... Aslında günde 2 kere falan öksürüyor, keyfi yerinde sadece burnu tıkalı gibi....

offf yaa :KK61:
Canim bizim doktorun vermeyin ben gormeden deme nedeni baska doktorlara guvenmemesi bu doktor gerekli gorup antibiyotik verseydi bizde kullanacaktik bu konular ihmale gelmez sen doktorunun bilgi ve tecrubesine guveniyorsan tabiki ver.

Guya seviniyordum gece uykulari duzene girecek diye bnm kokum da fayda etmedi saat 3 te uyandi cadi. Ayinca da emmedi tabi. Sut sagiyorum kizim da yurutecte. Emse uyuyup kalacak ne guzl :KK43:

Bende de ayni sorun var canm en iyi ben anlarm seni.emmedigi icin cok zorlanıyorum bazen:(

İhlamuru cicek olrk alyrm bn hersbh khvltida veryrm aslnda gece ytrknde verileblr blki uyku yapar :KK66:

Bizim veletlere o da etki etmez canm:KK70:

Herkeslere günaydın saat başı uyanılan zorlu bir geceden sonra işbaşı..

Bende de ayni sorun var canm en iyi ben anlarm seni.emmedigi icin cok zorlanıyorum bazen:KK43:

Benim kızım gece emiyor zaten bir tek gece doğru dürüst emiyor ama buna rağmen uykuya dalmakta zorlanıyor bazen damağına sıkıştırıp öyle durmak istiyor oyun istiyor mızmızlanıyor elbette gece sağmak daha zordur muhtemelen ama emerken de değişen bişi yok harap oluyorum kızım tam derin uykuya dalarken de ben kalkıp iş için hazırlanıyorum :(

ya benimkinde de ateş olmadı hiç ama yinede verdi antibiyotik yaaa, bende içirdim iyileşsin diye çünkü boğazı tıkalı gibi. Ya daha çok hastalanırsa, bronşite çevirirse diye korktum.

riski alamadım yani kötümü yaptım o_O
Bogaz antibiyotiksz gecmezmis Biz 5 antibiyotik igne 5 gunde antibiyotik surup kullandk

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok yorgunum uykusuzum basim donuyo agriyo. Cocugu tutamiyorum kollarim tutmuyo artik. Gune erken baslamak nekdr kotu gece sysktaym hep. Cok yoruldum artik yaa nezamn duzelicekk aksam ustu uykusu geliyo uyuyo smdi uyandi olan bna olcak. Bide oturmuyo bile hemen tutunup ayaga kalkiyo. Bna tirmaniyo resmen. Tutunup zipliyo. Artik sadece uyurken yatiyo oturmuyo hep ayakta. Hep yanindaym bisey yapamiyorum iki cekyati actik birlestirdik kocaman oldu. Etrafina yastiklari koyuyorum bi bakiyorum yastigin ustunde. Iyiki yurutec var lavaboya gidemem yoksa. Hiperaktifmi benm kiz ne.. cok yorgunum bn ya uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Oğlum da aynı ne uzanmak ne emeklemek istiyor sürekli ayağa dikip yürütücem ve üzerime tırmanıyor dediğin gibi tam haydut oldu ben nasıl başa çıkacağım :) dün onunla beraber saat on gibi yatağa girdim ama yine saat başı kalkmaktan mal gibiyim :(

Kzlar ya kizim oyun halisinda oturuodu arkasina yastikta koymstum resmini cekmek icin geriye gttm brz arkaya dogru dustu kafasini yere carpti ses te cikti saat 3 gbi basta agladi cok snra sustu okdr kotu oldmki uzun sure oynadik snra uyudu uyandi aksam yine iyiydi smdi uykusu geldi uyumak istio bsy olmsmudur ya olsaydi smdiye kdr belli olurdu dimi
Canım bizim de oldu bir iki kez , hemen uyutmamaya çalış ve davranışlarını gözlemle , kusma vs de yoksa sorun olmuyor. Ayrıca bebeklerin kafaları aitbag gibi kolay kolay bişey olmuyor. Geçmiş oldun

Cok yorgunum uykusuzum basim donuyo agriyo. Cocugu tutamiyorum kollarim tutmuyo artik. Gune erken baslamak nekdr kotu gece sysktaym hep. Cok yoruldum artik yaa nezamn duzelicekk aksam ustu uykusu geliyo uyuyo smdi uyandi olan bna olcak. Bide oturmuyo bile hemen tutunup ayaga kalkiyo. Bna tirmaniyo resmen. Tutunup zipliyo. Artik sadece uyurken yatiyo oturmuyo hep ayakta. Hep yanindaym bisey yapamiyorum iki cekyati actik birlestirdik kocaman oldu. Etrafina yastiklari koyuyorum bi bakiyorum yastigin ustunde. Iyiki yurutec var lavaboya gidemem yoksa. Hiperaktifmi benm kiz ne.. cok yorgunum bn ya uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
biz de aynıyız :( bu gece uyanmalarına biri bi çare söylese artık bana dünyaları vermiş olacak wala.. işe nasıl gideceğim böyle devam ederse bilmiyorum :(
Uzunca bir zaman sonra topigimizi acmak bana nasip oldu galiba....
Gunaydin bacilarim...
Ust on dislerimiz oldukca zorluyor bizi...
38.5 lari bile gordum gece ....
Alt on dislerdeki belirtilerimiz bunun yaninda hic kalir...
Gece uykusundan once Fitil verdim ve 6 saatte bir surup veriyorum mecburen...
oyyyy oyyyy anne olmak cok zormus coook ....
Rabb'im sabir dayanma gucu versin hepimize ♥
cnm diş kusma da yapıyor mu? bnm kızım ilk aylarda kusardı ama 2 aydır fln kumaları azalmış bitmişti dünden beri yine kusmaya başladı:( daha hiç dişimiz yok da..

Bakıcı arayan kızlar paranoyanızı arttırmak istemem ama gözünüzü dört açmanız için arkadaşımın yaşadığı olayı anlatacağım size. Arkadaşımın bakıcısı tüm gün fitil verip uyutuyormuş bebeği ve bebek tüm gece ayaktaymış. Bebeğin gece gündüz dengesinin şaşmasına mı yanarsın, onca fitili boşuna yemesine mi sonuçta ilaç o da, çalışan annenin tüm gece ayakta olmasına mı, bu kötü insana evladını teslim edip üste para verdiğine mi yanarsın. Çok üzüldüm duyunca, o yüzden bakıcı alacaksanız evimizde baksın ve muhakkak kamera döşeyin eve

Canim sagip veriyorsun hrralde sende sutun yetio mu. Benim yetmio artik azaldi :KK43:

Benimde işe başladıktan sonra bir miktar azalma oldu sütümde bende hergün malt içiyorum humana içiyorum biraz fayda etti. Bir de kızımın doktoruyla konuştum. Ek gıdayla birlikte sütte azalma olabilir ama sütün içeriği de değişiyor dedi sağdığım miktarın yeterli olacağını söyledi günlük alması gereken süte göre hesapladı.

Toplam kac cc alıyo bebişin

Guzel soru ... Gunde 5 biberon 210cc mama yapiyorum. Genelde 30-40 cc birakiyor. Bazen hepsini iciyor ozellikle gece 23:00 uyku ogununde. Sabah 7:00 ye kadar vermiyorum. SabAh ogunu cok zor 120cc anca. Gerisi zorla ama yine 40cc falan kaliyor.
Ek besinlere cok yuklenmedigim icin mama agirlikli besliyorum. Gunde yarim meyve 100cc kadar sebze ve aksam tahilli muhallebi veriyorum ek olarak. 7 ay bitti. Bu ay sadece tadimlik yumurta et kurubaklagiller baslayacagim. Hedefim 1 yasina kadar tadimlik ek besinler.

Benimde işe başladıktan sonra bir miktar azalma oldu sütümde bende hergün malt içiyorum humana içiyorum biraz fayda etti. Bir de kızımın doktoruyla konuştum. Ek gıdayla birlikte sütte azalma olabilir ama sütün içeriği de değişiyor dedi sağdığım miktarın yeterli olacağını söyledi günlük alması gereken süte göre hesapladı.
İcim rahtladi canm bende mama takviyesine baslamistim sabah aksam veriyorum sadece

Neye göre zorluğunu soruyorsun tam anlayamadım canım ama şöyle söyleyebilirim direktörüm bu konuda benden titiz ve süt sağım saatlerimi anlayışla karşılıyor. Elbette kızımı emzirdiğim hazzı almıyorum ama eve onu götürecek olma ve yine onunla beslenecek olması düşüncesiyle motive ediyorum kendimi. Sağma işini sevmedim tabi o ayrı. Birde mutlaka stok yap inşallah azalmaz ama üç kez sağmama rağmen azalma oldu. Ben Allahtan bayaca stokladım. İş yerinde buzdolabı var oraya koyuyorum. Birde Taşıma çantası aldım altı saate kadar aynı ısıda tutuyo.
Benim calistigim kurumda biraz zor gibide o yuzden zor oluyor mu die sordum canm. Ne guzl ins bnmde rahat olur. Buzdolabi da yok olmazsa bnde termal canta alayim

İcim rahtladi canm bende mama takviyesine baslamistim sabah aksam veriyorum sadece

Benim kızım bu ay sadece 150 gr almış 3 cm de boyu uzamış doktor buna rağmen mama vermedi. Ben yine de bi taraftan vermek istiyorum şuan anne sütü bir kez muhallebi ve çorba veriyorum arada meyve tabi yedirmek zor ve az yiyor artık haftaya cumartesi kontrolünde ilave birşeyler isticem doktordan kahvaltı falan olmazsa bende iki kez falan mama başlayabilirim.

Benim calistigim kurumda biraz zor gibide o yuzden zor oluyor mu die sordum canm. Ne guzl ins bnmde rahat olur. Buzdolabi da yok olmazsa bnde termal canta alayim

işyerinde anlayış çok önemli çünkü gerçekten zor bi süreç. İnşallah seninde sağım zamanların rahat geçer. Termal çanta çok önemli yolda da için rahat taşıyorsun. Keşke buzdolabı olsaymış. Belki yemekhane falan varsa destek isteyebilirsin.

Back
X