- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben neden zayiflayamiyorunharekette ediyorum gün içinde cok fazlada yemiyorum uyuz oluyorum kendime
![]()
Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazım
Yaa ben neden zayiflayamiyorunharekette ediyorum gün içinde cok fazlada yemiyorum uyuz oluyorum kendime
![]()
Çok vermıyomusun ben anne sütü veryorum ama o kadar çıkıyomydur bilmem gece emiyo gınduz ara ara emiyo
Çabalıyosa yakında emekler canım.yada sürünmekle kalır her bebek emeklemiyo direk yürüyenler var.maşallah oğluna canım benim kızım emeklemeye çabalıyor ama henüz başarabilmiş değil. Yalnız ayakta durmaktan hiç hoşlanmıyor sadece yerlerde yuvarlansın tek derdi bu birde çığlık çığlığa bağırmak hobisi :)
Canım maşallah kızına bayıldım.ben de kaldırcam geçici koyuyorumÇok tatlı maşallah canım ben de kızımı video çektim de de derken eşim paylaşma dedi ama şimdi kısa süre koyuyorum instagrama
Canım bianda algılayamazlar daha sakinleşmeleri zaman alabilir bazen.korkuyomu ki acaba@delimavi 35 çok geçmiş olsun.
Blackkcat çok tatlı maşallah oğlun :)
Ya bu arada bişey sorcam. Oğlum uykularından ağlayarak uyanıyor hep ve bazen kucaklamama rağmen hemen sakinleşmiyorneden acaba, çok kötü oluyorum oğlum öyle uyanınca
Canım ben kk için açtım geçici bi hesap.Yasemin86.37Bu arada instagramda sizi nasıl bulabilirm ben o Konuları kaçırmışım galiba ben yoğun olarak kullanıyorum sosyal medyayı :))
Bende onu sorcaktım kalori hesaplıyodun hala devammı @aprio de devam ediyonuzmu.Yaa ben neden zayiflayamiyorunharekette ediyorum gün içinde cok fazlada yemiyorum uyuz oluyorum kendime
![]()
Çok kıskanıyorum o görüşleri benarkadaslar 15-18 ocak bu hafta sonu Cnr da bebek fuari varmis. ben gidicem. istanbuldan gelen olursa bi goruselim orda 2 dk :)
Oglum bugun emekleklemis ama ben goremedim![]()
Maşallah canım oğluna üzülme canım daha yasayacaginiz çok ilkler olacak inşallah hepsini sen görürsünOglum bugun emekleklemis ama ben goremedim![]()
Çabalıyosa yakında emekler canım.yada sürünmekle kalır her bebek emeklemiyo direk yürüyenler var
Canım ben kk için açtım geçici bi hesap.Yasemin86.37 (
Oglum bugun emekleklemis ama ben goremedim![]()
Benim oglan gecen ba-ba-ba-ba diyor babamizda karsidan gururlanarak-efendim oglum, efendim babacim diyor tabi benim jeton babamizin soylediklerini duyunca düştü, aa bu cocuk baba diyo dedim meger babamiz iki gündür baba demeyi ogretiyormus
. Kizim once baba dedi oglumda anne desin istiyordum ama ciks
![]()
Benim oglan gecen ba-ba-ba-ba diyor babamizda karsidan gururlanarak-efendim oglum, efendim babacim diyor tabi benim jeton babamizin soylediklerini duyunca düştü, aa bu cocuk baba diyo dedim meger babamiz iki gündür baba demeyi ogretiyormus
. Kizim once baba dedi oglumda anne desin istiyordum ama ciks
![]()
Yanlış yamışım canımBakalım benimki nasıl olcak şimdilik yuvarlanmasını izlemek bile çok keyifli bu arada bulamadım instagramda benim hesap kubrayv
Bende ilk döndüğünü görememiş çok üzülmüştüminşallah ilk adımlarını bizim yanımızda atarlar
Benim kızımda bir iki gündür ba-ba-ba diyor ama ben bikaç kez üst üste söylediği için baba demiş saymıyorum eşiminde üstüne alınmasına izin vermiyorum :)))
Yanlış yamışım canım
Evet canım öncelikle şunu diyim beşiktaşlı olmana bebişine ve sanaaa bayıldım.YAŞASIN KARAKARTALŞimdi buluştuk galiba :))
Teşekkür ederiz teyzesi bilen de senin oglusuna bayılıyorum çok güleç maşallah gözüme kestirdim senin oglaniÇabalıyosa yakında emekler canım.yada sürünmekle kalır her bebek emeklemiyo direk yürüyenler var.
Canım maşallah kızına bayıldım.ben de kaldırcam geçici koyuyorum
Canım bianda algılayamazlar daha sakinleşmeleri zaman alabilir bazen.korkuyomu ki acaba
Canım ben kk için açtım geçici bi hesap.Yasemin86.37
Bende onu sorcaktım kalori hesaplıyodun hala devammı @aprio de devam ediyonuzmu.
Çok kıskanıyorum o görüşleri ben![]()
(
Düzenli değil ama telefona benzer uygulama indirdim ordan yapıyorum arada . Benim diyet mehter usulü iki ileri bir geriÇabalıyosa yakında emekler canım.yada sürünmekle kalır her bebek emeklemiyo direk yürüyenler var.
Canım maşallah kızına bayıldım.ben de kaldırcam geçici koyuyorum
Canım bianda algılayamazlar daha sakinleşmeleri zaman alabilir bazen.korkuyomu ki acaba
Canım ben kk için açtım geçici bi hesap.Yasemin86.37
Bende onu sorcaktım kalori hesaplıyodun hala devammı @aprio de devam ediyonuzmu.
Çok kıskanıyorum o görüşleri ben![]()
(