2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ihlamuru poşet çay mı yoksa aktardan mı almak lazım

aktardan alıyorum canım

Yaa ben neden zayiflayamiyorun:KK43:harekette ediyorum gün içinde cok fazlada yemiyorum uyuz oluyorum kendime:KK43:

aynen.hiç oturmuyorum evde hiç ama iki çocukla oturmak şöyle dursun zaten herşeye yetişcem diye helak oluyorum ama yok kilolar duruyo.ilkinde hiç böyle olmamıştı.kendiliğinden gitmişti.yaşta 30 u geçti tabi metebolizma yavaşladı malesef :(

Feridekrtl03 yorumun için teşekkür ederim gerçekten birbirimize benziyormusuz instagramda yazmadım burayı deşifre etmemek için buraya katilmani isterim benim gibi üç çocuklu bir arkadaşı burada görmek beni mutlu eder

Çok vermıyomusun ben anne sütü veryorum ama o kadar çıkıyomydur bilmem gece emiyo gınduz ara ara emiyo

Anne sutu ve mama miktar olarakkiyaslanmiyor. Doktor bir biberon fazla verdigimi soyledi. Kutunun uzerine bakarsan az bile. Amaben ek besinlere cok yuklenmedigim icin gerekli vitaminleri mamadan alsin diye bu kadar cok veriyorum. Min500 cc yeter diyorlar ama o sadece calcium ihtiyaci icin. Anne sutu icerigi farkli oldugundan az olsa bile besler bebegini.

Burda herkes emziriyor sanirim. Emzirmeyen ve mama veren varsa onlarin da fikrini almak isterim cunku sutten de sogutmak istemiyorum. Ek besine yuklensem sutu birakacak diye dusunuyorum.

maşallah oğluna canım benim kızım emeklemeye çabalıyor ama henüz başarabilmiş değil. Yalnız ayakta durmaktan hiç hoşlanmıyor sadece yerlerde yuvarlansın tek derdi bu birde çığlık çığlığa bağırmak hobisi :)
Çabalıyosa yakında emekler canım.yada sürünmekle kalır her bebek emeklemiyo direk yürüyenler var.
Çok tatlı maşallah canım ben de kızımı video çektim de de derken eşim paylaşma dedi ama şimdi kısa süre koyuyorum instagrama
Canım maşallah kızına bayıldım.ben de kaldırcam geçici koyuyorum
@delimavi 35 çok geçmiş olsun.
Blackkcat Blackkcat çok tatlı maşallah oğlun :)
Ya bu arada bişey sorcam. Oğlum uykularından ağlayarak uyanıyor hep ve bazen kucaklamama rağmen hemen sakinleşmiyor :KK43: neden acaba, çok kötü oluyorum oğlum öyle uyanınca
Canım bianda algılayamazlar daha sakinleşmeleri zaman alabilir bazen.korkuyomu ki acaba
Bu arada instagramda sizi nasıl bulabilirm ben o Konuları kaçırmışım galiba ben yoğun olarak kullanıyorum sosyal medyayı :))
Canım ben kk için açtım geçici bi hesap.Yasemin86.37
Yaa ben neden zayiflayamiyorun:KK43:harekette ediyorum gün içinde cok fazlada yemiyorum uyuz oluyorum kendime:KK43:
Bende onu sorcaktım kalori hesaplıyodun hala devammı @aprio de devam ediyonuzmu.
arkadaslar 15-18 ocak bu hafta sonu Cnr da bebek fuari varmis. ben gidicem. istanbuldan gelen olursa bi goruselim orda 2 dk :)
Çok kıskanıyorum o görüşleri ben:-) :((

Benim oglan gecen ba-ba-ba-ba diyor babamizda karsidan gururlanarak :-) -efendim oglum, efendim babacim diyor tabi benim jeton babamizin soylediklerini duyunca düştü, aa bu cocuk baba diyo dedim meger babamiz iki gündür baba demeyi ogretiyormus:KK48:. Kizim once baba dedi oglumda anne desin istiyordum ama ciks:63:

Çabalıyosa yakında emekler canım.yada sürünmekle kalır her bebek emeklemiyo direk yürüyenler var

Canım ben kk için açtım geçici bi hesap.Yasemin86.37 (

Bakalım benimki nasıl olcak şimdilik yuvarlanmasını izlemek bile çok keyifli bu arada bulamadım instagramda benim hesap kubrayv

Oglum bugun emekleklemis ama ben goremedim :KK43:

Bende ilk döndüğünü görememiş çok üzülmüştüm :( inşallah ilk adımlarını bizim yanımızda atarlar

Benim oglan gecen ba-ba-ba-ba diyor babamizda karsidan gururlanarak :-) -efendim oglum, efendim babacim diyor tabi benim jeton babamizin soylediklerini duyunca düştü, aa bu cocuk baba diyo dedim meger babamiz iki gündür baba demeyi ogretiyormus:KK48:. Kizim once baba dedi oglumda anne desin istiyordum ama ciks:63:

Benim kızımda bir iki gündür ba-ba-ba diyor ama ben bikaç kez üst üste söylediği için baba demiş saymıyorum eşiminde üstüne alınmasına izin vermiyorum :)))

benim kızım da baba diyor bariz.anne de diyor ama babayı net söylüyor.daha bikaç hece daha söylüyor be be be de de de gibi :)

Bakalım benimki nasıl olcak şimdilik yuvarlanmasını izlemek bile çok keyifli bu arada bulamadım instagramda benim hesap kubrayv

Bende ilk döndüğünü görememiş çok üzülmüştüm :KK43: inşallah ilk adımlarını bizim yanımızda atarlar

Benim kızımda bir iki gündür ba-ba-ba diyor ama ben bikaç kez üst üste söylediği için baba demiş saymıyorum eşiminde üstüne alınmasına izin vermiyorum :)))
Yanlış yamışım canım

Çabalıyosa yakında emekler canım.yada sürünmekle kalır her bebek emeklemiyo direk yürüyenler var.

Canım bianda algılayamazlar daha sakinleşmeleri zaman alabilir bazen.korkuyomu ki acaba

Bende onu sorcaktım kalori hesaplıyodun hala devammı @aprio de devam ediyonuzmu.

Çok kıskanıyorum o görüşleri ben:-) :KK43:(
Teşekkür ederiz teyzesi bilen de senin oglusuna bayılıyorum çok güleç maşallah gözüme kestirdim senin oglani :KK66:

Çok kıskanıyorum o görüşleri ben:-) :KK43:(
Düzenli değil ama telefona benzer uygulama indirdim ordan yapıyorum arada . Benim diyet mehter usulü iki ileri bir geri :(

H happybeautydaughter smdi okudum yazilanlari gercekten en azndan burdaki herkes ayni durumda diye dusunup avutuyo insan kendini.. Canm boyle dusunup uzme kendini kiZin yuzunu okdr anlamli buluyodur ki emin ol .. Bende yalnzm hic istemedgm bi sehirde oturuyorum ne akraba ne es dost kimse yok btn gun kapim bikere bile calmiyo kizimin hc bi gelisiminde annem babam kmse gormuyo kendi kendime btn gun esimi bekliyorm ama sukurler olsun bak bebisler buyuyo yaz gelsn beraber gideriz kuafore gezmeye ;) bunlari dusun bukdr da kendini eve kapama havalar soguk fln ama olsun en azindan bi markete cikin bi tur atin gelin bebek arabasila okdr dan bsy olmaz haftasonlari cikin esinle brbr ..
Esinle aran nasil sni anlayip destek olabiliyomu..yani denilcrk sey sabir bak ben gece uyumadgnda bebis kk nu acip okuytm diyorum smdi kesin su da uykusuzdr bunun cocuguda kalkmstr

Bizlerde bole buyuduk annem der kendi kiz kardesinin kinasina nisanina gidememis ben cok agliyomusum rahat vermiyomusum, erkek kardesimi hattliyorum cok gazliydi annem gece kaclara kdr sallardi smdi universiteye gidiyo erkek kardeism velhasil zaman geciyo geriye ins guzel hatrlanicak hatiralar kalir ben smdiden kizimin mesela 2-3 aylik halini ozluyorum ;)

Back
X