Azarlamak ne demek yahu.Ben halaa dıkis yerlerim sürekli ağrı yapıyo yüz üstü falan hiç yatamiyorum geçenlerde doktora gittim bu yüzden ancak 1seneye toparlsnir yapılacak bişey yok baştan bakicaktin kendine deyip beni azarladi
Benim akıntı var ama doktor yapıcak bişey yok deyip gonderiyoaslında herkesin farklı olur yara izi,kişisel faktörlere bağlı daha çok az da olsa kesi tekniğine ,sezaryan sonrası yara durumuna vs vs bağlı olabilir ama en çok kişinin cilt yapısı ve verdiği reaksiyon önemli.misal benim çok iz bırakıp abartan bi cilt yapım var minicik yanıklar uzunca yıllar kalıyor. ama kesi yerinde akıntı açılma vs varsa hemen git
Çok geçmiş olsun ikinize deSayfalar almis basini gitmis tam 20 sayfa okudum bitti son iki gecedir zoru atlattim umarim bu gece iyi uyur kuzum bronslari sismis zor nefes aliyodu gece ciglik cigliga uyandi yatar pozisyona gelince yikiyodu ortaligi gecenin ucunde acile gittik hava verdiler biraz nefes aldi iki gun once kendi dr una goturdum bu cocuk hirliyo dedim bogazi hafif kizarik dedi ilac falan verMd burnunu sık sık ac dedi aciyom falan yok gece iyice nefes almasi falan zorlasti gece verilen havadan dolayi bi nebzede rahatladi sabah 5 e dogru kizimda bende uyduk kalkar dogru bask hastanenin dr una dr kapidan girermez girmez cok hirliyo dedi bende 3 gundur bunu anlatmaya calistis drumuza dedim bisry ferek gormedi neyse bi daha hava verdiler 15 dk aralarla 3 defa hava verildi dr iki igne yazmisti birini havayi alinca hemen arkasina vurdu digeri de yarin vurulacak 3 tane surup verdi biri antibiyotik surup umarim hemen atlatiriz ama suan keyfi sukur yerindeki gundur kizimda bizde pert olduk gece esim kucagimda uyuttu benim tutmaya bile halim yoktu o detece mahvoldum yaa heryerim agriyo
canım çok doğru diyosun bende kesinlikle böyle düşünüyorumAzarlamak ne demek yahu.longislandist arkadaşımız yine alınganlık gösterebilir ama üzerine alınmasın o ama söylemeden de geçemeyeceğim, bu tavırdaaki doktorlara haddini bildirmek de gerekiyor. Sen yeni geldin bilmiyorsundur ama benim vardı bir çocuk doktoru maceram ve hastane yönetimine şikayet ettim, başbekimlikten arandım ve özür dilendi benden, o doktorla da görüşüldü ve hastanede o bölümdeki tüm hemşire ve danışma görevlileri de duydu bunu. Ha ne mi oldu, özel sektörde kadının hanesine eksi yazıldı ve ben o hastaneye sürekli giderim ve her seferinde tanıştığım kişilere o Dr un antipropagandasını yaparım. Biraz hadlerini bilsinler azarlamak nedir yahu, bence sen de gereğini yap.
Canım işte o yüzden iki haftadır burada söyleyip duruyorum kusmaları ciddiye alın, bu basit bir yemek beğenip beğenmeme meselesi değil, midenin kabul etmemesi gaz yapması reflü vs. Muhakkak teşhis ve tedavisine yönelin. Biz tedaviye başladığımızdan beri ben azadın damak zevkini hiç sallamadım, listede ne varsa hileyle zorla bir şekilde belirtilen porsiyonda yedirdim ve hiç kusmadı. Yani kusmanın sebebi zorlama diyip geçmeyin bence. İnşallah
Canım ultrasondada çekilen filmlerde de malesef gaz problemi olduğu çıktı bağırsaklarda pankreasa doğru.5. Ay civarı çıktı.aklıma reflüde geliyodu ama.gaz da benzeri sıkıntılar yaşanıyomuş.mesela o gaz sancısı geldimi arabayla gezmeden susmuyo.1 yaşından sonra geçer dedi.ilaç damla falan verdi.acaba başka bi doktora daha götürsemmi bilemedim.normalde kusması yok.gazınıda rahat çıkarır her türlü ama korkudan ben ek gıdaya giriş cesaret edemedim hazmedemez diye korktum.daha dikkatliyim şimdi yedirme konusunda ince eliyip sık dokuyorum.bu arada bende 3 kilo vermişim sıkıntı stres yedi yemedi uyumadı falan.bu ara bide uykusunu düzene sokmaya uğraşıyorum
Canım ya öncelikle çok geçmiş olsun.senin de sorumluluklarn çok bide bel ağrısı bilirim.sabret canım çok kalırmı kvsağolun kızlar sırtim agriyordu dün bugün ise buna baş ağrısı halsizlik baş dönmesi eşlik etti hiçbir şey yiyemiyorum annem geldi kardeşimin çocuğuna bakıyor tam kızımı uyutmustum oglumla oynasin diye getirmiş neyse ses gürültü kızım uyandı birseyler hazırladım yemek için yerken eşim aradı ablalari ve annesi gelcekmis birşey demedim annemin yanında tamam dedim ve eşim hasta olduğumu biliyor annem biz gidelim dedi her yer oyuncak dağınık aksama pide yaptırcam gideyim dedi hasta olduğumu biliyor en azından ben kıza bakayım sen evini topla diyebilirdi yigenim bebekken benim oglanlar yigenimi sevmek için gitmek istiyorlardı annem yanlış anlama uyutcam diyordu istemiyordu neyse eşimi aradım ben çok hastayım neden kabul ettin dedim biliyorum Özür dilerim birşey diyemedim dedi gorumcemler gelcek ve büyük ihtimal kvyi bana birakacaklar kv gorumcemle kalıyor ve çocuktan beter gelince hiç durmuyor eşimle kavga ediyoruz hastayım ama dinlenemiyorum ben kimseden birşey beklemiyorum çünkü hiç kimseden fayda yok ama beni rahat biraksinlar başka bir şey istemiyorum
Benim sezeryan yerimdede bi gariplik var.bende hastaneden çıkar çıkmaz ayaklananlardanım.bide hala sızlarBende se
Bende sezeryanla yaptim canim ve ilk geceden itibaren her gece sadece kendim baktim kizima cok zorda kalmadikca eşimi bile uyandirmadim rabbim kimseye minnet ettirmesin sen dogum yaptinda kizina brn baktim diyemez kimse cok şükür dikislere gelince benimkide kabarik duruyo hic yatmadim bende ondanmi acaba
Gecen gun siz sogan veriyosunuz eline bebislerin diye bende verdim evirdi cevirdi elinde agzina sokmadi onemsemistim ama bugunde ekmek verdim yine bakti bakti sonra atti ama oyuncak olunca sokuyo hemen bide ben elimle verince aciyo agzini eve gidince bir sofra beziyle pratik yapmaya baslicam olmucak boyle
gözün aydın canım inşallh kolay çıksın darısı basımızaAkifciğimin dişi patladı.çooook zordu ama inş gerisi kolay gelir.
Ayyy canım ya geçmiş olsun hırıltı offff bizde de hep var ateş olmadığı sürece sadce burnunu aç demişti doktor.bizde hava almadan iyi olamıyoz genelde soğuk buhar ventolin.çok geçmiş olsun tekrar.bi arkadaş sıcak buhar önermişti hırıltı içinSayfalar almis basini gitmis tam 20 sayfa okudum bitti son iki gecedir zoru atlattim umarim bu gece iyi uyur kuzum bronslari sismis zor nefes aliyodu gece ciglik cigliga uyandi yatar pozisyona gelince yikiyodu ortaligi gecenin ucunde acile gittik hava verdiler biraz nefes aldi iki gun once kendi dr una goturdum bu cocuk hirliyo dedim bogazi hafif kizarik dedi ilac falan verMd burnunu sık sık ac dedi aciyom falan yok gece iyice nefes almasi falan zorlasti gece verilen havadan dolayi bi nebzede rahatladi sabah 5 e dogru kizimda bende uyduk kalkar dogru bask hastanenin dr una dr kapidan girermez girmez cok hirliyo dedi bende 3 gundur bunu anlatmaya calistis drumuza dedim bisry ferek gormedi neyse bi daha hava verdiler 15 dk aralarla 3 defa hava verildi dr iki igne yazmisti birini havayi alinca hemen arkasina vurdu digeri de yarin vurulacak 3 tane surup verdi biri antibiyotik surup umarim hemen atlatiriz ama suan keyfi sukur yerindeki gundur kizimda bizde pert olduk gece esim kucagimda uyuttu benim tutmaya bile halim yoktu o detece mahvoldum yaa heryerim agriyo
niye kızayım ya hu :) ,her meslekten her platformda zaman zaman hoşlanmadığımız insanlarla karşılaşıyoruz demiştim,valla kim olursa olsun kimse kimseyi elbette azarlayamaz,ama bu had bildirme olayını bunu hakeden herkese uygulamak lazım ,bakkalde çakkalde markette devlet dairesi özel kuruluşta hizmet aldığımız hizmet verdiğimiz vs vs.Bunu yaparken en çok önyargılı olmamaya dikkat etmek gerekiyor sanırım,ben üniversiteye bağlı eğitim ve araştırma hastanesindeyim ülke şartlarına göre ideal bi yer olmasına rağmen özellikle son 2 yılda yaşadıklarımdan gördüğüm saygısızlıklardan hiç bahsetmesem daha iyi burda şimdi ,ama ben de ileri giden kişilere haddini bildiriyor yetemediğimde destek alıyorum ,inanın saygısız doktor vakası birken saygısız hasta vakası bin :)Azarlamak ne demek yahu.longislandist arkadaşımız yine alınganlık gösterebilir ama üzerine alınmasın o ama söylemeden de geçemeyeceğim, bu tavırdaaki doktorlara haddini bildirmek de gerekiyor. Sen yeni geldin bilmiyorsundur ama benim vardı bir çocuk doktoru maceram ve hastane yönetimine şikayet ettim, başbekimlikten arandım ve özür dilendi benden, o doktorla da görüşüldü ve hastanede o bölümdeki tüm hemşire ve danışma görevlileri de duydu bunu. Ha ne mi oldu, özel sektörde kadının hanesine eksi yazıldı ve ben o hastaneye sürekli giderim ve her seferinde tanıştığım kişilere o Dr un antipropagandasını yaparım. Biraz hadlerini bilsinler azarlamak nedir yahu, bence sen de gereğini yap.
başka doktora git bence,normal bi durum olduğunu sanmıyorumBenim akıntı var ama doktor yapıcak bişey yok deyip gonderiyo
Akifciğimin dişi patladı.çooook zordu ama inş gerisi kolay gelir.[/QUOTEoh oh maşallah darısı başımıza
Hiriltiyo hafife alma bizde hfif hafif basladi en sonunda nefes almasi bile zorlasti kizim hiriltimafvettiAyyy canım ya geçmiş olsun hırıltı offff bizde de hep var ateş olmadığı sürece sadce burnunu aç demişti doktor.bizde hava almadan iyi olamıyoz genelde soğuk buhar ventolin.çok geçmiş olsun tekrar.bi arkadaş sıcak buhar önermişti hırıltı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?