2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben halaa dıkis yerlerim sürekli ağrı yapıyo yüz üstü falan hiç yatamiyorum geçenlerde doktora gittim bu yüzden ancak 1seneye toparlsnir yapılacak bişey yok baştan bakicaktin kendine deyip beni azarladi
Azarlamak ne demek yahu. longislandist arkadaşımız yine alınganlık gösterebilir ama üzerine alınmasın o ama söylemeden de geçemeyeceğim, bu tavırdaaki doktorlara haddini bildirmek de gerekiyor. Sen yeni geldin bilmiyorsundur ama benim vardı bir çocuk doktoru maceram ve hastane yönetimine şikayet ettim, başbekimlikten arandım ve özür dilendi benden, o doktorla da görüşüldü ve hastanede o bölümdeki tüm hemşire ve danışma görevlileri de duydu bunu. Ha ne mi oldu, özel sektörde kadının hanesine eksi yazıldı ve ben o hastaneye sürekli giderim ve her seferinde tanıştığım kişilere o Dr un antipropagandasını yaparım. Biraz hadlerini bilsinler azarlamak nedir yahu, bence sen de gereğini yap.

Benim akıntı var ama doktor yapıcak bişey yok deyip gonderiyo

Çok geçmiş olsun ikinize de

canım çok doğru diyosun bende kesinlikle böyle düşünüyorum

A Apriori @bugün 2 kere alıntı yaptım ikisinide beceremedim.canım sakladım alıntıyı yukarda)

Birini hatirladim prebiyotikti :)
Eczaneden aldim ben yogurt yaparken mayayi degistirdimmi koyuyorum icine

Off kızlar ya biz ne zaman bi mağazada istediğimiz kadar doya doya vakit geçirip alışveriş yapabilcez tekrar? oğlum doğduğundan beri herşeyi çarçabuk hızlıca yapmaktan çok sıkıldım, kendime özenemeyip bakamamaktan çok sıkıldım
ayyy çok fena daraldım bi an

Gecen gun siz sogan veriyosunuz eline bebislerin diye bende verdim evirdi cevirdi elinde agzina sokmadi onemsemistim ama bugunde ekmek verdim yine bakti bakti sonra atti ama oyuncak olunca sokuyo hemen bide ben elimle verince aciyo agzini eve gidince bir sofra beziyle pratik yapmaya baslicam olmucak boyle

Canım ya öncelikle çok geçmiş olsun.senin de sorumluluklarn çok bide bel ağrısı bilirim.sabret canım çok kalırmı kv

Benim sezeryan yerimdede bi gariplik var.bende hastaneden çıkar çıkmaz ayaklananlardanım.bide hala sızlar

Benim kızımda birtek pırasa verince Ağzına götürüyo hatta sonra alamıyorum elinden ağlıyo :))

Akifciğimin dişi patladı.çooook zordu ama inş gerisi kolay gelir.
gözün aydın canım inşallh kolay çıksın darısı basımıza

Ayyy canım ya geçmiş olsun hırıltı offff bizde de hep var ateş olmadığı sürece sadce burnunu aç demişti doktor.bizde hava almadan iyi olamıyoz genelde soğuk buhar ventolin.çok geçmiş olsun tekrar.bi arkadaş sıcak buhar önermişti hırıltı için

niye kızayım ya hu :) ,her meslekten her platformda zaman zaman hoşlanmadığımız insanlarla karşılaşıyoruz demiştim,valla kim olursa olsun kimse kimseyi elbette azarlayamaz,ama bu had bildirme olayını bunu hakeden herkese uygulamak lazım ,bakkalde çakkalde markette devlet dairesi özel kuruluşta hizmet aldığımız hizmet verdiğimiz vs vs.Bunu yaparken en çok önyargılı olmamaya dikkat etmek gerekiyor sanırım,ben üniversiteye bağlı eğitim ve araştırma hastanesindeyim ülke şartlarına göre ideal bi yer olmasına rağmen özellikle son 2 yılda yaşadıklarımdan gördüğüm saygısızlıklardan hiç bahsetmesem daha iyi burda şimdi ,ama ben de ileri giden kişilere haddini bildiriyor yetemediğimde destek alıyorum ,inanın saygısız doktor vakası birken saygısız hasta vakası bin :)

Arkadaşlar kim olduğunu hatırlayamıyorum ama birisi hippin iyi geceler mamasına meyve katılır mı diye sormuştu ben sadece Elmalı iyi geceler olanını bulabildim bunu alayım mı yoksa meyveyi kendim katmak için diğerinden mi arayayım desteğinizi beklerim

Hiriltiyo hafife alma bizde hfif hafif basladi en sonunda nefes almasi bile zorlasti kizim hiriltimafvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…