• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yaa aynen öyle ben memur çocuklarına üzülüyorum bi yere alışıyon tam orayı terkediyon.sonra farklı okullar falan.akraba yok.annem küçük evlenmiş bide nasıl baş etmiş bilmem.ben şuan anneme çok yakınım o olmasa ne yapardım bilmem.üst kattada kvler oturuyo halaları amcası teyzesi çocuklarım şanslı valla.
Ben 5 sene bir evde oturdum kirada çok alismistim komsularima ondan sonra ev alıp tasindik sanki benim evim değil de misafirlikte gibi hissettim oturup ağladım yani sürekli taşınmak ne kadar zordur kimbilir bir yere alışmak ondan sonra taşınmak

canım ben de vermedim tolere edemiyor,barsağı bozuyor,damla leke bırakıyor,oğlum istemiyor vs vs diye,son günlerde iyice keyifsiz ve iştahsızdı dikkat ettim tahlil yaptırmadım henüz ama çok belliki kansızlığı var özellikle dudakları kulakları solgunlaştı son haftalarda,bu sebeple kesinlikle vermeye karar verdim kendi toparlar diye beklemek hata oldu,ferrum başladım ama 10 damla ile,peki tek seferde mi ne zaman nasıl önerdi doktorunuz?kaç geldi hemoglobini merak ettim?
Bacim en dusuk 14.1 en yuksek 18.1 araligi olmasi gerekirken pasaminki 7.6 olmus :KK61:
Canım biDe de düşük çıktı ama Dr bizimkinin bağırsaklarını zorladığı için bıraktırdı, geçen kontrolde artık başlayalımmı dedim , daha değil mide bağırsağı düzeltmeden başlama dedi, kansızlık bu dönemde çok normal, yiyecekleri ile de Demir desteği sağlayabilirsin dedi. Yani zaten kusuyorsa vermemekte kötü yapmadın bence midesi daha önemli. İnşallah ağır gelmez 22 damla, Dr una sor istersen ama bence hepsini bi kerede verme gün içine böl de ver

Siz bayağı ilerlemissiniz yahu:) biz de koruyucu falan aldk ama kullanmadk henüz

Var canm telefondan atamadm bilgisayardan denym

Canm ben kahvalti pure yogurt ve muhallebi veriyorm.puresini biraz once verdm mesela yogurtla beraber.ogun arttirdigmda sut ve mamayi az icmeye basladi vazgeçtim bende.uc öğün veriyorum.

Canm emre de bir kase yiyor.kahvaltiyi yarım corba ve muhallebiyi bir kase yiyor.mama takimlarinin kaseleri var ya onlardan.iki gundr istahsiz ama dun hic yediremedm corbayi bugn yarm kase yedi.normal bence seninki de

Gecmis olsn canm bende her gun vermiyodm ilaci ama pekmezi her sabah veriyorum

Biz de ilk aylarında kullandk biogaia canm cok ise yaramsti

Canim pekmezde veriyomusun cunku bazi doktorlar pekmez verin damlaya gerek yok diyormuş azerikizi91 azerikizi91

Bacilarim ben duzenli olarak hergun kahvaltisina pekmez ve tahin katiyorum...
Susamda da demir var diye...
Brokoli kerevizin yesil kismiyla birlikte bezelye...
Muhallebisini ise taze yulaf unu ile yapip yediriyorum...
Bu yazdiklarim bir gunde verdiklerimin bir kismi hemen hemen aksatmadan hergun yediriyorum tabi kendimce demir iceren besinler diye biliyorum...
Bakalim 22 damlayi ac karnina verdim...
Kusmasi vs. Olmadi cok sukur ins. Olmazda..
Bir hafta sonra tekrar kan deerlerine baktiracagim bakalim artis var mi...
Bunun yani sira c vitamini iceren besinlerde verecegim surekli emilimi kolay olsun diye..
Rabb'im buyuk ins. Bu sorunuda atlatacagiz ♥
HEPINIZE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM BACILARIM...

SEVIYORUM SIZLERI ♥

adidasin var 85 tl ama cok guzeell aklimda kaldi valla yurumeye baslayinca alcam :) saklarim sonrada
Arkadaşım hediye almıştı doğumda Adidas ilk adım ama ben tüm ayakkabıları kaldırmıştım büyük diye burdan okuyunca yarın bi dökeyim ayakkabı stoklarımızı evde 10 çift ayakkabı patik var nerdeyse

Akifcik uyuyo ama ben öksürmekten uyuyamıyorum.dün başlamıştı.kalktım ballı limon yaptım azcık yumuşasın diye gıcık yaptı daha çok öksürttü.off kendime bakmayı hiç sevmiyom

Maşallah canım afiyet olsun yarasın kızımıza :))
Sagll cnm
Biz kızımla yine savaştık ve o kazandı gece biraz uyusun diye muhallebi yaptım her yolu denedim 5-6 kaşıkta kaldık :KK43: Cumartesi kontrolü yaklaştı ve ben yukleme falan yapamadım :KK43:
Sende biberona koymayi denesen cnm olmazmi
Güzelmiş canım iyi günlerde giysin bende böyle görürsem alayım
H&M de var 15 tl harika
Kizlar hazr numaradan bahsetmsken kac numara ayakkabi giyiyo bebeklwrnz? Ben 18 almstm chicconun kucuk gelmeye basladi.20 mi alsam acaba? Hava soguk oldgu icin iki corap giydiriyorum
bizm ayaklar kucuk 19 bile buyuk geliyo bnde iki corapla giydryorum dye 19 aldm

adidasin var 85 tl ama cok guzeell aklimda kaldi valla yurumeye baslayinca alcam :) saklarim sonrada

Ayy onlra bizde bayiliyoruz esimin hayali zaten yurusun ilk onlardan alacakmis ben cok para diyorum oda olsun alacam ben diyor:)
bizimki bundann 19 numara kizm bayliyo surekli ayaklarina bakiyo
20150121_045756.webp
20150121_045756.webp

Eklentiler

• 20150121_045726.webp
    20150121_045726.webp
    16 KB · Görüntüleme: 59
Akifcik uyuyo ama ben öksürmekten uyuyamıyorum.dün başlamıştı.kalktım ballı limon yaptım azcık yumuşasın diye gıcık yaptı daha çok öksürttü.off kendime bakmayı hiç sevmiyom

Gecmis olsun bacim...
Ins. Carcabucak iyilesirsin...
Aynen bende hasta oldugumda kendime bakmayi hi sevmem ama esim sagolsun cocukmusum gibi ilgilenir :-)
Siyah turpu oyup icine bal dokup dinlendir istersen cikan suyunu icmek oksuRuge iyi geliyormus..

Canım geçmiş olsun çok hemen toparlanırsın inşallah bende hastalığı ayakta atlatanlardanım yatıp hastayım dersem daha kötü oluyorum psikolojik heralde
Sagll cnm

Sende biberona koymayi denesen cnm olmazmi

H&M de var 15 tl harika
bizm ayaklar kucuk 19 bile buyuk geliyo bnde iki corapla giydryorum dye 19 aldm
Canım benim kızım biberondan sadece su içiyo gündüz annem sütünü kaşıkla veriyo ama yinede biraz akışkan yapıp biberon deniycem belki alır bir de suluk alacağım onunla da deneyeyim

Günaydınlar olsun hepimize dün gece biz iki kere kalktık buna da şükür diyorum

Gecmis olsun bacim...
Ins. Carcabucak iyilesirsin...
Aynen bende hasta oldugumda kendime bakmayi hi sevmem ama esim sagolsun cocukmusum gibi ilgilenir :-)
Siyah turpu oyup icine bal dokup dinlendir istersen cikan suyunu icmek oksuRuge iyi geliyormus..
Canı teşekkürler.bende turp olayını kızıma Yapıyodum.kendimede yapmalıyım haklısın.ay bu öksürük gitmez daha benden.hiç uyutmadı.eşim nerdee sabah 7 gece 11 de geliyo:-( :-(
Canım geçmiş olsun çok hemen toparlanırsın inşallah bende hastalığı ayakta atlatanlardanım yatıp hastayım dersem daha kötü oluyorum psikolojik heralde
Canım benim kızım biberondan sadece su içiyo gündüz annem sütünü kaşıkla veriyo ama yinede biraz akışkan yapıp biberon deniycem belki alır bir de suluk alacağım onunla da deneyeyim

Günaydınlar olsun hepimize dün gece biz iki kere kalktık buna da şükür diyorum
Teşekkür ederim canım.öksürükle beraber ateşte başladı çaresiz annem gelicek bekliyorum.maske taktım emzirirken falan oğlum korktu benden emmedi mecbur çıkardım.

@minnakkartal canım maşallah kızçen 2 sefer kalkmış.uyumuşsundur biraz inş.
Canım iyi ki annen geliyor onların sihirli güçleri var :) ah bu bebişler illa alıştıkları düzen olacak :)
Evet canım ya diğer günlere nazaran çok daha iyi uyudum ii de oldu hafta ortasında bi toparladım

Back
X