- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Bunu alıntılamışım ama unutmuşum canım emin misin tüylerden olduğundan çünkü benimde kesi yerim Şiş ve pembe birkaç kişinin daha öyledi düzelmesi bir yılı bulabiliyormuşSize sorum olacak sezeryan cizgimin oldugu yerde batık tüyler var. O yuzden kesi yerim.şiş kaldı. Tüyleri yuzeye cikarmak icin ne yapabilirim. Derinde görünüyor yuzeyde değil tüyler. Battikon kullan dediler,aldim işe yaramadı
Canım tarif güzel çok teşekkürler ama galiba benim kızıma irmik alerji yapıyo iki gündr irmiği çıkardım kabartıları azaldı irmik yerine pirinç unu koyup denesem olur mu bide keçi sütü yerine Muhallebi pişince anne sütümü eklesem o zamanda tarif çok mu değişiyo puf ne zormuş bu ek gıda
Bunu alıntılamışım ama unutmuşum canım emin misin tüylerden olduğundan çünkü benimde kesi yerim Şiş ve pembe birkaç kişinin daha öyledi düzelmesi bir yılı bulabiliyormuş
lcw ninkiler cok kotu cikiyo gidiyo ayagindan ben annemin ordan ayakkabicidan aldim cikmiyo guzel oldu hemde 10 lira evde 3 tane lcwden var 15ten almistim duruyo oyleEvet bizde de var hemen çıkıyor ben giydiremedim fazla
Benim stokta sütüm var değerlendirmek istiyorum ama dediğin gibş bu tarife uymayabilir benim kesi yerimin hepsi Şiş canım kıl dönmesine ne iyi gelir bilemedimTarif te pirinc unu da vardı. Kızıma çok kilo aldırıyor diye çıkardım onu, anne sutule denemedim, Emziriyorum ve kizimdan 1 damla süt arttiramiyorum cok iştahlı. Bence.anne sütunu muhalkebiye katmamali diye düşünüyorum
Öyle mi, benim de sizinki gibi, dr kıl donmesi bu sol taraf cunku ince cizgi olmus geçmiş dedi
hepımzıın kuzularına kocamannnnnValla artık beni avutmadıysa söylediği bu :) maşallah kuzuya o zaman annesi
ayy bende korkuyorum vallaa, bır sey olcak dıeCanim disi yokta damagiyla eziyor zaten sert bisoler vermiyorum
süper fikirmis bende deniycem yarın.Kızlar elime kızımın corabini geçirip onunla konuşuyorum bayılıyor çok gülüyor ona yapabilirsem eski corapdan kukla yapcam daha önce oğluma yapmıştım yapamazsam alcam özellikle yeme problemi olanlara tavsiye ederim
Ben pazara gitmiştim çok hoşuma gitti ordan almıştım 5 liraya ama çıkıyor hemen giydiremedim fazlalcw ninkiler cok kotu cikiyo gidiyo ayagindan ben annemin ordan ayakkabicidan aldim cikmiyo guzel oldu hemde 10 lira evde 3 tane lcwden var 15ten almistim duruyo oyle
Güzelmiş canım iyi günlerde giysin bende böyle görürsem alayımEki Görüntüle 1382794 Eki Görüntüle 1382795 bizimki bu en kucuk numara buydu ama kalibida kucuk sanirim tam oldu oyku 19 giyiyo
canım çok güzelmiş bu yaaEki Görüntüle 1382794 Eki Görüntüle 1382795 bizimki bu en kucuk numara buydu ama kalibida kucuk sanirim tam oldu oyku 19 giyiyo
Canim panduf un fermuari varmı bende ayakkabicidan bakayımlcw ninkiler cok kotu cikiyo gidiyo ayagindan ben annemin ordan ayakkabicidan aldim cikmiyo guzel oldu hemde 10 lira evde 3 tane lcwden var 15ten almistim duruyo oyle
Ben carik coraplardan almistim pazardan onlar cok guzeldi bi daha bulamadim kucuk geliyo simdi bu a101 bim e falan gelenlerdrn aldim guzel degil onlar cikiyoBen pazara gitmiştim çok hoşuma gitti ordan almıştım 5 liraya ama çıkıyor hemen giydiremedim fazla
fermuar yok canim dikisi arkadanCanim panduf un fermuari varmı bende ayakkabicidan bakayım
Cok guzelmis canim ben 17 numara aradim bulamadim sigerleri buyuk geliyoEki Görüntüle 1382794 Eki Görüntüle 1382795 bizimki bu en kucuk numara buydu ama kalibida kucuk sanirim tam oldu oyku 19 giyiyo
Ben bi kac yere sordum hep 20-21den basliyo ama beraber ciktiginiz bigun dene ayagina biyerde cok buyuk olmaz belki carik coraplardan alabilirsin onlarda kucuk numara varCok guzelmis canim ben 17 numara aradim bulamadim sigerleri buyuk geliyo
Cok guzelmis bu da benim zilli ozellikle cikarmaya ugrasiyo vuruyo birbirine ayaklarini cikarana kadar ama bunu cok fazla cikaramadi :)Eki Görüntüle 1382865 ben bunu almıştım evde giydiririm diye 18-19 numara ama çıkıyor ayağından bir tane daha var o da çıkıyor
Denedim canm lcw dan 18-19 buyuk geldi ayaklari kucuk benimde esiminkide kucuk bize cekmis sanirimBen bi kac yere sordum hep 20-21den basliyo ama beraber ciktiginiz bigun dene ayagina biyerde cok buyuk olmaz belki carik coraplardan alabilirsin onlarda kucuk numara var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?