• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bana bi sosyal medya aski geldiki sormayin hepinizi çok merak ediyorum ve o sebepten instagrama giriş yaptim ve sizlere davet gondercem nolur benide alin araniza bende nisantasi çocuğuyum (espiri yapmaya calistim)
Canım miniğin çok tatlı.Allah nazarlardan korusun

Bunlar beyzanin ev botu teyzeleri. ;) 20150120_212148.webp

Yuppiii 10 günlüğüne anneme gidiyorum :) oğlum uyansın toparlanıp gidicez taaa Beylikdüzü ne, kocadan babadan ayrılıcaz ama azıcık toparlanayım ben de.
melisacik melisacik senin yavru da çok şirin maşallah
Ay bende gecen 10 gun kaldim evi goturmusler geri getirmisler :) bi daha 10 gun kalmam 3 gun yetr :)

Sagll cnm

Sende biberona koymayi denesen cnm olmazmi

H&M de var 15 tl harika
bizm ayaklar kucuk 19 bile buyuk geliyo bnde iki corapla giydryorum dye 19 aldm

Canm ben netteki ayak olcusune gore aldm smdi ama buyuk mu aldm ya:(adidas 21 numara aldm.olcuye gore 20 numara 11 cm ayak uzunluguna denk geliyo.oglumn ayagni olctm 11 cm.rahat olsun dye de 21 numara aldm bende 12 cm o da.
sen de bi olcermisn hiranin ayagni rica etsem? Buyukse iptal edym

Gunaydinlar herkese

Dun gece atesimiz 39.3 e kadar çıktı surupla dusneyince yarim fitil yaptik çok sukur düştü doktora gidecez sanirim ortalikta dis miş yok

Geçmiş olsun canm inşallah kötü bisey yktur

adidasin var 85 tl ama cok guzeell aklimda kaldi valla yurumeye baslayinca alcam :) saklarim

Kmltm cnm noldu diş varmı diş

Yok canm görüntü var ama bardagi denedm tikirti falan yok

Teşekkürler canim ne güzel annen yakinda gidebiliyorsunuz bizimkiler herkes ankarada biz gidemiyoruz her canimiz istediğinde
Yuppiii 10 günlüğüne anneme gidiyorum :) oğlum uyansın toparlanıp gidicez taaa Beylikdüzü ne, kocadan babadan ayrılıcaz ama azıcık toparlanayım ben de.
melisacik melisacik senin yavru da çok şirin maşallah

bugün iş çok sakin :Ddurmadan annemi arayıp taciz ediyorum napiyonuz diye :oops: bir de ocak şubat annelerine bakındım biraz doğum günü hazırlıkları falan bide çişini söyleten bile varmış :KK57:

@minnakkartal kızının uyumasina sevindim inşallah böyle devam eder benim kizimda maşallah şeytan kulağına dinamit daha az uyanıyor 7aydir iki gündür doğru düzgün uyudum
canım maşallah kuzularımıza inşallah yedi ay milattır artık bende pert olmuştum çünkü bugün hayata başka bakmaya başladım resmen :))

Back
X