• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunaydinlar herkese

Dun gece atesimiz 39.3 e kadar çıktı surupla dusneyince yarim fitil yaptik çok sukur düştü doktora gidecez sanirim ortalikta dis miş yok

Blackkcat Blackkcat geçmiş olsun ya ben 10 gün çektim :( yalnız başına olmuyo valla bana da eşim bakıyordu o hafta yılbaşı tatili nedeniyle evseydi ama işe başlayınca ben daha da kötüledim anneme gitmiştim orda iyileştim. Gerçekten de siyah turp işe yarıyor annem hep onu yaptı bana , bir de sürekli ıhlamur iç, terle. Ben de 10 gün bebeğimi sadece emzirip bırakıyordum , ben de maske takamadım ama yüzümü çevirip emzirip hemen eşime kardeşime ya da anneme veriyordum. Çok şükür bebeğime bulaştırmadan atlattım

Bizim botlarimizda bunlar 18 numara yoktu 19 aldim biraz büyük geliyo tabi

Eklentiler

• 1421826648722-625077950.webp
    1421826648722-625077950.webp
    47 KB · Görüntüleme: 90
Gunaydinlar herkese

Dun gece atesimiz 39.3 e kadar çıktı surupla dusneyince yarim fitil yaptik çok sukur düştü doktora gidecez sanirim ortalikta dis miş yok
Çok geçmiş olsun canım baya yükselmiş bildiğim kadarıyla fişte bu kadar yükselmezmiş mutlaka gidin doktora

Gunaydinlar herkese

günaydın canım çok geçmiş olsun iyi yaparsın gitmekle ben herşeye diş diyorum ama cumartesi kontrolde diş dediğim her şeyi sorucam

Ya kızlar dün oğluma kivi yedirdim baya da sevdi ekşi ekşi ama az önce altını değiştirirken siyah siyah kivi çekirdekleri gördüm . Var mı benzer durum yaşayan

Ben hala cozemedim burayi alinti yapip yaziyim dedim olmadı neyse zamanla bide kizimin yazmak istemiştim

Benim kişinin ayaklarda öyle boydan küçük neden geniş ayni babasinin ayakları Esim bi turlu ayakkabıbulamaz ayagina kizimda ole oolacak galiba
Canım bir kişiye cevap vermek istiyorsan direk cevapla yapabilirsin. Birçok kişiye cevap yazacaksan ilgili kişinin mesajındaki çoklu alıntı kısmına tıkla aşağıda cevap yazacağın kısımda da alıntıları ekle var ona tıklarsan alıntı yapmış olursun. umarım anlatabilmişimdir :))

Canım bir kişiye cevap vermek istiyorsan direk cevapla yapabilirsin. Birçok kişiye cevap yazacaksan ilgili kişinin mesajındaki çoklu alıntı kısmına tıkla aşağıda cevap yazacağın kısımda da alıntıları ekle var ona tıklarsan alıntı yapmış olursun. umarım anlatabilmişimdir :))
tesekkur ederim canim saolasin

Blackkcat Blackkcat geçmiş olsun ya ben 10 gün çektim :KK43: yalnız başına olmuyo valla bana da eşim bakıyordu o hafta yılbaşı tatili nedeniyle evseydi ama işe başlayınca ben daha da kötüledim anneme gitmiştim orda iyileştim. Gerçekten de siyah turp işe yarıyor annem hep onu yaptı bana , bir de sürekli ıhlamur iç, terle. Ben de 10 gün bebeğimi sadece emzirip bırakıyordum , ben de maske takamadım ama yüzümü çevirip emzirip hemen eşime kardeşime ya da anneme veriyordum. Çok şükür bebeğime bulaştırmadan atlattım
Çok teşekkürler canım annem yanımda.öğleden sonra eşim gelcek alışveriş için aktardan bişeler alcak malum ilaç içemiyoz minoset yuttum ama ateşim çıktığına göre enfeksiyon var.öksürmekten karnıma kramplar girdi.

Back
X