2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

vuuuyyyy 30 ekim mi?
ooy oy oy oyyyy 1 ay sonraya mı verildi randevun?baya uzunmuş süre
merak eder insan tabisi..

vuuuyyyy 30 ekim mi?
ooy oy oy oyyyy 1 ay sonraya mı verildi randevun?baya uzunmuş süre
merak eder insan tabisi..

Evet canım ya hatta doktora acıyan gözlerle baktım neden bu arada gelemiyorum gibi doktorum anladı gerek yok gelmene dedi. Tabi çok ekstrem bir durum olmadığı sürece dedi. Birde biz merkezde oturmuyoruz 2 saat uzaklıkta bi ilçede oturuyoruz şehir dışı gibi düşün yani. Sanırım doktorum gel git yapmayalım diyede çağırmadı gibime geliyor. Ama gel bana anlat bunu işte yani feci merak ediyorum arada kasığımda ve rahmimde ağrım oluyorda diyorum meleğim herhalde burdayım deyip beni rahatlatıyor:) öyle avutuyorum artık kendimi

aslında mantıklı düşününce, 1 ayda bir gitmek daha güzel..
hem bisürü şey değişiyo yavrularda hemde bunları gözlemlemek daha başka oluyor..
böyle 2 haftada bir falan çok değişim gözlemleyemiyoruz..
ama gel de yüreğimize anlat,olmuyo ki..içimiz rahat değil görmek istiyoruz iyi mi bilmek istiyoruz..

3 Aralıkta. Hem 2li test için gidicez
ben ikili testi yaptırma konusunda kararsızım yaa sonuçta Allah korusun ne olursa olsun o bebeği asla aldırmıcam ama içimizin rahat etmesi açısından yaptıralım diyo eşim
herkese günaydınlar
umarım yoğun bi hafta olmaz kendimi çokkk yorgun hissediyorum
aynen cnm çoook zor kalktım bu sabahhh umarım hemen bitiveririrn bu hafta
hazirana dahaaa çoook varmış duygusu bendede var koca bir kış atlatıcaz ondan sonra yaz gelicek pöfff neyse nazlanmayalım Rabbim sağ sağlim doğum yapmamaızı nasip etsinde beklemek en kolayı

bu vesveseler bendede var kızlar yaa niye böyle yapıyoruz hep rüyamda kötü şeyler görüyorum en ufak bi olayda kendime pay biçiyorum "ya bende böyle olursam" diye..aslında bunlarım hepsi vesvese..yapmamak lazım..iyi şeyler düşünüp tevekkül etmek lazım...bol dua bol kuranı kerim okumak lazım..nolur bu konuda birbirimize destek verelim bu düşünceleri kafamızdan silelim

Günaydın sevgili anne adaylarıııı

Benim hergünüm bir başka geçiyor. Resmen plan yapamaz hale geldim. yarın nasıl uyanacağımı bile bilmiyorum. genelde bulantım var zaten.Bazı sabahlar çok şiddetli, bazen daha hafif. bikaç gündür de belim ağrıyor. dün evi süpürdüm, ortalığı toparladım.belim ağrıyor ama hadi dedim birazcık dayan.mahvetti beni yaa.biraz yattım akşamüstü ve kalkamadım resmen. pazar günümü ziyan ettim

Benim de gece uykularım kötü durumdaa ben de çok uykucu bir insanımdır normalde. hamileliğin ilk haftalarında da uyuyordum hep ama bikaç haftadır gece 2-3 kez uyanıyorum.tuvalete kalkıyorum. delik deşik bir uyku da çok yoruyor beni.

Bugün de 13:20 de doktor randevum var. 6. haftamda keseyi görmüştüm bi daha da gitmedim hiç doktora.çok heyecanlıyım o yüzden. kalp atışını duyacağız hatta bebeği de görürüz inşallah. Bu kadar bulantı, ağrı, sızı yaşıyorum; heralde iyidir bebeğim, inşallah.

Kızlar bir şey sormak istiyorum, bebim bebiş il zamanlarda normal gününde ilerlerken şimdi 5 gün önde gitmeye başladı. Biraz içime kurt düştü, sizce bu bi sorun oluşturur mu, neden önde gitmeye başlamış olabilir bir bilginiz var mı acaba?

Olsun ama yinede insan merak ediyor işte dediğin gibi içim rahat etmiyor sürekli aklım onda aslında şu vesveseleri bi kovsak kafamızdan rahat edicez. Birde daha çok küçük oldukları için hareketlerinide hissedemiyoruz asıl onları hissedince sanırım daha bi rahatlayacağız gibime geliyor.

sende keseyi görüp,üstüne 1 ay beklemişsin kontrol için...aaay en azından bebeği görmek için gideydin kız,nasıl durdun?ama 10.haftandaysan görürsün zaten kesin..

benim bildiğim önden gitmesi güzel bişey gelişimi için..
hatta buna çok sevinenler bile var..sanırım burda bizim topiktede vardı..

valla ya nasıl durdum ben de bilmiyorum. hamilelik, bebek fikrine yeni alışıyorum sanırım. bir haftadır merak etmeye başlamıştım zaten. çok sürpriz oldu da bu bebek bize :)

Canım sanırım vesvese yapmamızın nedeni malesefki etrafımızda yaşanan kötü olaylardan kaynaklanıyor. Acaba bizede olur mu falan diye düşünmekten insan kendini alamıyor. Ama sanırım hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra bir nebze olsun rahatlayacağız gibime geliyor.

aynı şeye ben de kalkıştım temizlik yaptım hafta sonu ve inanılmaz bel ağrılarım başladı ne oturabiliyorum ne de kalkabiliyorum belim ortadan ikiye ayrılmış gibi oldu resmen.. neyse çok şükür dinlenince geçti.. uyku problemi bende de var canım gece çok uyanıyorum lavaboya felan ve dalana kadar tekrar geliyo öyle gece bitiyo yani..
bebeğin iyidir inşallah hayırlısıyla görürsün..

evet canim insaallah yaaaaaa.hayirlisi ile gelsinler dunyaya ne guzel bir aya denk geliyo tatlilarimizya ikizler yada yengec olacaklar

evet canim insaallah yaaaaaa.hayirlisi ile gelsinler dunyaya ne guzel bir aya denk geliyo tatlilarimizya ikizler yada yengec olacaklar

Allah biliyo ya,ikizler olsun istemiyorum ama zaten doktorun verdiği tarihe göre yengeç oluyo benimki
gerçi illa ki yine yine ve yine.. önce sağlık-sağlık-sağlık! :94:

Hımm, sağol canım cevabın için, birisinden zamanında gitmesi en güzeli gibi bir şey duymuştum da o yüzden meraklandım.

Allah biliyo ya,ikizler olsun istemiyorum ama zaten doktorun verdiği tarihe göre yengeç oluyo benimki
gerçi illa ki yine yine ve yine.. önce sağlık-sağlık-sağlık! :94:
:2: niyeki ikizler olmasin bende ikizler burcuyum

:2: niyeki ikizler olmasin bende ikizler burcuyum

yani herkes bir olmaz tabi ama tüm tanıdığım ikizler burcu tipikti ve özellikleri taşıyordu..çok iyi anlaşamıyorum özelliklerini sevmiyorum..
o yüzden

yani herkes bir olmaz tabi ama tüm tanıdığım ikizler burcu tipikti ve özellikleri taşıyordu..çok iyi anlaşamıyorum özelliklerini sevmiyorum..
o yüzden
Tabii herkes bir olmaz belki senin burcunla ikizler uyusmuyordurbebisin ikizler olsada eminim cok anlasirsiniz hayirlisi olsun

Tabii herkes bir olmaz belki senin burcunla ikizler uyusmuyordurbebisin ikizler olsada eminim cok anlasirsiniz hayirlisi olsun

Ben teraziyim.. mesela seçim hakkım olsa benimle aynı gün olmamak kaydıyla çocuğumunda terazi olmasını isterdim.. (amma çok şey istedim)
amaaaaan işin şakası bi yana,nolursa olsun.. yeterki bize sağlıklı gelsin..

kızlar ağzında böyle metalsi bir tat acı bir tat olan var mı sürekli kötü bir tat var. yediklerimden tat alamıyorum sürekli mandalina yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…