Ben de 10+6yım bgn kusmadm ilk defa bulantm da cok olmadı aksine iştahım arttı cok şükür :)
Ben teraziyim.. mesela seçim hakkım olsa benimle aynı gün olmamak kaydıyla çocuğumunda terazi olmasını isterdim.. (amma çok şey istedim)
amaaaaan işin şakası bi yana,nolursa olsun.. yeterki bize sağlıklı gelsin..[/QUOTb
benim eşim de ikizler. ben ise zavallı balık :) eşim çok dominant bir karakter ve zor bir insan. hep derdim ki çocuğumuz da ikizler olursa durmam kaçarım bu evden :) ama doğum tarihine göre ikizler oluyor. korktuğum başıma gelecek. bi arkadaşım 3 gün sık dişini bekle 3 gün sonra doğur diyorD
tabi ki şaka bir yana sağlıklı olsun da tek dileğimiz bu.
yok ben ifade edemedim, kusura bakma lütfen... bu tabiri ilk gittiğim doktor kullanmıştı, kendisi prof.tu... ve mide bulantısı için ilaç kullanmayacaksın, spor yapmak zorunda değilsin, cinsel ilişki yasak gibi beni şaşırtan şeyler söylemişti... şaşırdığımı anlayınca da ben gelenekselci bir hekimim demişti... oradan aklımda kalmış, yani ben de yasakları çok olan, birazda eskiden gelen demek istedim...
bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? ben aldım ama henüz başlamadım, ne zaman başlanmalı?
S.a bayanlar bişy soracagım.son adet tarihim 16 ekim ..10 kasım da bekldiğim tarihti o gün de hamile oldugöu öğrendm.ilk tahlilim 96 .... 2. 228.3 ve 3. De 2486.9 kaç haftlık hamileyim acaba...bilgisi olan söyler mi
arkadaşlr devlet hastanesne gdyrm bugun 4 tüp kan ve 2 idrar verdım ne için verdım bılmıyrm ya 2li test 12 aralıkda bunlar ne için peki.
ne zamandı ki,bugünmüydü?randevu sistemi yok mu,yani önceden almıyo musun?
Herkese merhaba :):)
Nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor
Kızlar bebiş için beslenmeye başlayabildiniz mi ? Ben azda olsa yoğurt,dün itibari ile süt, aklıma geldikçe günde 2 ceviz bide sabahları muz yiyorum. Midemi ferahlatıyor.
Bi de çatlaklar için saf zeytinyağı öneriyorlar. Ben de sadece zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. fikri olan var mı acaba ?
2486,9 çıktı ya benim gebelik tahlilim.bu rakam 2 binli Bir rakam mı yoksa 24 binli bir rakam mı
Ben teraziyim.. mesela seçim hakkım olsa benimle aynı gün olmamak kaydıyla çocuğumunda terazi olmasını isterdim.. (amma çok şey istedim)
amaaaaan işin şakası bi yana,nolursa olsun.. yeterki bize sağlıklı gelsin..
kızlar ağzında böyle metalsi bir tat acı bir tat olan var mı sürekli kötü bir tat var. yediklerimden tat alamıyorum sürekli mandalina yiyorum
ben .aşlamadım ve ne kullanayım çok kararsızım? benim annemdede baya çok bnim yapımda yırtılmaya müsait ne zaman başlayacaksınız neler kullanmayı düşünüyorsnuz?
S.a bayanlar bişy soracagım.son adet tarihim 16 ekim ..10 kasım da bekldiğim tarihti o gün de hamile oldugöu öğrendm.ilk tahlilim 96 .... 2. 228.3 ve 3. De 2486.9 kaç haftlık hamileyim acaba...bilgisi olan söyler mi
aynı şeye ben de kalkıştım temizlik yaptım hafta sonu ve inanılmaz bel ağrılarım başladı ne oturabiliyorum ne de kalkabiliyorum belim ortadan ikiye ayrılmış gibi oldu resmen.. neyse çok şükür dinlenince geçti.. uyku problemi bende de var canım gece çok uyanıyorum lavaboya felan ve dalana kadar tekrar geliyo öyle gece bitiyo yani..
bebeğin iyidir inşallah hayırlısıyla görürsün..
amaaaaan işin şakası bi yana,nolursa olsun.. yeterki bize sağlıklı gelsin..
elbet geçicek zaman ve elbet bugünleride anıcaz mutlulukla..
belkide cinsiyeti öğrenince hızlı geçicek zaman..
ama ben bu yaşıma dek neyi çok istediysem hep yavaş ilerledi zaman,hiç hızlı geçtiğine şahit olmadım ki
bu arada ben İst/Ümraniye'denim...
bu vesveseler bendede var kızlar yaa niye böyle yapıyoruz hep rüyamda kötü şeyler görüyorum en ufak bi olayda kendime pay biçiyorum "ya bende böyle olursam" diye..aslında bunlarım hepsi vesvese..yapmamak lazım..iyi şeyler düşünüp tevekkül etmek lazım...bol dua bol kuranı kerim okumak lazım..nolur bu konuda birbirimize destek verelim bu düşünceleri kafamızdan silelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?