2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de 10+6yım bgn kusmadm ilk defa bulantm da cok olmadı aksine iştahım arttı cok şükür :)

kızlar bende iki gün kusmadım normale göre biraz daha iştahım iyiydi korktum acaba bebeğe bişeymi oldu niye kusmuyorum diye :) ama çokda rahatladım..ammaa sabah öyle bir kustumki yine :) sanırsam böyle böyle geçecek yavaş yavaş 11. haftamdayım şimdi 12. haftaya biter inş.

arkadaşlr devlet hastanesne gdyrm bugun 4 tüp kan ve 2 idrar verdım ne için verdım bılmıyrm ya 2li test 12 aralıkda bunlar ne için peki.

ben .aşlamadım ve ne kullanayım çok kararsızım? benim annemdede baya çok bnim yapımda yırtılmaya müsait ne zaman başlayacaksınız neler kullanmayı düşünüyorsnuz?

S.a bayanlar bişy soracagım.son adet tarihim 16 ekim ..10 kasım da bekldiğim tarihti o gün de hamile oldugöu öğrendm.ilk tahlilim 96 .... 2. 228.3 ve 3. De 2486.9 kaç haftlık hamileyim acaba...bilgisi olan söyler mi

S.a bayanlar bişy soracagım.son adet tarihim 16 ekim ..10 kasım da bekldiğim tarihti o gün de hamile oldugöu öğrendm.ilk tahlilim 96 .... 2. 228.3 ve 3. De 2486.9 kaç haftlık hamileyim acaba...bilgisi olan söyler mi

geç döllenme gibi bi ekstra durum yoksa şu an bu tablodan bakıp hesaplayabilirsin cnm..

arkadaşlr devlet hastanesne gdyrm bugun 4 tüp kan ve 2 idrar verdım ne için verdım bılmıyrm ya 2li test 12 aralıkda bunlar ne için peki.

Bende vermistim canim...
-idrar tahlili
- idrar kulturu
-glukoz
-kan sayimi
-sarilik testi
-kan uyusmazlik testi
Bana yapilanlar bunlardi canim...

Herkese merhaba :):)

Nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor

Kızlar bebiş için beslenmeye başlayabildiniz mi ? Ben azda olsa yoğurt,dün itibari ile süt, aklıma geldikçe günde 2 ceviz bide sabahları muz yiyorum. Midemi ferahlatıyor.

Bi de çatlaklar için saf zeytinyağı öneriyorlar. Ben de sadece zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. fikri olan var mı acaba ?

ne zamandı ki,bugünmüydü?randevu sistemi yok mu,yani önceden almıyo musun?

hastane taşındı telefonla sıra alamıyoruz gidip bizzat alacaksınız dediler.normalde cuma günüydü sıra bulamadık bugün sabahın köründe gittik yine yok dört doktorda dolmuş ki gece acile gittim aşırı ağrıdan serum verdiler. yarında şansımı deneyeceğim olmassa özele gideceğim. niğdede bir devlet hastanesi birde özel var. özelde tam teşekküllü bi hastane değil başa gelince anlaşılıyormuş küçük şehir bu konuda dert

Herkese selam... Çok fena alerjimiz kabarmış durumda :2: umarım herkes iyidir...:)

benim doktorum hergün süt,peynir ve yoğurttan birini mutlaka tüket dedi..
ben zaten peyniri yoğurdu severim..sabah kahvaltıda ve akşam yemeğinde peynir/yoğurdu yiyorum..ama sütü hiiiiiç sevmiyorum malesef

2486,9 çıktı ya benim gebelik tahlilim.bu rakam 2 binli Bir rakam mı yoksa 24 binli bir rakam mı

bence 2 binli değer o canım.. 24 binli olması anormal olur yani son adet tarihine bakarsak :26:

bende tam aksine ikizler burcu bir çocuğum olmasını çok istiyordum
şöyle ki çok zeki oluyorlar gerçekten o bakımdan

ilk hamileliğim boş gebelikti 2009 da mecburen kürtajla sonuçlandı
haziran 12/06/2010 ye denk geliyordu doğumu plansızdı ama çok sevinmiştim burcu ikizler olacak diye
ondan sonra yine ikizler olsun istedim ama uzun süre beklemem gerekicekti beklemek istemedim oğluma hamile kaldım oda kasım akrep burcu(gerçi normal doğum yapsaydım yay olacaktı ben sezeryan istediğimiçin 10 gün erken alındı)
bu da isteyerekti ama yaklaşık 3 veya 4 aydır denememize rağmen olmuyordu eylülde kalmam cuk oturdu yani
hatta benim ikizler burcu istediğimi bilenler dalga geçiyor sonunda tutturdun diye çünkü bu artık son benim için başka düşünmüyorum hayırlısıyla
allah isteyenlere versin

Bende ikizler burcuyum açıkcası da mutlu oldum ikizler olacağını öğrenince...:)

kızlar ağzında böyle metalsi bir tat acı bir tat olan var mı sürekli kötü bir tat var. yediklerimden tat alamıyorum sürekli mandalina yiyorum

Benimde öyle canım hiç bir şeyin tadı yok...

ben .aşlamadım ve ne kullanayım çok kararsızım? benim annemdede baya çok bnim yapımda yırtılmaya müsait ne zaman başlayacaksınız neler kullanmayı düşünüyorsnuz?

Kullandığınız bişey olursa paylaşın lütfen ya bende çatlamaya çok müsaidim zaten ne yapacam bilmiyorum bi şu reklamlara çıkan bio oil için yabancı sitelerde iyi şeyer söylüyorlar ondan bi alim diyorum da bakalım... :44:

Doktorlar son adet tarihini baz alıyorlar bu durumda 5 haftalık çıkıyor canım...

ahh canım herkesin aynı bu bel ağrıları bende temizlik yapınca çıktı ortaya eskisi gibi hemencik yaparım sanddım yaptım ama hala çekiyorum

evt cnim sahlik olsunda galiba ben bebisimle ayni burc olcam yok yok buyuk ihtimal oyle

Bende umraniyedeyim :))

Benim agzimin tadi da bozukgarip bi tat var.sakiz cignemek iyi geliyor

merhaba teyzelerimizz :))
biz bugun doktora gittik geldik hersey yolunda cok sükür..
Cinsiyetini sordum cok erken daha dedi..Neye benziyor falan dedim pozisyonuda cok guzeldi :)
Erkege benziyor dedii ama ben nedense cinsel organini kiza benzettim
usten gözüküyordu yani kiz gibi iki cizgi vardi
Neyse doktorumuz daha iyi bilir kesin birsey söylemiyim ama erkege benziyor dedi

Ya ben de niyetlendim inşallah kuran hatmetmek istiyorum hamileliğim süresince..yusuf suresi demişlerdi güzel olsun bebiş diye onu da okumaya çalışıyrm Allah kabul etsin hepimizin dualarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…