ben de vicco yu duydum bi baktım beğendiğim modelden kalmamışbenim var ama biraz büyük gibi zaten kızım pek basmayı sevmiyo henüz Vicco markası ben daa makarna pilava başlamadım pütürlü yiyemiyoruz zaten sebze pürelerinide çok yemiyo eline de çok bişi veremiyorum hemen öğürüyo ayrıca eline verdiğimizde mıncıklayıp yere atıyo biz karşısına geçip ağzımıza götürünce oda götürüyo
çıktısını alabilirsin canım :)ekrana mı ayak bastırcazz ):):):
anlamadım ben yaa :)
dıyorkı topugunuzu cızgıye yerlestırın :):)
herkes almış bile yaa vicco daki beğendiğim modeli burdaki anneler bitirmiş belli oldu :))Bende zorlanıyorum.olmuyo ayağına ama yinede büyük ayakkabı giydiriyorum.19 normalde.ben 20.21 alıyorum.ilk adım ayakkabısını 21 aşdım viccodan mesela.70 tlye.
Bide nerde oturuyodun canım.bugün çok soğuktu da burası donduk
aynen öyle ne zamn bitecek umudumda kalmadıCanım ya.nedir bu yemek işkenceniz.....
canım iş yerinde sütünü sağabiliyomusun koşulların çok zor malum inşallh ona zorluk çıkarmıyorlardırbu arada kızlar ben okuyamadan dırek daldım oleee kusura bakmayın..
o kadar cok msj varkı ınanın fırsat olmadı. bu hafta bın turlu seylerle ugrastım ve ugrascam gıbı gozukuyor
hasta olan kuzulara acıl sıfalar dılıyorum ara ara okuyorum sımdı de hasta kuzularaaaa dıkkat edın ..
benimki 20 canım önceden almıştım bi Hevesle numaraya dikkat bile etmemişim :))ben de vicco yu duydum bi baktım beğendiğim modelden kalmamışo yüzden alternatif marka arıyorum..kaç numara sizinki? vicco da 19 dan başlıyordu numaralar büyük mü oldu?
Gökçede inceliyor Parçalıyor ama Ağzına almıyor. Pilav veriyorum. Dolma içini çok seviyor hatta ama makarna vermedim makarna yerine mantı verdim. Küçük küçük 10 tane yedi.kızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı ? hangi marka önerirsiniz?
makarna pilav veriyor musunuz kuzulara?
son olarak da kızlar sizin bebişler kendisi elinde yiyor mu bişeyler? benm kızım eline verince incelemeye başlıyor bölmeye çalışıyor falan ama ağzına götürmüyor.ne zaman başlamalıyız acaba?
ayhh ona dıkkat etmemısım vallaa :)çıktısını alabilirsin canım :)
sagıyorum ama manyak kadına caktırmadan. sanırım ıs yerınde sut sagmak ıcın gecen vakıt normal sut ıznınden dusuluuyormus. gercı baskaları gorup ıspıyonlamıs olabılır bılmıyorum. su ara baska yerdeyım zaten. .. kadın benı baska yere gonderttıaynen öyle ne zamn bitecek umudumda kalmadı
canım iş yerinde sütünü sağabiliyomusun koşulların çok zor malum inşallh ona zorluk çıkarmıyorlardır
benimki 20 canım önceden almıştım bi Hevesle numaraya dikkat bile etmemişim :))
Tereyağ almak için kahvaltılık satan dükkana girdim Herşeyi aldım tereyağını unuttuğumu şimdi fark ettim :/Canım lütfen anneliğine Bağlama bu durumu zor bir dönemden geçiyorsun ve ilk kez böyle bişi yaptın Hatanın farkındasın yeterincede üzülmüşsün bir daha tekrarlamayacağından eminim ben kızına daha çok vakit ayır bol bol sarık öp o hatırlamaz sende unutursun allahım yardımcın olsun kolaylıkla geçir hamileliğini inşallah
yaa ne güzel dünde burda hava güzeldi bende kızımla parka gideriz diye hayal ediyodm ama ne yazıkki bugün öyle olmadı eve tıkılı kaldık öyle oluncada yeme Kampı oluşturdum bende :))
Sonuç kahvaltıda nohut kadar yumurta sarısı bir çay kaşığı Tereyağ ve iki cimcik peynir öğlen 50 cc anne sütüyle hipp yulaflı arada üç beş Kaşık Kayısı püresi akşamda yarım kase kabak yemeği aralarda da emzirme sanırım son günlere göre bugün biraz daa başarılıydık
Vicco baktım ama 19 büyüktü ayağından çıkar yani diğerlerinide ayağına sokmama izin vermiyor sıpa. Niğdede yaşıyorum canım. Çok güzeldi hava bugün :) 3 saat gezdik dışarda.Bende zorlanıyorum.olmuyo ayağına ama yinede büyük ayakkabı giydiriyorum.19 normalde.ben 20.21 alıyorum.ilk adım ayakkabısını 21 aşdım viccodan mesela.70 tlye.
Bide nerde oturuyodun canım.bugün çok soğuktu da burası donduk
bizde 9 ay 2 günlük olduk koltukta da sıralıyoruz ama bizim de ayakkabı yok ortada:) bulunduğum yerde mağaza alternatifi yok da pek internettn bakıyorum ben de mecburB bebisnaz canim ben viccodan 19 numara aldim. Baska bir ortopedi magazasinda ayagini olctuk 18 numara cikti ki zaten smdiki ayakkabilari da 18 bilimsel veri olsun diye olctuk iste :) ilk adim ayakkabisinin bir numara buyuk olmasi gerekiyormus yere bastiginda ayak ileri gittigi icin rahat olmasi icin. Biz de 19 aldik ama sanki hic rahat degilmis gibi dokuz aydan once giydirilmiyormus zaten beklemedeyiz 15 gun daha. Biz de 70 tl aldik ama baska magazada 160 a da vardi farkini bilmiorum onu aldiktan sonra gordum sormadim da ne farki var diye.
bn de bugün ufak bi kase makarna yedirdim ilk defa..ama kendisi hiç yemiyor bizimki de.eline vermek istiyorum uzatıyorum ağzını açıp kafasını uzatıyor öne :)Gökçede inceliyor Parçalıyor ama Ağzına almıyor. Pilav veriyorum. Dolma içini çok seviyor hatta ama makarna vermedim makarna yerine mantı verdim. Küçük küçük 10 tane yedi.
cnm birde senin kuzu ne kdr kilosu? bnde gece çok içince çok kilo alır die korkuyrm ilerde büyüdükçe dha fazla isterse...Gece bazen 2 kere bazen 3 kere aclik durumuna gore 3-4 saat aralikla iciyor
aa öyle bişi olduğunu bilmiyodum ben süt iznimi toplu kullandım buna rağmen günde üç kere süt sağmaya gidiyorum kimse böyle bişiden bahsetmedi kadının seni görememesi daa ii gibş sanırım ama yoldan bahsetmişsin oda kötü olmuş tabiayhh ona dıkkat etmemısım vallaa :)
sagol canım
sagıyorum ama manyak kadına caktırmadan. sanırım ıs yerınde sut sagmak ıcın gecen vakıt normal sut ıznınden dusuluuyormus. gercı baskaları gorup ıspıyonlamıs olabılır bılmıyorum. su ara baska yerdeyım zaten. .. kadın benı baska yere gonderttı
inşallah bu bile beni inanılmaz mutlu etti günlerdir hiçbişi yemiyoduTereyağ almak için kahvaltılık satan dükkana girdim Herşeyi aldım tereyağını unuttuğumu şimdi fark ettim :/
Bugünkü başarınızın Devamını bekliyoruz :)
bırısı ole dedı canım . ama dogrulugu nedır ınan bende bılmıyorum. eve zaten kac saatte geldıgım ıcın arastırmaya pek vaktım olmadı. bu haftasonumu bunlarla gecırcem bakalım . valla artık olayı yasal boyutlara bıle getırebılırım. 2 saatım yolda gecıyor cunku. nerde sut ıznım kalıyor. erken cıksamda bana bır faydası olmuyoraa öyle bişi olduğunu bilmiyodum ben süt iznimi toplu kullandım buna rağmen günde üç kere süt sağmaya gidiyorum kimse böyle bişiden bahsetmedi kadının seni görememesi daa ii gibş sanırım ama yoldan bahsetmişsin oda kötü olmuş tabi
inşallah bu bile beni inanılmaz mutlu etti günlerdir hiçbişi yemiyodu
Gökçede eline almak istemiyor, eline alıncada parçalayıp yere atıyorbizde 9 ay 2 günlük olduk koltukta da sıralıyoruz ama bizim de ayakkabı yok ortada:) bulunduğum yerde mağaza alternatifi yok da pek internettn bakıyorum ben de mecbur
bn de bugün ufak bi kase makarna yedirdim ilk defa..ama kendisi hiç yemiyor bizimki de.eline vermek istiyorum uzatıyorum ağzını açıp kafasını uzatıyor öne :)
Çocuğa kim bakıyor canımbırısı ole dedı canım . ama dogrulugu nedır ınan bende bılmıyorum. eve zaten kac saatte geldıgım ıcın arastırmaya pek vaktım olmadı. bu haftasonumu bunlarla gecırcem bakalım . valla artık olayı yasal boyutlara bıle getırebılırım. 2 saatım yolda gecıyor cunku. nerde sut ıznım kalıyor. erken cıksamda bana bır faydası olmuyor
burdada kötüydü canım inşallah yarın güzel olurda dışarı çıkabiliriz bizdeBizimki Adidas ilk adım ayakkabısı 20 numara ama oğlumun ayakları kısa ve geniş mayalı poğaça gibi :) ama giydiriyorum ben yine de ayakta durduğu için.
Ayrıca tüm Türkiye'de hava güzelmiş de bi bura mı kötüymüş, evde pinekledik tüm gün
anladım canım kötüymüş çok üzüldüm inşallah bir çözüm bulabilirsinbırısı ole dedı canım . ama dogrulugu nedır ınan bende bılmıyorum. eve zaten kac saatte geldıgım ıcın arastırmaya pek vaktım olmadı. bu haftasonumu bunlarla gecırcem bakalım . valla artık olayı yasal boyutlara bıle getırebılırım. 2 saatım yolda gecıyor cunku. nerde sut ıznım kalıyor. erken cıksamda bana bır faydası olmuyor
Bende benden beklenmicek sekilde ivir ziviri biraktim bu hafta cok gezdim akrabalari hep hamurisi ama cok az yedim tartilmiyorum bende BEN basaramadim NE yazikki YA az yemeyi bu hafta misafir benim gittigim yerler hep hamur isiyle gecti yarin bide kumpir yiyimde cok canim cekti pazsrtesi kesin basliyorum bende USER=530028]@minnakkartal[/USER] gibi pazartesi sabahi belli olacak
Canim enerjin tukenir bu diyetle bebegine bakamazsin sonra istediğin gibi sen yine normal diyetine devam et nacizane fikrim.Kizlar bu instagram başa bela tanerinesi bi rejime baslamis hurma ve su ile internette araştırdım bende uygulayan memnun olan var ama yapilabilir mi bilmem sütü de nasil etkiler onu da bilmiyorum gunde belirli araliklarla toplam 7 tane hurma yiyosunuz sinirsiz su başka bisey yok ilk.hafta 4 gun diger iki hafta haftada 2 şer gün yapıyomuş toplam 5 kilo veriliyormuş denicem pazartesi günü bakalim dayanabilecem mi
canım sinirlendigin zamanlarda bugün gelsin aklına ve ne kadar pişman olduğunu düşün bi daha tekrarlamazsin inşallah. Ama anneligini böyle sorgulama onun için ne kadar üzüldün kötü anne olsan böyle için sizlarmi hiç.Slm guzel anneler ben giremiyorum bulantilar yuzunden 5 gundur iyice tavan yaptii surekli burnumda pis bi koku ne oldugunu bulamiyorum bunda bulantim olmaz belki diye teselli etmistim kendimi ama yok bide asiri sinirliyim patlayacak bomba gibi halbuki kizimda hicte oyle degildim sinirlerim alinmis gibiydim.
Ve arkadaslar bugun ben kotu bise yaptim moralim cok kotu aglamaktan karnim kasildi iyice ne olur bana yardimci olun kizim iyice huysuzlasti geceleri surekli kalkip yatakta ayaga dikiliyo ve agliyor 10 da yatiyo 12 de kalkiyo 4 de kadar duruyo uyumuyo agliyo surekli oyun oynuyor sabah tekrar 6 da ayakta buna benim bulantilarda eslik edince iyice fenalardayim bugunde durup duruken agliyo biyeri ne agridigi icin degil cadiliktan agliyor yemek yemiyo susmuyor oyun oynamiyor ben birden sinirle yeter ne istiyorsun deyip vurdum hayatta yapmam dedigim ve karsi oldugum birseyi yaptim kendimi hic affetmeyecegim nasil yaptim kizim cok korktu ve agladi uzun sure sakinlesmedi bende nasil yaptim diye onla birlikte agladim simdide unutamiyorum yaptigimi ve vicdanim beynimi kemiriyor offf bana muhtac ama ben naptim kizlar cok caresizim ben iyi bir anne degilim galiba
bizde parka gittik yiğit bayildi salincaga eve giderken salincaktan indirdim diye çok ağladı biraksan saatlerce sallanir di.Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)
Annenmi bakiyo canım annem yaşlı demiştin bakabiliyomu alistilarmi bebisle birbirlerine inşallah kolay bakiyodurda bakıcı bulmak zorunda kalmazsinbu arada kızlar ben okuyamadan dırek daldım oleee kusura bakmayın..
o kadar cok msj varkı ınanın fırsat olmadı. bu hafta bın turlu seylerle ugrastım ve ugrascam gıbı gozukuyor
hasta olan kuzulara acıl sıfalar dılıyorum ara ara okuyorum sımdı de hasta kuzularaaaa dıkkat edın ..
Yarasın Miraya lop lop et olsun inşallah.aa öyle bişi olduğunu bilmiyodum ben süt iznimi toplu kullandım buna rağmen günde üç kere süt sağmaya gidiyorum kimse böyle bişiden bahsetmedi kadının seni görememesi daa ii gibş sanırım ama yoldan bahsetmişsin oda kötü olmuş tabi
inşallah bu bile beni inanılmaz mutlu etti günlerdir hiçbişi yemiyodu
bu ne biçim insan yaa okudukça o kadını bogasim geliyo.bırısı ole dedı canım . ama dogrulugu nedır ınan bende bılmıyorum. eve zaten kac saatte geldıgım ıcın arastırmaya pek vaktım olmadı. bu haftasonumu bunlarla gecırcem bakalım . valla artık olayı yasal boyutlara bıle getırebılırım. 2 saatım yolda gecıyor cunku. nerde sut ıznım kalıyor. erken cıksamda bana bır faydası olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?