2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben de vicco yu duydum bi baktım beğendiğim modelden kalmamış o yüzden alternatif marka arıyorum..kaç numara sizinki? vicco da 19 dan başlıyordu numaralar büyük mü oldu?

herkes almış bile yaa vicco daki beğendiğim modeli burdaki anneler bitirmiş belli oldu :))

Canım ya.nedir bu yemek işkenceniz.....
aynen öyle ne zamn bitecek umudumda kalmadı

canım iş yerinde sütünü sağabiliyomusun koşulların çok zor malum inşallh ona zorluk çıkarmıyorlardır

ben de vicco yu duydum bi baktım beğendiğim modelden kalmamış o yüzden alternatif marka arıyorum..kaç numara sizinki? vicco da 19 dan başlıyordu numaralar büyük mü oldu?
benimki 20 canım önceden almıştım bi Hevesle numaraya dikkat bile etmemişim :))

B bebisnaz canim ben viccodan 19 numara aldim. Baska bir ortopedi magazasinda ayagini olctuk 18 numara cikti ki zaten smdiki ayakkabilari da 18 bilimsel veri olsun diye olctuk iste :) ilk adim ayakkabisinin bir numara buyuk olmasi gerekiyormus yere bastiginda ayak ileri gittigi icin rahat olmasi icin. Biz de 19 aldik ama sanki hic rahat degilmis gibi dokuz aydan once giydirilmiyormus zaten beklemedeyiz 15 gun daha. Biz de 70 tl aldik ama baska magazada 160 a da vardi farkini bilmiorum onu aldiktan sonra gordum sormadim da ne farki var diye.

Gökçede inceliyor Parçalıyor ama Ağzına almıyor. Pilav veriyorum. Dolma içini çok seviyor hatta ama makarna vermedim makarna yerine mantı verdim. Küçük küçük 10 tane yedi.

çıktısını alabilirsin canım :)
ayhh ona dıkkat etmemısım vallaa :)
sagol canım

sagıyorum ama manyak kadına caktırmadan. sanırım ıs yerınde sut sagmak ıcın gecen vakıt normal sut ıznınden dusuluuyormus. gercı baskaları gorup ıspıyonlamıs olabılır bılmıyorum. su ara baska yerdeyım zaten. .. kadın benı baska yere gonderttı

Tereyağ almak için kahvaltılık satan dükkana girdim Herşeyi aldım tereyağını unuttuğumu şimdi fark ettim :/
Bugünkü başarınızın Devamını bekliyoruz :)

Vicco baktım ama 19 büyüktü ayağından çıkar yani diğerlerinide ayağına sokmama izin vermiyor sıpa. Niğdede yaşıyorum canım. Çok güzeldi hava bugün :) 3 saat gezdik dışarda.

bizde 9 ay 2 günlük olduk koltukta da sıralıyoruz ama bizim de ayakkabı yok ortada:) bulunduğum yerde mağaza alternatifi yok da pek internettn bakıyorum ben de mecbur
Gökçede inceliyor Parçalıyor ama Ağzına almıyor. Pilav veriyorum. Dolma içini çok seviyor hatta ama makarna vermedim makarna yerine mantı verdim. Küçük küçük 10 tane yedi.
bn de bugün ufak bi kase makarna yedirdim ilk defa..ama kendisi hiç yemiyor bizimki de.eline vermek istiyorum uzatıyorum ağzını açıp kafasını uzatıyor öne :)

aa öyle bişi olduğunu bilmiyodum ben süt iznimi toplu kullandım buna rağmen günde üç kere süt sağmaya gidiyorum kimse böyle bişiden bahsetmedi kadının seni görememesi daa ii gibş sanırım ama yoldan bahsetmişsin oda kötü olmuş tabi

Tereyağ almak için kahvaltılık satan dükkana girdim Herşeyi aldım tereyağını unuttuğumu şimdi fark ettim :/
Bugünkü başarınızın Devamını bekliyoruz :)
inşallah bu bile beni inanılmaz mutlu etti günlerdir hiçbişi yemiyodu

Bizimki Adidas ilk adım ayakkabısı 20 numara ama oğlumun ayakları kısa ve geniş mayalı poğaça gibi :) ama giydiriyorum ben yine de ayakta durduğu için.
Ayrıca tüm Türkiye'de hava güzelmiş de bi bura mı kötüymüş, evde pinekledik tüm gün

bırısı ole dedı canım . ama dogrulugu nedır ınan bende bılmıyorum. eve zaten kac saatte geldıgım ıcın arastırmaya pek vaktım olmadı. bu haftasonumu bunlarla gecırcem bakalım . valla artık olayı yasal boyutlara bıle getırebılırım. 2 saatım yolda gecıyor cunku. nerde sut ıznım kalıyor. erken cıksamda bana bır faydası olmuyor

Gökçede eline almak istemiyor, eline alıncada parçalayıp yere atıyor

Çocuğa kim bakıyor canım

burdada kötüydü canım inşallah yarın güzel olurda dışarı çıkabiliriz bizde

anladım canım kötüymüş çok üzüldüm inşallah bir çözüm bulabilirsin

Canim enerjin tukenir bu diyetle bebegine bakamazsin sonra istediğin gibi sen yine normal diyetine devam et nacizane fikrim.
canım sinirlendigin zamanlarda bugün gelsin aklına ve ne kadar pişman olduğunu düşün bi daha tekrarlamazsin inşallah. Ama anneligini böyle sorgulama onun için ne kadar üzüldün kötü anne olsan böyle için sizlarmi hiç.

Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)
bizde parka gittik yiğit bayildi salincaga eve giderken salincaktan indirdim diye çok ağladı biraksan saatlerce sallanir di.

Annenmi bakiyo canım annem yaşlı demiştin bakabiliyomu alistilarmi bebisle birbirlerine inşallah kolay bakiyodurda bakıcı bulmak zorunda kalmazsin
Yarasın Miraya lop lop et olsun inşallah.
bu ne biçim insan yaa okudukça o kadını bogasim geliyo.

Yazyagmuru grip mi oldu ece canım.çok geçmiş olsun. Bizimde çok uzun zamandır burun akintimiz kesilmeDi.ikinci dişleri çıkacak belkide ondandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…