- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
amin canım inşallahhhhCanim enerjin tukenir bu diyetle bebegine bakamazsin sonra istediğin gibi sen yine normal diyetine devam et nacizane fikrim.
canım sinirlendigin zamanlarda bugün gelsin aklına ve ne kadar pişman olduğunu düşün bi daha tekrarlamazsin inşallah. Ama anneligini böyle sorgulama onun için ne kadar üzüldün kötü anne olsan böyle için sizlarmi hiç.
bizde parka gittik yiğit bayildi salincaga eve giderken salincaktan indirdim diye çok ağladı biraksan saatlerce sallanir di.
Annenmi bakiyo canım annem yaşlı demiştin bakabiliyomu alistilarmi bebisle birbirlerine inşallah kolay bakiyodurda bakıcı bulmak zorunda kalmazsin
Yarasın Miraya lop lop et olsun inşallah.
bu ne biçim insan yaa okudukça o kadını bogasim geliyo.
Ayy artık fenalardaym kızımla parklara gitmek istiyorum bende Baharı yasayalım doya doyaSoğuk ve yağışlı hava geliyomus kızlar biraz daha sabredicez evde oturmaya yaani.
ben şimdilik pek anlamadım birkaç haftaya acayip olurlarSurvivordeki kilolu kız varya ozdenmiydi o nasıl zayıflamaya başladı. en tombis oyduya o dikkatimi cekiyo hep:)
Grip sizidemi buldu geçmiş olsun canımve bizde griplendik sabahtan beri milyon kere hapşırdı ve burnu aktı peditusa başladım hemen biraz önce kucağımda otururken uyudu kaldı
bugün burdada hava berbattı ve pazar vardı mecbur çıktım allahtan dönüşte de yağmura yakalandım allah razı olsun şu araba yağmurluklarını bulandan yoksa hayatta sokağa çıkamazdık burda hep rüzgar var
bende adidas tan alıcam ilk adım ayakkabısı haftaya bakalım daha bi yürüme faaliyeti yok ama panduflardan kurtulalım artık
geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır öykücükve bizde griplendik sabahtan beri milyon kere hapşırdı ve burnu aktı peditusa başladım hemen biraz önce kucağımda otururken uyudu kaldı
bugün burdada hava berbattı ve pazar vardı mecbur çıktım allahtan dönüşte de yağmura yakalandım allah razı olsun şu araba yağmurluklarını bulandan yoksa hayatta sokağa çıkamazdık burda hep rüzgar var
bende adidas tan alıcam ilk adım ayakkabısı haftaya bakalım daha bi yürüme faaliyeti yok ama panduflardan kurtulalım artık
oncelikle rabbim saglicakla kucagina almayi nadip etsin biz nerdeyse cit citli badiyle yazi cikardik oyle cok kiyafet alma bence cunku ilk aylar cabuk buyuyorlar bizim bircok kiyafetimiz giyemeden kuculdu dogduktan sonra alursin ben yeni dogan almistim bir kac parca birazda 0-3ay olanlardan aldimSelamlar hanimlar bende mustakbel 2015 haziran annesiyim. Ilk gebeligim. Cokta acemiyim. Belki bizim gruptan soran baskalari olmustur kusuruma bakmayin.
Ozellikle kiyafet olarak ne almaliyim. Kisa kollu mu kolsuz mu yoksa yaz olsada uzun mu giymeli. Bir suru olcu var ama ben kac numara kiyafetler almaliyim. Hic bilmiyorum.
biz yazı askılı badilerle geçirdik bir tek Çorap giydiriyorum altına gaz olmasın diye yatarkende incelik bir tulum bi yere giderken giymelik iki üç tanede tayt tişörtümüz vardı :)) yenidoğan ve 0-3 aylık kullandım bende bebeğini hayırlısıyla vakitlice kucağına Almanı dilerimSelamlar hanimlar bende mustakbel 2015 haziran annesiyim. Ilk gebeligim. Cokta acemiyim. Belki bizim gruptan soran baskalari olmustur kusuruma bakmayin.
Ozellikle kiyafet olarak ne almaliyim. Kisa kollu mu kolsuz mu yoksa yaz olsada uzun mu giymeli. Bir suru olcu var ama ben kac numara kiyafetler almaliyim. Hic bilmiyorum.
biz yazı askılı badilerle geçirdik bir tek Çorap giydiriyorum altına gaz olmasın diye yatarkende incelik bir tulum bi yere giderken giymelik iki üç tanede tayt tişörtümüz vardı :)) yenidoğan ve 0-3 aylık kullandım bende bebeğini hayırlısıyla vakitlice kucağına Almanı dilerim
Teşekkür ederim canım bugün serum fizyolojik aldım evde kalmamıştı burnunu aciyorum sürekli inşallah ilerlemez@yaz yagmuru çok geçmiş olsun canım. Inşallah eve biran önce atlatır gribi.
Canim ayakkabı almadim daha makarna pilav veriyorum makarnayi mesela fiyonk makarna ortadan bölüp önüne koyuyorum yiyiyor pilavı ben yoğurtla karistiriyorum ama bunları tadımlık yiyiyor tabak dolusu vermiyorum alistiriyorum makarnayi ilk verdigimde ağzına goturmuyordu bakıyordu ben birkaç defa ağzına verince öğrendikızlar ilk adım ayakkabısı aldınız mı ? hangi marka önerirsiniz?
makarna pilav veriyor musunuz kuzulara?
son olarak da kızlar sizin bebişler kendisi elinde yiyor mu bişeyler? benm kızım eline verince incelemeye başlıyor bölmeye çalışıyor falan ama ağzına götürmüyor.ne zaman başlamalıyız acaba?
Grip oldu canım teşekkür ederim huysuzluk tavan yaptı Ece de kaç gündür gece yarılarına kadar uyumuyorYazyagmuru grip mi oldu ece canım.çok geçmiş olsun. Bizimde çok uzun zamandır burun akintimiz kesilmeDi.ikinci dişleri çıkacak belkide ondandir.
Teşekkür ederim canımyazyagmuru gecmis olsun canim eceye @kmltm gecmis olsun kk ya girersen bilgilendir oglunu merak ettik insallah biseyi yoktur emrenin
Burası çok kötüydü hala da öyle.. Yazdıklarını okuyunca yazı özledim resmen..Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)
Umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. Ben de kırkı çıktıktan sonra askılı bady giydirdim sadece vede çorap. Dışarı çıkarkende kısa tulumlardan giydirdim.. Geçen yaz gerçekten çok bunaltıcı sıcaktı..Selamlar hanimlar bende mustakbel 2015 haziran annesiyim. Ilk gebeligim. Cokta acemiyim. Belki bizim gruptan soran baskalari olmustur kusuruma bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?