2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Survivordeki kilolu kız varya ozdenmiydi o nasıl zayıflamaya başladı. en tombis oyduya o dikkatimi cekiyo hep:)

amin canım inşallahhhh

Soğuk ve yağışlı hava geliyomus kızlar biraz daha sabredicez evde oturmaya yaani.
Ayy artık fenalardaym kızımla parklara gitmek istiyorum bende Baharı yasayalım doya doya
Survivordeki kilolu kız varya ozdenmiydi o nasıl zayıflamaya başladı. en tombis oyduya o dikkatimi cekiyo hep:)
ben şimdilik pek anlamadım birkaç haftaya acayip olurlar

ve bizde griplendik sabahtan beri milyon kere hapşırdı ve burnu aktı peditusa başladım hemen biraz önce kucağımda otururken uyudu kaldı

bugün burdada hava berbattı ve pazar vardı mecbur çıktım allahtan dönüşte de yağmura yakalandım allah razı olsun şu araba yağmurluklarını bulandan yoksa hayatta sokağa çıkamazdık burda hep rüzgar var

bende adidas tan alıcam ilk adım ayakkabısı haftaya bakalım daha bi yürüme faaliyeti yok ama panduflardan kurtulalım artık

Grip sizidemi buldu geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır öykücük

Selamlar hanimlar bende mustakbel 2015 haziran annesiyim. Ilk gebeligim. Cokta acemiyim. Belki bizim gruptan soran baskalari olmustur kusuruma bakmayin.

Ozellikle kiyafet olarak ne almaliyim. Kisa kollu mu kolsuz mu yoksa yaz olsada uzun mu giymeli. Bir suru olcu var ama ben kac numara kiyafetler almaliyim. Hic bilmiyorum.

Bu arada benim pilim bitmiş durumda uykusuzluktan bayilazam umutu kucagima alacak gücüm kalmadı koydum beşiğine oynuyor uykusuzluktan gözleri küçüldü ama uyumamak için direniyor

oncelikle rabbim saglicakla kucagina almayi nadip etsin biz nerdeyse cit citli badiyle yazi cikardik oyle cok kiyafet alma bence cunku ilk aylar cabuk buyuyorlar bizim bircok kiyafetimiz giyemeden kuculdu dogduktan sonra alursin ben yeni dogan almistim bir kac parca birazda 0-3ay olanlardan aldim

biz yazı askılı badilerle geçirdik bir tek Çorap giydiriyorum altına gaz olmasın diye yatarkende incelik bir tulum bi yere giderken giymelik iki üç tanede tayt tişörtümüz vardı :)) yenidoğan ve 0-3 aylık kullandım bende bebeğini hayırlısıyla vakitlice kucağına Almanı dilerim

O minicik Tulumlara bayiliyorum.

Canim ayakkabı almadim daha makarna pilav veriyorum makarnayi mesela fiyonk makarna ortadan bölüp önüne koyuyorum yiyiyor pilavı ben yoğurtla karistiriyorum ama bunları tadımlık yiyiyor tabak dolusu vermiyorum alistiriyorum makarnayi ilk verdigimde ağzına goturmuyordu bakıyordu ben birkaç defa ağzına verince öğrendi

Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)
Burası çok kötüydü hala da öyle.. Yazdıklarını okuyunca yazı özledim resmen..
Umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. Ben de kırkı çıktıktan sonra askılı bady giydirdim sadece vede çorap. Dışarı çıkarkende kısa tulumlardan giydirdim.. Geçen yaz gerçekten çok bunaltıcı sıcaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…