2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Umarım hayırlısıyla,sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Kıyafet seçimi için nerde yaşadığınız da önemli bence..Ben İstanbul'dayım ve yazın baya sıcak geçiyor + evde çok sıcak oluyor bizim..İlk zamanlar ayaklı tulum takımı çok ince olandan giydi 1 hafta kadar sonra kısa kollulara geçtik..En çok bildiğin çıtçıtlı badi giydirdik üzerinede ince bir örtü o kadar..çok sıkmak sıkı giydirmekte iyi değil yazın göbeğinde..bu kezde bunalır çocuk..

sadece alttan çıtçıtlı,omuz kısmı zarf yaka olan ve hiç bir yerinde çıtçıtı olmayan badiler candır..benden söylemesi

Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)

aneeeey azcık bizim taraflara yollayaydınız ya o şahane havayı..dün sabahtan beri (hatta hâlâ devsm ediyor) buralar uçucak galiba nasıl soğuk nasıl esiyor ses geliyor anlatamam..

aneeeey azcık bizim taraflara yollayaydınız ya o şahane havayı..dün sabahtan beri (hatta hâlâ devsm ediyor) buralar uçucak galiba nasıl soğuk nasıl esiyor ses geliyor anlatamam..
o wuwwwww sesi içimi daraltır hep benim. Valla Niğdede hava şahaneydi. Sanırım koca yurtta sadece hava burda güZeldi. :)

Aynen ya çıtçıtlının altına pijama bile giydirmedim düzgüncene. Bi atlet bi çıtçıtlı birde kısa Çorap bitti :)

Gunaydin hanimlar.Gecen gun doktora gitmistik idrar kultutu icin maalesef on gun antibiyotik kullanmamiza ragmen tekrar ureme cikti idrarda dun doktoruyla gorustuk tahlilu tekaraliyalim tekrar cikarsa bu kez antibiyotik igne vercem dedi dinirim bozuldu ya bi gurlu gecmedi su idrar enfeksiyonu.Sabahun jorunde idrar numunesi almaya kalktik neyseki aldik esim acilden lab. Goturdu umarim temiz cikarda kizim igne olmak zorunda kalmaz.

Geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatir inşallah.

Bizimkide adidas gydiriyorum iki aydr 19 numara cok tatli minicik hep hayalimdi oayakkabilar

Kizlaaarr gunaydnn bi gn grmedim sayfalar ucmus gtmis yazyagmuru eceye cokgecmis olsun..
aksam misafrleride atlattik ohhbee sira onlarda:)cok yedim yemek meze salata cok yedim gerci bisry olmaz
buarada biz antalya silence beach hotele gdicez. Arastrdik aksam bebek dostuymus odaya besik su isitici veriyolarmis bebek yemekleri pureleri ek gidalari oluyomus gunde iki kere oda temizleniyomus bebek oldugu icin. Soranlar vardi burdan hotel.

Eskisehir de yasiyorum. Gunduzler sicak bazi aksamlari serinden soguga bi

Eskisehir deyim. Gunduz sicak aksam serinden soguga degisken.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.

Eskisehir de yasiyorum. Gunduzler sicak bazi aksamlari serinden soguga bi

Eskisehir deyim. Gunduz sicak aksam serinden soguga degisken.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.
Canım bende Eskişehirli sayılırım ailem hep orda. Niğdenin ve Eskişehir'in Havası az çok aynı. Alt pijama çok alma. Giydirilmiyor.. Ben kısa kollu çıtçıtlı zıbın giydirdim evde hep. Uyurkende ince bi yazma örttüm üstüne. Dışarı çıkarken giydirmek için iki üç tane Kıyafet alabilirsin. Ilk çocuk olunca mi Sürü şey aldık biZ. Çoğu hiç giydirilmeden kaldırıldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…