Teşekkür ederim canım
Gördüm videoyu çok tatlı maşallahbizde parka gittik yiğit bayildi salincaga eve giderken salincaktan indirdim diye çok ağladı biraksan saatlerce sallanir di..
Selamlar hanimlar bende mustakbel 2015 haziran annesiyim. Ilk gebeligim. Cokta acemiyim. Belki bizim gruptan soran baskalari olmustur kusuruma bakmayin.
Ozellikle kiyafet olarak ne almaliyim. Kisa kollu mu kolsuz mu yoksa yaz olsada uzun mu giymeli. Bir suru olcu var ama ben kac numara kiyafetler almaliyim. Hic bilmiyorum.
Kızlar bugün Şahane bi hava vardı :) parka gittik gezdik dolaştık dışarda. Parkta bazı çocuklar kısa kollu ile dolaşıyordu. O kadar sıcaktı hava :)
o wuwwwww sesi içimi daraltır hep benim. Valla Niğdede hava şahaneydi. Sanırım koca yurtta sadece hava burda güZeldi. :)aneeeey azcık bizim taraflara yollayaydınız ya o şahane havayı..dün sabahtan beri (hatta hâlâ devsm ediyor) buralar uçucak galiba nasıl soğuk nasıl esiyor ses geliyor anlatamam..
Aynen ya çıtçıtlının altına pijama bile giydirmedim düzgüncene. Bi atlet bi çıtçıtlı birde kısa Çorap bitti :)Umarım hayırlısıyla,sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Kıyafet seçimi için nerde yaşadığınız da önemli bence..Ben İstanbul'dayım ve yazın baya sıcak geçiyor + evde çok sıcak oluyor bizim..İlk zamanlar ayaklı tulum takımı çok ince olandan giydi 1 hafta kadar sonra kısa kollulara geçtik..En çok bildiğin çıtçıtlı badi giydirdik üzerinede ince bir örtü o kadar..çok sıkmak sıkı giydirmekte iyi değil yazın göbeğinde..bu kezde bunalır çocuk..
sadece alttan çıtçıtlı,omuz kısmı zarf yaka olan ve hiç bir yerinde çıtçıtı olmayan badiler candır..benden söylemesi
bide ankarada güzeldi sanırım.o wuwwwww sesi içimi daraltır hep benim. Valla Niğdede hava şahaneydi. Sanırım koca yurtta sadece hava burda güZeldi. :)
Geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatir inşallah.Gunaydin hanimlar.Gecen gun doktora gitmistik idrar kultutu icin maalesef on gun antibiyotik kullanmamiza ragmen tekrar ureme cikti idrarda dun doktoruyla gorustuk tahlilu tekaraliyalim tekrar cikarsa bu kez antibiyotik igne vercem dedi dinirim bozuldu ya bi gurlu gecmedi su idrar enfeksiyonu.Sabahun jorunde idrar numunesi almaya kalktik neyseki aldik esim acilden lab. Goturdu umarim temiz cikarda kizim igne olmak zorunda kalmaz.
Bizimkide adidas gydiriyorum iki aydr 19 numara cok tatli minicik hep hayalimdi oayakkabilarBizimki Adidas ilk adım ayakkabısı 20 numara ama oğlumun ayakları kısa ve geniş mayalı poğaça gibi :) ama giydiriyorum ben yine de ayakta durduğu için.
Ayrıca tüm Türkiye'de hava güzelmiş de bi bura mı kötüymüş, evde pinekledik tüm gün
Hava izmirde de cok guzeldi iki gundur sokaktaydik ama bugun yagmurluo wuwwwww sesi içimi daraltır hep benim. Valla Niğdede hava şahaneydi. Sanırım koca yurtta sadece hava burda güZeldi. :)
Doğru :) zaten Ankara Niğde aynı olur genelde.bide ankarada güzeldi sanırım.
Gördüm çok tatlı gerçekten bende almak istiyorum ama Gökçe giymiyorBizimkide adidas gydiriyorum iki aydr 19 numara cok tatli minicik hep hayalimdi oayakkabilar
Umarım hayırlısıyla,sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Kıyafet seçimi için nerde yaşadığınız da önemli bence..Ben İstanbul'dayım ve yazın baya sıcak geçiyor + evde çok sıcak oluyor bizim..İlk zamanlar ayaklı tulum takımı çok ince olandan giydi 1 hafta kadar sonra kısa kollulara geçtik..En çok bildiğin çıtçıtlı badi giydirdik üzerinede ince bir örtü o kadar..çok sıkmak sıkı giydirmekte iyi değil yazın göbeğinde..bu kezde bunalır çocuk..
sadece alttan çıtçıtlı,omuz kısmı zarf yaka olan ve hiç bir yerinde çıtçıtı olmayan badiler candır..benden söylemesi
Umarım hayırlısıyla,sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Canım bende Eskişehirli sayılırım ailem hep orda. Niğdenin ve Eskişehir'in Havası az çok aynı. Alt pijama çok alma. Giydirilmiyor.. Ben kısa kollu çıtçıtlı zıbın giydirdim evde hep. Uyurkende ince bi yazma örttüm üstüne. Dışarı çıkarken giydirmek için iki üç tane Kıyafet alabilirsin. Ilk çocuk olunca mi Sürü şey aldık biZ. Çoğu hiç giydirilmeden kaldırıldı :)Eskisehir de yasiyorum. Gunduzler sicak bazi aksamlari serinden soguga bi
Eskisehir deyim. Gunduz sicak aksam serinden soguga degisken.
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.
Canım çok geçmiş olsun.tez zamanda iyi olsun ececik inşTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?