- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Geçmiş olsun tekrar.. En azından kontrol altındasınız inş. hemen toparlanırsınız..Kizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
Benim baba tarafı hep eskihirde çook seviyorum orayı.. Bebeğin iyi ki yaz bebegi eskişehirin kışı inanılmaz soğuk gerçekten..Eskisehir de yasiyorum. Gunduzler sicak bazi aksamlari serinden soguga bi
Eskisehir deyim. Gunduz sicak aksam serinden soguga degisken.
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.
çok geçmiş olsun ne oluyor bu bebişlere yaKizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
Çok geçmiş olsun kıyamam yavruya.soğuk buhar bizde aldık çok en ufak bi üşütmede bronşite çeviriyo.ventolin şurup olarak da kullandık.buhar olarak daKizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
Geçmiş olsun canım...KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR.. Kızım hasta çok öksürüyor doktor ilaç kullanma şiddetlenirse kullanırsın dedi dişimizde hala çıkmadı birazda ondan direnci düştü galiba yardımınıza ihtiyacım var buhar makinesi alıcam tavsiyelerinize ihtiyacım var...
teşekkür ederim canım..Geçmiş olsun canım...
İnş. diştir ve hayırlısıyla gelir canım.biz diş çıkarırken bu belirtileri yaşamadık sadece aşırı huysuzdu ve uykusuzduKizim hep kulagini cekiyo huzursuz sulu kaka yapiyo sabhtan beri ikikere yapti. Ateside biraz var 37.2 smdi olctum sanirm diss gliyo bizmde
Bende merak ediyodum canım sizi hastanede olmanız daha iyi gözetim altında. Neyseki atesi de dusuyomus tekrar çok geçmiş olsun.Kizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin de bebecik çıkın hastanedenKizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
Ben de bi haftadır diş bekliyorum ama hala yokKizim hep kulagini cekiyo huzursuz sulu kaka yapiyo sabhtan beri ikikere yapti. Ateside biraz var 37.2 smdi olctum sanirm diss gliyo bizmde
canım çok geçmiş olsun inşallh temiz çıkarGunaydin hanimlar.Gecen gun doktora gitmistik idrar kultutu icin maalesef on gun antibiyotik kullanmamiza ragmen tekrar ureme cikti idrarda dun doktoruyla gorustuk tahlilu tekaraliyalim tekrar cikarsa bu kez antibiyotik igne vercem dedi dinirim bozuldu ya bi gurlu gecmedi su idrar enfeksiyonu.Sabahun jorunde idrar numunesi almaya kalktik neyseki aldik esim acilden lab. Goturdu umarim temiz cikarda kizim igne olmak zorunda kalmaz.
canım bir an önce toparlar inşallah emrecikKizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallahKADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR.. Kızım hasta çok öksürüyor doktor ilaç kullanma şiddetlenirse kullanırsın dedi dişimizde hala çıkmadı birazda ondan direnci düştü galiba yardımınıza ihtiyacım var buhar makinesi alıcam tavsiyelerinize ihtiyacım var...
inşallah diştendir canım bian önce çıksınKizim hep kulagini cekiyo huzursuz sulu kaka yapiyo sabhtan beri ikikere yapti. Ateside biraz var 37.2 smdi olctum sanirm diss gliyo bizmde
mirada dişlerini çıkarırken öyledi dilini hep alt damağında yuvarluyodu tuhaf sesler çıkarıyordu ve salyası zirve yapmıştıBen de bi haftadır diş bekliyorum ama hala yokçenesine vurdu oğlumun 3 gündür beynim şişti sabahtan akşama kadar ddededdedgegegegeg bi şe ağzıyla sürekli bırrrttttt yapıp ortalığı salya tükürük yapıyo hep. Sizin bebelerde de bu oldu mu? Bizimki yürüme işini çözdü sayılır, şimdi de konuşmaya yönelecek heralde diş olmasa da olur diye düşünüyor
insallh cnmİnş. diştir ve hayırlısıyla gelir canım.biz diş çıkarırken bu belirtileri yaşamadık sadece aşırı huysuzdu ve uykusuzdu
Ben de bi haftadır diş bekliyorum ama hala yokçenesine vurdu oğlumun 3 gündür beynim şişti sabahtan akşama kadar ddededdedgegegegeg bi şe ağzıyla sürekli bırrrttttt yapıp ortalığı salya tükürük yapıyo hep. Sizin bebelerde de bu oldu mu? Bizimki yürüme işini çözdü sayılır, şimdi de konuşmaya yönelecek heralde diş olmasa da olur diye düşünüyor
bnmkide oyle yapiyo dili hep damaginda tukuruk yapiyo hep.canım çok geçmiş olsun inşallh temiz çıkar
canım bir an önce toparlar inşallah emrecik
geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah
inşallah diştendir canım bian önce çıksın
mirada dişlerini çıkarırken öyledi dilini hep alt damağında yuvarluyodu tuhaf sesler çıkarıyordu ve salyası zirve yapmıştı
canim gecmis olsun biz brinsut olduk ama hastanede yatmadik sukur bikac gune toparlaremrecik bronsitli hasta cocuga cok baktim endise etme annesi yarina ateside de azalnaya baslarKizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
Canım arkadaşımın bebeği 13. Ayında çıkardı üstelik aylarca ağzı aktı sürekli ağzına bişeler götürüp çığlık çığlığa bağırıyodu.benim kızda 10. Ayda çıkarmıştı.Ben de bi haftadır diş bekliyorum ama hala yokçenesine vurdu oğlumun 3 gündür beynim şişti sabahtan akşama kadar ddededdedgegegegeg bi şe ağzıyla sürekli bırrrttttt yapıp ortalığı salya tükürük yapıyo hep. Sizin bebelerde de bu oldu mu? Bizimki yürüme işini çözdü sayılır, şimdi de konuşmaya yönelecek heralde diş olmasa da olur diye düşünüyor
bizde henuz dis cikaramayanlardaniz konusmaya cakisiyor umutta oyle agzina ne alsa ouskurtup guluyor oyun yapuyor ke di capinda bide yurume isini cozerse azada yetisecek:)Ben de bi haftadır diş bekliyorum ama hala yokçenesine vurdu oğlumun 3 gündür beynim şişti sabahtan akşama kadar ddededdedgegegegeg bi şe ağzıyla sürekli bırrrttttt yapıp ortalığı salya tükürük yapıyo hep. Sizin bebelerde de bu oldu mu? Bizimki yürüme işini çözdü sayılır, şimdi de konuşmaya yönelecek heralde diş olmasa da olur diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?