2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm arkadaşım çok geçmiş olsun inşaallah çabuk atlatırsınız bizde 2 gundur ateşliyıZ üstelik 1 haftadır antıbıyotık kullanmamıza rağmen geçen hafta öksürük vardı kuru öksürük dr ant verdı son iki gundur calpol dolven dönüşümlü verdim düşüp tekrar çıkıyo 38.5görünce fitil verdım düştü dr bekle dıyo bende kaldı m böyle sanırım 5. Dişle grip karıştı tum bebeklere acıl şifalar eğer aşıyı yaptırsaydım aşı ateş yaptı dicektim ama asm de aşı yoktu yaptramadım

Cnm bizim ilk dişlerimiz anlattığıngıbıydı şifalar olsun benım oğlumda dede diyo sürekli eşimde neden baba demıyo diye kıskandı sen mi öğretıyosun dıyo daha neler diyorum halbukı baba desın dıye çok upraşmıstım ama bıraktım dede ye devam

İnşaallah cnm temiz çıkar şafi isminin hürmetine

Tatil mi ah ah valla ismi bile güzel geliyo otelin özelliklerıde tam bizlere göreymiş herkes mutlu olsun allah guzel günler göstersın hepimize

canım çok geçmiş olsun hemencik düzelsin inşallah kuzucuk

Aramızda buğday ruşeymi kullanan varmı çok aradım ama bulamadım kullanan varsa nerden aldığınızı yazarmısınız int sitesınden almak istemiyorum

Çocuğa kim bakıyor canım
yarı zamanlı baba, kalan yarı zamanda annem bakıyor canım

burdada kötüydü canım inşallah yarın güzel olurda dışarı çıkabiliriz bizde

anladım canım kötüymüş çok üzüldüm inşallah bir çözüm bulabilirsin
valla tum yolları arastırıyorum ama sanırım bır cozum yok gıbı. malesef koyun gıbı guduluyoruz

yarı zaman annem bakıyor canım . evet yaslı. su 1 haftada ıdare ettıler ama işallah ıdare ederler hep umarım

@kmltm @yaz yagmuru @oslew gecmis olsun cok cokkk

canım cok cok gecmıs olsunn. işallah ıyılesır hemen . nasıl bronsıt olmus o kuzu oleee yaaa
kimse buhar makinesi kullanmıyormu?
ben kullanıyorum. nemı % 40 -50 ye gore ayarlayıp acıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…