Teşekkür ederiz teyzesiCanım çok geçmiş olsun.tez zamanda iyi olsun ececik inş
Doktorum gecen hasta oldugunda nemi %40lsrda tut dedi alnadim buhar mak dedim gerek yok tasa su koy yeter dedi bende oyle yaptimkimse buhar makinesi kullanmıyormu?
Ben hiç kullanmadım canım yaa kullananda varmiydi burda hatırlamıyorum hiç.kimse buhar makinesi kullanmıyormu?
kimse buhar makinesi kullanmıyormu?
Ben kullanmiyorum canım daha önce oğlum küçükken almıştım alerji çıktı oğlumda alerji doktoru yasakladı kızimda da kullanmadimkimse buhar makinesi kullanmıyormu?
Nasıl oldu bebişinKizim hep kulagini cekiyo huzursuz sulu kaka yapiyo sabhtan beri ikikere yapti. Ateside biraz var 37.2 smdi olctum sanirm diss gliyo bizmde
Cnm bizim ilk dişlerimiz anlattığıngıbıydı şifalar olsun benım oğlumda dede diyo sürekli eşimde neden baba demıyo diye kıskandı sen mi öğretıyosun dıyo daha neler diyorum halbukı baba desın dıye çok upraşmıstım ama bıraktım dede ye devamBen de bi haftadır diş bekliyorum ama hala yokçenesine vurdu oğlumun 3 gündür beynim şişti sabahtan akşama kadar ddededdedgegegegeg bi şe ağzıyla sürekli bırrrttttt yapıp ortalığı salya tükürük yapıyo hep. Sizin bebelerde de bu oldu mu? Bizimki yürüme işini çözdü sayılır, şimdi de konuşmaya yönelecek heralde diş olmasa da olur diye düşünüyor
İnşaallah cnm temiz çıkar şafi isminin hürmetineGunaydin hanimlar.Gecen gun doktora gitmistik idrar kultutu icin maalesef on gun antibiyotik kullanmamiza ragmen tekrar ureme cikti idrarda dun doktoruyla gorustuk tahlilu tekaraliyalim tekrar cikarsa bu kez antibiyotik igne vercem dedi dinirim bozuldu ya bi gurlu gecmedi su idrar enfeksiyonu.Sabahun jorunde idrar numunesi almaya kalktik neyseki aldik esim acilden lab. Goturdu umarim temiz cikarda kizim igne olmak zorunda kalmaz.
Tatil mi ah ah valla ismi bile güzel geliyo otelin özelliklerıde tam bizlere göreymiş herkes mutlu olsun allah guzel günler göstersın hepimizeKizlaaarr gunaydnn bi gn grmedim sayfalar ucmus gtmis @yazyagmuru eceye cokgecmis olsun..
aksam misafrleride atlattik ohhbee sira onlarda:)cok yedim yemek meze salata cok yedim gerci bisry olmaz
buarada biz antalya silence beach hotele gdicez. Arastrdik aksam bebek dostuymus odaya besik su isitici veriyolarmis bebek yemekleri pureleri ek gidalari oluyomus gunde iki kere oda temizleniyomus bebek oldugu icin. Soranlar vardi burdan hotel.
Geçmiş olsun cnm ilaç olarak bişey verdın mıGrip oldu canım teşekkür ederim huysuzluk tavan yaptı Ece de kaç gündür gece yarılarına kadar uyumuyor
canım çok geçmiş olsun hemencik düzelsin inşallah kuzucuk@kmltm arkadaşım çok geçmiş olsun inşaallah çabuk atlatırsınız bizde 2 gundur ateşliyıZ üstelik 1 haftadır antıbıyotık kullanmamıza rağmen geçen hafta öksürük vardı kuru öksürük dr ant verdı son iki gundur calpol dolven dönüşümlü verdim düşüp tekrar çıkıyo 38.5görünce fitil verdım düştü dr bekle dıyo bende kaldı m böyle sanırım 5. Dişle grip karıştı tum bebeklere acıl şifalar eğer aşıyı yaptırsaydım aşı ateş yaptı dicektim ama asm de aşı yoktu yaptramadım
Çok sğl cnmcanım çok geçmiş olsun hemencik düzelsin inşallah kuzucuk
Arnica misty bizmki canmkimse buhar makinesi kullanmıyormu?
atesi 38.5 oldu fitil attm dustu uyudu snra uyandigindan beri emiyo. Agliyo du rup dururken agrisi var.atesi yok suan ins cikmaz bdhaNasıl oldu bebişin
yarı zamanlı baba, kalan yarı zamanda annem bakıyor canımÇocuğa kim bakıyor canım
valla tum yolları arastırıyorum ama sanırım bır cozum yok gıbı. malesef koyun gıbı guduluyoruzburdada kötüydü canım inşallah yarın güzel olurda dışarı çıkabiliriz bizde
anladım canım kötüymüş çok üzüldüm inşallah bir çözüm bulabilirsin
yarı zaman annem bakıyor canım . evet yaslı. su 1 haftada ıdare ettıler ama işallah ıdare ederler hep umarımCanim enerjin tukenir bu diyetle bebegine bakamazsin sonra istediğin gibi sen yine normal diyetine devam et nacizane fikrim.
canım sinirlendigin zamanlarda bugün gelsin aklına ve ne kadar pişman olduğunu düşün bi daha tekrarlamazsin inşallah. Ama anneligini böyle sorgulama onun için ne kadar üzüldün kötü anne olsan böyle için sizlarmi hiç.
bizde parka gittik yiğit bayildi salincaga eve giderken salincaktan indirdim diye çok ağladı biraksan saatlerce sallanir di.
Annenmi bakiyo canım annem yaşlı demiştin bakabiliyomu alistilarmi bebisle birbirlerine inşallah kolay bakiyodurda bakıcı bulmak zorunda kalmazsin
Yarasın Miraya lop lop et olsun inşallah.
bu ne biçim insan yaa okudukça o kadını bogasim geliyo.
canım cok cok gecmıs olsunn. işallah ıyılesır hemen . nasıl bronsıt olmus o kuzu oleee yaaaKizlar hala hastanedeyiz.atesi dusuruldu cok sukur.kv umreden geldi gecen hafta ondan virus bulastgni dusundu bir dr cok korkuttu bizi ama yok cok sukur.ates arada yukseliyor butun gce oksurdu bronsit olmus yavrum.smdi muayene etti dr antibiyotige basladi ventolin hava veriyorz soguk buhar falan.atesi de ara ara cikiyo fitille dusuruluyor.aranizda boyle bisey yasayan var miydi?
ben kullanıyorum. nemı % 40 -50 ye gore ayarlayıp acıyorumkimse buhar makinesi kullanmıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?