2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11 seslendım sana ama duymadın mıı :):)
ben mobbıng davası vs nasıl acabılırım . dahası nasıl ıspat edebılırım .

Arnica misty bizmki canm
atesi 38.5 oldu fitil attm dustu uyudu snra uyandigindan beri emiyo. Agliyo du rup dururken agrisi var.atesi yok suan ins cikmaz bdha
Ben dr aradım getırme dedı ilaçla düşüp tekrar çokıyo napsam bilmiyorum fıkrı olan var mı

hangi marka kullanıyorsun acaba

A apriori11 seslendım sana ama duymadın mıı :):)
ben mobbıng davası vs nasıl acabılırım . dahası nasıl ıspat edebılırım .
Canım ben arkadaş sormuştu cevaplamıştım da seni görmedim . Yani ispatı zor, mahkemeler halihaIrda çalışan tanık ister ama çalışanlar da aleyhe tanıklık yapmaz genelde , o yüzden yazılı bişeyler toplamaya çalış. Ne gibi yasal süt iznini kullanmak istediğin saatleri maille ve üstlerine de cc yap, sözlü cevap alma alsan da yazılı olarak tekrar dönüş yap yetkiliye. Çalışma ve sos güv bak. Na şikayette bulunup teftiş sağlayabilirsin yazılı tutanağın olur. Delillerini ayarlamadan dava açarsan zor olur.

hangi marka kullanıyorsun acaba
Canim burda cok kullanan olmayinca ablama sordum onlar uzun yillardir kullaniyolar chicco markasi yegenimin alerjisi var tikaniyo bazi geceler cok oksuruyo su an 11 yasinda 5-6 seneden fazla kullaniyolar sanirim simdi sordum memnunuz dedi

Canim yazmisti birine ama sana mi baskasina mi hatirlayamadim
baskasına sanırım canım, sağol :)

bugun bayadır arastrııyorum canım yaa ama yok yanı yaaa. delı olcam

170 mıdır nedır onuda aradık mısal benım baska yerde gorevlendırmemle ılgılı , sozlesmenızde yazıorsa hıc bır sey ıspatlayamssınız dıyor. eg kardesım her gorevlendırmede onca kısı arasından ben secılıyorsam bunda bır artnıyet yokmudur ???
kaldıkı benım sut ıznım varken bu oluyor. onca kılometre uzaklıkta bır yere gorevlenıdırılıyorum.
maıl olayınıda sordum canım . hanı işte kaldıgımda saatı gecmısse maıl yazıyım vs dıyorum uyduruktan hanı. eg bu seferde kadın derkı " ben tutmuyorum kı kendı kalıyor benım haberım yok " mısalı konusur dıyorlar. dogru kadın kabul etmeskı , ben cıkıyor dıye bılıyorum, kendı ıstegıyle kalıyor der

allahım delı olcam ben yaa !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…