Makarna lutfen de var cnmAramızda buğday ruşeymi kullanan varmı çok aradım ama bulamadım kullanan varsa nerden aldığınızı yazarmısınız int sitesınden almak istemiyorum
Ben dr aradım getırme dedı ilaçla düşüp tekrar çokıyo napsam bilmiyorum fıkrı olan var mıArnica misty bizmki canm
atesi 38.5 oldu fitil attm dustu uyudu snra uyandigindan beri emiyo. Agliyo du rup dururken agrisi var.atesi yok suan ins cikmaz bdha
hangi marka kullanıyorsun acabayarı zamanlı baba, kalan yarı zamanda annem bakıyor canım
valla tum yolları arastırıyorum ama sanırım bır cozum yok gıbı. malesef koyun gıbı guduluyoruz
yarı zaman annem bakıyor canım . evet yaslı. su 1 haftada ıdare ettıler ama işallah ıdare ederler hep umarım
@kmltm @yaz yagmuru @oslew gecmis olsun cok cokkk
canım cok cok gecmıs olsunn. işallah ıyılesır hemen . nasıl bronsıt olmus o kuzu oleee yaaa
ben kullanıyorum. nemı % 40 -50 ye gore ayarlayıp acıyorum
memnunmusun pekiArnica misty bizmki canm
atesi 38.5 oldu fitil attm dustu uyudu snra uyandigindan beri emiyo. Agliyo du rup dururken agrisi var.atesi yok suan ins cikmaz bdha
Hava süperdi saat on iki de ciktik evden yeni girdik park falan kesmedi daga pikniğe gittik:) cok iyi geldi valla
sımbo kullanıyoruz.hangi marka kullanıyorsun acaba
Canım ben arkadaş sormuştu cevaplamıştım da seni görmedim . Yani ispatı zor, mahkemeler halihaIrda çalışan tanık ister ama çalışanlar da aleyhe tanıklık yapmaz genelde , o yüzden yazılı bişeyler toplamaya çalış. Ne gibi yasal süt iznini kullanmak istediğin saatleri maille ve üstlerine de cc yap, sözlü cevap alma alsan da yazılı olarak tekrar dönüş yap yetkiliye. Çalışma ve sos güv bak. Na şikayette bulunup teftiş sağlayabilirsin yazılı tutanağın olur. Delillerini ayarlamadan dava açarsan zor olur.
Canim burda cok kullanan olmayinca ablama sordum onlar uzun yillardir kullaniyolar chicco markasi yegenimin alerjisi var tikaniyo bazi geceler cok oksuruyo su an 11 yasinda 5-6 seneden fazla kullaniyolar sanirim simdi sordum memnunuz dedihangi marka kullanıyorsun acaba
Wuhuuuu güle güle kullan
baskasına sanırım canım, sağol :)Canim yazmisti birine ama sana mi baskasina mi hatirlayamadim
bugun bayadır arastrııyorum canım yaa ama yok yanı yaaa. delı olcamCanım ben arkadaş sormuştu cevaplamıştım da seni görmedim . Yani ispatı zor, mahkemeler halihaIrda çalışan tanık ister ama çalışanlar da aleyhe tanıklık yapmaz genelde , o yüzden yazılı bişeyler toplamaya çalış. Ne gibi yasal süt iznini kullanmak istediğin saatleri maille ve üstlerine de cc yap, sözlü cevap alma alsan da yazılı olarak tekrar dönüş yap yetkiliye. Çalışma ve sos güv bak. Na şikayette bulunup teftiş sağlayabilirsin yazılı tutanağın olur. Delillerini ayarlamadan dava açarsan zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?