2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben dr aradım getırme dedı ilaçla düşüp tekrar çokıyo napsam bilmiyorum fıkrı olan var mı
bizimkininde tekrar cikti pedifen verdim aglamiyoda simdi agri kesici ates dusurucu surup. Bugce nobetciyim anlasilan

memnunmusun peki
evt mavi isigi var cok guzel gce lambasi gbi. Sessiz calisiyo. Bayabuyuk suhaznesi var. Parfum yeride var ama bz koymuyoruz koku. Gayet guzel 100tlydi sanirm hamileyken almistik

edahira bizdede braun var memnunum ama digerlerine oranla gereksiz pahali geldi bana arkadasim almis ne marka oldugunu bilmiyorum ama eczaneye gitmis almis 60 tl ye kurba seklinde yeşil kulaklarindan hava veriyor bizimkinden cok buhar cikariyor

Canim benim yasadigin cok kötü bi durum ozelliklede kadin yonetici cok daha zor ben ilk işe basladigimda mudur bayandi gelip gelip bana alistinmi derdi alismaya calisiyorum derdim hayir daha olmadin der hoppp yerimi degistirirdi gidince bayaa rahatlamistik

Canim burda cok kullanan olmayinca ablama sordum onlar uzun yillardir kullaniyolar chicco markasi yegenimin alerjisi var tikaniyo bazi geceler cok oksuruyo su an 11 yasinda 5-6 seneden fazla kullaniyolar sanirim simdi sordum memnunuz dedi
canım çok teşekkür ederim saolasın

Canim burda cok kullanan olmayinca ablama sordum onlar uzun yillardir kullaniyolar chicco markasi yegenimin alerjisi var tikaniyo bazi geceler cok oksuruyo su an 11 yasinda 5-6 seneden fazla kullaniyolar sanirim simdi sordum memnunuz dedi
canım çok teşekkür ederim saolasın teşekkür ederim canım

ayhh yok canım kadın yenı geldı yanı 1,- 2 senelık, kalır yanı kurtulamam daa .
kendı yerımıde degıstıremıyorum . ayh delı olcam .
bu kadınları yonetıcı yapanın... :):)
sımdıden gecmıs olsun cnaım yarın kı asıların ıcın. bızım gecen haftaydı. cok sukur sorun yasamadık

Beyzada rminim uyku konusunda ayni seyi der ama mira da uyumuyor senin isin daha zor
Hem yeme hem uyku baya sıkıntı dönemler biran önce normal bi Hayatları olsa :))
Yarin beyza tam 9 aylik oluyor hastaneye aşı yaptirmaya gidicez bakalim gozetim altinda dedikleri bizi hastanede tutmak degildir inşallah
inşallah sorunsuz atlatırsınız canım aşıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…