bizimkininde tekrar cikti pedifen verdim aglamiyoda simdi agri kesici ates dusurucu surup. Bugce nobetciyim anlasilanBen dr aradım getırme dedı ilaçla düşüp tekrar çokıyo napsam bilmiyorum fıkrı olan var mı
evt mavi isigi var cok guzel gce lambasi gbi. Sessiz calisiyo. Bayabuyuk suhaznesi var. Parfum yeride var ama bz koymuyoruz koku. Gayet guzel 100tlydi sanirm hamileyken almistikmemnunmusun peki
baskasına sanırım canım, sağol :)
bugun bayadır arastrııyorum canım yaa ama yok yanı yaaa. delı olcam
170 mıdır nedır onuda aradık mısal benım baska yerde gorevlendırmemle ılgılı , sozlesmenızde yazıorsa hıc bır sey ıspatlayamssınız dıyor. eg kardesım her gorevlendırmede onca kısı arasından ben secılıyorsam bunda bır artnıyet yokmudur ???
kaldıkı benım sut ıznım varken bu oluyor. onca kılometre uzaklıkta bır yere gorevlenıdırılıyorum.
maıl olayınıda sordum canım . hanı işte kaldıgımda saatı gecmısse maıl yazıyım vs dıyorum uyduruktan hanı. eg bu seferde kadın derkı " ben tutmuyorum kı kendı kalıyor benım haberım yok " mısalı konusur dıyorlar. dogru kadın kabul etmeskı , ben cıkıyor dıye bılıyorum, kendı ıstegıyle kalıyor der
allahım delı olcam ben yaa !!!
Bugün çok zor bi gun geçirdik mira hanım yine hiçbişi yemedi konuşabilse dün yedim ya derdi heralde ve şu iki gün ne çabuk geçti yahu hiçbişi anlamadım
canım çok teşekkür ederim saolasınCanim burda cok kullanan olmayinca ablama sordum onlar uzun yillardir kullaniyolar chicco markasi yegenimin alerjisi var tikaniyo bazi geceler cok oksuruyo su an 11 yasinda 5-6 seneden fazla kullaniyolar sanirim simdi sordum memnunuz dedi
canım çok teşekkür ederim saolasınCanim burda cok kullanan olmayinca ablama sordum onlar uzun yillardir kullaniyolar chicco markasi yegenimin alerjisi var tikaniyo bazi geceler cok oksuruyo su an 11 yasinda 5-6 seneden fazla kullaniyolar sanirim simdi sordum memnunuz dedi
teşekkür ederim canımedahira bizdede braun var memnunum ama digerlerine oranla gereksiz pahali geldi bana arkadasim almis ne marka oldugunu bilmiyorum ama eczaneye gitmis almis 60 tl ye kurba seklinde yeşil kulaklarindan hava veriyor bizimkinden cok buhar cikariyor
ayhh yok canım kadın yenı geldı yanı 1,- 2 senelık, kalır yanı kurtulamam daa .Canim benim yasadigin cok kötü bi durum ozelliklede kadin yonetici cok daha zor ben ilk işe basladigimda mudur bayandi gelip gelip bana alistinmi derdi alismaya calisiyorum derdim hayir daha olmadin der hoppp yerimi degistirirdi gidince bayaa rahatlamistik
Hem yeme hem uyku baya sıkıntı dönemler biran önce normal bi Hayatları olsa :))Beyzada rminim uyku konusunda ayni seyi der ama mira da uyumuyor senin isin daha zor
inşallah sorunsuz atlatırsınız canım aşıyıYarin beyza tam 9 aylik oluyor hastaneye aşı yaptirmaya gidicez bakalim gozetim altinda dedikleri bizi hastanede tutmak degildir inşallah
sagol cnm buaeada gulegule kullan
menenjit asisi ates yapmiyo dedj doktr ve ertesi gun yikayabilirsin dedi. Sorun yasamadik bzcilek31 Sagol canim ates yapmismiydi ilac vereyimi gitmeden
sagol cnm buaeada gulegule kullan
menenjit asisi ates yapmiyo dedj doktr ve ertesi gun yikayabilirsin dedi. Sorun yasamadik bz
yok canım bence verme. bosuna ılac verme. cıkarsa verırsın. ben hıc bır ıgnesınde onceden ılac vermedım .cilek31 Sagol canim ates yapmismiydi ilac vereyimi gitmeden
Teşekkür ederim canım ilaç vermedim henüzGeçmiş olsun cnm ilaç olarak bişey verdın mı
Size de geçmiş olsun canımGeçmiş olsun cnm ilaç olarak bişey verdın mı
sagol cnm insallh distr@hiraysen teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun inşallah sorunsuz çıkar disiniz
Çok surermi acaba hastane işi inşallah yukselmez ateşi canım şu kış bir bitseydi yazın bu kadar hastalık olmuyor kış daha zorsagol cnm insallh distryarinda bu halde anneme birakicm bn doktra gdicm offf nasil brakicm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?