Oyku uykusundan oksurerek uyandi ve balgamli kustu simdi de hic bisey yemek istemiyor doktoru aradim cok yogunmus cvp veremezmis istersem acile goturcekmisim nsil is bu ya allahim gidince cekcegi vr benden
inşallah aşı yerinde bir sorun çıkmaz ateşide olmaz atlatmış olursunuz canım bende akşam eşim ve annemle gidicem kan alınırken dayanamıyorum benim surat ifademden daha tedirgin oluyo sankiKizlar sabah 8,30dan beri hastanedeyiz yeni geldik diyebilirim tekrar alerji testi yapildi yumurta sarisina alerji orani düşmüş beyazina alerjisi yoktu o cikti bide sonra asimizi olduk 2 saat beklettiler bizi once yanaklarinda biraz kabariklik oldu sonra indi cok şükür ama aglamasiyla hastaneyi inletti alerji testini sirtindan yaptilar sirtina dokundurmadi uykusu geldi emzireyim uyusun dedim emzirme odasinda daha küçük bebekler vardi onlarin aglama sesine emziremedim beyza aglama sesine dayanamiyor daha cok aglamaya basliyor bide ona agladi aşı da cok canini yakti 4 saat arayla carpol ve dolven ver dedi aşı yerini kontrol et dedi ama cok yoruldum gercekten allahtan eşim yanimdaydi hep onun kucagindaydi oda olmasa ne yapardim hic bilmiyorum
evet kilomuz iice sıkıntılı hale gedli inşallah gastroda bir çözüm bulunur benim kızın birşeyden sıkıldığını sanmıyorum zaten yediği üç beş kaşık onda da sürekli değişik şeyler deniyorum@kmltm cok geçmiş Olsun canim gozunuz aydin
@minnakkartal canim kilosu banada az gibi geldi boyu beyzayla ayni ama biz 6 bucuk aylikken 8 kilonun ustundeydik inşallah kötü bisi degildir bu arada artik beyzada muhallebi yiyince kusuyor corbadada ayni artik sadece meyve puresi yiyor belkide bikmistir diyorum bi sure boyle devam edip çorbaya geri donmeyi dusunuyorum
allahım ya bu doktorlar telefonda başka muayene günü başka oluyorlar inşallah bi sıkıntısı olmaz öykücüğünOyku uykusundan oksurerek uyandi ve balgamli kustu simdi de hic bisey yemek istemiyor doktoru aradim cok yogunmus cvp veremezmis istersem acile goturcekmisim nsil is bu ya allahim gidince cekcegi vr benden
inşallah bulunur evet bu topiği bi okuyup üflemek lazım@minnakkartal ins bi cozum bulunur rahat edersiniz ikinizde
ayyy kara bulutlar dolasiyo ustumuzde butun bebislerde bi sıkıntı
canım sordum bir yaştan önce önermiyorum ben dedi birde öncelikle alerji kabızlık kusmanın bir teşhisini koyalım ona göre ilerleriz dedi bakalım@minnakkartal canım miranın boyu güzel uzamis.kilosu içinde balık yağı yada vitamin falan onermiyomu doktoru.sabah burdan bi arkadas balık yağı ictiginden beri kilo alımı hızlandı yazmış yanlış hatırlamıyorsam eğer. Alerjisiyle ilgili bi sıkıntı si olmazsa doktor verebilir aslında.
bende öle verdım az az yedı kuzum :)Evet canım köfteyi elimle küçük koparıp azıcık parmağımla ezip veriyorum ağzına ve benimki de babası kılıklı olduğundan eti görünce 5 metreden ağzını açıyor :)
cok gecmıs olsun canımm, acıl sıfalaarKızlar dedem koah hastaligina yakalanmis suan acilde yatista hepinizden dualarinizi istiyorum: (
ahh canım sen yıne ıyısın ben 5 te cıkıyorum akşam kacta evdeyım dusun halımı.burayı eskisi kadar takip edemiyorum artık ! 14:30da çıkıyorumyetisemiyorum çoğu şeye yorgun ve halsizim burda aktif olmayı özledim bebislerinizi ve sizleri öpüyorum kendinize iyi bakin
Oglum sadece biberon aliyo kac gundur.kasigi almiyo kesinlikle.yogurdu cok sever onu bile yemiyo.hemsire de zorlamayin dedi cok da onemsemiyorum zaten 2 3 saatte bir mama yiyoruz.o kadar cok muayene edildi ki bogazina bakildi surekli agzina bisey degdi mi kitliyo kuzumdr hemsire gordu mu agliyo.psikolojisi bozuldu bebegimin.hepsini atlatacak insallah
cok gecmıs olsun canımm, olsun kuzu olsunda sen oranında şerıfı ologlum sabah 7 de uyudu.enerji patlamasi yasiyo.hareket alani dar ve serumlar takili olunca bisey yapamyodu dun acisini cikardi.tabi ben pert...
anlayacaginiz hastanenin de serifi bendim:))
hepinize teşekkür ederim kızlar şimdi döndüm işe mirakız bir buçuk ayda sadece 120 gr almış ve 1 cm uzamış totalde 7770 gr 74 cm tabi o kadar az yemeye ne bekliyorum dimi doktor kilo persentili baya sıkıntılı bir hal aldı dedi bu ara ciltteki alerjide iice artmıştı kusma kabızlık ve genel muayene sonucu bizi gastroya yönlendirdi akşam 6 buçuğa randevu aldım kan alınacakmışultrasonda isteyebilir dedi. gıda alerjisi kabızlığı bu kadar tetiklemiş olabilir dedi ama en çok çölyaktan şüphelendim ama kesin durumu gastro söyler dedi sanırım test sonucuna göre belli olacak durum canım bi hayli sıkkın anlayacağınız he kabızlık için şimdilik bir toz verdi günde üç kez yiyeceklerine kat biogaiaya devam dedi tabi ne yiyoda neye katacağım onu da bilmiyorum
Canım gastro sonrası sonuçlarınızı merak ediyorum malum benim oğlumun da kusma problemi var ama ayda 400-500 gr alıyo o yüzden reflüden şüphelenmiyo doktorumuz ama bu kadar kusması da normal gelmiyo bana, inşallah sizin de ciddi bi sıkıntınız yokturhepinize teşekkür ederim kızlar şimdi döndüm işe mirakız bir buçuk ayda sadece 120 gr almış ve 1 cm uzamış totalde 7770 gr 74 cm tabi o kadar az yemeye ne bekliyorum dimi doktor kilo persentili baya sıkıntılı bir hal aldı dedi bu ara ciltteki alerjide iice artmıştı kusma kabızlık ve genel muayene sonucu bizi gastroya yönlendirdi akşam 6 buçuğa randevu aldım kan alınacakmışultrasonda isteyebilir dedi. gıda alerjisi kabızlığı bu kadar tetiklemiş olabilir dedi ama en çok çölyaktan şüphelendim ama kesin durumu gastro söyler dedi sanırım test sonucuna göre belli olacak durum canım bi hayli sıkkın anlayacağınız he kabızlık için şimdilik bir toz verdi günde üç kez yiyeceklerine kat biogaiaya devam dedi tabi ne yiyoda neye katacağım onu da bilmiyorum
Bende hemen değiştiriyorum ve çoğu zaman Islak mendil sürmüyorum ya pamuk ile temizliyorum yada yıkıyorum ılık su ile ama bir ay geçmedi pişik. Bi Sürü krem kullandım. Pek ile yaradıklarını söyleyemem. En son doktor üç krem verdi. Onları kullandım geçti, bıraktım gene devam ettihirada bazen yaptiginda bez icine cekmis oluyo okdr sulu. Bazende ormal yapiyo. Pisik cok fena agliyo dokununca. Kakasni yaptgi gbi degistriyorum bide
Çok geçmiş olsun canım :)Vee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrar Allah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
sağol canım üzmemeye çalışıyorum ama canım sıkıldı işte hiç tadım yok şu akşamı hayırlısıyla geçirelim inşallah çölyak falanda değildirbende öle verdım az az yedı kuzum :)
cok gecmıs olsun canımm, acıl sıfalaar
ahh canım sen yıne ıyısın ben 5 te cıkıyorum akşam kacta evdeyım dusun halımı.
o yuzden sukret bence vallaa canım, bak beterın beterı var.
e
cok gecmıs olsun canımm, olsun kuzu olsunda sen oranında şerıfı ol
gecmıs olsun canım uzulmeeee lutfennn, kendınde ıyı olmalısın kı kuzunda ıyı olsun
inşallah yoktur şu akşam olsun bian önce olsun istiyorum sizin kilo alımlarınız iyi maşallah belki doyduğu için fazlasını kusuyordur yine de ben detaylı yazarımCanım gastro sonrası sonuçlarınızı merak ediyorum malum benim oğlumun da kusma problemi var ama ayda 400-500 gr alıyo o yüzden reflüden şüphelenmiyo doktorumuz ama bu kadar kusması da normal gelmiyo bana, inşallah sizin de ciddi bi sıkıntınız yoktur
aynen nazara geldik galiba artık hep iyi haberler paylaşsak ya ne güzel olurforuma ne olmus bölee eyaaa
nazar degmıs vallaaa
herkes hasta herkes sıkıntılı...
kara bulutlar dagılsınnn hemen :)
Canım ben Niğde de yaşıyorum sabah 7:45 den 14:15 e kadar 400 e bakıyor bakıcımız. Bence izmire göre normal bi fiyat Ankara İstanbul 1000 tl civarı hatta daha fazla.kızlar ben izmirdeyim ve kızım için bakıcı arıyorum. bir iki tanesiyle görüştüm 800 tl istiyorlar. ama bana fazla geliyor. mesai saatleri 08:00 - 18:00 olacak. 500 -600 düşünüyorum ben . sizce onlar mı fazla istiyor ben mi az veriyorum ??
sağol canım inşallah iyi çıkar sadece yememesi sorun değil yani aslında sorun ama kusma ve kabızlık birde alerji birleşince endişelerim arttı umarım bizde biran önce düzeliriz@minnakkartal çok geçmiş olsun miraya. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Benim yiğenimde çok zayıftı hatta miradan daha Zayıf. 1,5 yaşındaki çocuk 6 ay kıyafeti giyerdi. Reflüsü vardı yediğini kusardı kuzucum ama şimdi 5 Yaşında ve gayet sağlıklı. Sevdiği şeyleride şapur şupur yer :) Zamanında annesini çok üzdü ama artık o günler bitti. Sizinde öyle olucak merak etme.
Canım sana özelden msj attım. Ben de pert durumdayım iki gecedir mesai yapıyorum Azadla yazmaya halim yok buraya girip çıkıyorumsağol canım inşallah iyi çıkar sadece yememesi sorun değil yani aslında sorun ama kusma ve kabızlık birde alerji birleşince endişelerim arttı umarım bizde biran önce düzeliriz
A apriori11 canım sende kusma için gitmiştin dimi gastroya kan tahlili yapıldı mı kafam çok karıştı internette milyon tane şey okudum
canım çok teşekkür ederim tekrar inşallah bizimde muayenemiz güzel geçer ve atlatırız bu halleriCanım sana özelden msj attım. Ben de pert durumdayım iki gecedir mesai yapıyorum Azadla yazmaya halim yok buraya girip çıkıyorum
Yok canım taktirmadim dahaCanım sen spral diyodun oda yapıyo olabilir.
Canım geçmiş olsun Mira ya temiz çıkar sonuclariniz inşallahsağol canım üzmemeye çalışıyorum ama canım sıkıldı işte hiç tadım yok şu akşamı hayırlısıyla geçirelim inşallah çölyak falanda değildir
inşallah yoktur şu akşam olsun bian önce olsun istiyorum sizin kilo alımlarınız iyi maşallah belki doyduğu için fazlasını kusuyordur yine de ben detaylı yazarım
aynen nazara geldik galiba artık hep iyi haberler paylaşsak ya ne güzel olur
sağol canım inşallahCanım geçmiş olsun Mira ya temiz çıkar sonuclariniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?