2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim balgamli kustugu icin rahatlamistir cok zor atiyorlar cunku istersen biraz ihlamur icir bogazi rahatlar belki acimistir
Oyku uykusundan oksurerek uyandi ve balgamli kustu simdi de hic bisey yemek istemiyor doktoru aradim cok yogunmus cvp veremezmis istersem acile goturcekmisim nsil is bu ya allahim gidince cekcegi vr benden

@minnakkartal canım miranın boyu güzel uzamis.kilosu içinde balık yağı yada vitamin falan onermiyomu doktoru.sabah burdan bi arkadas balık yağı ictiginden beri kilo alımı hızlandı yazmış yanlış hatırlamıyorsam eğer. Alerjisiyle ilgili bi sıkıntı si olmazsa doktor verebilir aslında.

Balgamli kusunca bi sürede olsa rahatliyolar gerçekten aslında Boğazlarında balgam varken arada kusmalarida iyi geliyo. Yiğit de kustu o gün yediklerinden çok balgam kustu ve o gece herzamankinden daha az oksurup rahat uyudu.

inşallah aşı yerinde bir sorun çıkmaz ateşide olmaz atlatmış olursunuz canım bende akşam eşim ve annemle gidicem kan alınırken dayanamıyorum benim surat ifademden daha tedirgin oluyo sanki
evet kilomuz iice sıkıntılı hale gedli inşallah gastroda bir çözüm bulunur benim kızın birşeyden sıkıldığını sanmıyorum zaten yediği üç beş kaşık onda da sürekli değişik şeyler deniyorum

Oyku uykusundan oksurerek uyandi ve balgamli kustu simdi de hic bisey yemek istemiyor doktoru aradim cok yogunmus cvp veremezmis istersem acile goturcekmisim nsil is bu ya allahim gidince cekcegi vr benden
allahım ya bu doktorlar telefonda başka muayene günü başka oluyorlar inşallah bi sıkıntısı olmaz öykücüğün

@minnakkartal ins bi cozum bulunur rahat edersiniz ikinizde

ayyy kara bulutlar dolasiyo ustumuzde butun bebislerde bi sıkıntı
inşallah bulunur evet bu topiği bi okuyup üflemek lazım
canım sordum bir yaştan önce önermiyorum ben dedi birde öncelikle alerji kabızlık kusmanın bir teşhisini koyalım ona göre ilerleriz dedi bakalım

Evet canım köfteyi elimle küçük koparıp azıcık parmağımla ezip veriyorum ağzına ve benimki de babası kılıklı olduğundan eti görünce 5 metreden ağzını açıyor :)
bende öle verdım az az yedı kuzum :)

Kızlar dedem koah hastaligina yakalanmis suan acilde yatista hepinizden dualarinizi istiyorum: (
cok gecmıs olsun canımm, acıl sıfalaar

burayı eskisi kadar takip edemiyorum artık ! 14:30da çıkıyorumyetisemiyorum çoğu şeye yorgun ve halsizim burda aktif olmayı özledim bebislerinizi ve sizleri öpüyorum kendinize iyi bakin
ahh canım sen yıne ıyısın ben 5 te cıkıyorum akşam kacta evdeyım dusun halımı.
o yuzden sukret bence vallaa canım, bak beterın beterı var.
e

oglum sabah 7 de uyudu.enerji patlamasi yasiyo.hareket alani dar ve serumlar takili olunca bisey yapamyodu dun acisini cikardi.tabi ben pert...
anlayacaginiz hastanenin de serifi bendim:))
cok gecmıs olsun canımm, olsun kuzu olsunda sen oranında şerıfı ol

gecmıs olsun canım uzulmeeee lutfennn, kendınde ıyı olmalısın kı kuzunda ıyı olsun

Canım gastro sonrası sonuçlarınızı merak ediyorum malum benim oğlumun da kusma problemi var ama ayda 400-500 gr alıyo o yüzden reflüden şüphelenmiyo doktorumuz ama bu kadar kusması da normal gelmiyo bana, inşallah sizin de ciddi bi sıkıntınız yoktur

hirada bazen yaptiginda bez icine cekmis oluyo okdr sulu. Bazende ormal yapiyo. Pisik cok fena agliyo dokununca. Kakasni yaptgi gbi degistriyorum bide
Bende hemen değiştiriyorum ve çoğu zaman Islak mendil sürmüyorum ya pamuk ile temizliyorum yada yıkıyorum ılık su ile ama bir ay geçmedi pişik. Bi Sürü krem kullandım. Pek ile yaradıklarını söyleyemem. En son doktor üç krem verdi. Onları kullandım geçti, bıraktım gene devam etti şimdi kakası azaldı pişiği de geçti çok şükür.

sağol canım üzmemeye çalışıyorum ama canım sıkıldı işte hiç tadım yok şu akşamı hayırlısıyla geçirelim inşallah çölyak falanda değildir

inşallah yoktur şu akşam olsun bian önce olsun istiyorum sizin kilo alımlarınız iyi maşallah belki doyduğu için fazlasını kusuyordur yine de ben detaylı yazarım
foruma ne olmus bölee eyaaa
nazar degmıs vallaaa
herkes hasta herkes sıkıntılı...
kara bulutlar dagılsınnn hemen :)
aynen nazara geldik galiba artık hep iyi haberler paylaşsak ya ne güzel olur

Canım ben Niğde de yaşıyorum sabah 7:45 den 14:15 e kadar 400 e bakıyor bakıcımız. Bence izmire göre normal bi fiyat Ankara İstanbul 1000 tl civarı hatta daha fazla.

@minnakkartal çok geçmiş olsun miraya. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Benim yiğenimde çok zayıftı hatta miradan daha Zayıf. 1,5 yaşındaki çocuk 6 ay kıyafeti giyerdi. Reflüsü vardı yediğini kusardı kuzucum ama şimdi 5 Yaşında ve gayet sağlıklı. Sevdiği şeyleride şapur şupur yer :) Zamanında annesini çok üzdü ama artık o günler bitti. Sizinde öyle olucak merak etme.

sağol canım inşallah iyi çıkar sadece yememesi sorun değil yani aslında sorun ama kusma ve kabızlık birde alerji birleşince endişelerim arttı umarım bizde biran önce düzeliriz
A apriori11 canım sende kusma için gitmiştin dimi gastroya kan tahlili yapıldı mı kafam çok karıştı internette milyon tane şey okudum

Canım sana özelden msj attım. Ben de pert durumdayım iki gecedir mesai yapıyorum Azadla yazmaya halim yok buraya girip çıkıyorum

Canım geçmiş olsun Mira ya temiz çıkar sonuclariniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…