sağol canım inşallah
balığı buradan bazı arkadaşlar çorbasını yaparak yedirmede başarılı olmuşlardı birde öyle dene istersen benim kızım neredeyse hiçbirşey yemiyorBenim de 8 ay 21 günlük bir erkek bebeğim var. fakat balığı yutamıyor. sadece bir kez deneyebildim. masadan kalkmadan hepsini kustu. sonrada gözlerimin içine bakıp brşeyler söyleyerek ağladı. zor bir bebek. herşeyi yemiyor.
teşekkür ederim^Geçmiş olsun
Rica ederim inşallah yardımım dokunmuştur, nezaman istersen iletişime geçebilirsin.canım çok teşekkür ederim tekrar inşallah bizimde muayenemiz güzel geçer ve atlatırız bu halleri
Ben balik corbasi yaptim ertesi gun ishal oldu ama cok fenaydi ara verdimBenim de 8 ay 21 günlük bir erkek bebeğim var. fakat balığı yutamıyor. sadece bir kez deneyebildim. masadan kalkmadan hepsini kustu. sonrada gözlerimin içine bakıp brşeyler söyleyerek ağladı. zor bir bebek. herşeyi yemiyor.
Geldik hastaneden doktr dinledi bagrsaklari calisiyo fazla dedi gur gur sesler varmis. Ust disleri cikicak oyuzden dedi.Kiyma yumurta sebze meyve verme dedi bi iki gun toz ilacverdi bnu kullan dedi. Eger bu aksam ve yarin bi degisme olmazsa tahlil yaptrin dedi. Tup aldik yarim saatte yetistrcez yarin boyle olursa
Boyu çok iyi maş. İnş. test sonuçlarınız da temiz çıkar cnm.. Çok geçmiş olsun..hepinize teşekkür ederim kızlar şimdi döndüm işe mirakız bir buçuk ayda sadece 120 gr almış ve 1 cm uzamış totalde 7770 gr 74 cm tabi o kadar az yemeye ne bekliyorum dimi doktor kilo persentili baya sıkıntılı bir hal aldı dedi bu ara ciltteki alerjide iice artmıştı kusma kabızlık ve genel muayene sonucu bizi gastroya yönlendirdi akşam 6 buçuğa randevu aldım kan alınacakmışultrasonda isteyebilir dedi. gıda alerjisi kabızlığı bu kadar tetiklemiş olabilir dedi ama en çok çölyaktan şüphelendim ama kesin durumu gastro söyler dedi sanırım test sonucuna göre belli olacak durum canım bi hayli sıkkın anlayacağınız he kabızlık için şimdilik bir toz verdi günde üç kez yiyeceklerine kat biogaiaya devam dedi tabi ne yiyoda neye katacağım onu da bilmiyorum
Ben çorbasını veriyorum içine patates ve havuç da koyuyorum ama biz pütürlü yiyemiyoruz tüm hiç denemedim yani..Benim de 8 ay 21 günlük bir erkek bebeğim var. fakat balığı yutamıyor. sadece bir kez deneyebildim. masadan kalkmadan hepsini kustu. sonrada gözlerimin içine bakıp brşeyler söyleyerek ağladı. zor bir bebek. herşeyi yemiyor.
Kardeşim orduda yaşıyo o 700 tl veriyor.. Bakıcıların fiyatı malesef biraz fazla oluyo..kızlar ben izmirdeyim ve kızım için bakıcı arıyorum. bir iki tanesiyle görüştüm 800 tl istiyorlar. ama bana fazla geliyor. mesai saatleri 08:00 - 18:00 olacak. 500 -600 düşünüyorum ben . sizce onlar mı fazla istiyor ben mi az veriyorum ??
Ben balik corbasi yaptim ertesi gun ishal oldu ama cok fenaydi ara verdim
Ben de izmirdeyim canım. 800 gayet iyimiş. Hiç kaçırma derim biz bakıcıya 1100 tl veriyoruz. Haftaiçi 8-18 Cumartesi 13 e kadar geliyor. Şimdilik evdeyim daha çok bana yardımcı oluyor. Günlük ev işi, yemek genelde sabahları bebeğe o bakıyor. Bu bizim 4. Bakıcımız ilki 800 e geldi diğerleri hep bu fiyat daha ucuzunu bulamadım.bu arada ilki hariç diğerlerini şirketten buldumkızlar ben izmirdeyim ve kızım için bakıcı arıyorum. bir iki tanesiyle görüştüm 800 tl istiyorlar. ama bana fazla geliyor. mesai saatleri 08:00 - 18:00 olacak. 500 -600 düşünüyorum ben . sizce onlar mı fazla istiyor ben mi az veriyorum ??
canım inşallah diştendir tahlile gerek kalmadan düzelirGeldik hastaneden doktr dinledi bagrsaklari calisiyo fazla dedi gur gur sesler varmis. Ust disleri cikicak oyuzden dedi.Kiyma yumurta sebze meyve verme dedi bi iki gun toz ilacverdi bnu kullan dedi. Eger bu aksam ve yarin bi degisme olmazsa tahlil yaptrin dedi. Tup aldik yarim saatte yetistrcez yarin boyle olursa
canım sizin süt alerjiniz kan testiyle mi çıktı bana da diyet önerdi birde kan testi ama yaptırmadımCanım üzülme benim elifimde iştahsız beslenmesi sorunlu goturmedigim doktor kalmadı süt alerjisi haricinde sağlıklı diyorlar. Artık doktora götürmüyorum iki aydır kiloda pek almıyor. çoklu gıda alerjisi de var bizde.insallah sağlıklıdır mira annesi büyüyecek ler bisekilde ama bizi birazyoracaklar belliki.
sağol canımBoyu çok iyi maş. İnş. test sonuçlarınız da temiz çıkar cnm.. Çok geçmiş olsun..
Ben çorbasını veriyorum içine patates ve havuç da koyuyorum ama biz pütürlü yiyemiyoruz tüm hiç denemedim yani..
Kardeşim orduda yaşıyo o 700 tl veriyor.. Bakıcıların fiyatı malesef biraz fazla oluyo..
geçmiş olsun ikinizedeSlm kızlar nasılsınız? 1 haftadır çok kötü grip oldum daha yeni yeni toparlanmaya başlamıştımki bu seferde oğluşum hastalandı ishal ve iştahsızlık var ve çok huysuzlaştı sanırım yine diş çıkaracak o yüzden sayfaya pek bakma fırsatım olmadı umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
çok teşekkürler
Canım inşallah Mühim bişi çıkmaz geçmiş olsun çok çokBizde hastane yolunu tuttuk bakalim nolcak bisey yemedi bugun oksuruk hirilti da var zaten esas hirilti korkuttu beni giditoz bakalim ne dicekler
@minnakkartal teşekkür ederim cnm sizede geçmiş olsun.. [USER=223568 .!.:@oslew[/USER] ve @hiraysen sizlerede geçmiş olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?