2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim de 8 ay 21 günlük bir erkek bebeğim var. fakat balığı yutamıyor. sadece bir kez deneyebildim. masadan kalkmadan hepsini kustu. sonrada gözlerimin içine bakıp brşeyler söyleyerek ağladı. zor bir bebek. herşeyi yemiyor.

balığı buradan bazı arkadaşlar çorbasını yaparak yedirmede başarılı olmuşlardı birde öyle dene istersen benim kızım neredeyse hiçbirşey yemiyor

teşekkür ederim

Geldik hastaneden doktr dinledi bagrsaklari calisiyo fazla dedi gur gur sesler varmis. Ust disleri cikicak oyuzden dedi.Kiyma yumurta sebze meyve verme dedi bi iki gun toz ilacverdi bnu kullan dedi. Eger bu aksam ve yarin bi degisme olmazsa tahlil yaptrin dedi. Tup aldik yarim saatte yetistrcez yarin boyle olursa

Ben balik corbasi yaptim ertesi gun ishal oldu ama cok fenaydi ara verdim

Canim inşallah hemen geçer tekrar geçmiş olsun

Canım üzülme benim elifimde iştahsız beslenmesi sorunlu goturmedigim doktor kalmadı süt alerjisi haricinde sağlıklı diyorlar. Artık doktora götürmüyorum iki aydır kiloda pek almıyor. çoklu gıda alerjisi de var bizde.insallah sağlıklıdır mira annesi büyüyecek ler bisekilde ama bizi birazyoracaklar belliki.

Boyu çok iyi maş. İnş. test sonuçlarınız da temiz çıkar cnm.. Çok geçmiş olsun..
Ben çorbasını veriyorum içine patates ve havuç da koyuyorum ama biz pütürlü yiyemiyoruz tüm hiç denemedim yani..
Kardeşim orduda yaşıyo o 700 tl veriyor.. Bakıcıların fiyatı malesef biraz fazla oluyo..

Ben balik corbasi yaptim ertesi gun ishal oldu ama cok fenaydi ara verdim

Ben ebeye sordum. 11-12 aylıkken tekrar deneyin dedi. şimdilik zorlamayın dedi. bekliyoruz. bu yeni nesil çocuklar niye böyle bizim annelerimiz tardadan gelipte doyururmuş. şimdiki bebeklerin tepesinde duruyoruzda yinede yemiyorlar. birde dişimizde çıkmadı o dili ile ağzına kalkan yapıyorki kaşıktaki yemek ağzına girmesin diye.

Ben de izmirdeyim canım. 800 gayet iyimiş. Hiç kaçırma derim biz bakıcıya 1100 tl veriyoruz. Haftaiçi 8-18 Cumartesi 13 e kadar geliyor. Şimdilik evdeyim daha çok bana yardımcı oluyor. Günlük ev işi, yemek genelde sabahları bebeğe o bakıyor. Bu bizim 4. Bakıcımız ilki 800 e geldi diğerleri hep bu fiyat daha ucuzunu bulamadım.bu arada ilki hariç diğerlerini şirketten buldum

Slm kızlar nasılsınız? 1 haftadır çok kötü grip oldum daha yeni yeni toparlanmaya başlamıştımki bu seferde oğluşum hastalandı ishal ve iştahsızlık var ve çok huysuzlaştı sanırım yine diş çıkaracak o yüzden sayfaya pek bakma fırsatım olmadı umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir

Bizde hastane yolunu tuttuk bakalim nolcak bisey yemedi bugun oksuruk hirilti da var zaten esas hirilti korkuttu beni giditoz bakalim ne dicekler

canım inşallah diştendir tahlile gerek kalmadan düzelir

canım sizin süt alerjiniz kan testiyle mi çıktı bana da diyet önerdi birde kan testi ama yaptırmadım

sağol canım

geçmiş olsun ikinizede

@kmltm cok sevindim hastaneden cikmaniza @minikkartal size de gecmis olsun
@hiraysen sizede xok gecmis olsun
topik olarak nazarami geldik nee
çok teşekkürler

Kızlar muayeneden geldik hem sinirim hem moralim bozuldu doktoru hiç beğenmedim bi sürü kan testi istedi yaptırmadım bu arada iki doktor daha var Aklımda onlarada gidicem onlarda isterse kan testi yaptırıcam şuan sadece süt ürünleri diyeti uygulıcaz hoş dolapta sağdığım sütlerden mecbur vericem oda tam yapılamıcak gibi yinede denicem miranın kilo alamaması normal ayda 100-150 grdan fazla beklemeyin persentili belli bir yaşında anca sekiz buçuk olur faln gibi şeylerde söyledi allahım o an nasıl boğmadım o Adamı bilmiyorum kusuyo diyorum azalmış ama diyo 18 aya kadar kusan var diyo doğru düzgün fiziki muayene bile yapmadı Öylece geldim eve eşim bizi almaya geldi telefonda anlattım yolda keşke kan aldırsaydın diyo sinirim tepemde

kizlar acil bisey sorcm soguk aldm bwn de galiba ilac kullanamyoruz ya peditus icsem bisey olr mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…