2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
En kısa zamanda doğru doktor ve tedaviyi bulursunuz inşallah. Miranın kilosu az ama boyu çok iyi maşallah. Uzun olduğu için de iyice zayıf gözüküyordur senin gözüne. Boy kilodan daha önemli bence.
İnşallah canım bende hep boy iyi diye rahattım ama kendi doktorumuzda artık kilonun sıkıntılı olduğunu söyledi bakalım gastrodan bi sonuç alayım ona göre beklentim olur en azından hemde yanlış giden birşeyler varsa çözüme kavuşur

@minnakkartal tum gun giremedm geceleri hic uyku yok yanimiza gelmek istiyo apriorinin dedgi gibi pert durumdym ankarada kmsem yok btn gun yapisik gibiyiz emekledigi halde yere inmiyo bile devamli tshirt ume asili gezio neyse lafin kisasi gecms olsn cnm hemen kan aldirmamakla iyi yapmssn bencede bu aylarda bisey belli olmuo diolar en iisi gozlemlemek ama 1-2 dr a da goturmende fayda var tabi
@hiraysen yrn icin allah yardmcin olsn 1 gun emzirmezsen bsy olmaz icibi ferah tut ne de olsa sen ii olmalisinki kizina da faydan dokunsun
@oslew oykuye de gecms olsn tum hasta bebislere gecms olsn sanrm yaz gelince birazck rahatlicaz hepimiz
Ben de cok yorgnm ustelik bi dunya isim var yapilck mart nisan aylari en yogub aylar isin basina oturamiyorm bile canim acaip skkn

Bizimde kilomuz iyi boyumuz kisa 69cm 8100 gr di geçen ay bakalim haftaaya gidicez ne dicek doktorumuz
boyuda kilosuda artmıştır inşallah bir ayda resmen hamilelikte doktora giderken tartıya çıkıcam diye stres oluyodum şimdi aynılarını miranın aylık kontrolünde yaşıyorum

Eve gidiyoozz 3 kere hava aldik bitane igne olduk aldigi havanin surubunu yazdi 3gun kullancaz eger tekrar ederse hirilti getirin dedi simdi cok sukur iyi
İi olmasına sevindim canım inşallah tekrar etmez
sağol canım inşallah düzgün bir teşhisle ve gözlemle düzelir durumumuz bizdede durum aynı gece uykusu diye bişi yok desem yeri sabah erkenden kalk işe git üstüne haftasonlarını iple çekiyorum

yazyagmuru @minnakkartal tesekkurler cevaplar icin yarin alym madem aferini.peki ictikten sonra emziriyormusunuz yoksa belli bi sure bekliyor musunuz?

@oslew gecmis olsun canm

Mira da toparlanir insallah Allah yardimcinz olsun ne zormu alerjik bebekmasallah boyu iyi ama.

Bize de igne yapildi aksam 1 hafta silurcek daha.cok agladi kuzum yine sesi kisildi

Bu arada esimin ordu ve yalovadaki arkadaslarinin cocuklari da hastanelik olmuslar ates yuzunden.gercekten salgin var sanirim aman dikkat edin bebislere.her seyi dise yormamak lazim dr a gorunmekte fayda var.

Bu cok iyi oldu dedigin canim bende oyle yapayim buzluga atayim ozaman.

Bende kullandim kizimdada oral kullandim ben okadar bulantim vardi bide o ilacc allahimm neydi o gunler kafam yerinden kalkmiyordu vajinalde demedi doktorum. Bugun doktoruma sordum iyii sen bilirsin nas il alirsan dedii uyuzzzzz kadin

Bizim burasi suriyeli kayniyo o yuzden erken olsun riske atamazdim bide hava yoluyla bulasiyormus. Menenjitte herkes farkli soyluyo bende yaptiracam

Gecmis olsun canim insallah bian evvel duzelirsin bebek hasta olunca uzuluyoruz ama biz bakiyoruz anne hasta olunca bebeginede zor bakiyo rabbim yardim etsin.
Bende ilacli mr cekilmistim ama benim karacigerdendi

Kızlar dedem koah hastaligina yakalanmis suan acilde yatista hepinizden dualarinizi istiyorum: (

Gecmis olsun allah sifa versin

Kızım grip bugün bende grip oldum tam oldu kemiklerim agriyor

Gecmis olsun canim

Kizim gunde 6kez sulu kaka yapiyo ishal altini kremlememe ragmen pisik oldu. Dis cikarirken bukdr kaka yapan bebek oldumu? Bugun atesi hc cikmadi oyuzden doktra goturmedim.

Benim kiz kabizken dis cikarma esnasinda gunde 2 3 kez yapmaya baslamisti civik ve pisik oldu 2 haftadir kipkirmizi ve siivlce gibi kucuk seyler var cok canim yaniyo krem kullanmama ragmen hic bi etkisi yok

Himm cok guzel gorunuyor bizim sipaciga bende maydanoz sogan kimyon koyup yogurdum minik minik kofteler yaptim sebzelerle birlikte pisirdim azcik bise yedi yuzunu ekside ekside elini agzina atip cikartiyo yada yere uzanip tukuruyo bakalim azimle devam edecegim. Bu tarifte guzelmis hem kendimize hemde bebise iyi olur terayag olmuyor bizde sut alerjimiz var malesef.

Bizimkide az yapiyo canim ama ben az yedigi icin diye dusunuyorum cunku benim kizim cok istahsiz dusun 10 aylik daha 8 kilo o yuzden ben yemedigi icinde yapmiyor diye dusunuyorum bizimkini. Senin bebeginin istahi nasil ona gore doktorada sorarsin.

Yok cnm vermiyorum gecn gun menrnjit asisi oldu omu ypti acaba

Menenjit asisini yaptirdin mi sen ilk yaptiran sen oldun bende bu ay yaptiracam nasil ates ne yaptimi isal mi yapiyomus asi

Moots diye bi matka goruyorum instagramda ama iyi mi kotu mu bilmem

Bize yaptığım kofteden veriyorum bende icine yumurta koymuyorum

Allah sifa versin canim

Himm bi bakayim o markaya hic duymadim

Gecmis olsun canim. Balik yagi kullaniyormusun bizim doktor 1 yasinda onun oncesi olmaz demisti.

Gökçede günde 6 defa falan kakA yapıyordu. Bazen sulu bazen normal. Bir Ay pişiği geçmemişti

1 ay mi yaa 2 hafta oldu cok cani yaniyo uzuluyorum naapcagiz bi cozum yolu yokmu pisigin.

Cnm dişiniz hayırlı olsun

Sagoll canimm darisi cikmayanlarin basina insallah

Canim gecmis olsun off off su istahsiz bebekler avakado yermi kuzun canim armutla karistirip yedirsen az bisede olsa etki ediyo benim kizda kabizlik son noktadaydi 5 gun yapmiyordu bunu yedirdigimde sabah yapiyodu azcik

Canim bu enfeksiyon sonrasi bize doktor bi kac hafta istahsiz olur sonra duzelir demisti tabi bizimki o zamandan beri duzelmedi seninki insallah hemen duzelir.
Bu arada benim kizimdada doktor hemsire fobisi oldu tartiya koyunca bile ciyak ciyak bagriyo doktor muanelerimiz bagrarak geciyo doktorumuz iyice doktor fobisi olmus dedi tabi okadar igne heryeri delik desik atlatir insallah oglun.

Vee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrarAllah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz

Cok sukur allah bidaha gostermesin insallahh

canım cok cok gecmıs olsunnnn
emre kuzuyaaa acıl sıfalar ışallahhhh

canım dısler hayırlı olsun . gozun aydın :):):)
sanada acıl sıfalarrrrr kuzum dıkkat et kendıne

Sagol canim. Amin canim ama kendime dikkat edemiyorum malesef kizim resmen zeyna gibi benimle savasiyor

Belki muhallebiden sikildi nisada bi ara muhallebi yedigi zaman hep kustu allah varya doktora sormadan benimde aklimda hep aceba colyak mi yoksa ondan mi kilo almiyo bilmem diye gecti hep simdi az kusuyo ama ben 1 yasinda yaptiracagim testi zaten simdi dogru sonucta vermiyormus senin kizinin boyu uzun annesi masallah benimki sadece 69 cm benim kafayi yememe az kaldi super istahsiz napacagim gastrolojideki doktorun asistani benim oglum 1.5 yasinda 8.5 kilo cok hareketli saglikli ben kilosunu umursamiyorum sende umursama dedi ama tabi gel bana sor.

Ayy o test kasinti yapiyomus sanirim bizimde 2 aylikken yapilmisti nasil aglamisti yavrum bizde negatif cikmisti tabi doktor negatif olabilir belirtiler vari gosteriyor deyip ozel mama vermisti bizim 5 aylikken kaka testinde netlesti alerjimiz.
Insallah kalmaz gecer yumurta alerjiniz

Oyku uykusundan oksurerek uyandi ve balgamli kustu simdi de hic bisey yemek istemiyor doktoru aradim cok yogunmus cvp veremezmis istersem acile goturcekmisim nsil is bu ya allahim gidince cekcegi vr benden

Gecmis olsun canim dut pekmezli ihlamur icirsen bebegine oksuruge birebir bence

Kan testi pek dogru sonuc vermiyor sanirim 1 yasindan once bende tekrarlayacaktim testi vazgectim bosu bosuna kan vermeyelim diye. Senin sutunu kusuyor mu nisa ben diyet yapmadan once benim sutumude kusuyordu kanli kakasi oluyordu diyettwn sonra benim sutumu kusmadi bizimki testten once gozlemle olmustu alerji oldugu sonra testte kanitlandi kaka tahlilinde canim gasroloji bizmde oyle umursamiyorlar bi cok gasroya gittim ben kizim asiri kusuyodu bekle azlacak 2 yasian kadar gececek deyip durdular fiziki muane yaptilar en azindan en son gittigim doktor iyi azalmis iste zamanlada gececek dedi ilac vermisti bogacak oluyordum gececek dediklerinde gecti cok sukur ara ara kusuyor yine bebde diyorum bakalim 2 yasinda tamamen bitecekmis.

Gecmis olsun canim bizde 2 ay ugrastik o pis enfeksiyonla surekli ureme oldu igne antibiyotik yavrum zorla iciyodu o ilaclari bi verdigimde kusmak istedi bogulacakti midesinde ne var ne yok cikarmisti gecti sukur dedim ama son bi kac gundur idrari yine kokuyoo ve sanirim bu enfeksiyon yine bela basimiza bende yeniden idrar vericem tabi yine binbir guclukle nasil alacaksam artik.allah yardimcisi olsun tum bebeklerin

Offff ne uzun alinti yapmisim yaww rekor kirdim herlade.
Kizlar bugun doktora gittim @AreN5 vajinal demistiya hapi onu sorayim yoksa icemeyecegim doktor ilaci icmeme kizdi dusuk tehtiidn var niye icmiyorsun dedi vajinal alayim mi dedi uyuz uyuz all sen bilirsin dedi acildeki doktor sadece bebek iyi deyip kaldirmisti ben gormemistim ekrani bugun gordum minigimi teyzeleri kalbi pit pit nasil atiyor tabi nisadaki kadar heycanlanmadim ama sevindim ekranda gorunce bi baska duygu

sizler boyle anlatinca doktor konusunda ne kadar sansli oldugumuzu anliyorum bizim doktor guzelce muayen edip bize de anlatiyor ve sorularimizi cevapliyor bazen soru sormaya bile gerwk kalmadan kendiso anlatiyor cokda guler yuzlu ve samimi
Canim senin kayseri de gittigin dr kim

ben aferin içmedim canım minoset kullandım onuda emzirdikten sonra içmiştim bir sonra içmiştim diye Hatırlıyorum bayadır ilaçlık olmadım çok şükür evet ilk kez Alerjik bi bebek var ailemizde kimsenin tecrübesi yok hepimiz şaşkınız o dokunur mu aman bu dokunur şimdi üstüne bende diyet süt diyeti yapıcam bakalım
Kuzuyuda kıyamam allahım hiç birine hastalık vermesin o kadar zor ki insanın kalbi dışarda atıyo resmen

çok sağol canım avokado veremiyoruz canım alerji malum mira doğduğundan beri kusuyo bebek reflüsüdür kilo alımı iyi diye bana hiç diyet önermedi bugüne kadar süt alerjisi hiç konuşulmadı bile sadece yoğurt veremiyodum kabarıyordu keçi Sütünden yapıyorduk hoş onuda pek yemiyodu neyse bende Yenicem birde öyle gözlemlicez kanlı kaka olmadı hic kan testini en son ihtimal düşünüyorum bende o yüzden bir iki doktora daha götürcem ona göre karar vericem artık

Aman canım ihmal etmemeye çalış en azından vajinal olanını kullan o zaman ayy maşallah miniğe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim canım minigine maşallah kalp atışını duymussun ne güzel Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bir de canım kızının poposunda sivilce gibi kızarıklıklar varsa mantara çevirmiş olabilir ve normal kremlerle gecmeyebilir benim kizimda da aynısı olmuştu birçok pişik kremi kullandım hiçbiri gecirmedi doktora göturdum mantar dedi bepanten ve trosyd verdi ikisini karıştırıp sür dedi günde uç defa bir haftada iyileşti ve ıslak mendil kullaniyorsan kullanmamani tavsiye ederim ıslak pamukla silip daha sonra kurularsan daha iyi olur inşallah bir an önce geçer

Canim doktor kullanabilirsin dediği için ben beklemedim emzirdim sen yine de alırken eczaneye bir sor istersen

Oy oy oy hasta miniklerimize Rabbimden şifa diliyorum öncelikle.Allah dermansız dert vermesin kimseye bugünlr geçer kızlar bebeleriniz hasta diye kendinizi üzmeyin.Allahım şifa versin hepsine.
Bende delirmek üzereyim akifcik asla uyumuyo buda ayrı bi dert.bu arada gripten yırttık.ıhlamura pekmez.evdeki ilaçtan falan atlattık hastanesiz şükür.
Şimdide uyumuyo aşırı hareketli 1sn durmuyo.zaten uykusundada dönmekten uyuyamıyo.offf böyle işte uykusuzum günlerdir.ama geçer geçer.........

Geçmiş olsun canım iğne daha zordur inşallah birşey kalmaz iğneden sonra idrar yolu enfeksiyonu mu oluyor canım bu belirtisi neydi acaba ben hic idrar tahlili yaptirmadim kızıma sadece bir aylıkken yapılmıştı onda da normaldi ama uzun zaman oldu

Aman iyi bari canım atlatmissiniz benim kızında burnu akıyor geceleri tikaniyor sürekli acmama rağmen takipteyim su an sadece burnu aktığı için doktora goturmedim daha kötü olursa ki inşallah olmaz i zaman gotururum pekmezli ıhlamuru yarin deneyim bende inşallah içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…