İnşallah canım bende hep boy iyi diye rahattım ama kendi doktorumuzda artık kilonun sıkıntılı olduğunu söyledi bakalım gastrodan bi sonuç alayım ona göre beklentim olur en azından hemde yanlış giden birşeyler varsa çözüme kavuşurEn kısa zamanda doğru doktor ve tedaviyi bulursunuz inşallah. Miranın kilosu az ama boyu çok iyi maşallah. Uzun olduğu için de iyice zayıf gözüküyordur senin gözüne. Boy kilodan daha önemli bence.
gecmis olsun canimmEve gidiyoozz 3 kere hava aldik bitane igne olduk aldigi havanin surubunu yazdi 3gun kullancaz eger tekrar ederse hirilti getirin dedi simdi cok sukur iyi
boyuda kilosuda artmıştır inşallah bir ayda resmen hamilelikte doktora giderken tartıya çıkıcam diye stres oluyodum şimdi aynılarını miranın aylık kontrolünde yaşıyorumBizimde kilomuz iyi boyumuz kisa 69cm 8100 gr di geçen ay bakalim haftaaya gidicez ne dicek doktorumuz
İi olmasına sevindim canım inşallah tekrar etmezEve gidiyoozz 3 kere hava aldik bitane igne olduk aldigi havanin surubunu yazdi 3gun kullancaz eger tekrar ederse hirilti getirin dedi simdi cok sukur iyi
sağol canım inşallah düzgün bir teşhisle ve gözlemle düzelir durumumuz bizdede durum aynı gece uykusu diye bişi yok desem yeri sabah erkenden kalk işe git üstüne haftasonlarını iple çekiyorum@minnakkartal tum gun giremedm geceleri hic uyku yok yanimiza gelmek istiyo apriorinin dedgi gibi pert durumdym ankarada kmsem yok btn gun yapisik gibiyiz emekledigi halde yere inmiyo bile devamli tshirt ume asili gezio neyse lafin kisasi gecms olsn cnm hemen kan aldirmamakla iyi yapmssn bencede bu aylarda bisey belli olmuo diolar en iisi gozlemlemek ama 1-2 dr a da goturmende fayda var tabi
@hiraysen yrn icin allah yardmcin olsn 1 gun emzirmezsen bsy olmaz icibi ferah tut ne de olsa sen ii olmalisinki kizina da faydan dokunsun
@oslew oykuye de gecms olsn tum hasta bebislere gecms olsn sanrm yaz gelince birazck rahatlicaz hepimiz
Ben de cok yorgnm ustelik bi dunya isim var yapilck mart nisan aylari en yogub aylar isin basina oturamiyorm bile canim acaip skkn
Ben şimdi aradım aile hekimini, 12. Ayda kkk karma aşısı içinde kızamık zaten var ama suriyeliler den geçen yıl bi kızamık salgını olmuş ve sağlık bakanlığı kampanya başlatmış ve karma değil sadece tek doz kızamık aşısının 9. Ayda yapılmasını istemiş ki bu ailelerin inisiyatifinde diyor isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz diyor. Yaptırsan da yaptırmasan da 12. Ayda karma aşı ile kızamık zaten yapılıyor dedi. Ben yaptırıcam valla istanbul suriyeli dolu risk almak istemem.
Bu aradamahtuana ben geçen gün oğluma ayrı yağsız kıyma aldım, içine soğan sarımsak maydanoz tam buğday ekmek içi katıp köfteler yapıp buzluğa attım, seviyor da oğlum köfteyi, daha doğrusu eti seviyor :)
Bende önce kavurup sonra buharda pişiriyorum. Ama önce yağ yerine çok az su koyuyorum çünkü direk yağ koyunca çok sıçrıyo güzel olmuyo.. Evt cnm benim çok kanamam ve bulantım olduğu için dr vajinaldan verdi. İnş. sana gerek kalmaz da yinede sorarsın doktoruna..
Karma aşının içinde zaten kızamık varmış 3ay önceden tedbirini aldın. Ebe aşının hiçbi sakıncası yok dedi bana. Ayrıca menenjit için de hem doktorum hem ebe türkiye de böyle bi aşı yoktu yeni geldi zorunlu değil isteyen yaptırıyor dediler. Ama ben yaptırcam..
Bende çok kararsız kaldım cuma dr randevumuz var tekrar sorcam yap derse pazartesi yaptırcam yoksa bende 1 yaşını beklicem..
Kizlar smdi hastaneden geldim hem boyun fitigi var hem bel. Ameliyatlik bisey degil tedavi gorucekmisim elim oyuzden uyusukmus. tekrardan mrgricem carsamba gnu busefer dha net goruntu olsun dye ilacli mr gricem ogun emzirmicm herldeeczaci tanidgi olan arkadas minnakkartal di sanirm nolurbna yardim edermisinnnn omniscan 20ml ilacin adi bu
Kızlar dedem koah hastaligina yakalanmis suan acilde yatista hepinizden dualarinizi istiyorum: (
Kızım grip bugün bende grip oldum tam oldu kemiklerim agriyor
Kizim gunde 6kez sulu kaka yapiyo ishal altini kremlememe ragmen pisik oldu. Dis cikarirken bukdr kaka yapan bebek oldumu? Bugun atesi hc cikmadi oyuzden doktra goturmedim.
Ben de tek seferlik minik parçalar halinde buzluğa atıyorum. Çözülünce biraz soğan rendeliyorum bazen maydanoz da koyuyorum. Yoğurup yuvarlak köfte şeklinde yapıyorum. Toprak kapta patates ve yazdan kalma domates ekleyip fırına atıyorum biraz zeytin yağı ekliyorum. Izgara da yapabilirsin biraz tereyağı ekleyerek.bizimki seviyor. Şimdiden afiyet olsun :)
Kızlar bişey sorucam benim kız bir süredir az kaka yapıyor günde iki kere falan böyle ceviz büyüklüğünde macun kıvamında. bir kez fitil koydum çamur gibi çok fazla yaptı. Şimdi benim kız kabız mı oluyor?kabizligin sebebi sebebi yetersiz beslenmesi mi az sıvı tüketmesi mi anlamadım. Sizin bebisler ne sıklıkta ve nasıl yapıyor merak ettim ona göre doktora götüreceğim.
Yok cnm vermiyorum gecn gun menrnjit asisi oldu omu ypti acaba
Moots diye bi matka goruyorum instagramda ama iyi mi kotu mu bilmem
Bize yaptığım kofteden veriyorum bende icine yumurta koymuyorum
Allah sifa versin canim
Kızlar merhaba bugun 3.gunumuz atesımızın ishal kusma ile devam edıyor dün atesımız tavan yaptı bugun de var ama dün gibi değil üst dişlerde de hastanelik olmuştuk şimdi üstlerin yanındakiler kabarmış inanılmaz zor geçiyo biz hepsini böle çıkarıcaz sanırım azı ve köpeklerde ne oluruz artık bilmem Rabbim yardım etsın bu arada iştahsız bebekler biz octamar balık yağı kullandığımızdan berı kilo alımımız hızlandı iştahı açıldı bılmıyorum ama ben ona bağladım şimdi diş sıkıntısında iştahsızız ama normal gunlerde gözledım istersenız deneyın
Gökçede günde 6 defa falan kakA yapıyordu. Bazen sulu bazen normal. Bir Ay pişiği geçmemişti
Cnm dişiniz hayırlı olsun
Moralim çok bozukmira yine üç Kaşık muhallebiden sonra bütün gün ne yediyse kustu resmen birde Kabızlık sorunumuz son noktada bugün fitille ağlaya ağlaya yaptı yine yarına randevu aldım öğleden sonra doktora götürücem
Oglum sadece biberon aliyo kac gundur.kasigi almiyo kesinlikle.yogurdu cok sever onu bile yemiyo.hemsire de zorlamayin dedi cok da onemsemiyorum zaten 2 3 saatte bir mama yiyoruz.o kadar cok muayene edildi ki bogazina bakildi surekli agzina bisey degdi mi kitliyo kuzumdr hemsire gordu mu agliyo.psikolojisi bozuldu bebegimin.hepsini atlatacak insallah
Vee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrar Allah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
canım cok cok gecmıs olsunnnn
emre kuzuyaaa acıl sıfalar ışallahhhh
canım dısler hayırlı olsun . gozun aydın :):):)
sanada acıl sıfalarrrrr kuzum dıkkat et kendıne
hepinize teşekkür ederim kızlar şimdi döndüm işe mirakız bir buçuk ayda sadece 120 gr almış ve 1 cm uzamış totalde 7770 gr 74 cm tabi o kadar az yemeye ne bekliyorum dimi doktor kilo persentili baya sıkıntılı bir hal aldı dedi bu ara ciltteki alerjide iice artmıştı kusma kabızlık ve genel muayene sonucu bizi gastroya yönlendirdi akşam 6 buçuğa randevu aldım kan alınacakmışultrasonda isteyebilir dedi. gıda alerjisi kabızlığı bu kadar tetiklemiş olabilir dedi ama en çok çölyaktan şüphelendim ama kesin durumu gastro söyler dedi sanırım test sonucuna göre belli olacak durum canım bi hayli sıkkın anlayacağınız he kabızlık için şimdilik bir toz verdi günde üç kez yiyeceklerine kat biogaiaya devam dedi tabi ne yiyoda neye katacağım onu da bilmiyorum
Kizlar sabah 8,30dan beri hastanedeyiz yeni geldik diyebilirim tekrar alerji testi yapildi yumurta sarisina alerji orani düşmüş beyazina alerjisi yoktu o cikti bide sonra asimizi olduk 2 saat beklettiler bizi once yanaklarinda biraz kabariklik oldu sonra indi cok şükür ama aglamasiyla hastaneyi inletti alerji testini sirtindan yaptilar sirtina dokundurmadi uykusu geldi emzireyim uyusun dedim emzirme odasinda daha küçük bebekler vardi onlarin aglama sesine emziremedim beyza aglama sesine dayanamiyor daha cok aglamaya basliyor bide ona agladi aşı da cok canini yakti 4 saat arayla carpol ve dolven ver dedi aşı yerini kontrol et dedi ama cok yoruldum gercekten allahtan eşim yanimdaydi hep onun kucagindaydi oda olmasa ne yapardim hic bilmiyorum
Oyku uykusundan oksurerek uyandi ve balgamli kustu simdi de hic bisey yemek istemiyor doktoru aradim cok yogunmus cvp veremezmis istersem acile goturcekmisim nsil is bu ya allahim gidince cekcegi vr benden
Kızlar muayeneden geldik hem sinirim hem moralim bozuldu doktoru hiç beğenmedim bi sürü kan testi istedi yaptırmadım bu arada iki doktor daha var Aklımda onlarada gidicem onlarda isterse kan testi yaptırıcam şuan sadece süt ürünleri diyeti uygulıcaz hoş dolapta sağdığım sütlerden mecbur vericem oda tam yapılamıcak gibi yinede denicem miranın kilo alamaması normal ayda 100-150 grdan fazla beklemeyin persentili belli bir yaşında anca sekiz buçuk olur faln gibi şeylerde söyledi allahım o an nasıl boğmadım o Adamı bilmiyorum kusuyo diyorum azalmış ama diyo 18 aya kadar kusan var diyo doğru düzgün fiziki muayene bile yapmadı Öylece geldim eve eşim bizi almaya geldi telefonda anlattım yolda keşke kan aldırsaydın diyo sinirim tepemde
Hasta olan be rklere ve annrlere gecmis olsun .Bizde gecen gun idrar ver.istik maalesef yune ureme cikti foktor antibibiyotik verdi ama bu kez igne .Benim de si irim bozuldu minicik yavrum on tane igne yiyecek nadil dayanacak.Kizlar anne olmak ne zormus Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Canim senin kayseri de gittigin dr kimsizler boyle anlatinca doktor konusunda ne kadar sansli oldugumuzu anliyorum bizim doktor guzelce muayen edip bize de anlatiyor ve sorularimizi cevapliyor bazen soru sormaya bile gerwk kalmadan kendiso anlatiyor cokda guler yuzlu ve samimi
ben aferin içmedim canım minoset kullandım onuda emzirdikten sonra içmiştim bir sonra içmiştim diye Hatırlıyorum bayadır ilaçlık olmadım çok şükür evet ilk kez Alerjik bi bebek var ailemizde kimsenin tecrübesi yok hepimiz şaşkınız o dokunur mu aman bu dokunur şimdi üstüne bende diyet süt diyeti yapıcam bakalımyazyagmuru @minnakkartal tesekkurler cevaplar icin yarin alym madem aferini.peki ictikten sonra emziriyormusunuz yoksa belli bi sure bekliyor musunuz?
@oslew gecmis olsun canm
Mira da toparlanir insallah Allah yardimcinz olsun ne zormu alerjik bebekmasallah boyu iyi ama.
Bize de igne yapildi aksam 1 hafta silurcek daha.cok agladi kuzum yine sesi kisildi
Bu arada esimin ordu ve yalovadaki arkadaslarinin cocuklari da hastanelik olmuslar ates yuzunden.gercekten salgin var sanirim aman dikkat edin bebislere.her seyi dise yormamak lazim dr a gorunmekte fayda var.
çok sağol canım avokado veremiyoruz canım alerji malum mira doğduğundan beri kusuyo bebek reflüsüdür kilo alımı iyi diye bana hiç diyet önermedi bugüne kadar süt alerjisi hiç konuşulmadı bile sadece yoğurt veremiyodum kabarıyordu keçi Sütünden yapıyorduk hoş onuda pek yemiyodu neyse bende Yenicem birde öyle gözlemlicez kanlı kaka olmadı hic kan testini en son ihtimal düşünüyorum bende o yüzden bir iki doktora daha götürcem ona göre karar vericem artıkBu cok iyi oldu dedigin canim bende oyle yapayim buzluga atayim ozaman.
Bende kullandim kizimdada oral kullandim ben okadar bulantim vardi bide o ilacc allahimm neydi o gunler kafam yerinden kalkmiyordu vajinalde demedi doktorum. Bugun doktoruma sordum iyii sen bilirsin nas il alirsan dedii uyuzzzzz kadin
Bizim burasi suriyeli kayniyo o yuzden erken olsun riske atamazdim bide hava yoluyla bulasiyormus. Menenjitte herkes farkli soyluyo bende yaptiracam
Gecmis olsun canim insallah bian evvel duzelirsin bebek hasta olunca uzuluyoruz ama biz bakiyoruz anne hasta olunca bebeginede zor bakiyo rabbim yardim etsin.
Bende ilacli mr cekilmistim ama benim karacigerdendi
Gecmis olsun allah sifa versin
Gecmis olsun canim
Benim kiz kabizken dis cikarma esnasinda gunde 2 3 kez yapmaya baslamisti civik ve pisik oldu 2 haftadir kipkirmizi ve siivlce gibi kucuk seyler var cok canim yaniyo krem kullanmama ragmen hic bi etkisi yok
Himm cok guzel gorunuyor bizim sipaciga bende maydanoz sogan kimyon koyup yogurdum minik minik kofteler yaptim sebzelerle birlikte pisirdim azcik bise yedi yuzunu ekside ekside elini agzina atip cikartiyo yada yere uzanip tukuruyo bakalim azimle devam edecegim. Bu tarifte guzelmis hem kendimize hemde bebise iyi olur terayag olmuyor bizde sut alerjimiz var malesef.
Bizimkide az yapiyo canim ama ben az yedigi icin diye dusunuyorum cunku benim kizim cok istahsiz dusun 10 aylik daha 8 kilo o yuzden ben yemedigi icinde yapmiyor diye dusunuyorum bizimkini. Senin bebeginin istahi nasil ona gore doktorada sorarsin.
Menenjit asisini yaptirdin mi sen ilk yaptiran sen oldun bende bu ay yaptiracam nasil ates ne yaptimi isal mi yapiyomus asi
Himm bi bakayim o markaya hic duymadim
Gecmis olsun canim. Balik yagi kullaniyormusun bizim doktor 1 yasinda onun oncesi olmaz demisti.
1 ay mi yaa 2 hafta oldu cok cani yaniyo uzuluyorum naapcagiz bi cozum yolu yokmu pisigin.
Sagoll canimm darisi cikmayanlarin basina insallah
Canim gecmis olsun off off su istahsiz bebekler avakado yermi kuzun canim armutla karistirip yedirsen az bisede olsa etki ediyo benim kizda kabizlik son noktadaydi 5 gun yapmiyordu bunu yedirdigimde sabah yapiyodu azcik
Canim bu enfeksiyon sonrasi bize doktor bi kac hafta istahsiz olur sonra duzelir demisti tabi bizimki o zamandan beri duzelmedi seninki insallah hemen duzelir.
Bu arada benim kizimdada doktor hemsire fobisi oldu tartiya koyunca bile ciyak ciyak bagriyo doktor muanelerimiz bagrarak geciyo doktorumuz iyice doktor fobisi olmus dedi tabi okadar igne heryeri delik desik atlatir insallah oglun.
Cok sukur allah bidaha gostermesin insallahh
Sagol canim. Amin canim ama kendime dikkat edemiyorum malesef kizim resmen zeyna gibi benimle savasiyor
Belki muhallebiden sikildi nisada bi ara muhallebi yedigi zaman hep kustu allah varya doktora sormadan benimde aklimda hep aceba colyak mi yoksa ondan mi kilo almiyo bilmem diye gecti hep simdi az kusuyo ama ben 1 yasinda yaptiracagim testi zaten simdi dogru sonucta vermiyormus senin kizinin boyu uzun annesi masallah benimki sadece 69 cm benim kafayi yememe az kaldi super istahsiz napacagim gastrolojideki doktorun asistani benim oglum 1.5 yasinda 8.5 kilo cok hareketli saglikli ben kilosunu umursamiyorum sende umursama dedi ama tabi gel bana sor.
Ayy o test kasinti yapiyomus sanirim bizimde 2 aylikken yapilmisti nasil aglamisti yavrum bizde negatif cikmisti tabi doktor negatif olabilir belirtiler vari gosteriyor deyip ozel mama vermisti bizim 5 aylikken kaka testinde netlesti alerjimiz.
Insallah kalmaz gecer yumurta alerjiniz
Gecmis olsun canim dut pekmezli ihlamur icirsen bebegine oksuruge birebir bence
Kan testi pek dogru sonuc vermiyor sanirim 1 yasindan once bende tekrarlayacaktim testi vazgectim bosu bosuna kan vermeyelim diye. Senin sutunu kusuyor mu nisa ben diyet yapmadan once benim sutumude kusuyordu kanli kakasi oluyordu diyettwn sonra benim sutumu kusmadi bizimki testten once gozlemle olmustu alerji oldugu sonra testte kanitlandi kaka tahlilinde canim gasroloji bizmde oyle umursamiyorlar bi cok gasroya gittim ben kizim asiri kusuyodu bekle azlacak 2 yasian kadar gececek deyip durdular fiziki muane yaptilar en azindan en son gittigim doktor iyi azalmis iste zamanlada gececek dedi ilac vermisti bogacak oluyordum gececek dediklerinde gecti cok sukur ara ara kusuyor yine bebde diyorum bakalim 2 yasinda tamamen bitecekmis.
Gecmis olsun canim bizde 2 ay ugrastik o pis enfeksiyonla surekli ureme oldu igne antibiyotik yavrum zorla iciyodu o ilaclari bi verdigimde kusmak istedi bogulacakti midesinde ne var ne yok cikarmisti gecti sukur dedim ama son bi kac gundur idrari yine kokuyoo ve sanirim bu enfeksiyon yine bela basimiza bende yeniden idrar vericem tabi yine binbir guclukle nasil alacaksam artik.allah yardimcisi olsun tum bebeklerin
Aman canım ihmal etmemeye çalış en azından vajinal olanını kullan o zaman ayy maşallah miniğe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOffff ne uzun alinti yapmisim yaww rekor kirdim herlade.
Kizlar bugun doktora gittim @AreN5 vajinal demistiya hapi onu sorayim yoksa icemeyecegim doktor ilaci icmeme kizdi dusuk tehtiidn var niye icmiyorsun dedi vajinal alayim mi dedi uyuz uyuz all sen bilirsin dedi acildeki doktor sadece bebek iyi deyip kaldirmisti ben gormemistim ekrani bugun gordum minigimi teyzeleri kalbi pit pit nasil atiyortabi nisadaki kadar heycanlanmadim ama sevindim ekranda gorunce bi baska duygu
Bizim de boy kısa 68,5cm 8600Bizimde kilomuz iyi boyumuz kisa 69cm 8100 gr di geçen ay bakalim haftaaya gidicez ne dicek doktorumuz
Çok geçmiş olsunEve gidiyoozz 3 kere hava aldik bitane igne olduk aldigi havanin surubunu yazdi 3gun kullancaz eger tekrar ederse hirilti getirin dedi simdi cok sukur iyi
Teşekkür ederim canım minigine maşallah kalp atışını duymussun ne güzel Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bir de canım kızının poposunda sivilce gibi kızarıklıklar varsa mantara çevirmiş olabilir ve normal kremlerle gecmeyebilir benim kizimda da aynısı olmuştu birçok pişik kremi kullandım hiçbiri gecirmedi doktora göturdum mantar dedi bepanten ve trosyd verdi ikisini karıştırıp sür dedi günde uç defa bir haftada iyileşti ve ıslak mendil kullaniyorsan kullanmamani tavsiye ederim ıslak pamukla silip daha sonra kurularsan daha iyi olur inşallah bir an önce geçerBu cok iyi oldu dedigin canim bende oyle yapayim buzluga atayim ozaman.
Bende kullandim kizimdada oral kullandim ben okadar bulantim vardi bide o ilacc allahimm neydi o gunler kafam yerinden kalkmiyordu vajinalde demedi doktorum. Bugun doktoruma sordum iyii sen bilirsin nas il alirsan dedii uyuzzzzz kadin
Bizim burasi suriyeli kayniyo o yuzden erken olsun riske atamazdim bide hava yoluyla bulasiyormus. Menenjitte herkes farkli soyluyo bende yaptiracam
Gecmis olsun canim insallah bian evvel duzelirsin bebek hasta olunca uzuluyoruz ama biz bakiyoruz anne hasta olunca bebeginede zor bakiyo rabbim yardim etsin.
Bende ilacli mr cekilmistim ama benim karacigerdendi
Gecmis olsun allah sifa versin
Gecmis olsun canim
Benim kiz kabizken dis cikarma esnasinda gunde 2 3 kez yapmaya baslamisti civik ve pisik oldu 2 haftadir kipkirmizi ve siivlce gibi kucuk seyler var cok canim yaniyo krem kullanmama ragmen hic bi etkisi yok
Himm cok guzel gorunuyor bizim sipaciga bende maydanoz sogan kimyon koyup yogurdum minik minik kofteler yaptim sebzelerle birlikte pisirdim azcik bise yedi yuzunu ekside ekside elini agzina atip cikartiyo yada yere uzanip tukuruyo bakalim azimle devam edecegim. Bu tarifte guzelmis hem kendimize hemde bebise iyi olur terayag olmuyor bizde sut alerjimiz var malesef.
Bizimkide az yapiyo canim ama ben az yedigi icin diye dusunuyorum cunku benim kizim cok istahsiz dusun 10 aylik daha 8 kilo o yuzden ben yemedigi icinde yapmiyor diye dusunuyorum bizimkini. Senin bebeginin istahi nasil ona gore doktorada sorarsin.
Menenjit asisini yaptirdin mi sen ilk yaptiran sen oldun bende bu ay yaptiracam nasil ates ne yaptimi isal mi yapiyomus asi
Himm bi bakayim o markaya hic duymadim
Gecmis olsun canim. Balik yagi kullaniyormusun bizim doktor 1 yasinda onun oncesi olmaz demisti.
1 ay mi yaa 2 hafta oldu cok cani yaniyo uzuluyorum naapcagiz bi cozum yolu yokmu pisigin.
Sagoll canimm darisi cikmayanlarin basina insallah
Canim gecmis olsun off off su istahsiz bebekler avakado yermi kuzun canim armutla karistirip yedirsen az bisede olsa etki ediyo benim kizda kabizlik son noktadaydi 5 gun yapmiyordu bunu yedirdigimde sabah yapiyodu azcik
Canim bu enfeksiyon sonrasi bize doktor bi kac hafta istahsiz olur sonra duzelir demisti tabi bizimki o zamandan beri duzelmedi seninki insallah hemen duzelir.
Bu arada benim kizimdada doktor hemsire fobisi oldu tartiya koyunca bile ciyak ciyak bagriyo doktor muanelerimiz bagrarak geciyo doktorumuz iyice doktor fobisi olmus dedi tabi okadar igne heryeri delik desik atlatir insallah oglun.
Cok sukur allah bidaha gostermesin insallahh
Sagol canim. Amin canim ama kendime dikkat edemiyorum malesef kizim resmen zeyna gibi benimle savasiyor
Belki muhallebiden sikildi nisada bi ara muhallebi yedigi zaman hep kustu allah varya doktora sormadan benimde aklimda hep aceba colyak mi yoksa ondan mi kilo almiyo bilmem diye gecti hep simdi az kusuyo ama ben 1 yasinda yaptiracagim testi zaten simdi dogru sonucta vermiyormus senin kizinin boyu uzun annesi masallah benimki sadece 69 cm benim kafayi yememe az kaldi super istahsiz napacagim gastrolojideki doktorun asistani benim oglum 1.5 yasinda 8.5 kilo cok hareketli saglikli ben kilosunu umursamiyorum sende umursama dedi ama tabi gel bana sor.
Ayy o test kasinti yapiyomus sanirim bizimde 2 aylikken yapilmisti nasil aglamisti yavrum bizde negatif cikmisti tabi doktor negatif olabilir belirtiler vari gosteriyor deyip ozel mama vermisti bizim 5 aylikken kaka testinde netlesti alerjimiz.
Insallah kalmaz gecer yumurta alerjiniz
Gecmis olsun canim dut pekmezli ihlamur icirsen bebegine oksuruge birebir bence
Kan testi pek dogru sonuc vermiyor sanirim 1 yasindan once bende tekrarlayacaktim testi vazgectim bosu bosuna kan vermeyelim diye. Senin sutunu kusuyor mu nisa ben diyet yapmadan once benim sutumude kusuyordu kanli kakasi oluyordu diyettwn sonra benim sutumu kusmadi bizimki testten once gozlemle olmustu alerji oldugu sonra testte kanitlandi kaka tahlilinde canim gasroloji bizmde oyle umursamiyorlar bi cok gasroya gittim ben kizim asiri kusuyodu bekle azlacak 2 yasian kadar gececek deyip durdular fiziki muane yaptilar en azindan en son gittigim doktor iyi azalmis iste zamanlada gececek dedi ilac vermisti bogacak oluyordum gececek dediklerinde gecti cok sukur ara ara kusuyor yine bebde diyorum bakalim 2 yasinda tamamen bitecekmis.
Gecmis olsun canim bizde 2 ay ugrastik o pis enfeksiyonla surekli ureme oldu igne antibiyotik yavrum zorla iciyodu o ilaclari bi verdigimde kusmak istedi bogulacakti midesinde ne var ne yok cikarmisti gecti sukur dedim ama son bi kac gundur idrari yine kokuyoo ve sanirim bu enfeksiyon yine bela basimiza bende yeniden idrar vericem tabi yine binbir guclukle nasil alacaksam artik.allah yardimcisi olsun tum bebeklerin
Canim doktor kullanabilirsin dediği için ben beklemedim emzirdim sen yine de alırken eczaneye bir sor istersenyazyagmuru @minnakkartal tesekkurler cevaplar icin yarin alym madem aferini.peki ictikten sonra emziriyormusunuz yoksa belli bi sure bekliyor musunuz?
@oslew gecmis olsun canm
Mira da toparlanir insallah Allah yardimcinz olsun ne zormu alerjik bebekmasallah boyu iyi ama.
Bize de igne yapildi aksam 1 hafta silurcek daha.cok agladi kuzum yine sesi kisildi
Bu arada esimin ordu ve yalovadaki arkadaslarinin cocuklari da hastanelik olmuslar ates yuzunden.gercekten salgin var sanirim aman dikkat edin bebislere.her seyi dise yormamak lazim dr a gorunmekte fayda var.
Geçmiş olsun canım iğne daha zordur inşallah birşey kalmaz iğneden sonra idrar yolu enfeksiyonu mu oluyor canım bu belirtisi neydi acaba ben hic idrar tahlili yaptirmadim kızıma sadece bir aylıkken yapılmıştı onda da normaldi ama uzun zaman olduHasta olan be rklere ve annrlere gecmis olsun .Bizde gecen gun idrar ver.istik maalesef yune ureme cikti foktor antibibiyotik verdi ama bu kez igne .Benim de si irim bozuldu minicik yavrum on tane igne yiyecek nadil dayanacak.Kizlar anne olmak ne zormus Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Aman iyi bari canım atlatmissiniz benim kızında burnu akıyor geceleri tikaniyor sürekli acmama rağmen takipteyim su an sadece burnu aktığı için doktora goturmedim daha kötü olursa ki inşallah olmaz i zaman gotururum pekmezli ıhlamuru yarin deneyim bende inşallah içerOy oy oy hasta miniklerimize Rabbimden şifa diliyorum öncelikle.Allah dermansız dert vermesin kimseye bugünlr geçer kızlar bebeleriniz hasta diye kendinizi üzmeyin.Allahım şifa versin hepsine.
Bende delirmek üzereyim akifcik asla uyumuyo buda ayrı bi dert.bu arada gripten yırttık.ıhlamura pekmez.evdeki ilaçtan falan atlattık hastanesiz şükür.
Şimdide uyumuyo aşırı hareketli 1sn durmuyo.zaten uykusundada dönmekten uyuyamıyo.offf böyle işte uykusuzum günlerdir.ama geçer geçer.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?