2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emin olmadan kan aldırmamakla iyi yapmışsın bencede. Ek gıda öncesi de varmıydı böyle kusması iştahsızlıgı?
Şuan heycanlanmadın ama eminim ki onu kucagına aldığın an bambaşka olacak senin için.. vajinal kullandıktan sonra bi süre kalkma ayaklarını hafif dik iyice emilsin ilaç yoksa ayağa kalkmanla çıkıyo.. 3 ay günde 3 kere kullandım ben..
Bulantın varken vajinal vermemesi çok ilginç gerçekten.. Menenjit bizde 1 yaşından sonra.. Bu arada nerde yaşıyorsun ki ?

İnş düzelir ilerlemez.akifinde burun akıntı ve tıkanıklık vardı .canım ıhamuru soğutup pekmezi koyarsın.bize yaradı.

Allah allah biye uyumaz bu çocuk....günah yavrum sana.....sallamayı kestiydim sözde ama geceden beri ayağımda.tam dalıyo yerine koyuyorum 5dk da kafayı dikiyo.bende ayağımds zorla ayağımda uyutuyorum......topuklarımı hissetmiyorum:-(-(

İkinci gunaydinda benden ama yaticam simdi oyku mamasini icti devam uykuya o kadar yorgunlugun ustune 12de yattik gece deliksiz uyumusuz ikimizde bu saate kadar dun hic kucagimdan inmedi hissetmiyodum artik kollarimi

Bu insanlari anlamiyorum bazen el kadar cocuk nasil agladivbutun gun oksurugu ayri tikanikligi ayri benim gorumce eczanede calisiyo ama bana hicbi yarari yok o ayri aksam diyorum hava verdiler igne yaptilar ayy yaptirmasaydin kortizon yapiyolar istr toparlansin diye fqlan filan bussuru laf kendi hrrseyin iyisini biliyo bazrn cok konusuyolar gercekten cocugun o hali yat deseler yatarim kalk deseler kalkarim o anda kalkmis yok igne yaptirma yok antibiyotik verme anca konussun

Canim diş çıkarıyor olmasın benim kizimda geçenlerde öyleydi memeye yapisikti resmen gece boyunca memeyi çektiğim an susmadan ağlıyordu azıcık daldığında yerine yatiroyordum geri uyaniyordu ağlıyordu sabaha kadar böyleydi arkasından diş çıkardı

bizde oyleyiz ciksin artik dis memeye yapisik gece uyku falan yok

ilacli mr nezamn cektirdin cnm emzirdigin donemdemi? Bnm icinsorun degol sagip atarimda kizim hasta distecikartiyomus oyuzden agliyo meme icin. Istahida yok hic. Baska bisey istemiyo. Buarada menenjit yapturdik biz doktr ates ve ishal yapmaz dedi ondan degilmis bizim ishalimiz.

Saglik ocagida zirt pirt ariyo kizamik icin hastanedyken aradi hasta dedim bidhaki ay olur. Yarin getirin diyo. Delirttti beni doktorunla konus yaringetr diyo israrla. Goturmicem bu haldeyken bide asi eklenmesin

Saglik ocagida zirt pirt ariyo kizamik icin hastanedyken aradi hasta dedim bidhaki ay olur. Yarin getirin diyo. Delirttti beni doktorunla konus yaringetr diyo israrla. Goturmicem bu haldeyken bide asi eklenmesin
Ay sakın götürme , oğlum 6. Ay aşısında gripti, hem sağlık ocağı hem Dr yaptırmadı aşıyı, bağışıklığı düşük oluyor ve aşı da mikrop sonuçta, vücut kaldıramazmış

Günaydın kızlar iki üç gündür bitik durumdayım. Gece saat başınuyanma iyiymiş bi saatte üç kez uyanmayı yaşayınca yat kalk mal oldum. Buraya yarım göz atıp çıkıyorum zaten okuduklarımın çoğunu anlamıyorum. Gece uyanıp ayağa dikiliyor yatakta ve ddededdedgegegegeg diyip duruyor , bazen ağlayarak uyanıyor meme dahi istemeden kendi kendine ağlayarak geri uyuyor, daha bissürü anlamlandıramadığım hareketlerle geceler kabus. Ha diş miş de yok
Gündüzler ayrı macera, gündüz uykusu tedavülden kalktı, tv de açmıyorum ve oyun oynayıp onunla evi turluyırum falan iyice yoruluyorum. Tuvalete giderken bile kapıyı açık bırakıp holde gözümün önüne koyuyorum o kadar yani. Çünkü tırmanıp aşamadığı bi engel kalmadı artık evde. Mutfak küçük olduğu için beyefendi daralıyor orda durmuyor. Akşam yemeğini bile eşim eve gelip azadı aldıktan sonra yapıyorum ve gecenin köründe ancak akşam yemeği yiyebiliyoruz.

ek gıdadan önce de kusuyordu yirmi günlükken falan başladı kusması dört ayına kadar yoğun kustu ama kilo alımları çok iidi bir buçuk kilo almışlığı bile vardı ama sonra ne olduysa gelişim durdu inşallah şu gastroyla çözülür sorunumuz

bizde aynı durumdayız yattığım yerden emziriyorum kafamı kaldıracak halim olmuyor saate bile bakamıyorum artık ne olacak bu uykusuzluk halleri böyle

bizimde üç dört gecedir iice arttı resmen hiç uyumuyoruz öylece işe geliyorum gündüz uykusu da bire düştü yarım saatlik bir uykusu var hepsi o mira daa o kadar hareketlenmemişken annem günü tek öğünle zor geçiştiriyorum diyo yok ben ısrarla bir yaş sihirli değneğini beklicem yoksa az kaldı da demezsem çok daa zor geçer bu haller

Sag ol canim insallah tamamen atlatiriz.Bizde kirk gunlukken yaptirmistik temizdi biz rastlantisal ogrenduk ateslendi buz diz zanettik ancak idrar yolu enfeksiyinuymus. Bence kiz bebek anneleri her ay yaptirsin cunku bazen hicbir belirfi de vermiyor.Ben bundan sonra aylik kontrollerinde yaptiracam

[QUE="apriori11, post: 39879549, member: 640531"]Günaydın kızlar iki üç gündür bitik durumdayım. Gece saat başınuyanma iyiymiş bi saatte üç kez uyanmayı yaşayınca yat kalk mal oldum. Buraya yarım göz atıp çıkıyorum zaten okuduklarımın çoğunu anlamıyorum. Gece uyanıp ayağa dikiliyor yatakta ve ddededdedgegegegeg diyip duruyor , bazen ağlayarak uyanıyor meme dahi istemeden kendi kendine ağlayarak geri uyuyor, daha bissürü anlamlandıramadığım hareketlerle geceler kabus. Ha diş miş de yok
Gündüzler ayrı macera, gündüz uykusu tedavülden kalktı, tv de açmıyorum ve oyun oynayıp onunla evi turluyırum falan iyice yoruluyorum. Tuvalete giderken bile kapıyı açık bırakıp holde gözümün önüne koyuyorum o kadar yani. Çünkü tırmanıp aşamadığı bi engel kalmadı artık evde. Mutfak küçük olduğu için beyefendi daralıyor orda durmuyor. Akşam yemeğini bile eşim eve gelip azadı aldıktan sonra yapıyorum ve gecenin köründe ancak akşam yemeği yiyebiliyoruz.[/QUOTE]
Ah canım ah aynı bizi anlatmışsin bende ne yapacağımı şaşırdım aynı şeyleri yaşıyoruz benim kız şu saat oldu hala ayagimda salliyorum gece onbeş dak bir kalkıyor uyumamak için direniyor. Gündüz leri çok yaramaz ve aglayan bir bebek hiçbir is yapamıyorum tuvalete bile geliyor kapıyı kapatsam elini uzatıyor alttan.senin yine annenler var biraz bunalinca oraya gidersin benim annemde yok.

Sor.a canim bizede bela oldu bkr aydir ugradigorum.;Ben uzman oldum idrar almada.Ayruca akli da bulunsun tirbayi takmadan kizini yika ve o bolgeyu batikonla sil cunku kaka kalintisi olup yanltabliyormus tahlil.

Gecmis olsun cnm igne cokzor ya biz kullandik sis oluyo igne yerleri yakiyo bide heralde cok kotu oluyo. Ama mecbur kaliyoruz nekadar istemesekte
Evet canim mecbur kullanacaz yoksa bobreklere zarar verir dedi dokyor bu arada sana ve kizina gecmjs olsun

Ah canım ah aynı bizi anlatmışsin bende ne yapacağımı şaşırdım aynı şeyleri yaşıyoruz benim kız şu saat oldu hala ayagimda salliyorum gece onbeş dak bir kalkıyor uyumamak için direniyor. Gündüz leri çok yaramaz ve aglayan bir bebek hiçbir is yapamıyorum tuvalete bile geliyor kapıyı kapatsam elini uzatıyor alttan.senin yine annenler var biraz bunalinca oraya gidersin benim annemde yok.[/QUOTE]
Ben klizete giderken yanima aliyirum tek elle ihtiyac gormeye cslisiyorum.YNliz cocuk buyutmek cok zor bazen kapilari gozluyorum biri grlsede baksa diye ne hikmetse fogumdan sonra herkes ortadan toz oldu.

Cok sk kalkan cocuklar meme oldugu icin kalkiyorlar heralde kizlar biberon kullananlardan yani memeden kesilip mama kullananlardan bole sk uyanan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…