Emin olmadan kan aldırmamakla iyi yapmışsın bencede. Ek gıda öncesi de varmıydı böyle kusması iştahsızlıgı?Kızlar muayeneden geldik hem sinirim hem moralim bozuldu doktoru hiç beğenmedim bi sürü kan testi istedi yaptırmadım bu arada iki doktor daha var Aklımda onlarada gidicem onlarda isterse kan testi yaptırıcam şuan sadece süt ürünleri diyeti uygulıcaz hoş dolapta sağdığım sütlerden mecbur vericem oda tam yapılamıcak gibi yinede denicem miranın kilo alamaması normal ayda 100-150 grdan fazla beklemeyin persentili belli bir yaşında anca sekiz buçuk olur faln gibi şeylerde söyledi allahım o an nasıl boğmadım o Adamı bilmiyorum kusuyo diyorum azalmış ama diyo 18 aya kadar kusan var diyo doğru düzgün fiziki muayene bile yapmadı Öylece geldim eve eşim bizi almaya geldi telefonda anlattım yolda keşke kan aldırsaydın diyo sinirim tepemde
Şuan heycanlanmadın ama eminim ki onu kucagına aldığın an bambaşka olacak senin için.. vajinal kullandıktan sonra bi süre kalkma ayaklarını hafif dik iyice emilsin ilaç yoksa ayağa kalkmanla çıkıyo.. 3 ay günde 3 kere kullandım ben..Offff ne uzun alinti yapmisim yaww rekor kirdim herlade.
Kizlar bugun doktora gittim @AreN5 vajinal demistiya hapi onu sorayim yoksa icemeyecegim doktor ilaci icmeme kizdi dusuk tehtiidn var niye icmiyorsun dedi vajinal alayim mi dedi uyuz uyuz all sen bilirsin dedi acildeki doktor sadece bebek iyi deyip kaldirmisti ben gormemistim ekrani bugun gordum minigimi teyzeleri kalbi pit pit nasil atiyortabi nisadaki kadar heycanlanmadim ama sevindim ekranda gorunce bi baska duygu
Bulantın varken vajinal vermemesi çok ilginç gerçekten.. Menenjit bizde 1 yaşından sonra.. Bu arada nerde yaşıyorsun ki ?Bu cok iyi oldu dedigin canim bende oyle yapayim buzluga atayim ozaman.
Bende kullandim kizimdada oral kullandim ben okadar bulantim vardi bide o ilacc allahimm neydi o gunler kafam yerinden kalkmiyordu vajinalde demedi doktorum. Bugun doktoruma sordum iyii sen bilirsin nas il alirsan dedii uyuzzzzz kadin
Bizim burasi suriyeli kayniyo o yuzden erken olsun riske atamazdim bide hava yoluyla bulasiyormus. Menenjitte herkes farkli soyluyo bende yaptiracam
Gecmis olsun canim insallah bian evvel duzelirsin bebek hasta olunca uzuluyoruz ama biz bakiyoruz anne hasta olunca bebeginede zor bakiyo rabbim yardim etsin.
Bende ilacli mr cekilmistim ama benim karacigerdendi
Gecmis olsun allah sifa versin
Gecmis olsun canim
Benim kiz kabizken dis cikarma esnasinda gunde 2 3 kez yapmaya baslamisti civik ve pisik oldu 2 haftadir kipkirmizi ve siivlce gibi kucuk seyler var cok canim yaniyo krem kullanmama ragmen hic bi etkisi yok
Himm cok guzel gorunuyor bizim sipaciga bende maydanoz sogan kimyon koyup yogurdum minik minik kofteler yaptim sebzelerle birlikte pisirdim azcik bise yedi yuzunu ekside ekside elini agzina atip cikartiyo yada yere uzanip tukuruyo bakalim azimle devam edecegim. Bu tarifte guzelmis hem kendimize hemde bebise iyi olur terayag olmuyor bizde sut alerjimiz var malesef.
Bizimkide az yapiyo canim ama ben az yedigi icin diye dusunuyorum cunku benim kizim cok istahsiz dusun 10 aylik daha 8 kilo o yuzden ben yemedigi icinde yapmiyor diye dusunuyorum bizimkini. Senin bebeginin istahi nasil ona gore doktorada sorarsin.
Menenjit asisini yaptirdin mi sen ilk yaptiran sen oldun bende bu ay yaptiracam nasil ates ne yaptimi isal mi yapiyomus asi
Himm bi bakayim o markaya hic duymadim
Gecmis olsun canim. Balik yagi kullaniyormusun bizim doktor 1 yasinda onun oncesi olmaz demisti.
1 ay mi yaa 2 hafta oldu cok cani yaniyo uzuluyorum naapcagiz bi cozum yolu yokmu pisigin.
Sagoll canimm darisi cikmayanlarin basina insallah
Canim gecmis olsun off off su istahsiz bebekler avakado yermi kuzun canim armutla karistirip yedirsen az bisede olsa etki ediyo benim kizda kabizlik son noktadaydi 5 gun yapmiyordu bunu yedirdigimde sabah yapiyodu azcik
Canim bu enfeksiyon sonrasi bize doktor bi kac hafta istahsiz olur sonra duzelir demisti tabi bizimki o zamandan beri duzelmedi seninki insallah hemen duzelir.
Bu arada benim kizimdada doktor hemsire fobisi oldu tartiya koyunca bile ciyak ciyak bagriyo doktor muanelerimiz bagrarak geciyo doktorumuz iyice doktor fobisi olmus dedi tabi okadar igne heryeri delik desik atlatir insallah oglun.
Cok sukur allah bidaha gostermesin insallahh
Sagol canim. Amin canim ama kendime dikkat edemiyorum malesef kizim resmen zeyna gibi benimle savasiyor
Belki muhallebiden sikildi nisada bi ara muhallebi yedigi zaman hep kustu allah varya doktora sormadan benimde aklimda hep aceba colyak mi yoksa ondan mi kilo almiyo bilmem diye gecti hep simdi az kusuyo ama ben 1 yasinda yaptiracagim testi zaten simdi dogru sonucta vermiyormus senin kizinin boyu uzun annesi masallah benimki sadece 69 cm benim kafayi yememe az kaldi super istahsiz napacagim gastrolojideki doktorun asistani benim oglum 1.5 yasinda 8.5 kilo cok hareketli saglikli ben kilosunu umursamiyorum sende umursama dedi ama tabi gel bana sor.
Ayy o test kasinti yapiyomus sanirim bizimde 2 aylikken yapilmisti nasil aglamisti yavrum bizde negatif cikmisti tabi doktor negatif olabilir belirtiler vari gosteriyor deyip ozel mama vermisti bizim 5 aylikken kaka testinde netlesti alerjimiz.
Insallah kalmaz gecer yumurta alerjiniz
Gecmis olsun canim dut pekmezli ihlamur icirsen bebegine oksuruge birebir bence
Kan testi pek dogru sonuc vermiyor sanirim 1 yasindan once bende tekrarlayacaktim testi vazgectim bosu bosuna kan vermeyelim diye. Senin sutunu kusuyor mu nisa ben diyet yapmadan once benim sutumude kusuyordu kanli kakasi oluyordu diyettwn sonra benim sutumu kusmadi bizimki testten once gozlemle olmustu alerji oldugu sonra testte kanitlandi kaka tahlilinde canim gasroloji bizmde oyle umursamiyorlar bi cok gasroya gittim ben kizim asiri kusuyodu bekle azlacak 2 yasian kadar gececek deyip durdular fiziki muane yaptilar en azindan en son gittigim doktor iyi azalmis iste zamanlada gececek dedi ilac vermisti bogacak oluyordum gececek dediklerinde gecti cok sukur ara ara kusuyor yine bebde diyorum bakalim 2 yasinda tamamen bitecekmis.
Gecmis olsun canim bizde 2 ay ugrastik o pis enfeksiyonla surekli ureme oldu igne antibiyotik yavrum zorla iciyodu o ilaclari bi verdigimde kusmak istedi bogulacakti midesinde ne var ne yok cikarmisti gecti sukur dedim ama son bi kac gundur idrari yine kokuyoo ve sanirim bu enfeksiyon yine bela basimiza bende yeniden idrar vericem tabi yine binbir guclukle nasil alacaksam artik.allah yardimcisi olsun tum bebeklerin