Haklisn evt doktrda oyle dedi goturmiycem kesinlikleAy sakın götürme , oğlum 6. Ay aşısında gripti, hem sağlık ocağı hem Dr yaptırmadı aşıyı, bağışıklığı düşük oluyor ve aşı da mikrop sonuçta, vücut kaldıramazmış
Oofff oofff bnde anlamiyorum doktra syluyorum dis cikarcak oyuzden diyo.Günaydın kızlar iki üç gündür bitik durumdayım. Gece saat başınuyanma iyiymiş bi saatte üç kez uyanmayı yaşayıncayat kalk mal oldum. Buraya yarım göz atıp çıkıyorum zaten okuduklarımın çoğunu anlamıyorum. Gece uyanıp ayağa dikiliyor yatakta ve ddededdedgegegegeg diyip duruyor , bazen ağlayarak uyanıyor meme dahi istemeden kendi kendine ağlayarak geri uyuyor, daha bissürü anlamlandıramadığım hareketlerle geceler kabus. Ha diş miş de yok
Gündüzler ayrı macera, gündüz uykusu tedavülden kalktı, tv de açmıyorum ve oyun oynayıp onunla evi turluyırum falan iyice yoruluyorum. Tuvalete giderken bile kapıyı açık bırakıp holde gözümün önüne koyuyorum o kadar yani. Çünkü tırmanıp aşamadığı bi engel kalmadı artık evde. Mutfak küçük olduğu için beyefendi daralıyor orda durmuyor. Akşam yemeğini bile eşim eve gelip azadı aldıktan sonra yapıyorum ve gecenin köründe ancak akşam yemeği yiyebiliyoruz.
Sagol canmEvet canim mecbur kullanacaz yoksa bobreklere zarar verir dedi dokyor bu arada sana ve kizina gecmjs olsun
insallh canm haberlerini bekliyoruzbu akşam saat 17:30 a randevu aldım acıbademe gidicez son olarak bir prof var cerrahpaşanın muayenehanesi de var ama 1 buçuk ay sonraya anca randevu veriyorlar abim tanıdık ayarlamaya çalışıyor bakalım bu akşam daha iyi şeyler duymayı umuyorum
Bence de canım yapılması gerekiyor idrar tahlili belli aralıklarla kız çocukları daha meyilli oluyor enfeksiyonaSag ol canim insallah tamamen atlatiriz.Bizde kirk gunlukken yaptirmistik temizdi biz rastlantisal ogrenduk ateslendi buz diz zanettik ancak idrar yolu enfeksiyinuymus. Bence kiz bebek anneleri her ay yaptirsin cunku bazen hicbir belirfi de vermiyor.Ben bundan sonra aylik kontrollerinde yaptiracam
sağol canım sen ne yaptın mr çekildin mi bitti miHaklisn evt doktrda oyle dedi goturmiycem kesinlikle
Oofff oofff bnde anlamiyorum doktra syluyorum dis cikarcak oyuzden diyo.
Sagol canm
insallh canm haberlerini bekliyoruz
İnşallah cikarda rahatlarsiniz canım bizim iki tane çıktı birincide de huysuzluk iştahsızlık sabaha kadar uyanma yaşadık ikinci de de ayni ama çıktıktan sonra biraz normale dondu çok şükürbizde oyleyiz ciksin artik dis memeye yapisik gece uyku falan yok
İyi yapmissin canım umarım doğru bir teshisle üstesinden gelirsiniz bu durumunbu akşam saat 17:30 a randevu aldım acıbademe gidicez son olarak bir prof var cerrahpaşanın muayenehanesi de var ama 1 buçuk ay sonraya anca randevu veriyorlar abim tanıdık ayarlamaya çalışıyor bakalım bu akşam daha iyi şeyler duymayı umuyorum
saat 2de gdicem canm cok korkuyorum igneden ilactansağol canım sen ne yaptın mr çekildin mi bitti mi
Canım boşver görümceni doktor nederse o.eğer amtibiyotik kullanmasa ilerlerdi.ne yapalım mecburen veriyoz.bağışıklıkları kuvvetlendimi bu kadar hasta olmazlar.Bu insanlari anlamiyorum bazen el kadar cocuk nasil agladivbutun gun oksurugu ayri tikanikligi ayri benim gorumce eczanede calisiyo ama bana hicbi yarari yok o ayri aksam diyorum hava verdiler igne yaptilar ayy yaptirmasaydin kortizon yapiyolar istr toparlansin diye fqlan filan bussuru laf kendi hrrseyin iyisini biliyo bazrn cok konusuyolar gercekten cocugun o hali yat deseler yatarim kalk deseler kalkarim o anda kalkmis yok igne yaptirma yok antibiyotik verme anca konussun
Ama hiç belirti yokki.bilmiyorum inş diştir.kızım da 7 aydan sonra deliksiz uykular başlamıştı.akifte umudum yokCanim diş çıkarıyor olmasın benim kizimda geçenlerde öyleydi memeye yapisikti resmen gece boyunca memeyi çektiğim an susmadan ağlıyordu azıcık daldığında yerine yatiroyordum geri uyaniyordu ağlıyordu sabaha kadar böyleydi arkasından diş çıkardı
İnsan daha kötüsünü görünce bi önceki hali iyiymiş diyo.valla annem gelmese wc ye bile giremem.gece de eşim destek oluyo zorlada olsa.resmen uyku yok.ama gündüz 3 sefer uyuyo.1er saat.uyku uykunun mayası diyo doktorlar.gündüz uyursa gecede uyurmuş.uyku apnesinden şüpheleniyorumGünaydın kızlar iki üç gündür bitik durumdayım. Gece saat başınuyanma iyiymiş bi saatte üç kez uyanmayı yaşayıncayat kalk mal oldum. Buraya yarım göz atıp çıkıyorum zaten okuduklarımın çoğunu anlamıyorum. Gece uyanıp ayağa dikiliyor yatakta ve ddededdedgegegegeg diyip duruyor , bazen ağlayarak uyanıyor meme dahi istemeden kendi kendine ağlayarak geri uyuyor, daha bissürü anlamlandıramadığım hareketlerle geceler kabus. Ha diş miş de yok
Gündüzler ayrı macera, gündüz uykusu tedavülden kalktı, tv de açmıyorum ve oyun oynayıp onunla evi turluyırum falan iyice yoruluyorum. Tuvalete giderken bile kapıyı açık bırakıp holde gözümün önüne koyuyorum o kadar yani. Çünkü tırmanıp aşamadığı bi engel kalmadı artık evde. Mutfak küçük olduğu için beyefendi daralıyor orda durmuyor. Akşam yemeğini bile eşim eve gelip azadı aldıktan sonra yapıyorum ve gecenin köründe ancak akşam yemeği yiyebiliyoruz.
Benimki yattığı yerden de emmiyo.kucağımda emecek.uzandımmı ağlıyo.bide uyanıyo yatırana kadar ve uyut uyutabilirsenek gıdadan önce de kusuyordu yirmi günlükken falan başladı kusması dört ayına kadar yoğun kustu ama kilo alımları çok iidi bir buçuk kilo almışlığı bile vardı ama sonra ne olduysa gelişim durdu inşallah şu gastroyla çözülür sorunumuz
bizde aynı durumdayız yattığım yerden emziriyorum kafamı kaldıracak halim olmuyor saate bile bakamıyorum artık ne olacak bu uykusuzluk halleri böyle
bizimde üç dört gecedir iice arttı resmen hiç uyumuyoruz öylece işe geliyorum gündüz uykusu da bire düştü yarım saatlik bir uykusu var hepsi o mira daa o kadar hareketlenmemişken annem günü tek öğünle zor geçiştiriyorum diyo yok ben ısrarla bir yaş sihirli değneğini beklicem yoksa az kaldı da demezsem çok daa zor geçer bu haller
Ah canım ah aynı bizi anlatmışsin bende ne yapacağımı şaşırdım aynı şeyleri yaşıyoruz benim kız şu saat oldu hala ayagimda salliyorum gece onbeş dak bir kalkıyor uyumamak için direniyor. Gündüz leri çok yaramaz ve aglayan bir bebek hiçbir is yapamıyorum tuvalete bile geliyor kapıyı kapatsam elini uzatıyor alttan.senin yine annenler var biraz bunalinca oraya gidersin benim annemde yok.[/QUOTE][QUE="apriori11, post: 39879549, member: 640531"]Günaydın kızlar iki üç gündür bitik durumdayım. Gece saat başınuyanma iyiymiş bi saatte üç kez uyanmayı yaşayıncayat kalk mal oldum. Buraya yarım göz atıp çıkıyorum zaten okuduklarımın çoğunu anlamıyorum. Gece uyanıp ayağa dikiliyor yatakta ve ddededdedgegegegeg diyip duruyor , bazen ağlayarak uyanıyor meme dahi istemeden kendi kendine ağlayarak geri uyuyor, daha bissürü anlamlandıramadığım hareketlerle geceler kabus. Ha diş miş de yok
Maşallah yavruna canım.olması gereken gibi.bizimkilerde sıkıntı zaten.her uyandığında da emmiyo.Benimki emmiyo oyle zirt pirt kalkmasi yok hatta masallah subhanallah diyim aksam onda yatiyoruz sabah 8-9 uyaniyoruz. Gece yiyip yatarsa bir kere mama aliyo yemeden yatarsa iki kere kalkip mama veriyorum. Zamanla o da azalir herhalde. Sizinkiler de hakli o kadar guzel sut icin uyanilir anneye bi de guzel sarilinir
Korkma canım.stres hiç iyi gelmez.şuan kendine odaklanmalısın.saat 2de gdicem canm cok korkuyorum igneden ilactan
inşallah canımİyi yapmissin canım umarım doğru bir teshisle üstesinden gelirsiniz bu durumun
inşallah çok kolay bir şekilde hallolur Allahın izniylesaat 2de gdicem canm cok korkuyorum igneden ilactan
Allah yardımcın olsun.en azından ben aileme yakınım.bebeğe bakıyolar gündüz uyuyorum biraz.kızım okuldayken tabi.inş uyku sorunlarımız son bulurCanım boşver görümceni doktor nederse o.eğer amtibiyotik kullanmasa ilerlerdi.ne yapalım mecburen veriyoz.bağışıklıkları kuvvetlendimi bu kadar hasta olmazlar.
Ama hiç belirti yokki.bilmiyorum inş diştir.kızım da 7 aydan sonra deliksiz uykular başlamıştı.akifte umudum yok
İnsan daha kötüsünü görünce bi önceki hali iyiymiş diyo.valla annem gelmese wc ye bile giremem.gece de eşim destek oluyo zorlada olsa.resmen uyku yok.ama gündüz 3 sefer uyuyo.1er saat.uyku uykunun mayası diyo doktorlar.gündüz uyursa gecede uyurmuş.uyku apnesinden şüpheleniyorum
Benimki yattığı yerden de emmiyo.kucağımda emecek.uzandımmı ağlıyo.bide uyanıyo yatırana kadar ve uyut uyutabilirsen
Ah canım ah aynı bizi anlatmışsin bende ne yapacağımı şaşırdım aynı şeyleri yaşıyoruz benim kız şu saat oldu hala ayagimda salliyorum gece onbeş dak bir kalkıyor uyumamak için direniyor. Gündüz leri çok yaramaz ve aglayan bir bebek hiçbir is yapamıyorum tuvalete bile geliyor kapıyı kapatsam elini uzatıyor alttan.senin yine annenler var biraz bunalinca oraya gidersin benim annemde yok.
geçmiş olsun canım yarına kadar inşallah toparlanır. bir çoğumuz sıkıntılı günler geçiriyoruz topikçe ya bebişler ya anneler bi kara bulutlar dolanıyor üzerimizde umarım en kısa sürede hepimiz güzel güzel haberler paylaşırız burdaMerhaba kizlar, nasilsiniz? Gorusmeyeli yine yuzlerce sayfa birikmiş. Oglusum yine hastalandiBiliyorsunuz yaklasik iki aydir amiple ugrasiyorduk. Tahlil sonuclarinin temiz ciktigi gunden iki gun sonra gece sabaha karsi ateslendi. Amipten kurtuldugumuza sevinemedim bile Bogaz enfeksiyonu geciriyormus. Tam 5 gundur gece gündüz atesli. Nasil oldu aklim almiyor, ictigi suyu bile ilitip veriyordum. Bu kadar titizlendigime pisman ediyor bu hastaliklar beni. Normalde bu kadar uzun surmemesi gerekiyor atesin ama bogazimiz kotu durumdaymis bu yuzden atesi direnc gösteriyormuş. Yarina kadar atesi duzelmezse tekrar goturecegim dra. Bizde durumlar boyle, sizler iyisinizdir umarım..
Alinti yapmayi unutmusum :) uzun sure girmeyincegeçmiş olsun canım yarına kadar inşallah toparlanır. bir çoğumuz sıkıntılı günler geçiriyoruz topikçe ya bebişler ya anneler bi kara bulutlar dolanıyor üzerimizde umarım en kısa sürede hepimiz güzel güzel haberler paylaşırız burda
Aynen bizim düzen buydu ama iki üç gündür yine huy su değişti anlam veremedim bende. Bu aradaki tek ilerleme konuşma teşebbüsü de başladı. Yani her ilerlemede böyle dengemiz şaşıyor bizim, en son emekleme ve ayağa dikilme döneminde böyle yapmıştı. Allah'tan bunca yorgunluğun üstüne tatlı niyetine bi gelişimi oluyorKızlar kuzenimin bebeği de gece saat başı uyanıp meme istiyodu 14 aylıkken kesti memeden ve şimdi çok rahatım diyo sadece 1 kez uyanıyomuş gece, bizimkiler de memeden kesince düzelirler inşallah gerçi ben nankörlük yapmiyim oğlum 2 ya da 3 kez uyanıyo gece 6 da falan bizim yatağa alıyorum 7 ye kadar beraber yarı pışpışlayarak yarı kendikendine uyuyo sora 7 de gün başlıyo bizim için
benim kızım kilo almıyordu son aylarda üstüne ciddi bir kabızlık sıkıntısı çekmeye başladık alerji ve kusmalarda var dün doktoruna gittik gastroya yönlendirdi akşam gittik onada canımızı sıktı bi hayli moralimiz bozuldu bu akşam başka bir doktora daha gideceğiz bakalım o neler dicek onun dışında bazı bebişlerimizde hastalandı ama çok şükür yavaş yavaş iyileşmeler başladı herkesdeAlinti yapmayi unutmusum :) uzun sure girmeyince
Bizde 4 gecedir uyumuyoruz bu gece tavan yapti artik bende sinirlendim bu iki kere sesim.yukseldi o zamanda korkup sariluyo yavrum yine anca nazlayinca susuyo babamizi salona attik anca oyle.rahat ediyoruz yat kalk daha zor oluyo kv dis diyo alt disler hakkaten iyice kabarmis ama hala yok kasik bardak testi yapiyorum ses gelmiyo
@minnakkartal ne dedi dr bakindim ama o mesajini göremedim umarim iyidir.mira
@cann10 gecmis olsun canim ya ates drcok galsiz bırakıyo yavrucaklari allah yardimciniz olsun hemencik iyilessin i sallah
sizler boyle anlatinca doktor konusunda ne kadar sansli oldugumuzu anliyorum bizim doktor guzelce muayen edip bize de anlatiyor ve sorularimizi cevapliyor bazen soru sormaya bile gerwk kalmadan kendiso anlatiyor cokda guler yuzlu ve samimi
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gorusmeyeli yine yuzlerce sayfa birikmiş. Oglusum yine hastalandiBiliyorsunuz yaklasik iki aydir amiple ugrasiyorduk. Tahlil sonuclarinin temiz ciktigi gunden iki gun sonra gece sabaha karsi ateslendi. Amipten kurtuldugumuza sevinemedim bile Bogaz enfeksiyonu geciriyormus. Tam 5 gundur gece gündüz atesli. Nasil oldu aklim almiyor, ictigi suyu bile ilitip veriyordum. Bu kadar titizlendigime pisman ediyor bu hastaliklar beni. Normalde bu kadar uzun surmemesi gerekiyor atesin ama bogazimiz kotu durumdaymis bu yuzden atesi direnc gösteriyormuş. Yarina kadar atesi duzelmezse tekrar goturecegim dra. Bizde durumlar boyle, sizler iyisinizdir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?