2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar kuzenimin bebeği de gece saat başı uyanıp meme istiyodu 14 aylıkken kesti memeden ve şimdi çok rahatım diyo sadece 1 kez uyanıyomuş gece, bizimkiler de memeden kesince düzelirler inşallah gerçi ben nankörlük yapmiyim oğlum 2 ya da 3 kez uyanıyo gece 6 da falan bizim yatağa alıyorum 7 ye kadar beraber yarı pışpışlayarak yarı kendikendine uyuyo sora 7 de gün başlıyo bizim için

Haklisn evt doktrda oyle dedi goturmiycem kesinlikle
Oofff oofff bnde anlamiyorum doktra syluyorum dis cikarcak oyuzden diyo.
Evet canim mecbur kullanacaz yoksa bobreklere zarar verir dedi dokyor bu arada sana ve kizina gecmjs olsun
Sagol canm

insallh canm haberlerini bekliyoruz

Bence de canım yapılması gerekiyor idrar tahlili belli aralıklarla kız çocukları daha meyilli oluyor enfeksiyona

Benimki emmiyo oyle zirt pirt kalkmasi yok hatta masallah subhanallah diyim aksam onda yatiyoruz sabah 8-9 uyaniyoruz. Gece yiyip yatarsa bir kere mama aliyo yemeden yatarsa iki kere kalkip mama veriyorum. Zamanla o da azalir herhalde. Sizinkiler de hakli o kadar guzel sut icin uyanilir anneye bi de guzel sarilinir

İyi yapmissin canım umarım doğru bir teshisle üstesinden gelirsiniz bu durumun

Canım boşver görümceni doktor nederse o.eğer amtibiyotik kullanmasa ilerlerdi.ne yapalım mecburen veriyoz.bağışıklıkları kuvvetlendimi bu kadar hasta olmazlar.
Ama hiç belirti yokki.bilmiyorum inş diştir.kızım da 7 aydan sonra deliksiz uykular başlamıştı.akifte umudum yok
İnsan daha kötüsünü görünce bi önceki hali iyiymiş diyo.valla annem gelmese wc ye bile giremem.gece de eşim destek oluyo zorlada olsa.resmen uyku yok.ama gündüz 3 sefer uyuyo.1er saat.uyku uykunun mayası diyo doktorlar.gündüz uyursa gecede uyurmuş.uyku apnesinden şüpheleniyorum
Benimki yattığı yerden de emmiyo.kucağımda emecek.uzandımmı ağlıyo.bide uyanıyo yatırana kadar ve uyut uyutabilirsen

Ah canım ah aynı bizi anlatmışsin bende ne yapacağımı şaşırdım aynı şeyleri yaşıyoruz benim kız şu saat oldu hala ayagimda salliyorum gece onbeş dak bir kalkıyor uyumamak için direniyor. Gündüz leri çok yaramaz ve aglayan bir bebek hiçbir is yapamıyorum tuvalete bile geliyor kapıyı kapatsam elini uzatıyor alttan.senin yine annenler var biraz bunalinca oraya gidersin benim annemde yok.[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun.en azından ben aileme yakınım.bebeğe bakıyolar gündüz uyuyorum biraz.kızım okuldayken tabi.inş uyku sorunlarımız son bulur
Maşallah yavruna canım.olması gereken gibi.bizimkilerde sıkıntı zaten.her uyandığında da emmiyo.

İyi yapmissin canım umarım doğru bir teshisle üstesinden gelirsiniz bu durumun
inşallah canım

saat 2de gdicem canm cok korkuyorum igneden ilactan
inşallah çok kolay bir şekilde hallolur Allahın izniyle

Allah yardımcın olsun.en azından ben aileme yakınım.bebeğe bakıyolar gündüz uyuyorum biraz.kızım okuldayken tabi.inş uyku sorunlarımız son bulur

Maşallah yavruna canım.olması gereken gibi.bizimkilerde sıkıntı zaten.her uyandığında da emmiyo.[/QUOTE] bizimde ilk başlarda öyleydi yat kalk yat kalk iice bölünüyodu uykum zar zor yatarak emzirmeye alıştırdım senin işin daha da zor

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gorusmeyeli yine yuzlerce sayfa birikmiş. Oglusum yine hastalandi Biliyorsunuz yaklasik iki aydir amiple ugrasiyorduk. Tahlil sonuclarinin temiz ciktigi gunden iki gun sonra gece sabaha karsi ateslendi. Amipten kurtuldugumuza sevinemedim bile Bogaz enfeksiyonu geciriyormus. Tam 5 gundur gece gündüz atesli. Nasil oldu aklim almiyor, ictigi suyu bile ilitip veriyordum. Bu kadar titizlendigime pisman ediyor bu hastaliklar beni. Normalde bu kadar uzun surmemesi gerekiyor atesin ama bogazimiz kotu durumdaymis bu yuzden atesi direnc gösteriyormuş. Yarina kadar atesi duzelmezse tekrar goturecegim dra. Bizde durumlar boyle, sizler iyisinizdir umarım..

geçmiş olsun canım yarına kadar inşallah toparlanır. bir çoğumuz sıkıntılı günler geçiriyoruz topikçe ya bebişler ya anneler bi kara bulutlar dolanıyor üzerimizde umarım en kısa sürede hepimiz güzel güzel haberler paylaşırız burda

insallah canim senin prensesin nesi var. Topikce sıkıntılı gunler geciriyoruz demissin insallah ciddi bir durum yoktur kimseda

Alinti yapmayi unutmusum :) uzun sure girmeyince

Aynen bizim düzen buydu ama iki üç gündür yine huy su değişti anlam veremedim bende. Bu aradaki tek ilerleme konuşma teşebbüsü de başladı. Yani her ilerlemede böyle dengemiz şaşıyor bizim, en son emekleme ve ayağa dikilme döneminde böyle yapmıştı. Allah'tan bunca yorgunluğun üstüne tatlı niyetine bi gelişimi oluyor
Meme verdiğim halde geceleri düzelmişti, 9 da uyur, 12 ve 4 te emmeye uyanır sabah 7 de yatağıma gelir biraz takılır gün başlardı. Bakalım inşallah yine düzene girecek diye umut edeyim ben de. Meme işi de Allah izin verdikçe 2 yaşına kadar emzirmeye niyetliyim.

Bizde 4 gecedir uyumuyoruz bu gece tavan yapti artik bende sinirlendim bu iki kere sesim.yukseldi o zamanda korkup sariluyo yavrum yine anca nazlayinca susuyo babamizi salona attik anca oyle.rahat ediyoruz yat kalk daha zor oluyo kv dis diyo alt disler hakkaten iyice kabarmis ama hala yok kasik bardak testi yapiyorum ses gelmiyo

@minnakkartal ne dedi dr bakindim ama o mesajini göremedim umarim iyidir.mira

@cann10 gecmis olsun canim ya ates drcok galsiz bırakıyo yavrucaklari allah yardimciniz olsun hemencik iyilessin i sallah

Alinti yapmayi unutmusum :) uzun sure girmeyince
benim kızım kilo almıyordu son aylarda üstüne ciddi bir kabızlık sıkıntısı çekmeye başladık alerji ve kusmalarda var dün doktoruna gittik gastroya yönlendirdi akşam gittik onada canımızı sıktı bi hayli moralimiz bozuldu bu akşam başka bir doktora daha gideceğiz bakalım o neler dicek onun dışında bazı bebişlerimizde hastalandı ama çok şükür yavaş yavaş iyileşmeler başladı herkesde

canım akşamki gastrocu iice canımı sıktı yok mira bu kadar kalır bir yaşında sekiz buçuk olursa şükret belki şudur acaba bu olabilir mi yok yok kesin bu gibi bir sürü şey söyledi doğru düzgün muayene bile etmedi sonra da bi sürü kan testi istedi tavrı hoşuma gitmedi eminde olamadığım için kan testi yaptırmadım bu akşam başka bir doktora daha gideceğim bakalım o neler dicek

Bu arada telefonu elime almama da izin yok gündüz sadece paşayla ilgilenicem, teli görünce ağlıyo bağırıyor. Babasının yapamadığını oğlu yaptı beni kk den kopardı
Hazır elimdeyken tel, oslew, hiraysen, minnakkartal, can10 ve adını yazmayı atladığım tüm hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun.

sizler boyle anlatinca doktor konusunda ne kadar sansli oldugumuzu anliyorum bizim doktor guzelce muayen edip bize de anlatiyor ve sorularimizi cevapliyor bazen soru sormaya bile gerwk kalmadan kendiso anlatiyor cokda guler yuzlu ve samimi

Gecmis olsun canim topikde ki tum bebeisler de nazar var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…