Cann ım çok geçmiş olsun sizede.ne zor şu ateş durumu Allah kolaylık versin.bidaha yaşatmasın.bizde aşırı huysuz ve huzursuzuz uykuda yok.Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gorusmeyeli yine yuzlerce sayfa birikmiş. Oglusum yine hastalandiBiliyorsunuz yaklasik iki aydir amiple ugrasiyorduk. Tahlil sonuclarinin temiz ciktigi gunden iki gun sonra gece sabaha karsi ateslendi. Amipten kurtuldugumuza sevinemedim bile Bogaz enfeksiyonu geciriyormus. Tam 5 gundur gece gündüz atesli. Nasil oldu aklim almiyor, ictigi suyu bile ilitip veriyordum. Bu kadar titizlendigime pisman ediyor bu hastaliklar beni. Normalde bu kadar uzun surmemesi gerekiyor atesin ama bogazimiz kotu durumdaymis bu yuzden atesi direnc gösteriyormuş. Yarina kadar atesi duzelmezse tekrar goturecegim dra. Bizde durumlar boyle, sizler iyisinizdir umarım..
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gorusmeyeli yine yuzlerce sayfa birikmiş. Oglusum yine hastalandiBiliyorsunuz yaklasik iki aydir amiple ugrasiyorduk. Tahlil sonuclarinin temiz ciktigi gunden iki gun sonra gece sabaha karsi ateslendi. Amipten kurtuldugumuza sevinemedim bile Bogaz enfeksiyonu geciriyormus. Tam 5 gundur gece gündüz atesli. Nasil oldu aklim almiyor, ictigi suyu bile ilitip veriyordum. Bu kadar titizlendigime pisman ediyor bu hastaliklar beni. Normalde bu kadar uzun surmemesi gerekiyor atesin ama bogazimiz kotu durumdaymis bu yuzden atesi direnc gösteriyormuş. Yarina kadar atesi duzelmezse tekrar goturecegim dra. Bizde durumlar boyle, sizler iyisinizdir umarım..
Bu ara ya hastalar ya uykusuz....ya da iştahsız.maşallah suphanallah....halimize şükürGecmis olsun canim topikde ki tum bebeisler de nazar var galiba
Canım düşükler,kürtaj ve doğum sonrası rahim kendini toparlamakta zorlanıyo.ama regl günlerini de düzenler doğum.biraz daha sabret sezeryanlı doğumdan sonrada zor düzene giriyo.Ben Efe'den önce 2 defa düşük yapmıştım,çoğunuz biliyorsunuz..
Evlendiğimden beri gün şaşmayan regl'im ilk düşüğümle beraber düzensizleşmişti ve abartmıyorum her ay tarlusal söktürücü kullanarak hastalanıyordum..
Efe doğduktan sonra 4.aydaydı sanırım regl olmaya başladım ve şaşırtıcı şekilde düzeldi..Her ay 1 hafta geç,2-3 gün erken derken mutlaka oluyordum 6 aydır ama bu ay olmadım..1 ayı bile geçti,çok oldu..
Neden ki acep?
İhtimal çooook düşük ama yinede test yaptım evde,negatif..Eeee yine mi düzen bozuldu durduk yere?Haftaya kadın doğumcuya gitmek şart oldu..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin oğlunaMerhaba kizlar, nasilsiniz? Gorusmeyeli yine yuzlerce sayfa birikmiş. Oglusum yine hastalandiBiliyorsunuz yaklasik iki aydir amiple ugrasiyorduk. Tahlil sonuclarinin temiz ciktigi gunden iki gun sonra gece sabaha karsi ateslendi. Amipten kurtuldugumuza sevinemedim bile Bogaz enfeksiyonu geciriyormus. Tam 5 gundur gece gündüz atesli. Nasil oldu aklim almiyor, ictigi suyu bile ilitip veriyordum. Bu kadar titizlendigime pisman ediyor bu hastaliklar beni. Normalde bu kadar uzun surmemesi gerekiyor atesin ama bogazimiz kotu durumdaymis bu yuzden atesi direnc gösteriyormuş. Yarina kadar atesi duzelmezse tekrar goturecegim dra. Bizde durumlar boyle, sizler iyisinizdir umarım..
düzene girip birden yine değişmesi kafa karıştırır tabi. bende hala regl olmadım ama o kadar rahatım ki sanırım bir yaşına kadar olmazsam anca o zaman gidicemBen Efe'den önce 2 defa düşük yapmıştım,çoğunuz biliyorsunuz..
Evlendiğimden beri gün şaşmayan regl'im ilk düşüğümle beraber düzensizleşmişti ve abartmıyorum her ay tarlusal söktürücü kullanarak hastalanıyordum..
Efe doğduktan sonra 4.aydaydı sanırım regl olmaya başladım ve şaşırtıcı şekilde düzeldi..Her ay 1 hafta geç,2-3 gün erken derken mutlaka oluyordum 6 aydır ama bu ay olmadım..1 ayı bile geçti,çok oldu..
Neden ki acep?
İhtimal çooook düşük ama yinede test yaptım evde,negatif..Eeee yine mi düzen bozuldu durduk yere?Haftaya kadın doğumcuya gitmek şart oldu..
Gecmis olsun canim.Yarin eşim burnundan ameliyat olacak kızlar uç sene önce horlama şikayetiyle ameliyat olmuştu hatalı ameliyat yapmışlar ameliyat sırasında burnunun içindeki kıkırdağı delmisler şikayeti devam etti durumu fark edince tekrar gitti kabul ettiler hatalı olduğunu başka bir doktor yapacak simdi kulağından kıkırdak alıp orayı kapatacaklar yarin kızımı evde birakcam annem gelecek bende gitcem inşallah bu sefer sorunsuz atlatiriz
Canım bende doğumdan sonra 3 aylıkken regl oldum düzenli gelmişti geçen aya kadar gecen ay on beş gün gecikti evde test yaptım kan tahlili yaptırdım negatif sonra geldi reglim ama dün yine leke geldi bende Dr a gitcem ama emzirmeden dolayı gecikme oluyormuş sen emziriyormusun canımBen Efe'den önce 2 defa düşük yapmıştım,çoğunuz biliyorsunuz..
Neden ki acep?
Teşekkür ederim canım kiyamam yaGecmis olsun canim.
Ben de birazdan kizima igne yaptirmaya gidecem garibim igne kutusunu aldi eline salliyor az sinra badina geleceklerden habersiz:)
geçmiş olsun inş sorunsuz geçer herşeyYarin eşim burnundan ameliyat olacak kızlar uç sene önce horlama şikayetiyle ameliyat olmuştu hatalı ameliyat yapmışlar ameliyat sırasında burnunun içindeki kıkırdağı delmisler şikayeti devam etti durumu fark edince tekrar gitti kabul ettiler hatalı olduğunu başka bir doktor yapacak simdi kulağından kıkırdak alıp orayı kapatacaklar yarin kızımı evde birakcam annem gelecek bende gitcem inşallah bu sefer sorunsuz atlatiriz
Teşekkür ederim canım inşallahgeçmiş olsun inş sorunsuz geçer herşey
Canım düşükler,kürtaj ve doğum sonrası rahim kendini toparlamakta zorlanıyo.ama regl günlerini de düzenler doğum.biraz daha sabret sezeryanlı doğumdan sonrada zor düzene giriyo.
düzene girip birden yine değişmesi kafa karıştırır tabi. bende hala regl olmadım ama o kadar rahatım ki sanırım bir yaşına kadar olmazsam anca o zaman gidicem
Yarin eşim burnundan ameliyat olacak kızlar uç sene önce horlama şikayetiyle ameliyat olmuştu hatalı ameliyat yapmışlar ameliyat sırasında burnunun içindeki kıkırdağı delmisler şikayeti devam etti durumu fark edince tekrar gitti kabul ettiler hatalı olduğunu başka bir doktor yapacak simdi kulağından kıkırdak alıp orayı kapatacaklar yarin kızımı evde birakcam annem gelecek bende gitcem inşallah bu sefer sorunsuz atlatiriz
Canım bende doğumdan sonra 3 aylıkken regl oldum düzenli gelmişti geçen aya kadar gecen ay on beş gün gecikti evde test yaptım kan tahlili yaptırdım negatif sonra geldi reglim ama dün yine leke geldi bende Dr a gitcem ama emzirmeden dolayı gecikme oluyormuş sen emziriyormusun canım
benim kızım kilo almıyordu son aylarda üstüne ciddi bir kabızlık sıkıntısı çekmeye başladık alerji ve kusmalarda var dün doktoruna gittik gastroya yönlendirdi akşam gittik onada canımızı sıktı bi hayli moralimiz bozuldu bu akşam başka bir doktora daha gideceğiz bakalım o neler dicek onun dışında bazı bebişlerimizde hastalandı ama çok şükür yavaş yavaş iyileşmeler başladı herkesde
canım akşamki gastrocu iice canımı sıktı yok mira bu kadar kalır bir yaşında sekiz buçuk olursa şükret belki şudur acaba bu olabilir mi yok yok kesin bu gibi bir sürü şey söyledi doğru düzgün muayene bile etmedi sonra da bi sürü kan testi istedi tavrı hoşuma gitmedi eminde olamadığım için kan testi yaptırmadım bu akşam başka bir doktora daha gideceğim bakalım o neler dicek
Yarin eşim burnundan ameliyat olacak kızlar uç sene önce horlama şikayetiyle ameliyat olmuştu hatalı ameliyat yapmışlar ameliyat sırasında burnunun içindeki kıkırdağı delmisler şikayeti devam etti durumu fark edince tekrar gitti kabul ettiler hatalı olduğunu başka bir doktor yapacak simdi kulağından kıkırdak alıp orayı kapatacaklar yarin kızımı evde birakcam annem gelecek bende gitcem inşallah bu sefer sorunsuz atlatiriz
canım çok geçmiş olsun inşallah hiç sorun çıkmaz bu kezYarin eşim burnundan ameliyat olacak kızlar uç sene önce horlama şikayetiyle ameliyat olmuştu hatalı ameliyat yapmışlar ameliyat sırasında burnunun içindeki kıkırdağı delmisler şikayeti devam etti durumu fark edince tekrar gitti kabul ettiler hatalı olduğunu başka bir doktor yapacak simdi kulağından kıkırdak alıp orayı kapatacaklar yarin kızımı evde birakcam annem gelecek bende gitcem inşallah bu sefer sorunsuz atlatiriz
oyy kuzum kıyamam ben onaGecmis olsun canim.
Ben de birazdan kizima igne yaptirmaya gidecem garibim igne kutusunu aldi eline salliyor az sinra badina geleceklerden habersiz:)
Teşekkür ederim canım ameliyatının üzerinden bir sene geçti şikayeti devam ediyordu ben baktım burnunun içine delik var eşime delik var orada dedim sonra ayni hastaneye gittik ameliyatı yapan doktor ayrılmış o hastaneden oranın baş hekimi olan doktorun yanina gittik evet dedi hatalı bazen olabiliyor bir cihaz takiyorlarmis burnu açmak için o yapmış ben duzeltirim demişti ama eşim korktu vazgeçti rahatsızlığı devam edince yaptırmaya karar verdi ama bu sefer doktor kesin düzelir diyemem demiş yüzde yetmiş falan demiş herhangi bir şikayet bildirmedik aslında ben bildirelim dedim eşime doktorda başta duzeltirim deyince eşim de boşver dediİşte hep düzensiz olsaydı sorun etmezdim ama 6 ay düzene girip şimdi bozulması garip..
Olmamak çok güzel bencedeheheheh..ama olmakta gerekli tabiki
Canım şimdiden çok geçmiş olsun..Bu kez sorunsuz ve kolay atlatırsınız inşallah..Ama o hatayı kabul eden ve yanlış yapan kişiler hakkında şikayet bildirdiniz mi?
Yok canım 5.aydan bu yana sütüm bitti ben hep sağıyordum öyle veriyordum çünkü..zaten emzirme olayı olsa 1 yıl düzensizlik normal ama şu an bi garip,bakalım doktor ne diyecek..
Anladim canim iyi yaptirmissin kan aldirmamakla bi kere bizede oldu bi doktora gittik hic bisey anlamayinca kan tahlili yapalim demisti yaptirmadim bende
Bu aksam guzel haberler alirsin insallah
Gecmis olsun canim
teşekkür ederim kızlarcanım çok geçmiş olsun inşallah hiç sorun çıkmaz bu kez
oyy kuzum kıyamam ben ona
Aynen ole sirf memeyi agzina almak icin yoksa emmek acikmak yok bzmki memeyi agzina alip uyuyo e ama sen uyanms oluyosn her sefernde yatagndan al koy mala dondum yemin ederm 7-8-9 daha da fazla kalktigi oluyo ne zaman normale donck allahimCok sk kalkan cocuklar meme oldugu icin kalkiyorlar heralde kizlar biberon kullananlardan yani memeden kesilip mama kullananlardan bole sk uyanan var mi?
Bzmde bi ara cok duzenliydi 10-11 arasi uyuyodu 4 te bi emiyodu snra 7-8 gibi kalkiyodu tesellim meme emiyo hc olmazsa diye ama snrlerm bozuluyi yine de allah izin verrse 2 yasina kdr emziririmKızlar kuzenimin bebeği de gece saat başı uyanıp meme istiyodu 14 aylıkken kesti memeden ve şimdi çok rahatım diyo sadece 1 kez uyanıyomuş gece, bizimkiler de memeden kesince düzelirler inşallah gerçi ben nankörlük yapmiyim oğlum 2 ya da 3 kez uyanıyo gece 6 da falan bizim yatağa alıyorum 7 ye kadar beraber yarı pışpışlayarak yarı kendikendine uyuyo sora 7 de gün başlıyo bizim için
K Keskek ay aynen 1-2 kez gece bende sesimi yukselttm henen basini omzuma yasliyo uzuluyrm ztn esim de bana kizdi o cok sabrlidir asla sesini yukseltmez hc bseyeBizde 4 gecedir uyumuyoruz bu gece tavan yapti artik bende sinirlendim bu iki kere sesim.yukseldi o zamanda korkup sariluyo yavrum yine anca nazlayinca susuyo babamizi salona attik anca oyle.rahat ediyoruz yat kalk daha zor oluyo kv dis diyo alt disler hakkaten iyice kabarmis ama hala yok kasik bardak testi yapiyorum ses gelmiyo
@minnakkartal ne dedi dr bakindim ama o mesajini göremedim umarim iyidir.mira
@cann10 gecmis olsun canim ya ates drcok galsiz bırakıyo yavrucaklari allah yardimciniz olsun hemencik iyilessin i sallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?