2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cann ım çok geçmiş olsun sizede.ne zor şu ateş durumu Allah kolaylık versin.bidaha yaşatmasın.bizde aşırı huysuz ve huzursuzuz uykuda yok.

Bu seferde başka bir hastalıkla mücadele ediyorsunuz yani..Savaşçı bu senin oğlan,ben sana söyleyeyim..Çok geçmiş olsun canım

Ben Efe'den önce 2 defa düşük yapmıştım,çoğunuz biliyorsunuz..
Evlendiğimden beri gün şaşmayan regl'im ilk düşüğümle beraber düzensizleşmişti ve abartmıyorum her ay tarlusal söktürücü kullanarak hastalanıyordum..

Efe doğduktan sonra 4.aydaydı sanırım regl olmaya başladım ve şaşırtıcı şekilde düzeldi..Her ay 1 hafta geç,2-3 gün erken derken mutlaka oluyordum 6 aydır ama bu ay olmadım..1 ayı bile geçti,çok oldu..
Neden ki acep?
İhtimal çooook düşük ama yinede test yaptım evde,negatif..Eeee yine mi düzen bozuldu durduk yere? Haftaya kadın doğumcuya gitmek şart oldu..

Canım düşükler,kürtaj ve doğum sonrası rahim kendini toparlamakta zorlanıyo.ama regl günlerini de düzenler doğum.biraz daha sabret sezeryanlı doğumdan sonrada zor düzene giriyo.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin oğluna

düzene girip birden yine değişmesi kafa karıştırır tabi. bende hala regl olmadım ama o kadar rahatım ki sanırım bir yaşına kadar olmazsam anca o zaman gidicem

Yarin eşim burnundan ameliyat olacak kızlar uç sene önce horlama şikayetiyle ameliyat olmuştu hatalı ameliyat yapmışlar ameliyat sırasında burnunun içindeki kıkırdağı delmisler şikayeti devam etti durumu fark edince tekrar gitti kabul ettiler hatalı olduğunu başka bir doktor yapacak simdi kulağından kıkırdak alıp orayı kapatacaklar yarin kızımı evde birakcam annem gelecek bende gitcem inşallah bu sefer sorunsuz atlatiriz

Gecmis olsun canim.
Ben de birazdan kizima igne yaptirmaya gidecem garibim igne kutusunu aldi eline salliyor az sinra badina geleceklerden habersiz:)

Canım bende doğumdan sonra 3 aylıkken regl oldum düzenli gelmişti geçen aya kadar gecen ay on beş gün gecikti evde test yaptım kan tahlili yaptırdım negatif sonra geldi reglim ama dün yine leke geldi bende Dr a gitcem ama emzirmeden dolayı gecikme oluyormuş sen emziriyormusun canım

geçmiş olsun inş sorunsuz geçer herşey

Canım düşükler,kürtaj ve doğum sonrası rahim kendini toparlamakta zorlanıyo.ama regl günlerini de düzenler doğum.biraz daha sabret sezeryanlı doğumdan sonrada zor düzene giriyo.

İşte hep düzensiz olsaydı sorun etmezdim ama 6 ay düzene girip şimdi bozulması garip..

düzene girip birden yine değişmesi kafa karıştırır tabi. bende hala regl olmadım ama o kadar rahatım ki sanırım bir yaşına kadar olmazsam anca o zaman gidicem

Olmamak çok güzel bencede heheheh..ama olmakta gerekli tabiki

Canım şimdiden çok geçmiş olsun..Bu kez sorunsuz ve kolay atlatırsınız inşallah..Ama o hatayı kabul eden ve yanlış yapan kişiler hakkında şikayet bildirdiniz mi?

Yok canım 5.aydan bu yana sütüm bitti ben hep sağıyordum öyle veriyordum çünkü..zaten emzirme olayı olsa 1 yıl düzensizlik normal ama şu an bi garip,bakalım doktor ne diyecek..

Anladim canim iyi yaptirmissin kan aldirmamakla bi kere bizede oldu bi doktora gittik hic bisey anlamayinca kan tahlili yapalim demisti yaptirmadim bende
Bu aksam guzel haberler alirsin insallah

Gecmis olsun canim

canım çok geçmiş olsun inşallah hiç sorun çıkmaz bu kez

Gecmis olsun canim.
Ben de birazdan kizima igne yaptirmaya gidecem garibim igne kutusunu aldi eline salliyor az sinra badina geleceklerden habersiz:)
oyy kuzum kıyamam ben ona

Teşekkür ederim canım ameliyatının üzerinden bir sene geçti şikayeti devam ediyordu ben baktım burnunun içine delik var eşime delik var orada dedim sonra ayni hastaneye gittik ameliyatı yapan doktor ayrılmış o hastaneden oranın baş hekimi olan doktorun yanina gittik evet dedi hatalı bazen olabiliyor bir cihaz takiyorlarmis burnu açmak için o yapmış ben duzeltirim demişti ama eşim korktu vazgeçti rahatsızlığı devam edince yaptırmaya karar verdi ama bu sefer doktor kesin düzelir diyemem demiş yüzde yetmiş falan demiş herhangi bir şikayet bildirmedik aslında ben bildirelim dedim eşime doktorda başta duzeltirim deyince eşim de boşver dedi

Anladim canim iyi yaptirmissin kan aldirmamakla bi kere bizede oldu bi doktora gittik hic bisey anlamayinca kan tahlili yapalim demisti yaptirmadim bende
Bu aksam guzel haberler alirsin insallah

Gecmis olsun canim

canım çok geçmiş olsun inşallah hiç sorun çıkmaz bu kez

oyy kuzum kıyamam ben ona
teşekkür ederim kızlar

Cok sk kalkan cocuklar meme oldugu icin kalkiyorlar heralde kizlar biberon kullananlardan yani memeden kesilip mama kullananlardan bole sk uyanan var mi?
Aynen ole sirf memeyi agzina almak icin yoksa emmek acikmak yok bzmki memeyi agzina alip uyuyo e ama sen uyanms oluyosn her sefernde yatagndan al koy mala dondum yemin ederm 7-8-9 daha da fazla kalktigi oluyo ne zaman normale donck allahim

Bzmde bi ara cok duzenliydi 10-11 arasi uyuyodu 4 te bi emiyodu snra 7-8 gibi kalkiyodu tesellim meme emiyo hc olmazsa diye ama snrlerm bozuluyi yine de allah izin verrse 2 yasina kdr emziririm
Erken kesmem allah sut verdigi surece devam

K Keskek ay aynen 1-2 kez gece bende sesimi yukselttm henen basini omzuma yasliyo uzuluyrm ztn esim de bana kizdi o cok sabrlidir asla sesini yukseltmez hc bseye
@minnakkartal 5.30 da dmi randevun ins gzl sonuclarla donersiniz
@hiraysen merak ettm seni cektirdnmi mr korkuyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…