- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
bende gece bölünen uykulardan çok halsiz düşüyorum dengem bozuldu ama zaten hiçbişi yemediği için en azından emiyor diye şükrediyorum randevumuz beş buçukta bir saat sonra çıkıcam işten inşallah bu akşam iyi şeyler duyarımBzmde bi ara cok duzenliydi 10-11 arasi uyuyodu 4 te bi emiyodu snra 7-8 gibi kalkiyodu tesellim meme emiyo hc olmazsa diye ama snrlerm bozuluyi yine de allah izin verrse 2 yasina kdr emziririm
Erken kesmem allah sut verdigi surece devam
K Keskek ay aynen 1-2 kez gece bende sesimi yukselttm henen basini omzuma yasliyo uzuluyrm ztn esim de bana kizdi o cok sabrlidir asla sesini yukseltmez hc bseye
@minnakkartal 5.30 da dmi randevun ins gzl sonuclarla donersiniz
@hiraysen merak ettm seni cektirdnmi mr korkuyodun
Sorma canim kuzulara hic kiyilmiyor insallah senin kuzundada bi sikinti cikmaz.canım çok geçmiş olssun inşallah hiç sorun çıkmaz bu kez
oyy kuzum kıyamam ben ona
Valla kendi ne kadar sabırlı olursa olsun ona da kiziyorum zaten zirt pirt geliyo biseyler soruyo diye zavalli sesini cikaramiyokiBzmde bi ara cok duzenliydi 10-11 arasi uyuyodu 4 te bi emiyodu snra 7-8 gibi kalkiyodu tesellim meme emiyo hc olmazsa diye ama snrlerm bozuluyi yine de allah izin verrse 2 yasina kdr emziririm
Erken kesmem allah sut verdigi surece devam
K Keskek ay aynen 1-2 kez gece bende sesimi yukselttm henen basini omzuma yasliyo uzuluyrm ztn esim de bana kizdi o cok sabrlidir asla sesini yukseltmez hc bseye
@minnakkartal 5.30 da dmi randevun ins gzl sonuclarla donersiniz
@hiraysen merak ettm seni cektirdnmi mr korkuyodun
bu uyku sans heralde eltimin oglu var suan uc bucuk yasinda masallahi var dis zamanlarinda uyumamazlik yapti onuda toplasan uc bucuk yilda yirmigun etmez geceleri fosur fosur uyurdokuzda uyur gece bir yada iki kez uyanrdi simdi oda yok sabaha kadar uyku ohhh iki yas falanda dinlemedi ama benim oglan kesin iki yas sendromuna falan girer cins bu haziran bebeleriGüzel be eğitici bir kitap kızlar tavsiye ederim. Bu arada bugünlerin kıymetini bilelim 2 yaş anamızın ağlayacağı dönemmiş, ismi bile ürkütücü terrible two(korkunç iki) diye geçermiş pedagoji literatüründe
ayy hadi basarilar dayimin kizida katilmisti:)Kızlar kızım istiklal marşı yarışmasına katıldı.sınıfından seçildi.bugün okulda yarışma var.az sonra o okucakmış.çok heyecanlıydı yavrum burnuda tıkalı biraz.
Kesinlikle şans canım benim oglanlarda öyleydi kızım ikisine bedel çıktıgu
bu uyku sans heralde eltimin oglu var suan uc bucuk yasinda masallahi var dis zamanlarinda uyumamazlik yapti onuda toplasan uc bucuk yilda yirmigun etmez geceleri fosur fosur uyurdokuzda uyur gece bir yada iki kez uyanrdi simdi oda yok sabaha kadar uyku ohhh iki yas falanda dinlemedi ama benim oglan kesin iki yas sendromuna falan girer cins bu haziran bebeleri
Hele bi ayağa dikilip yürüsün gece de kalkıp yapacak :) bizimki heyecandan uyumuyordu sürekli karyolada dikilip duruyordu. Şimdi hiç düşmeden koltuğa tutunarak odayı turluyor, ama bu sefer de çenesine vurdu dedededegegegege sabaha kadar konuşuyor, gece de kalkıp konuşuyor :)umut da haydutluk yolundan ilerliyor onvmce ayaginin uzerine bastiramazdim somdi kolundan tutulup yürümek istiyor yatmamak icin direniyor
Çok güzel okumuş yavrum.öğretmeni videosunu gönderdi.sonuçları bekliyoz dediayy hadi basarilar dayimin kizida katilmisti:)
bintek elinden tutup yuruyoruz artik cnm asti kiz kendni. Hasta olunca durgunlasti amaumut da haydutluk yolundan ilerliyor onvmce ayaginin uzerine bastiramazdim somdi kolundan tutulup yürümek istiyor yatmamak icin direniyor
Bizde 4 gecedir uyumuyoruz bu gece tavan yapti artik bende sinirlendim bu iki kere sesim.yukseldi o zamanda korkup sariluyo yavrum yine anca nazlayinca susuyo babamizi salona attik anca oyle.rahat ediyoruz yat kalk daha zor oluyo kv dis diyo alt disler hakkaten iyice kabarmis ama hala yok kasik bardak testi yapiyorum ses gelmiyo
@minnakkartal ne dedi dr bakindim ama o mesajini göremedim umarim iyidir.mira
@cann10 gecmis olsun canim ya ates drcok galsiz bırakıyo yavrucaklari allah yardimciniz olsun hemencik iyilessin i sallah
Bu arada telefonu elime almama da izin yok gündüz sadece paşayla ilgilenicem, teli görünce ağlıyo bağırıyor. Babasının yapamadığını oğlu yaptı beni kk den kopardı
Hazır elimdeyken tel, oslew, hiraysen, minnakkartal, can10 ve adını yazmayı atladığım tüm hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun.
Gecmis olsun canim topikde ki tum bebeisler de nazar var galiba
Cann ım çok geçmiş olsun sizede.ne zor şu ateş durumu Allah kolaylık versin.bidaha yaşatmasın.bizde aşırı huysuz ve huzursuzuz uykuda yok.
Bu seferde başka bir hastalıkla mücadele ediyorsunuz yani..Savaşçı bu senin oğlan,ben sana söyleyeyim..Çok geçmiş olsun canım
Cok sagolun kizlar insallah kisa surede butun bebisler sifa bulur.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin oğluna
Biz de elele yürüyoruz artık oğlum çok seviyor ama ben çok yoruluyorumbintek elinden tutup yuruyoruz artik cnm asti kiz kendni. Hasta olunca durgunlasti ama
Maşallah canım hadi bakalım inşallah kazanır bizim okulda da vardı benim oğlan ben katilmayacagim dedi utanıyor kızlar daha hevesli oluyor geçen oğlumun arkadaşları geldi çok heveslilerdi katilacaklarmis ben de oğluma katil dedim ama israrla istemedi ben de zorlamadimÇok güzel okumuş yavrum.öğretmeni videosunu gönderdi.sonuçları bekliyoz dedi
Oh atlattın canım.bizde rahatladık.darısı hepinizin kuzularına.inş çok üzülmez seçilmezseGeldm hastaneden cektirdim mr haftata doktra gostericem sonucu, korkulcak bisry yokmuus aynı ilacsizdaki gbi oldu arada ilaci verdiler tekrar grdim hc anlamadim.
Blackkcat nemutlu sana masallah kizina
Azadla cok benzetiyorum kizimi bn gelisimlerini falnBiz de elele yürüyoruz artık oğlum çok seviyor ama ben çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?