2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende gece bölünen uykulardan çok halsiz düşüyorum dengem bozuldu ama zaten hiçbişi yemediği için en azından emiyor diye şükrediyorum randevumuz beş buçukta bir saat sonra çıkıcam işten inşallah bu akşam iyi şeyler duyarım

Valla kendi ne kadar sabırlı olursa olsun ona da kiziyorum zaten zirt pirt geliyo biseyler soruyo diye zavalli sesini cikaramiyoki

gu
bu uyku sans heralde eltimin oglu var suan uc bucuk yasinda masallahi var dis zamanlarinda uyumamazlik yapti onuda toplasan uc bucuk yilda yirmigun etmez geceleri fosur fosur uyurdokuzda uyur gece bir yada iki kez uyanrdi simdi oda yok sabaha kadar uyku ohhh iki yas falanda dinlemedi ama benim oglan kesin iki yas sendromuna falan girer cins bu haziran bebeleri

umut da haydutluk yolundan ilerliyor onvmce ayaginin uzerine bastiramazdim somdi kolundan tutulup yürümek istiyor yatmamak icin direniyor

Kesinlikle şans canım benim oglanlarda öyleydi kızım ikisine bedel çıktı

umut da haydutluk yolundan ilerliyor onvmce ayaginin uzerine bastiramazdim somdi kolundan tutulup yürümek istiyor yatmamak icin direniyor
Hele bi ayağa dikilip yürüsün gece de kalkıp yapacak :) bizimki heyecandan uyumuyordu sürekli karyolada dikilip duruyordu. Şimdi hiç düşmeden koltuğa tutunarak odayı turluyor, ama bu sefer de çenesine vurdu dedededegegegege sabaha kadar konuşuyor, gece de kalkıp konuşuyor :)

Gecmis olsun canim topikde ki tum bebeisler de nazar var galiba

Cann ım çok geçmiş olsun sizede.ne zor şu ateş durumu Allah kolaylık versin.bidaha yaşatmasın.bizde aşırı huysuz ve huzursuzuz uykuda yok.

Bu seferde başka bir hastalıkla mücadele ediyorsunuz yani..Savaşçı bu senin oğlan,ben sana söyleyeyim..Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin oğluna
Cok sagolun kizlar insallah kisa surede butun bebisler sifa bulur.
Minnak kartal miraninda hic birseyi yoktur insallah icini ferah tut

Çok güzel okumuş yavrum.öğretmeni videosunu gönderdi.sonuçları bekliyoz dedi
Maşallah canım hadi bakalım inşallah kazanır bizim okulda da vardı benim oğlan ben katilmayacagim dedi utanıyor kızlar daha hevesli oluyor geçen oğlumun arkadaşları geldi çok heveslilerdi katilacaklarmis ben de oğluma katil dedim ama israrla istemedi ben de zorlamadim

Geldm hastaneden cektirdim mr haftata doktra gostericem sonucu, korkulcak bisry yokmuus aynı ilacsizdaki gbi oldu arada ilaci verdiler tekrar grdim hc anlamadim.
Blackkcat nemutlu sana masallah kizina
Oh atlattın canım.bizde rahatladık.darısı hepinizin kuzularına.inş çok üzülmez seçilmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…