2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimki hevesliydi zaten sesi çok gür.sever böyle görevleri.çok hırslı inş üzülmez.erkekler biraz daha utangaç oluyolar.kızlar genelde atılır böyle işlere

İnş. cnm akşam güzel şeyler duyarsın umarım..
Cok sk kalkan cocuklar meme oldugu icin kalkiyorlar heralde kizlar biberon kullananlardan yani memeden kesilip mama kullananlardan bole sk uyanan var mi?
Oğlum meme emmiyo uyurken emzik alıyo sadece ve bide ortamızda yatıyo. Genel de 12 gibi uyur sabah 10 11 gibi kalkar.. Gecede bazen uyanmaz bazen de 1 2 kere kalkar..

Gökçede iki gün önce akşam 6 buçukta uyudu hiç uyanmadan sabah 6 buçuğa kadar uyudu çok şaşırdık. Erken uyuduğu için uyanır sanıyorduk.

Bende 4 aydır regl oldum güya ama 4ayda sadece iki kere oldum. Bi ay oluyorum bi ay olmuyorum ki benim günüm şaşmazdı.

Kizlar merhaba.. sizi okuyorum ama yazma firsatim olmuyo 5 yasinda kizim Var. 2.kizim 1 temmuz dogumlu.. kilosu iyi.. ama bugun durmadan hapsuruyo ve burnu akiyo...4 disi var ust yanlardan cikicak galica emin degilim.. gece uykusuzlugumuz var artik.. sizce ne yapiyim hapsuruk ve burun akintisi icin.. peditus kullanayimmi acil cvp yazarmisiniz ilerlemesinden korkuyorum

Ateş yoksa peditus verebilirsin.bbizde de burun akıntısı olmuştu ben de vermiştim.tabi ilerlerse doktora gitmek en mantıklısı.birden ilerliyo çünkü.çok geçmiş olsun canım

H happybeautydaughter 7 aylıkken emeklemeye başlamıştı, 8 ayına doğru babam bi yürüteç aldı ama ben pek kullanmadım işim olduğunda koydum sadece, onun yerine koltukaltlarından tutarak yürüttüm evde, zaten aynı dönem emekleyerek koltuk kenarına kadar gidip dikilmeye başladı, sonra yan yan yürüdü tutunarak, şimdi de ellerinden tutarak yürütüyorum. Biraz uğraşında cesaretleniyorlar ama ben tek uğraşmadım tabi annem ve babamın emeği büyük

Anladim canim bizimde bebek reflusu vardi dogumdan itibaren biz doktor doktor dolastik cunku nisada kilo alimi cok azdi o yuzden arastirildi kilo alimi iyiyse onemsemiyorlar benim sut diyeti 8 aydir surdu dun itibariylede bitti artik sutumu vermiyorum 1 yasinda bizim doktorda diyetini bozacagim siz sakin bozmayin dedi bakalim 2 ay kaldi

Aman canım ihmal etmemeye çalış en azından vajinal olanını kullan o zaman ayy maşallah miniğe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Vajinal aldim canim dun gece. Amin canim rabbim tekrar anne olmak isteyenlerede nasip etsin.

Aminn canim sagolasin. Mantar mi ayy ben hic dusunmedim onu nasil mantar oluyor boyle sivilce gibi seyler var krem kullaniyorum ama gecmiyo poposunda degil pittisinda ustunde ne var dolu offf yaa. Islak mendil kullanmiyordum 1 aydir kullaniyorum unibaby yenidogan en iyisi tekrar su ve pamuk kullanayim sagol soyledigin icin doktora sorayim ben ozaman.

Insallah heycani yasarim kycagima alinca. Canim ben gece koyup yattim yanliz cok karnim agridi ve midem agridi uyuyamadim bi turlu agridan sendede oyle oluyormuydu. Bende kizimda gunde 3 kere 200ml ten aliyordum bulantima ragmen oral aldim hatta bazen kusuyordumm.
Tatvandayim canim mecbur yaptiracagim erken.

Yok canim ben hamile kalmadan 1 ay once cektirmistim. Dis cok zor ya iyice miz miz oluyor bebek biberon aliyormu. Tamam canim bende asi nasil diye merak ediyordum bakalim bizde bu ay yaptiracagiz.

Sor.a canim bizede bela oldu bkr aydir ugradigorum.;Ben uzman oldum idrar almada.Ayruca akli da bulunsun tirbayi takmadan kizini yika ve o bolgeyu batikonla sil cunku kaka kalintisi olup yanltabliyormus tahlil.

Geldimiydi gitmiyor kolay kolay biz igne ustune antibiyotik kullandik test yapildi okadar igne ilaca ragmen milyonlarca ureme olmustuu insallah gecer sizinkide bakalim bizimkinin disten tekrar bagsikligi dustu tekrarladi galiba bu seferde cikarsa bizimkine ilacli film cekecekler idar yolundan girip. Alirken batikonla siliyorum bende canim ama oncesinde yikamiyordum sadece batikonla siliyordum yikayim bende benim kiz uyanikken hareket edip torbayi cikartiyo uyurkende deli yatiyo torba kayiyo almakta zorlaniyorum alabildigin yontem varmi

Cok sk kalkan cocuklar meme oldugu icin kalkiyorlar heralde kizlar biberon kullananlardan yani memeden kesilip mama kullananlardan bole sk uyanan var mi?

Ben varim biberon kullaniyoruz ama sik uyaniyoruz off off deliksiz uyanmadan uyumak istiyorum .

Gecmis olsun canim biz nekadar dikkat edersek edelim onlar bir yerden aliyor mikrobu ihlamur pekmez karisimi icermi hem bogaz agrisina hem oksuruge iyi geliyor.

Gecmis olsun canim sorunsuz kurtulun insallah. benim esimde ameliyat olmustu burnundan hic duzlemedi hala horluyor bide ben bakayim gelince burnuna bizimkinide delmis olmasinlar

Ben yandim ozaman zaten anam agliordu yeni bebekle birlikte 2 yas ohh iyice anam aglayacak yani.

Geldm hastaneden cektirdim mr haftata doktra gostericem sonucu, korkulcak bisry yokmuus aynı ilacsizdaki gbi oldu arada ilaci verdiler tekrar grdim hc anlamadim.
Blackkcat nemutlu sana masallah kizina

Insallah sonuclarin iyi cikmistir canim

Kızlar eve anca geldik öncelikle A apriori11 sana çok teşekkür ederim dr tavsiyen için gayet memnun kaldık reflü ve kolitten şüphelendi kan tahlili dışkı ve idrar istedi idrar ve kan tamam ancak Kabızlık olduğu için dışkıyı veremedik kap aldık birazdan fitille denicez bir haftaya çıkacak sonuçlar ona göre tedaviye başlıcaz tabi tahliller sonuç vermezse endoskopide yapabiliriz ama şimdilik bunu düşünmeyelim tahlilden sonuç almayı umuyorum dedi persentil değerindeki Düşüşü bağırsaklarındaki sorundandır büyük ihtimal dedi kabız olan bi bebek kilo alamaz mümkün değil dedi tedaviyle herşey düzelir he eer sağlıkla ilgili tüm kontroller yapılır yinede kilo almazsa ancak o zamn yapısı olarak kabul edilebilir dedi ki tedaviyle düzeleceğini düşünüyorum dedi şimdi Sabırla bu bir haftayı beklicez sonuçlara göre belli olacak herşey banada süt diyeti yapma zaten aldığı üç beş bişi vitaminsiz kalmayın dedi Kabızlık için yüksek lifli bir toz kullancaz geçici olarak şimdilik haberler böyle bizden bir hafta sonra daa güzel haberler vermeyi umuyorum desteğiniz için teşekkürler

Iyi canim icin rahatlayarak donmussun en azindan sonuclarinda temiz cikarda iyice rahatlarsin insallah kabiz olan bebegin kilo alamadigini iljkez duydum benin kzimda kabizdi

Bizim gece kabus gibiydi nisa surekli agladi gece 12 den sabah 5 e kadar eli agzinda babasi bakti benim hic halim yoktu gogsunde uyuttu uykusuzluktan perisan olduk tabiki sabah bi baktim diger disi patlamis butun gece durmadan aglamasi ondanmis. Su disleri bi ciksada bizde rahatlasaydik artik uykusuzluk dayanilmaz geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…