Bizimki hevesliydi zaten sesi çok gür.sever böyle görevleri.çok hırslı inş üzülmez.erkekler biraz daha utangaç oluyolar.kızlar genelde atılır böyle işlereMaşallah canım hadi bakalım inşallah kazanır bizim okulda da vardı benim oğlan ben katilmayacagim dedi utanıyor kızlar daha hevesli oluyor geçen oğlumun arkadaşları geldi çok heveslilerdi katilacaklarmis ben de oğluma katil dedim ama israrla istemedi ben de zorlamadim
Ee boşuna kertmedik hirayla azadıAzadla cok benzetiyorum kizimi bn gelisimlerini faln
Aynen bizim düzen buydu ama iki üç gündür yine huy su değişti anlam veremedim bende. Bu aradaki tek ilerleme konuşma teşebbüsü de başladı. Yani her ilerlemede böyle dengemiz şaşıyor bizim, en son emekleme ve ayağa dikilme döneminde böyle yapmıştı. Allah'tan bunca yorgunluğun üstüne tatlı niyetine bi gelişimi oluyor
Meme verdiğim halde geceleri düzelmişti, 9 da uyur, 12 ve 4 te emmeye uyanır sabah 7 de yatağıma gelir biraz takılır gün başlardı. Bakalım inşallah yine düzene girecek diye umut edeyim ben de. Meme işi de Allah izin verdikçe 2 yaşına kadar emzirmeye niyetliyim.
Bzmde bi ara cok duzenliydi 10-11 arasi uyuyodu 4 te bi emiyodu snra 7-8 gibi kalkiyodu tesellim meme emiyo hc olmazsa diye ama snrlerm bozuluyi yine de allah izin verrse 2 yasina kdr emziririm
Erken kesmem allah sut verdigi surece devam
Evet bazen bizim de düzenimiz değişiyo sonra kendiliğinden düzeliyo mesela normalde akşamları 9 da falan uyur ama son 3 gündür 10 dan önce uyumuyo ben de geleneksel olarak bunu dişe bağlıyorum 8. Diş yolda heralde
İnş. cnm akşam güzel şeyler duyarsın umarım..ek gıdadan önce de kusuyordu yirmi günlükken falan başladı kusması dört ayına kadar yoğun kustu ama kilo alımları çok iidi bir buçuk kilo almışlığı bile vardı ama sonra ne olduysa gelişim durdu inşallah şu gastroyla çözülür sorunumuz
bizde aynı durumdayız yattığım yerden emziriyorum kafamı kaldıracak halim olmuyor saate bile bakamıyorum artık ne olacak bu uykusuzluk halleri böyle
bizimde üç dört gecedir iice arttı resmen hiç uyumuyoruz öylece işe geliyorum gündüz uykusu da bire düştü yarım saatlik bir uykusu var hepsi o mira daa o kadar hareketlenmemişken annem günü tek öğünle zor geçiştiriyorum diyo yok ben ısrarla bir yaş sihirli değneğini beklicem yoksa az kaldı da demezsem çok daa zor geçer bu haller
Oğlum meme emmiyo uyurken emzik alıyo sadece ve bide ortamızda yatıyo. Genel de 12 gibi uyur sabah 10 11 gibi kalkar.. Gecede bazen uyanmaz bazen de 1 2 kere kalkar..Cok sk kalkan cocuklar meme oldugu icin kalkiyorlar heralde kizlar biberon kullananlardan yani memeden kesilip mama kullananlardan bole sk uyanan var mi?
Gökçede iki gün önce akşam 6 buçukta uyudu hiç uyanmadan sabah 6 buçuğa kadar uyudu çok şaşırdık. Erken uyuduğu için uyanır sanıyorduk.gu
bu uyku sans heralde eltimin oglu var suan uc bucuk yasinda masallahi var dis zamanlarinda uyumamazlik yapti onuda toplasan uc bucuk yilda yirmigun etmez geceleri fosur fosur uyurdokuzda uyur gece bir yada iki kez uyanrdi simdi oda yok sabaha kadar uyku ohhh iki yas falanda dinlemedi ama benim oglan kesin iki yas sendromuna falan girer cins bu haziran bebeleri
Bende 4 aydır regl oldum güya ama 4ayda sadece iki kere oldum. Bi ay oluyorum bi ay olmuyorum ki benim günüm şaşmazdı.Ben Efe'den önce 2 defa düşük yapmıştım,çoğunuz biliyorsunuz..
Evlendiğimden beri gün şaşmayan regl'im ilk düşüğümle beraber düzensizleşmişti ve abartmıyorum her ay tarlusal söktürücü kullanarak hastalanıyordum..
Efe doğduktan sonra 4.aydaydı sanırım regl olmaya başladım ve şaşırtıcı şekilde düzeldi..Her ay 1 hafta geç,2-3 gün erken derken mutlaka oluyordum 6 aydır ama bu ay olmadım..1 ayı bile geçti,çok oldu..
Neden ki acep?
İhtimal çooook düşük ama yinede test yaptım evde,negatif..Eeee yine mi düzen bozuldu durduk yere?Haftaya kadın doğumcuya gitmek şart oldu..
Ateş yoksa peditus verebilirsin.bbizde de burun akıntısı olmuştu ben de vermiştim.tabi ilerlerse doktora gitmek en mantıklısı.birden ilerliyo çünkü.çok geçmiş olsun canımKizlar merhaba.. sizi okuyorum ama yazma firsatim olmuyo 5 yasinda kizim Var. 2.kizim 1 temmuz dogumlu.. kilosu iyi.. ama bugun durmadan hapsuruyo ve burnu akiyo...4 disi var ust yanlardan cikicak galica emin degilim.. gece uykusuzlugumuz var artik.. sizce ne yapiyim hapsuruk ve burun akintisi icin.. peditus kullanayimmi acil cvp yazarmisiniz ilerlemesinden korkuyorum
Sagolcanim saadece burun akintisi su gibi ve hapsuruk var.. olcu nekadar olacak..Ateş yoksa peditus verebilirsin.bbizde de burun akıntısı olmuştu ben de vermiştim.tabi ilerlerse doktora gitmek en mantıklısı.birden ilerliyo çünkü.çok geçmiş olsun canım
Bi çay kaşığı demişti bize doktor canımSagolcanim saadece burun akintisi su gibi ve hapsuruk var.. olcu nekadar olacak..
Daha once yurutece koydunm azadi ve ya emekledi miEe boşuna kertmedik hirayla azadı
ayy canım ne kadar güzel maşallah kızınaÇok güzel okumuş yavrum.öğretmeni videosunu gönderdi.sonuçları bekliyoz dedi
bna biolcek dedi bn bi tatli kasigi veriyorum surplariBi çay kaşığı demişti bize doktor canım
ben aferin içmedim canım minoset kullandım onuda emzirdikten sonra içmiştim bir sonra içmiştim diye Hatırlıyorum bayadır ilaçlık olmadım çok şükür evet ilk kez Alerjik bi bebek var ailemizde kimsenin tecrübesi yok hepimiz şaşkınız o dokunur mu aman bu dokunur şimdi üstüne bende diyet süt diyeti yapıcam bakalım
Kuzuyuda kıyamam allahım hiç birine hastalık vermesin o kadar zor ki insanın kalbi dışarda atıyo resmen
çok sağol canım avokado veremiyoruz canım alerji malum mira doğduğundan beri kusuyo bebek reflüsüdür kilo alımı iyi diye bana hiç diyet önermedi bugüne kadar süt alerjisi hiç konuşulmadı bile sadece yoğurt veremiyodum kabarıyordu keçi Sütünden yapıyorduk hoş onuda pek yemiyodu neyse bende Yenicem birde öyle gözlemlicez kanlı kaka olmadı hic kan testini en son ihtimal düşünüyorum bende o yüzden bir iki doktora daha götürcem ona göre karar vericem artık
Aman canım ihmal etmemeye çalış en azından vajinal olanını kullan o zaman ayy maşallah miniğe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım minigine maşallah kalp atışını duymussun ne güzel Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bir de canım kızının poposunda sivilce gibi kızarıklıklar varsa mantara çevirmiş olabilir ve normal kremlerle gecmeyebilir benim kizimda da aynısı olmuştu birçok pişik kremi kullandım hiçbiri gecirmedi doktora göturdum mantar dedi bepanten ve trosyd verdi ikisini karıştırıp sür dedi günde uç defa bir haftada iyileşti ve ıslak mendil kullaniyorsan kullanmamani tavsiye ederim ıslak pamukla silip daha sonra kurularsan daha iyi olur inşallah bir an önce geçer
Emin olmadan kan aldırmamakla iyi yapmışsın bencede. Ek gıda öncesi de varmıydı böyle kusması iştahsızlıgı?
Şuan heycanlanmadın ama eminim ki onu kucagına aldığın an bambaşka olacak senin için.. vajinal kullandıktan sonra bi süre kalkma ayaklarını hafif dik iyice emilsin ilaç yoksa ayağa kalkmanla çıkıyo.. 3 ay günde 3 kere kullandım ben..
Bulantın varken vajinal vermemesi çok ilginç gerçekten.. Menenjit bizde 1 yaşından sonra.. Bu arada nerde yaşıyorsun ki ?
ilacli mr nezamn cektirdin cnm emzirdigin donemdemi? Bnm icinsorun degol sagip atarimda kizim hasta distecikartiyomus oyuzden agliyo meme icin. Istahida yok hic. Baska bisey istemiyo. Buarada menenjit yapturdik biz doktr ates ve ishal yapmaz dedi ondan degilmis bizim ishalimiz.
Sor.a canim bizede bela oldu bkr aydir ugradigorum.;Ben uzman oldum idrar almada.Ayruca akli da bulunsun tirbayi takmadan kizini yika ve o bolgeyu batikonla sil cunku kaka kalintisi olup yanltabliyormus tahlil.
Cok sk kalkan cocuklar meme oldugu icin kalkiyorlar heralde kizlar biberon kullananlardan yani memeden kesilip mama kullananlardan bole sk uyanan var mi?
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Gorusmeyeli yine yuzlerce sayfa birikmiş. Oglusum yine hastalandiBiliyorsunuz yaklasik iki aydir amiple ugrasiyorduk. Tahlil sonuclarinin temiz ciktigi gunden iki gun sonra gece sabaha karsi ateslendi. Amipten kurtuldugumuza sevinemedim bile Bogaz enfeksiyonu geciriyormus. Tam 5 gundur gece gündüz atesli. Nasil oldu aklim almiyor, ictigi suyu bile ilitip veriyordum. Bu kadar titizlendigime pisman ediyor bu hastaliklar beni. Normalde bu kadar uzun surmemesi gerekiyor atesin ama bogazimiz kotu durumdaymis bu yuzden atesi direnc gösteriyormuş. Yarina kadar atesi duzelmezse tekrar goturecegim dra. Bizde durumlar boyle, sizler iyisinizdir umarım..
Yarin eşim burnundan ameliyat olacak kızlar uç sene önce horlama şikayetiyle ameliyat olmuştu hatalı ameliyat yapmışlar ameliyat sırasında burnunun içindeki kıkırdağı delmisler şikayeti devam etti durumu fark edince tekrar gitti kabul ettiler hatalı olduğunu başka bir doktor yapacak simdi kulağından kıkırdak alıp orayı kapatacaklar yarin kızımı evde birakcam annem gelecek bende gitcem inşallah bu sefer sorunsuz atlatiriz
Güzel be eğitici bir kitap kızlar tavsiye ederim. Bu arada bugünlerin kıymetini bilelim 2 yaş anamızın ağlayacağı dönemmiş, ismi bile ürkütücü terrible two(korkunç iki) diye geçermiş pedagoji literatüründe
Geldm hastaneden cektirdim mr haftata doktra gostericem sonucu, korkulcak bisry yokmuus aynı ilacsizdaki gbi oldu arada ilaci verdiler tekrar grdim hc anlamadim.
Blackkcat nemutlu sana masallah kizina
Kızlar eve anca geldik öncelikle A apriori11 sana çok teşekkür ederim dr tavsiyen için gayet memnun kaldık reflü ve kolitten şüphelendi kan tahlili dışkı ve idrar istedi idrar ve kan tamam ancak Kabızlık olduğu için dışkıyı veremedik kap aldık birazdan fitille denicez bir haftaya çıkacak sonuçlar ona göre tedaviye başlıcaz tabi tahliller sonuç vermezse endoskopide yapabiliriz ama şimdilik bunu düşünmeyelim tahlilden sonuç almayı umuyorum dedi persentil değerindeki Düşüşü bağırsaklarındaki sorundandır büyük ihtimal dedi kabız olan bi bebek kilo alamaz mümkün değil dedi tedaviyle herşey düzelir he eer sağlıkla ilgili tüm kontroller yapılır yinede kilo almazsa ancak o zamn yapısı olarak kabul edilebilir dedi ki tedaviyle düzeleceğini düşünüyorum dedi şimdi Sabırla bu bir haftayı beklicez sonuçlara göre belli olacak herşey banada süt diyeti yapma zaten aldığı üç beş bişi vitaminsiz kalmayın dedi Kabızlık için yüksek lifli bir toz kullancaz geçici olarak şimdilik haberler böyle bizden bir hafta sonra daa güzel haberler vermeyi umuyorum desteğiniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?