merhaba,hoşgeldin aramıza..
hayırlı uğurlu olsun bebişlerin inş,sağlıkla seninle kalsınlar dilerim..
Merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. 36 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Doğumum haziran görünüyor ama ikiz oldukları için mayısa kayabilir. İlk gebelik olduğu ve çok yakınımda daha önce gebe tanıdığım olmadığı için bu dönemde bebeklerim ve benim için ne yapmam gerektiği ile ilgili hiç bir bilgim yok. İnşallah bu sayfada güzel bilgi alışverişleri yaparız.
Allah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı, vakitli, hayırlı, analı-babalı kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Hoşbulduk :) Evet, şarkı gibi oldu :) İçerenköy de oturuyorum. Zor elde edilen bebekler oldu ve 6. haftamda kanama geçirdim, hastanede 2 gece yattım, şimdi geçti ama yine de rapor aldım genelde yatıyorum. Geç cevap verirsem ya da giremezsem siteye kusura bakmayınSenin ne güzel 2. bebeğin olacak inşallah. Tecrübenin getirdiği rahatlıkla biraz daha hamileliğin güzelliklerinin farkındasındır sanırım
14.haftadaymışsın yaaa çok özendim şimdi sana,benide çeksene 14.haftaya
Kızlar günaydın.
Dün midemdeki gaz mahfetti beni. Resmen reflü sancısı çektim. Gündüz maden suyu içtim diye akşam da içemedim. Bugün eczacıya sorayım da eğer sakıncası yoksa rennie kullanıcam. Sizde de var mı mide sıkıntısı ?
Günaydın annişler.ben hep sabahları kusarım. Ama bu sfer gece uykumdan uyandırdı mîde bulantısı cok fenaydı.mide boşalınız gece kalktım leblebi yedim. Birde midemde ilk kez yanma oldu o da cok rahatsız etti beni. Înş uykularımı bölmez bîr daha
Merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. 36 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Doğumum haziran görünüyor ama ikiz oldukları için mayısa kayabilir. İlk gebelik olduğu ve çok yakınımda daha önce gebe tanıdığım olmadığı için bu dönemde bebeklerim ve benim için ne yapmam gerektiği ile ilgili hiç bir bilgim yok. İnşallah bu sayfada güzel bilgi alışverişleri yaparız.
Allah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı, vakitli, hayırlı, analı-babalı kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Oyy canım ya yazık sana. Hem çalışıp hem yemek yapıyorsun ve bir de öğle yemekleri için üzülüyorsun valla eli öpülecek kadınsın. Ben hamilelikten sonra hiç yemek yapamamaya başladım, bi kadın tuttum o yüzden. Şimdi hergün gelip hem yemeğimi yapıp hem temizliğimi yapıp gidiyor ve çok uygun fiyat biliyor musunuz. 350 TL ye yapıyor bunların hepsini. Zaten önceden ara sıra temizlikçi çağırıyordum onun gündeliği 100 liraydı, bölye bir şey benim için çok rahat oldu ve çok huzurluyum gerçekten.benim eşim hayatta yemez 3. gün aynı yemeğiben her akşam yemek yapıyorum ertesi gün yeniyor. bir de eşim öğlen yemeğe geliyor benim evde olmadığım için ne bulursa onu yiyor çok zor ya hem çalışıp hem eve yetişmeye çalışmak.
Kızlar günaydın.
Dün midemdeki gaz mahfetti beni. Resmen reflü sancısı çektim. Gündüz maden suyu içtim diye akşam da içemedim. Bugün eczacıya sorayım da eğer sakıncası yoksa rennie kullanıcam. Sizde de var mı mide sıkıntısı ?
Canim ins. Bir sorun cikmaz...
Bebegin seninle olur omrunun sonuna kadar
Dualarim seninle....
Rabb'im bebegini sana bagislasin canim...
Birşey olmaz yavruna inşallah Allah size bağışlasın canım.
Sen bol bol dinlen değerin yükselir inşallah.
arkadaşlar sağolun hepinizde inşallah dediğiniz gibi olur inanıyorum pufpuf sende sağol cnm hepimizin bebişleri bizimledir ve bizimle olur inşalahyaa izmirli bayanlar bana doktor ve hastane tavsiyesinde bulanabilirmisiniz kafam çok karışık bu konuda hala doktor bulamadım kendime şimdilik şifa hast. palmiye pol. gidiyorum ama kararsızım :18:
günaydınnnnasılsınız annişler kimimizin bulantısı kimimizin kasık ağrısı var bu sabah bende boğaz ağrısı ve bitkinlikle uyandım umarım grip olmam bugün kontrolüm varrrr 11:20 çok heyecanlıyım yaa:118: inşallah bi sorun çıkmaz kontrolü olan arkadaşlarım hepinizden iyi haberler bekliyoruzz
Merhaba, teşekkürler, hepimizin inşallahBebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor
canım doktorun haberi olmadan bişe yapma..numarası varsa ara sor istersen yerine decavit kullanabilir miyim diye..benim eczacı bi arkadaşım var o da hani doktorlar da ilaç firmalarıyla anlaşıyolar yoksa farkı yok falan dedi..ama sen dediğim gibi mutlaka doktoruna danış sakın kesme..
Kızlar günaydın.
slm bayanlar bende 11 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım tahmini 15 haziranda doğacak bebiş rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah sizde bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş
Arkadaşlar cinsiyeti öğrenip hazırlıklara başlayan var mı?
slm bayanlar bende 11 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım tahmini 15 haziranda doğacak bebiş rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah sizde bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş
Merhaba bitanecik anneler ve onlarin en kiymetli yavrulari...bende bugun kan sonuclarimi aldim cok sukur rabbime hersey cok güzel dedi doktor.bitek kanim dusuk cikmis onun icinde ferro sanol diye bi ilac verdi icinde demir folik asit ve b12 vitamini var.bide bazi anneler kilo aldiklarini soylemisler ben 3 kilo verdim..bel agrilarim cogaldi..iki gündür kusmuyorum diye seviniyordum bugun sabah yine kustum...bos mideyle daha zor oluyor yaa of..günümüze şükür tabiki rabbim herkese hayirlisi ile evlatlarini kucagina almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?