2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar günaydın.

Dün midemdeki gaz mahfetti beni. Resmen reflü sancısı çektim. Gündüz maden suyu içtim diye akşam da içemedim. Bugün eczacıya sorayım da eğer sakıncası yoksa rennie kullanıcam. Sizde de var mı mide sıkıntısı ?

canım hoşgeldin hayırlı doğumlar mutlu huzurlu hamilelikler diliyorum

yakınmışız
inşallah elimizden gelen bişeyler olursa yardımcı olmaya çalışırız tabiki
3 ayı bi atlatsan ondan sonra iskler azalıyor
çok dikkat et kendine
sen niye bekledin bu zamana kadar ben geç evlendim hadi
sen kariyer yüzünden mi yoksa olmadı mı
ya da sen de mi geç evlendin
malum geç öğreniliyor ama maalesef çocuk işi yaşla çok alakalı

Herkese hayırlı cumalar..

Mide bulantılarım çoğaldı gerçi ben yatıp kalkıp ilk hamileliğim gibi olmadığına şükür ediyorum. Kızlar bütün gece saçma sapan rüyalar gördüm eşimin eline kundakta bir bebek veriyorlar bu senin diye ama cinsiyetini görmedim duymadım daha neler neler duru da saat 2 den sonra sürekli uyandı anlicağınız hem uykusuz hem yorgun hissediyorum...

aynen canım akşam benimde öyleydi zor uyudum gazdan resmen uçuşa geçicem yaaa bide anneler ya bende genelde öğle yemeğinden sonra bi halsizlik bitkinlik yorgunluk oluyo uyku hali işteyim yatamıyorumda felaket oluyorumm ya anlatamam sonrada bi baş ağrısı sizdede oluyomu doktorumasorucam bugün tab unutmazssam

Allah yardımcın olsun çok zorr çeken bilir....

merhaba arkadaşlar :)sizi bu sayfaya kadar hep okudum artık ben de yazmaya karar verdim.geçen hafta ikili testimizi yaptırdık bugün kan sonucunu aldık.çok şükür her şey normalmiş doktorum öyle dedi.bi dahaki randevum 3 hafta sonra hepinize sağlıklı,güzel,musmutlu hamilelikler diliyorum :)

Selam kızlar,

hoşgeldin canım, ne güzel rabbim sana ikiz bebek nasip etmiş. Benim kocam da ikiz çok istiyordu ama bizim ailede falan da yok öyle bi rüyadaydı işte:) RAbbim ikisini de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

Oyy canım ya yazık sana. Hem çalışıp hem yemek yapıyorsun ve bir de öğle yemekleri için üzülüyorsun valla eli öpülecek kadınsın. Ben hamilelikten sonra hiç yemek yapamamaya başladım, bi kadın tuttum o yüzden. Şimdi hergün gelip hem yemeğimi yapıp hem temizliğimi yapıp gidiyor ve çok uygun fiyat biliyor musunuz. 350 TL ye yapıyor bunların hepsini. Zaten önceden ara sıra temizlikçi çağırıyordum onun gündeliği 100 liraydı, bölye bir şey benim için çok rahat oldu ve çok huzurluyum gerçekten.

Canım bende de oluyor biraz mide yanması ama senin dediğin kadar çok değil. Ama mide yanması bulantıdan kötü gerçekten, bulantı bir şeyler yiyince geçiyor en azından. Rabbim yardımcın olsun, sıkıntılarını azaltsın inşaallah.

Canim ins. Bir sorun cikmaz...
Bebegin seninle olur omrunun sonuna kadar
Dualarim seninle....
Rabb'im bebegini sana bagislasin canim...

Birşey olmaz yavruna inşallah Allah size bağışlasın canım.
Sen bol bol dinlen değerin yükselir inşallah.

yaa izmirli bayanlar bana doktor ve hastane tavsiyesinde bulanabilirmisiniz kafam çok karışık bu konuda hala doktor bulamadım kendime şimdilik şifa hast. palmiye pol. gidiyorum ama kararsızım :18:
arkadaşlar sağolun hepinizde inşallah dediğiniz gibi olur inanıyorum pufpuf sende sağol cnm hepimizin bebişleri bizimledir ve bizimle olur inşalah
oslew izmirde medikalpark çok iyi diye biliyorum arkadaşım gitti benim.ben izmirdeyim ama uzağım bnm gittiğim hastanede çok iyi ama sana uzak gelir soma da

kötü düşünmek yok kızarım

Merhaba, teşekkürler, hepimizin inşallah Bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor

tabi beklenen tarihlerimizde gelirlerse ufaklıklar

slm bayanlar bende 11 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım tahmini 15 haziranda doğacak bebiş rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah sizde bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş

doktorumu aradım dedem böyle böyle oda dediki evet ben bu konuyu araştıracaktım yarım kalmıştı ama bu katkının olduğuna dair kesin bir bilgi yok dedi ama yinede içim rahat etmiyor diyosan bu zaten bi takviye kontrolün 2 hafta sonra o zamana kadar bişey kullanma dedi bende ama benim çok midem bulanıyor ben zaten hiç bişey yiyemiyorum dedim,alternatif ilaçlar var ama dedi orda sesi kesildi baya bişey söyledi dedim alamıyorum sesinizi filan kapandı o arada açıncada tekrar 2 hafta kullanma geldiğinde bende araştırmış olacağım netleştiririz dedi...ne yapsamkı kafam karıştı o sesin kesildiği arada ne dedi acaba :)

Gunaydin canim benim 10 gun kadar once cok cok fazlaydi uyuyamiyordum bile yanmadan cok rahatsiz ediciydi aradim dr.u rennie duo surup kullan dedi gunde 4 kez arastirdim hic bir zarari yokmus 9 ay boyunca gunde 7-8 olcek icenler bile oluyormus ben 1 hafta duzenli kullandim 2-3 gundur icmiyorum rahatim dr.a gidince yine sordum hamileligin boyunca kullanabilirsin dedi. Sende bi sor istersen ama surubu iyiymis. Allah sifa versin İnsallah

guzle dıleklerın ıcın cok tesekkurler,
amiiin hepimiz için :)

Bende 3 gün iyi gibiydim dedim geçiyo ama maalesef dün hem sabah hem akşam kustum hiç bişeyde yiyemedim aksi gibi bu elevittide domuz katkısı var diye duydum onuda içemiyorum alternatif ilaçta vermedi doktorum vitaminsiz kalacak diye üzülüyorum..sizler elevit içiyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…