2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım ben senden yeni duydum bunu, çok korkunç bir şey ya. Bugün elevit içtim seni okumadan önce ama yarın doktoruma sorup başka ilaç istiycem inşaallah.

Benm doktorum elevit veriodu ben istemedim soyleyince oyle bisi oldugunu sanmiyorum ama senin icin rahat etsin decavit yaziyorum dedi ve ikiside multivitamin firmalari farkli veya piyasada bircok multivitamin var eczaneden sorabilirsiniz

Teşekkür ederim canım inş iyi gelir :)

çok üzüldüm ya senin durumuna. benim kocam çok yardımcı oluoy. 2 aydır hiç yemek yapmıyorum hatta ısıtmıyorum sofrayı toplamak için bile mutfaga girmiyorum her şeyi o yapıyo. temizliği bile

benim eşimin Allah'tan öyle şeyleri yok.. yemek olmasa bile oturur peynir ekmek yer,ses çıkarmaz hiç.. yemek ayırmaz,ne versem onu yer.. hatta bana yardım eder bu konuda
şanslıyım vesselam

Ya saolsun yine bişey demiyor yapmasam da ama benim içim rahat etmiyor. Bide benim eşim pek sebze yemez ondan öyle uzun zaman kalmıyor yemeklerim et ağırlıklı olduğu için, gerçi artık et yapamıyorum pek. :/ yiyebildiği sebzelerle tavuk yapıyorum neyse ki tavuk o kadar çok kokmuyor Salata falan kızartma vs idare ediyorum işte.temizlik yapmaz ama hayatta ben yapamıyorum diyo sen de yapma diyo ,
ben de o anda yapamıyorum sonra kendimi biraz iyi hissettiğimde kalkıp yine yapıyorum mecburen.

Sabir annisler su 3. Ayi bi atlatin gerisi allah kerim oh be dersiniz insaallah
,

inşallah canım hayırlısıyla. Benim 3 ay bitti çok şükür ama hala midem bulanıyo halsizim :26::26::26::26::26::26::26:

Geçmiş olsun canım sıcak limonlu şeyler iç artmasın ağrın. şimdi doktor kontrolün bitmiş olmalı iyi haberlerle dön inşallah :)

Dün okudum bizim kızlardan biri rennie nin şurubunu içiyormuş. Bir zararı yok demiş doktor ama yine de sor tabiki. Bana da oluyor yanma hem de çok kötü hem bulanıyo hem yanıyo.

Çalışan annelerin hepsine sabır diliyorum içinde de kendime şuanda gözlerim gitmeye başladı birazdan bişeyler yerim sonra külliyen basar uyku. Uyukluyorum masada yemeği hızlıca yiyip ama sonra da başım çatlıyo akşama kadar migrenim de var zaten uykusuzluk hemen tetikliyor Çoook zor çok

çok iyiymiş ya. Valla ben doğum iznine ayrılıp geri dönmicem karar verdim diğer türlü olmuyo bebeğime kendim bakmak istiyorum.

Aramıza hoş geldin canım

Canım ben senden yeni duydum bunu, çok korkunç bir şey ya. Bugün elevit içtim seni okumadan önce ama yarın doktoruma sorup başka ilaç istiycem inşaallah.

varmış canım ne yazık ki domuz yağı varmış firmada kabul etmiş bunu başka bir vitamin hapı vermesini iste doktordan alternatif olarak sonuçta şüphe ile kullanamazsın...

geçmiş olsun bol bol meyve ye ve istirahat et canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz

medikalparkın burdaki yorumlarına baktım çok iyi şeyler yazmamışiar bilmiyorum vala bakıcam artık 1-2 yere ondan sonra karar vercem bende çeşmedeyim :)

şu testleri bi atlatayım da bakalım hayırlısıyla çok korkuyorum bişey çıkcak diye eşimin dayısının oğlu down sendromlu acaba bişey olurmu genetik mi bunlar bilmiyorum ama araştırmadım hiç kafama takarım diye araştırmakta istemiyorum önceliğim şu testi atlatmak

bende yanma için gaviscon kullanıyorum şurubunu iyi geliyor

kızlar hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeişlerini korusun nasılsınız biz accız midemiz bulanıyor ve çalışıyoruz geçti diye dusunmustum hala gecmedikorkuyom bebeğim gelişmiyor

kızlar hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeişlerini korusun nasılsınız biz accız midemiz bulanıyor ve çalışıyoruz geçti diye dusunmustum hala gecmedikorkuyom bebeğim gelişmiyor

sana da hayırlı cumalar canım ben de korkuyordum ama doktorum 3. aya kadar bebek senden besleniyor korkma dedi ama 3.aydan sonra yemelisin plesenta oluşuyor ve yediklerinden beslenecek demişti o yüzden şimdilik endişe etme bence

saol canım bide bende sık kasık batması var neden kışlar böle damar atıyo

Benm doktorum elevit veriodu ben istemedim soyleyince oyle bisi oldugunu sanmiyorum ama senin icin rahat etsin decavit yaziyorum dedi ve ikiside multivitamin firmalari farkli veya piyasada bircok multivitamin var eczaneden sorabilirsiniz

acaba alsammı decavit bende 2 hafta kullanmadan olurmu kızlar sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…