Arkadaşlar cinsiyeti öğrenip hazırlıklara başlayan var mı?
Bende 3 gün iyi gibiydim dedim geçiyo ama maalesef dün hem sabah hem akşam kustum hiç bişeyde yiyemedimaksi gibi bu elevittide domuz katkısı var diye duydum onuda içemiyorum alternatif ilaçta vermedi doktorum vitaminsiz kalacak diye üzülüyorum..sizler elevit içiyormusunuz
Bende 3 gün iyi gibiydim dedim geçiyo ama maalesef dün hem sabah hem akşam kustum hiç bişeyde yiyemedimaksi gibi bu elevittide domuz katkısı var diye duydum onuda içemiyorum alternatif ilaçta vermedi doktorum vitaminsiz kalacak diye üzülüyorum..sizler elevit içiyormusunuz
Gunaydin canim benim 10 gun kadar once cok cok fazlaydi uyuyamiyordum bile yanmadan cok rahatsiz ediciydi aradim dr.u rennie duo surup kullan dedi gunde 4 kez arastirdim hic bir zarari yokmus 9 ay boyunca gunde 7-8 olcek icenler bile oluyormus ben 1 hafta duzenli kullandim 2-3 gundur icmiyorum rahatim dr.a gidince yine sordum hamileligin boyunca kullanabilirsin dedi. Sende bi sor istersen ama surubu iyiymis. Allah sifa versin İnsallah
çok üzüldüm ya senin durumuna. benim kocam çok yardımcı oluoy. 2 aydır hiç yemek yapmıyorum hatta ısıtmıyorum sofrayı toplamak için bile mutfaga girmiyorum her şeyi o yapıyo. temizliği bile
benim eşimin Allah'tan öyle şeyleri yok.. yemek olmasa bile oturur peynir ekmek yer,ses çıkarmaz hiç.. yemek ayırmaz,ne versem onu yer.. hatta bana yardım eder bu konuda
şanslıyım vesselam
,Sabir annisler su 3. Ayi bi atlatin gerisi allah kerim oh be dersiniz insaallah
günaydınnnnasılsınız annişler kimimizin bulantısı kimimizin kasık ağrısı var bu sabah bende boğaz ağrısı ve bitkinlikle uyandım umarım grip olmam bugün kontrolüm varrrr 11:20 çok heyecanlıyım yaa:118: inşallah bi sorun çıkmaz kontrolü olan arkadaşlarım hepinizden iyi haberler bekliyoruzz
Kızlar günaydın.
Dün midemdeki gaz mahfetti beni. Resmen reflü sancısı çektim. Gündüz maden suyu içtim diye akşam da içemedim. Bugün eczacıya sorayım da eğer sakıncası yoksa rennie kullanıcam. Sizde de var mı mide sıkıntısı ?
aynen canım akşam benimde öyleydi zor uyudum gazdan resmen uçuşa geçicem yaaabide anneler ya bende genelde öğle yemeğinden sonra bi halsizlik bitkinlik yorgunluk oluyo uyku hali işteyim yatamıyorumda felaket oluyorumm ya anlatamam sonrada bi baş ağrısı sizdede oluyomu doktorumasorucam bugün tab unutmazssam
Selam kızlar,
Oyy canım ya yazık sana. Hem çalışıp hem yemek yapıyorsun ve bir de öğle yemekleri için üzülüyorsun valla eli öpülecek kadınsın. Ben hamilelikten sonra hiç yemek yapamamaya başladım, bi kadın tuttum o yüzden. Şimdi hergün gelip hem yemeğimi yapıp hem temizliğimi yapıp gidiyor ve çok uygun fiyat biliyor musunuz. 350 TL ye yapıyor bunların hepsini. Zaten önceden ara sıra temizlikçi çağırıyordum onun gündeliği 100 liraydı, bölye bir şey benim için çok rahat oldu ve çok huzurluyum gerçekten.
slm bayanlar bende 11 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım tahmini 15 haziranda doğacak bebiş rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah sizde bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş
slm bayanlar bende 11 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım tahmini 15 haziranda doğacak bebiş rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah sizde bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş
Canım ben senden yeni duydum bunu, çok korkunç bir şey ya. Bugün elevit içtim seni okumadan önce ama yarın doktoruma sorup başka ilaç istiycem inşaallah.
günaydınnnnasılsınız annişler kimimizin bulantısı kimimizin kasık ağrısı var bu sabah bende boğaz ağrısı ve bitkinlikle uyandım umarım grip olmam bugün kontrolüm varrrr 11:20 çok heyecanlıyım yaa:118: inşallah bi sorun çıkmaz kontrolü olan arkadaşlarım hepinizden iyi haberler bekliyoruzz
arkadaşlar sağolun hepinizde inşallah dediğiniz gibi olur inanıyorum pufpuf sende sağol cnm hepimizin bebişleri bizimledir ve bizimle olur inşalah
oslew izmirde medikalpark çok iyi diye biliyorum arkadaşım gitti benim.ben izmirdeyim ama uzağım bnm gittiğim hastanede çok iyi ama sana uzak gelir soma da
iyi aksamlar kızlar benim dünden beri kanamam var dün iğne yapıldı bugünde ilaç yazdı doktorum,inş bebeğime birşey olmaz cok korkuyorum
kızlar hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeişlerini korusun nasılsınız biz accız midemiz bulanıyor ve çalışıyoruz geçti diye dusunmustum hala gecmedikorkuyom bebeğim gelişmiyor
kızlar soda içmek iimi:26:
sana da hayırlı cumalar canım ben de korkuyordum ama doktorum 3. aya kadar bebek senden besleniyor korkma dedi ama 3.aydan sonra yemelisin plesenta oluşuyor ve yediklerinden beslenecek demişti o yüzden şimdilik endişe etme bence
maden suyu içilebilir diye biliyorum ama doğal olandan meyveli olanlar falan var ya onlardan değil ben arada bir tane içiyorum
Benm doktorum elevit veriodu ben istemedim soyleyince oyle bisi oldugunu sanmiyorum ama senin icin rahat etsin decavit yaziyorum dedi ve ikiside multivitamin firmalari farkli veya piyasada bircok multivitamin var eczaneden sorabilirsiniz
maden suyu içilebilir diye biliyorum ama doğal olandan meyveli olanlar falan var ya onlardan değil ben arada bir tane içiyorum
Canım ben senden yeni duydum bunu, çok korkunç bir şey ya. Bugün elevit içtim seni okumadan önce ama yarın doktoruma sorup başka ilaç istiycem inşaallah.
acaba alsammı decavit bende 2 hafta kullanmadan olurmu kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?