yaa izmirli bayanlar bana doktor ve hastane tavsiyesinde bulanabilirmisiniz kafam çok karışık bu konuda hala doktor bulamadım kendime şimdilik şifa hast. palmiye pol. gidiyorum ama kararsızım :18:
doktor bana ilk baştan beri iki ilaç verdi biri elevit biri folik asit elevit alıyorum diye folik asidi bırakma canım..farklı saatlerde ikisinide al doktor bana özellikle soruyor aman vitanminlerini içiyormusun diye...folik asiti ilerde bıraktırcam demişti sanırım 15. hafta gibi bişey demişti
bildiğim kadarıyla elevitteki folik asit ilk 3 ay için yeterli değil..doktorlar bu yüzden eleviti 3 aydan sora vitamin olarak öneriyolar..doktorun folik asiti bırak mı dedi ki sana?bence bitirene kdr iç eleviti de beraberinde alablrsn..
Resmen minyatur insan olmus hele bi hareket edisi vardi coook guzeldi insaallah sende gorursun mutlu haberler alirsin canim az kalmis sabret :)))Masaallah canim
Eminim cok guzel bir duygudur bebegin elleri ayaklari olusmus bir sekilde gorebilmek ♥♥♥
Ayyyy ben yarina kadar nasil sabredicem :18:
ben de bornova şifaya gidiyorum.esra hanıma. daha bir kez gittim aslında.ama tavsiye etmişti birkaç kişi. gayet iyiydi ilk randevuda.beğendim ben.
Merhaba kizlar.bugun nihayet gordum bebegimi.ultrasona girdim 13 arti 1 misim.yani 28 mayisa tekabul ediyor.ama ben buraya cok alistim sizleri cok sevdim buradanda gitmek istemiyorum onun icin hem mayis annelerini hem de haziran annelerini takip edecegim.bu arada bebegimin saglik problemi yok cok sukur.alahim elini kolunu herseyini vermis nasil hareketli minicik sey cok degisik bir histi cok heyecanliydik esimle.onuboyle gormek bile bu hisleri yasatiyosa kucagima alinca ne olur bilmiyorum .ilk defa biseyler hissetim bebegime fotolarina uzun uzun bakiyorum cok tatli bebek allah hepimize saglikla mutlulukla almayi nasip etsin insaallah
Ben taaaaaaa 16 aralıkta gideceğim... Ben nasıl dayanacağım asıllll...??? Zaman da geçmek bilmiyor sanki.Masaallah canim
Eminim cok guzel bir duygudur bebegin elleri ayaklari olusmus bir sekilde gorebilmek ♥♥♥
Ayyyy ben yarina kadar nasil sabredicem :18:
bende beğendim doktorumu da ben başlamışken bi kere sonra değiştirmiyeyim diyorum allah nasip ederse doğuma kadar aynı doktorla gitmek istiyorum şifa üniversite olduğu için şimdi doğum ücreti de yüksek diye duydum o yüzden kararsızım
kahramanlarda su hastanesi varmış oraya da güzel diyolar fakat ücreti ne kadar bilmiyorum
eşimin bir kuzeni yeni doğum yaptı hayat hast. konakta 380 liramış muayene 12 lira ama doktorlar nasıl onu bilmiyorum o memnundu ama
diğer kuzeni de egepolde yaptı o da memnun doktorundan :)
kararsız olan benim zaten hala adapte olamadım hamileliğe napıcam bilmiyorum kafam çok karışık
evet haklısın karar vermek zor. ama bir yer için hem kötü hem iyi yorumlar var. herkes her şeyden memnun olmuyor. şifa da doğum fiyatlarını da sorduk biz. normal ya da sezeryan 1200 tl. epidural 1500 tl dediler. ben şifa üniversitesinde çalışıyorum bana %60 - 70 indirimli olur dediler. o da beni cezbetti. ama önce doktorun ve hastanenin iyi olması önemli tabi ki. içime sinmese başka bir yere giderdim.
Ben taaaaaaa 16 aralıkta gideceğim... Ben nasıl dayanacağım asıllll...??? Zaman da geçmek bilmiyor sanki.
Kizlar benimde yarin randevum var..
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur....
Ins. Sorunsuz bir sekilde ikili testlerimizide atlatacagiz....
Bebegimi uzun zamandir gormuyorum ve cok ozledim
Sagligi yerindedir ins. Yavrumun....
Pek birsey yiyemiyorum benden gidiyor surekli endiselenmiyorum desem yalan olur....
Birde bu aralar asiri yoruluyorum...
Odadan diger odaya gectigimde bile nefes nefese kaliyorum hepsini anlatacagim...
Ve en onemlisi bulanti hapi Yazdirabilmek...
Belki biraz olsun yatistirir...:18:
Cnm burada muayene ucreti almiyolar onun icin hersey oyle sik yada burdakilerin tabiriyle gereksiz islemler yapmiyolarçok sevindim sonunda görebilmene ve de bebeğinin iyi olmasına.böyle gider inşallah.bir daha ne zaman görebilicekmişsiniz? ilginçmiş ordaki sistem.
Ben taaaaaaa 16 aralıkta gideceğim... Ben nasıl dayanacağım asıllll...??? Zaman da geçmek bilmiyor sanki.
slm canlar sizze yazmıştm bdt ine göre temmuz ama ben haziran annesi olucam işallah diye.salı günü sabah haff kanamam var dite dr uma gittim bhcg fazla yükselmemiş dedi ondan 2 gün önce 2000 di 3000 olmuş ultrasondada baktı çok küçük bebek ama sıkıntı var bi hafta sonra görüşelim ama hazırlıklı ol herşeye dedi bende 1 hafta yatayım dedim sadece wc ve yemeğe kalkıyorum.kanamam dün azaldı bugn kesildi ped kullanmasam olacak gibi bebeğim tutunuyomu bana bilmiyorum.dr çok umutsuz konuştu çok üzüldüm ama düşse anlardım diyorum.içinizde böyle bi durum yaşayan tanıdıgı olan falan varmı
iyi aksamlar kızlar benim dünden beri kanamam var dün iğne yapıldı bugünde ilaç yazdı doktorum,inş bebeğime birşey olmaz cok korkuyorum
Merhaba bitanecik anneler ve onlarin en kiymetli yavrulari...bende bugun kan sonuclarimi aldim cok sukur rabbime hersey cok güzel dedi doktor.bitek kanim dusuk cikmis onun icinde ferro sanol diye bi ilac verdi icinde demir folik asit ve b12 vitamini var.bide bazi anneler kilo aldiklarini soylemisler ben 3 kilo verdim..bel agrilarim cogaldi..iki gündür kusmuyorum diye seviniyordum bugun sabah yine kustum...bos mideyle daha zor oluyor yaa of..günümüze şükür tabiki rabbim herkese hayirlisi ile evlatlarini kucagina almayi nasip etsin insallah.
Sizinle takvimimiz ayni benim de ikili testim 17 aralikta. Dr istersen bu tarihten once de gormeye gelebilirsin dedu. Ne yapsam bilemedim.ikili teste gidecek arkadaslar var sayfada cok seviniyorum onlarin adina .. nasil gececek vakit ?
Cnm burada muayene ucreti almiyolar onun icin hersey oyle sik yada burdakilerin tabiriyle gereksiz islemler yapmiyolarbidahaki kontrolum 20 haftaliken olck yani ocak 10da o da son ultrason olacak muhtemelen cinsiyette belli olcak :))) guzel dileklerin icin coook tesekkur ederim allahim dusuncelerinin daha guzelini versin sana insaallh.
Merhaba kizlar.bugun nihayet gordum bebegimi.ultrasona girdim 13 arti 1 misim.yani 28 mayisa tekabul ediyor.ama ben buraya cok alistim sizleri cok sevdim buradanda gitmek istemiyorum onun icin hem mayis annelerini hem de haziran annelerini takip edecegim.bu arada bebegimin saglik problemi yok cok sukur.alahim elini kolunu herseyini vermis nasil hareketli minicik sey cok degisik bir histi cok heyecanliydik esimle.onuboyle gormek bile bu hisleri yasatiyosa kucagima alinca ne olur bilmiyorum .ilk defa biseyler hissetim bebegime fotolarina uzun uzun bakiyorum cok tatli bebek allah hepimize saglikla mutlulukla almayi nasip etsin insaallah
gerçekten senin yerinde olmak asla istemezdim..biz yatıp kalkıp şükredelim valla..Allah güç ve sabır versin canım..
Ah canim benim ya gunduz girmeye firsatim olmadi .seni merakta biraktiysam ozurdilerimAmin canım... Bende bu gün göreceğini bildiğim için merak etmiştim seni gündüz girdim ama yoktun yatmadan bi bakim dedim... Çok sevindim iyi olmanıza darısı başımızaönümüzdeki hafta bi gelse de görsem...
Resmen minyatur insan olmus hele bi hareket edisi vardi coook guzeldi insaallah sende gorursun mutlu haberler alirsin canim az kalmis sabret :)))ben bi taraftan gozlerim doluyo bi taraftan guluyorum gulunce karnim hareket ediyo ya o sirada o harekete tepki bebekte hareket ediyo yonunu degistiriyo cok komikti
Oy oy oy canim ne olmus size oyle cok gecmis olsun...
Bir daha acil yuzu gorme ins.
Allah (c.c.) sabrini versin arkadasim ....
Rabb'im en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin ins.
Canim evet haklisin ama kismen...
Ilaclari tabi ki doktor kontrolunde kullanmak sart....
Fakat bizler annelerimiz gibi sansli degiliz maalesef....
Dogallik denen birsey kalmadi....
Mecbur cogu vitamin minerali haplarla almak zorundayiz...
Dogal yollardan alip yediklerimiz ne kadar dogal olabilir ki ?
Bence once tedbir sonra tevekkul
Masaallah
Canim cinsiyet hakkinda birsey soyledi mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?