2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yaa izmirli bayanlar bana doktor ve hastane tavsiyesinde bulanabilirmisiniz kafam çok karışık bu konuda hala doktor bulamadım kendime şimdilik şifa hast. palmiye pol. gidiyorum ama kararsızım :18:

ben de bornova şifaya gidiyorum.esra hanıma. daha bir kez gittim aslında.ama tavsiye etmişti birkaç kişi. gayet iyiydi ilk randevuda.beğendim ben.

teşekkürler kızlar. ikisini de alıcam ben de o zaman.

Masaallah canim
Eminim cok guzel bir duygudur bebegin elleri ayaklari olusmus bir sekilde gorebilmek ♥♥♥
Ayyyy ben yarina kadar nasil sabredicem :18:
Resmen minyatur insan olmus hele bi hareket edisi vardi coook guzeldi insaallah sende gorursun mutlu haberler alirsin canim az kalmis sabret :)))ben bi taraftan gozlerim doluyo bi taraftan guluyorum gulunce karnim hareket ediyo ya o sirada o harekete tepki bebekte hareket ediyo yonunu degistiriyo cok komikti

Son düzenleme:
ben de bornova şifaya gidiyorum.esra hanıma. daha bir kez gittim aslında.ama tavsiye etmişti birkaç kişi. gayet iyiydi ilk randevuda.beğendim ben.

bende beğendim doktorumu da ben başlamışken bi kere sonra değiştirmiyeyim diyorum allah nasip ederse doğuma kadar aynı doktorla gitmek istiyorum şifa üniversite olduğu için şimdi doğum ücreti de yüksek diye duydum o yüzden kararsızım
kahramanlarda su hastanesi varmış oraya da güzel diyolar fakat ücreti ne kadar bilmiyorum
eşimin bir kuzeni yeni doğum yaptı hayat hast. konakta 380 liramış muayene 12 lira ama doktorlar nasıl onu bilmiyorum o memnundu ama
diğer kuzeni de egepolde yaptı o da memnun doktorundan :)
kararsız olan benim zaten hala adapte olamadım hamileliğe napıcam bilmiyorum kafam çok karışık

çok sevindim sonunda görebilmene ve de bebeğinin iyi olmasına.böyle gider inşallah.bir daha ne zaman görebilicekmişsiniz? ilginçmiş ordaki sistem.

evet haklısın karar vermek zor. ama bir yer için hem kötü hem iyi yorumlar var. herkes her şeyden memnun olmuyor. şifa da doğum fiyatlarını da sorduk biz. normal ya da sezeryan 1200 tl. epidural 1500 tl dediler. ben şifa üniversitesinde çalışıyorum bana %60 - 70 indirimli olur dediler. o da beni cezbetti. ama önce doktorun ve hastanenin iyi olması önemli tabi ki. içime sinmese başka bir yere giderdim.

senin için mantıklıymış tabi bi de memnunsan problem yok bakalı bakıcam 1-2 hastane daha eğer beğenmezsem şifada karar kılıcam
sanırım benimde pazartesi randevum bakalım ben neler görücem

Ben taaaaaaa 16 aralıkta gideceğim... Ben nasıl dayanacağım asıllll...??? Zaman da geçmek bilmiyor sanki.

Sizinle takvimimiz ayni benim de ikili testim 17 aralikta. Dr istersen bu tarihten once de gormeye gelebilirsin dedu. Ne yapsam bilemedim.ikili teste gidecek arkadaslar var sayfada cok seviniyorum onlarin adina .. nasil gececek vakit ?

bende acayip yoruluyorum. özellikle artık belim çok ağrımaya başladı. çok yürürsem nefes nefese kalıyorum. bulantı hapı ben kullandım ama bir işe yaramadığını söyleyebilirim. serum taktırmıştım. rahatlatmıştı. inş güzel haberlerle gelirsin canım

çok sevindim sonunda görebilmene ve de bebeğinin iyi olmasına.böyle gider inşallah.bir daha ne zaman görebilicekmişsiniz? ilginçmiş ordaki sistem.
Cnm burada muayene ucreti almiyolar onun icin hersey oyle sik yada burdakilerin tabiriyle gereksiz islemler yapmiyolarbidahaki kontrolum 20 haftaliken olck yani ocak 10dao da son ultrason olacak muhtemelen cinsiyette belli olcak :))) guzel dileklerin icin coook tesekkur ederim allahim dusuncelerinin daha guzelini versin sana insaallh.

Ben taaaaaaa 16 aralıkta gideceğim... Ben nasıl dayanacağım asıllll...??? Zaman da geçmek bilmiyor sanki.

Canim en iyisi gun saymamak akisina birak rahat ol bak benim 3 ay biti daha ilk gordum gerye 7 hafta sonraya gormk kaliyo sonrada goremcem artk doguma kadar :) olsun saglickla gelsinde.sonra dogduklrnda doya doya goruruz bebeklerimizi.sen turkiyexemisin.ilk mi gorcen sende canm

iyi aksamlar kızlar benim dünden beri kanamam var dün iğne yapıldı bugünde ilaç yazdı doktorum,inş bebeğime birşey olmaz cok korkuyorum

doktorlar hep en kötüsünü söylüyo sanırım,alışkın ya onlar her duruma pat diye söylüyolar..ama haziran annelerinde kanaması olan dinlenince geçen ilaç yada iğne kullanan çok arkadaş oldu..hemen umutsuzluğa bağlamayın,elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'ın işi..inş hiçbişey olmaz kızlar

ooyyyy maşallah sevindim senin adına

Sizinle takvimimiz ayni benim de ikili testim 17 aralikta. Dr istersen bu tarihten once de gormeye gelebilirsin dedu. Ne yapsam bilemedim.ikili teste gidecek arkadaslar var sayfada cok seviniyorum onlarin adina .. nasil gececek vakit ?

yok anacım yok kim ne derse desin..Zaman Geç-Mi-Yoooooor

gerçekten senin yerinde olmak asla istemezdim..biz yatıp kalkıp şükredelim valla..Allah güç ve sabır versin canım..

Amin canım... Bende bu gün göreceğini bildiğim için merak etmiştim seni gündüz girdim ama yoktun yatmadan bi bakim dedim... Çok sevindim iyi olmanıza darısı başımıza önümüzdeki hafta bi gelse de görsem...

gerçekten senin yerinde olmak asla istemezdim..biz yatıp kalkıp şükredelim valla..Allah güç ve sabır versin canım..

Olsun canim bende sukrediyorum hetseyin iyi tarafindan bakmaya calisiyorm.yapck bisi yok simdilik.ilk zamnlar cok sinir olmustum ama neye careki alistim kabullendim bu durumu:26:

Ah canim benim ya gunduz girmeye firsatim olmadi .seni merakta biraktiysam ozurdilerimamin canim hepimiz bebiklrimizin mutlu haberlerini aliriz insaallh.bende senn heberini beklicem

Senin yazdiklarini okurken bile duygulandim canim...
Bakalim ben neler paylasacagim sizlerle

Oy oy oy canim ne olmus size oyle cok gecmis olsun...
Bir daha acil yuzu gorme ins.

Allah (c.c.) sabrini versin arkadasim ....
Rabb'im en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin ins.

Çok saol canım Allah razı olsun,Rabbim kimseye yasatmasın hayırlısı ne zamansa Rabbim isteyenlerle beraber nasip eder inşallahhh...

Teşekkür ederim cnm Cinsiyet ile ilgili bişi söylemedi. Sordum ben 4. ayda belli olur dedi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…